Buna TPU! Am 15 ani si fac sala de vreo 5 luni. Am senzatia ca nu execut corect exercitiile si ca nu fac exercitii potrivite varstei mele, problema este ca un antrenor personal m- ar costa foarte mult.Ce...? (mai mult)
Salut! Am câteva luni de când alerg și de curând a inceput să mă doară osul când alerg și mă ustură, ințeapă nu știu exact cum să explic.Eu zic că nu e nimic grav dar după ce fac o pauză...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare, pentru sportivi, daca ziua merg la sala de dimineata, iar seara cand ajung acasa fac 150 de flotari este supraantrenent?
Bună TPU, știe cineva un antrenor sau un loc unde se predă lupte de autoapărare în Satu Mare? Aș vrea să mă apuc am 1.93 110 kg am mai fost 2- 3 antrenamente la karate și 1 la judo de preferabil...? (mai mult)
Hello TPU! Știe cineva in București unde se poate face antrenament pentru traseul de la MApN? Un Nr de telefon, o pagină de Facebook de la un antrenor
Buna! Știe cineva unde as putea lua lecții de volei (adult fiiind) in București?
Salut. Vreau sa- mi fac niște gantere acasă din ciment, dar am ciment expiratși vreau sa știu dacă merita se le fac. Se vor crăpa? De asta fac gantere din el..cred ca o sa tina..pt ca mna..nu...? (mai mult)
Salut! Vreau sa ma inscriu la sala, am 16 ani, aveti idee daca trebuie sa merg acolo cu un parinte sa ma inscrie sau pot si singur?
Ce ziceți de meciul de marți dintre Liverpool și Real Madrid? Ce v-a atras în mod deosebit atenția?
Salutare TPU am 15 ani si merg la sala de cateva luni si nu prea vad rezultate adica e ok da nu nici cine stie ce, credeti ca este ok sau dau banii pe care ii dadeam pe abonamentu la sala pe altceva si...? (mai mult)
Va rog dati- mi antrenamente(Fotbal) ca să pot să fac mai multe jonglari.Am 14 ani, 1, 85m și sunt foarte bun la fotbal dar problema e ca nu pot să fac jonglari. Chiar cred ca pot să îmi realizez...? (mai mult)
Salutare. De cativa ani buni, copilul meu ma tot bate cu, , Vreau la hochei! In special ca portar!" Are 11 ani aproape 12. Nu este prea tarziu sa se apuce? Stiu ca echipamentul de portar e si greu, ...? (mai mult)
Vreau sa pun masa musculara dar nu am o sala in apropiere credeti ca pot sa fac acasa? am 1.67 si 53 de kg, as vrea macar 60. Ce sfaturi puteti sa-mi dati? Multumesc ❤️
Voi cum va simtiti dupa ce mancati orez? Eu daca mananc orez simt o senzatie de arsura si ma gandesc ca sunt intolerant la el... apropo, daca sunt intolerant la orez, pot sa mai absorb nutrientii din...? (mai mult)
Salut. Recent m- am apucat și eu de sala și de slăbit. Din câte am citit ar trebui sa consum 2300kcal având în vedere ca am 110kg la o înălțime de 1.89 Aveți niște sfaturi legat de cum...? (mai mult)
Bună! Am câteva săptămâni de când alerg și de curând atunci când alerg incep să mă ardă picioarele, să mă doară nu știu exact să explic.Dar nu mă dor la inceput, mă dor pe parcurs.Inainte...? (mai mult)
Pe ce pozitie sa joc dacă sunt bun în defensiva dar am și un șut foarte bun.(la fotbal ma refer)? Dau fundă!
Buna, scuzați ca va deranjez asi dori sa pun o întrebare pentru o prietena de a mea, are 17 ani, 1, 55 m/ înălțimea și circa + 30 kg și ar dori sa mai ia în greutate, ati putea sa îmi recomandați...? (mai mult)
Bună TPU! Între varsta de 12- 14 ani am avut o stare super proastă și nu prea mancam ca nu imi era prea foame.Dar acum la vârsta de 16 ani am început sa mananc foarte mult și stomacul meu nu se ...? (mai mult)
Bună! Imi spuneți și mie ce calități ar trebui sa aibă un fundaș central și unul lateral? Voi ce ați alege dintre aceste 2 posturi? Dau fundă. Mulțumesc anticipat!
Salut! Am 14 ani și sunt foarte pasionat de de fotbal.A început sa îmi placa la 11 ani.Eu le- am zis părinților mei sa ma dea la o echipa de juniori dar ei niciodată nu au vrut.Pot ajunge fotbalist...? (mai mult)
Salutare, și- a făcut cineva abonament la sală dar să fie platit din taxele luate de stat? Dacă aveți vă rog să- mi ziceți și mie pașii care trebuie urmați, ași vrea să aud problemele pe...? (mai mult)
Pentru cei ce luati creatina, si voua vi se umfla fața de la ea? Eu iau cate 5g pe zi si am deja cateva luni deci mi- am saturat muschii complet, ideea ca am fata destul de umflata si pufoasa, (sunt...? (mai mult)
Care este pretul pentru un bilet la un meci real madird de la liga?
Salut.fac de vreo 3 saptamani exercitii de biceps. Cu gantera. Dar nu prea pare sa vad vreo modificare. Arata la fel ca inainte
Salut.Cum sa stiu cate calorii ard? As vrea sa slabesc. Am 14 ani si 1.74m. Eu mi- am instalat o aplicatie Myfitnesspal mi- am pus datele si cica ca sa slabesc trebuie sa mananc maxim 2. 200kcal. E adevarat...? (mai mult)
Fac de 2 ani kikboxing și acum am inceput și boxul.Îmi doresc sa acumuleze cat mai multă experiență.2 zile fac K1 și3 zile box.Ce părere aveți, pot deveni mai bun?,(am 12 ani).
Bună TPU! Am avut mereu curiozitetea de a afla cate calorii are acea "aluna"din rafaello! Îmi puteți zice si mie cam cate calorii ar avea doar aluna din rafaello?(o bomboana=80calorii).Menționez ca...? (mai mult)
Salut baieti, fac sala de o luna si sunt foarte dezorientat, nu stiu cu ce exercitii sa incep si ce exercitii sa fac si in ce ordine, vreau sa pun masa musculara, btw am 15 ani. Imi poate da cineva...? (mai mult)
Salut. Voi cand faceti sala nu incepe sa va doara in gat? Pe mine da, chiar daca respir pe nas... Ce naiba?
Hei, am 16 ani (180 cm înălțime), nu știu absolut deloc sa înot și as vrea sa ma apuc sa fac ceva cursuri și am câteva întrebări: 1.Credeți ca găsesc pe cineva care sa facă cursuri de înot...? (mai mult)
Iau în jur de 54g de proteina din shake- uri proteice (2 pe zi), și nu prea mănânc deoarece încerc sa fiu în deficit caloric. M- am gândit sa cresc la 3 pe zi, dar asta ar însemna să mai iau...? (mai mult)
Sportul minții. Vreo idee ceva la problema asta? https://ibb.co/h7Vv1C1
Bună TPU! Pt cei care știu, câte kg are presa de împins la picioare fără greutăți?
Salut. La pariul de la fotbal psf1, in repriza a 2- a se tine cont de scorul din prima repriza, sau nu? Adica daca in prima repriza este 0- 1 iar in a 2- a este 1- 1, pariul este castigat pentru ca ...? (mai mult)
De ce nu cresc in masă musculara cat mi- as dori deși respectiv conștiincios toate sfaturile și la fiecare antrenament fac ceva in plus? Din cauza că nu iau suplimente cu creatina și multe calorii?...? (mai mult)
După voi, există blaturi la fotbal între casele de pariuri și echipa respectivă? Mă uitam ieri pe forum pe superbet și o persoana avea cu 500 de lei 18 meciuri, ultimul fiind farul solist, cotă...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva, va rog, un program bun de sala pentru incepatori? Cum se lucreaza grupele de muschi pe zile? Sunt fata. Multumesc.
Se poate lucra toate grupele musculare doar cu ganterele?
Salut, ar fi ok sa merg la sala de forta pentru a slabi? Am inaltimea de 1, 63 si am 60 de kg, in cateva luni fac 14 ani si as vrea sa stiu ce fel de exercitii pot face intr- o sala de forta pentru...? (mai mult)
Salut, as dori sa achiziționez o platforma box, m- am uitat pe eMAG și am găsit o platforma box in jur de 400 RON, dar din păcate nu are nici o recenzie, ce spuneți, sa îmi comand? Am căutat...? (mai mult)
Am 16 ani sunt baiat si am fundul mare, nu manac mult și fac și sport. Ce sa fac ca să scap de fundul mare? Va rog răspunsuri serioase
Salut. Exercitiile astea sunt bune sa le fac? Chest - Barbell Benchpress(10- 20kg) 4x12 - Dumbbell Benchpress(5- 10kg) 4x12 - Push- ups 4x12 Shoulders - Shoulders dumbbell- press(5kg) 4x12 - Lateral...? (mai mult)
Daca fac exerciții pentru fund, sanii se vor micșora? Tin să menționez că am 44-45 de kg și nici nu pot lua in greutate.
De curand m- am inscris la sala si nu prea am mare experienta in domeniu pentru ca eu obisnuiam doar sa alerg in aer liber pana acum. Cate zile se lucreaza muschii mai exact? Adica, trebuie sa fac, de...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Radu Maria profesor de handbal la LPS Buzău?
Dupa ce fac un set de biceps curls cu gantera, si o las jos, simt o durere puternica in incheietura. Se intampla la fiecare set, la ambele maini. Daca dau drumul repede la gantera dupa ce termin e si...? (mai mult)
Salutare tuturor. Eu nu m- am uitat la campionatul mondial. Absolut, nu m- a interesat niciun meci. Totusi, nu am Inteles de ce in randul romanilor, toata lumea vroia sa castige argentina? Si Franta ...? (mai mult)
Vreau sloganuri cu 6 D pentru fotbal iar adversarii sunt 6B
Salut, daca ma duc la sala ma fac mai inalt? Am vazut pe cineva care s-a dus la sala si dupa cateva săptămâni a devenit mai inalt.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
FreddieM întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!