Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Vineri de la 17:00 sunt rezumatele Europa League iar in reluare cand sunt?
Daca ar fi sa aleg intre Centrum si Vitamax cu Coenzima q10 ce mi-ati recomanda? Vreau un complex mai puternic.
Merg la sala si antrenamentul meu pentru picioare este intens zic eu, fac genoflexiuni cu haltera, indreptari, presa si fandari plus gambele.De 4 luni si jumatate de cand m- am reapucat am crescut 3cm...? (mai mult)
Am 17 ani si 70 la 1.80. Imi doresc sa cresc in masa adica sa iau un gainer. Sunt constient ca pun si grasime. Ma duc de 5 ori pe saptamana la sala si am destul timp de antrenament. Vreau sfaturi...? (mai mult)
Cam în cât timp se pot vedea rezultatele la sala la un copil de 13 ani?
Salut, intrebare pt cei care merg la sala de mult timp si au rezultate. Acum 7 luni m- am apucat de sala. La ramat abia cu gantera de 8 kg, iar acum fac cu 40... Ideea e ca am crescut foarte mult in...? (mai mult)
Nu v-ați întrebat niciodata, de ce Ibrahimovic n-a castigat Balonul de aur?
Daca am pus 4 meciuri (bilet simplu) in zile diferite mai este valid biletul? Multumesc.
Ce parere aveti de PABLO DYBALA? Am auzit niste zvonuri ca este 'noul messi' :) Stiu ca este un jucator de baza pentru Juve, dar nu cred ca va ajunge un jucator atat de important, pentru Argentina. ...? (mai mult)
Salut, am o problema la piciorul drept, am facut la fotbal sfoara brusc si ma dor tendoanele de la piciorul stâng, pot sa umblu, dar cand imi fac încălzirea ma doare tare, ce e? Poate sa fie grav...? (mai mult)
As avea nevoie de un sfat, adica mai mult de ajutor. M- am apucat de sala, si am nevoie de un program/schema pe care sa o urmez, cu serii si exercitii. Am 1'72, 60 kg, 19 ani. Nu sunt grasa,...? (mai mult)
Fac sala de 1 an si mananc sanatos cam tot de un an( nu mananc dulciuri, chipsuri, sucuri, prajeli) mananc doar carne de pui, vita, peste facuta in cuptor, paine integrala, legume in cuptor...Desi am...? (mai mult)
Banda de alergat este eficienta in pierderea kilogramelor? Cam cat ati slabit cu ea?
Am 14 ani si as vrea sa fac baschet dar problema e ca am miopie mare - 7, 25 si am inteles ca nu pot juca cu ochelarii as putea sa- mi i- au ceva ochelari speciali sau doar cu lentile de contact...? (mai mult)
Băieţi, am incheietura mainii foarte slabă şi aş dori să o întăresc foarte mult, ce exerciţii îmi recomandaţi să fac acasă? Am o bară de tracţiuni, o ganteră de 10kg, o halteră de...? (mai mult)
Imi puteti spune cate grade de proteine aproximativ se afla in zerul din lapte?
Am dat si eu comanda de niste aparatori de pe eMAG duminica 25.09. 2016 si vr sa stiu cam in cat ajunge comanda, cine a mai facut comenzi de la ei cred ca stiu. Ajunge pana maine, ca atunci am nevoie...? (mai mult)
Vine incetisor sezonul rece si vreau sa- mi achizitionez o placa de snowboard, insa habar nu am ce lungime. Pe un site am gasit ca trebuie sa iau in considerare inaltimea mea. Pe alt site zicea...? (mai mult)
De ce baietii la sala de fitness inchid usa la vestiar ca sa nu-i vada fetele?
Buna! Am o problema cu grasimea de pe corp! Deci: Corpul meu arata bine! (Asa ca formă!) dar am grasime pe tot corpul. Asta din cauza ca, acum cativa ani Eram gras, insa am slabit! Sau mai...? (mai mult)
Ce exerciții iti fac coapsele subțiri? Sau cum faci sa nu fie groase ca la cele celebre in Fitness! Funda + vot IMI CER SCUZE PT CATEGORIA ASTA.
Ce sa fac sa mi se dezvolte pieptul superior?
Salut, TPU. Stiti cumva cum sa dau jos rapid grasimea acumulata pe fata, in special in zona obrajilor? In afara de alergat si mersul pe bicicleta. Multumesc, dau funda.
As dori si eu cum pot sa devin bun la skanderbang. Sunt la un liceu unde este cam plin de baieti deoarece este tehnic si noi toti facem skanderbang in clasa. Sunt doi baieti care sunt foarte...? (mai mult)
Salutare.Astazi mi- am schimbat sala.Aici sunt cam 80 % alte aparte mai preformante.Nu am nicio idee cum sa lucrez la alea. Daca nu lucrez si la alea am putine alternative pentru antreamentul meu.Intrebare...? (mai mult)
Salut, azi la sala m- a rugat in tip sa- l ajut, ca el impinge la piept in jur de 90kg, mai mult decat ridica el de obicei, de asta m- a rugat sa- l ajut in caz de ceva.A facut 6 repetari dupa care ...? (mai mult)
am 14 ani si im place fotbalul ma descurc cat de cat dar nu am viteza imi puteti sugera un antrenament pentru viteza sau in general cum sa devin mai bun la fotbal
sunt foarte complexata de faptul ca am un posterior mic, merg la sala si lucrez, dar nu cred ca ma descurc prea bine. Poate cineva sa imi spuna ce alimente sa mananc incat sa se depuna pe fesieri?...? (mai mult)
Deci, am inteles ca in timpul somnului corpul elimina hormonii de crestere si intrebarile mele sunt : 1. Daca dormi si la pranz 1 ora- 2 cresti mai mult in inaltime? 2. Daca unul din parinti are 1.65...? (mai mult)
Salut, poate cineva cu experienta sa imi zica sigur ca ``proteinele nu- s bune``(daca se poate sa si argumenteze), din cate stiu eu ele sunt destul de ok, tin sa mentionez ca am 17 ani aproximativ 1, ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, unde pot găsi o minge de tenis dar cu mărime de fotbal, mai explicit minge de fotbal dar sa arate ca una de tenis. Unde găsesc? in bucuresti
Salut, folosesc un concentrat proteic de 2 ori pe zi. Glutamina inainte si dupa antrenament Creativă monobidrata 10g dupa antrenament. As vrea cv pt energie inainte sau in timpul antrenamentului....? (mai mult)
mi-ați putea recomanda o bicicleta MTB între 1500 si 2200 de lei
merg la sala si as vrea sa stiu si eu care sunt aparatele care iti afecteaza coloana vertebrala si iti opresc cresterea in inaltime, de preferat numele si ceva, o poza pentru a le identifica...? (mai mult)
Am 17 ani, 93 kg si 1, 88,chestia e ca eu nu pun grasime deloc,si daca mananc doar grasime si dorm mai mult slabesc, credeti ca de la 20 de ani in sus o sa incep sa pun si grasime pe mine?
Salut,imi poate spune si mie cineva va rog unde as putea practica jeet kune do in Bucuresti?
Salut,as vrea sa ma pun sa fac muschi, in special patratele. Ce exercitii ar trebui sa fac? Nu am 100Lei/ lunar sa fac abonament la sala. Daca v-ar asjuta am 15 ani si am 55 Kg. Multumesc, dau funda.
Pot sa devin fotbalist daca ma duc la un liceu cu program sportiv chiar daca nu sunt legitimat la nici un club. Apropo am 14 ani
Sporturile violente precum box, kickbox sau MMA ar trebui interzise pentru tinerii sub 18 ani?
Am 17 ani si 1.70m.Fac volei si vreau sa mai cresc. Tata are 1.78m,iar mama 1.55m.Credeti ca voi ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80m? Multumesc!
Cum sa fac spagatul mai repede? Cat imi ia sa invat spaghatul? FUNDA!
Salut, vreau sa ma apuc de MMA, am 15 ani si vreau sa aflu cat timp e perioada de initiere, dupa cat timp pot lupta si cum pot sa fac sa merg mai departe in acest sport. Nu vreau sa ma apuc doar de...? (mai mult)
Salutare.Care creatina considerati de top? Precizez ca fac sala de 3 ani si am habar in domeniu. Multumesc!
Care este numele celor 2 perechi de Jordani din Nike in Galati?
azi am reusit sa ard la sala 450 de calori in cam 38 de min, sun curios daca e putin sau mult in funcite la cat timp am stat.
Am 17 ani si 1.70m.Tata are 1.78m,iar mama 1.55m.Fac volei si vreau sa mai cresc in inaltime.Ce sfaturi in puteti da? Credeti ca voi ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80m? Multumesc!
Am intrebare foarte importanta. Eu am 15 ani sunt baiat, si am inaltimea de 170cm. Vreau sa ma apuc de sala, sa mai incerc sa ’lungesc’ un pic de oase, cam vreo 10 cm. Ce exercitii sau metode...? (mai mult)
Ce fructe pot combina pentru a face cel mai gustoas/sanatos smoothie?
Este adevărat că majoritatea boxerilor sunt nişte derbedei care se amestecă în conflicte?
Kickboxing este un stil de luptă eficient împotriva unui atacator cu o bâtă de baseball?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!