Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
La ce ora si pe ce canal va fi meciul de azi cu Real Madrid?
As vrea sa stiu niste cluburi de street dance in cluj ca si genessis sau t-dance?
Am o intrebare, pe voi ce va motiveaza sa mergeti la sala sau ce motivatie aveti?
Salut, la sala pe banda cate calori sa arzi pe zi este recomandat? As vrea sa slabesc :)
Salut grup, de curand m- am apucat si eu de sala, 3 zile mai exact, cam cum ar trebui sa decurga antrenamentele pe saptamana, cu tot cu pauza, ce grupe sa lucrez pe zi si daca la inceput, primele...? (mai mult)
Trebuie sa dau examen de capacitate sa intru la un Liceul Sportiv? ( de exemplu vreau sa intru la liceul spotiv din Iasi ). Vreau mai multe informatii despre Liceul Sportiv
Cum imi gasesc un impresar? Dau funda celui care ma ajuta.
Salut Daca ma las de sport si ma apuc de altu dupa un timp. In timpu ala de pauza dintre amandoua ma pot ingrasa exagerat? Si timpu ala fiind de maxim o luna.
Buna! Fac karate de un an si nu stiu cand voi da de centura verde. Ma poate ajuta cineva?
Http://www.deichmann.com/RO/ro/shop/home- barbati/home- barbati- incaltaminte/00012301411730/Mid*Cut.prod?econdaemcs2=&econdaemcs3=&imgFmt=&econdaemcs1=&econdaemcs0=&positionInList=8 Din ce material este...? (mai mult)
Mai e emisiunea la national tv cu ponturi date de dan chilom si dan bara? ce siteuri bune cu ponturi de fotbal cunoasteti?
Vreau sa fac antrenament HIIT in sprinturi si nu stiu cate secunde at trebui sa alerg si cate pauza.Mentionez ca sunt incepator.
OK acum intrebarea mea s- ar putea sa vi se para ciudata.Eu, fiind fata am fost pusa de un coleg sa fac 30 de flotari si am facut 28/30 pana la urma si acum ma gandeam ca pe langa baschet sa...? (mai mult)
Salut, intre pieptul stang si cel drept eu am o distanta, unii ii spun "sanț" si vrea sa stiu cum pot sa diminuez acea distanta. Adica asta o sa se faca de la sine in timp sau trb vreun exercitii...? (mai mult)
In ce parte a zile este cel mai bine sa mergi la sala?
Salutare. Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns pe internet. Pt cei care faceti sala luati pauza intre nr de repetari? Si cat timp luati? Intre serii cel mai bine ar fi 45- 1min dar intre repetari...? (mai mult)
Poate sa imi spuna careva niste exercitii HIIT pentru incepatori?
Cam in cat timp as reusi sa fac 10 flotari corecte in 30 de secunde daca fac zilnic 5 seturi a cate 10 flotari? Un timp cu aproximatie...
Kickbox este un stil de luptă eficient dacă eşti atacat pe stradă de mai mulți oponenți?
Locuiesc in Craiova si as vrea sa practic tir cu arcul. Am inteles ca ar fi un club prin Brazda, dar nu am gasit mai multe detalii. Daca stiti, imi puteti spune programul si/sau un numar de ...? (mai mult)
Creatina se vede la analizele de sange?
La ce ora si pe ce canal va fi meciul de maine cu Real Madrid?
Se merită să mă duc la kick boxing? Vreau sa devin mai puternic si sa ma pot apara in fata oricui. De la kick boxin cresti in inaltime? Am deja 16 ani si 9 luni.
Am nevoie de o parere la sala multi mi- au zis ca lucrez prea mult adica eu lucrez totate grupele de doua ori pe saptamana si trag tare si am inteles ca asa nu o sa mi se dezvolte muschiul e adevarat sau...? (mai mult)
Iote ce zice domnul fotbalist aici: https://infrasunete.eu/despre-fotbal-interviu-cu-un-fotbalist/? Voi ce parere aveti, sunteti de acord cu el?
Daca koln are 3-0 la pauza si asa se termina meciul, cu victorie dubla castig meciul?
Care supliment e mai bun dymatize super mass gainer sau Mutant Mass (6800g) am 62 de kg vreau sa ajung la 70- 72kg si 17 ani astept raspuns.
Salut tuturor! Nu am mai prea făcut sala de aproape un an. Acum din octombrie voi merge la facultate și am de gând sa reîncep cu sala! M- am gândit sa îmi cumpăr și eu vreun produs pentru dezvoltarea...? (mai mult)
Masa musculara creste odata cu forta? Adica daca unu face cu 80 de kg impins la piept 2 repetari si dupa cateva saptamani face 2 repetari dar cu 85 de kg inseamna ca a crescut in masa musculara? Dau...? (mai mult)
Am 1.86 si 72 kg faca sala si vreau sa iau in greutate dar fara grasime. Am o alimentatie corecta, 5 mese pe zi iar in prezent iau Carnivor Mass. Ce parere aveti trebuie sa trec pe pudra proteica sau ...? (mai mult)
Salut.Am 16 ani, 1, 87 si 92 de kg masa musculara, alerg de mult timp, dar de 2 luni a inceput sa ma doara inauntrul tibiei pe undeva pe la os sau in os dupa fiecare alergare si durerea tinea multe zile,...? (mai mult)
Cum fac diferenta dintre un skate de freestyle de unul de street? Dau funda
Am o nelamurire foarte mare legate de pariuri, ieri am bagat un bilet cu 9 meciuri pe sistem 3/9, toate fiind pauza/final, ideea e ca din toate 9, mi- au iesit fix 3, eu crezand ca am...? (mai mult)
Salut, de ceva timp fac sala si iau proteine precum whey si un pre- workout explosin sau xplode si vineri ma duc la ziua unei prietene si vreau sa consum alcool, nu stiu ce sa fac, daca o sa beau o ...? (mai mult)
La noi în România se practică arte marțiale filipineze?
Cate kilograme poti slabi intr-o luna fara dieta, doar cu mers la sala de 3 ori pe saptamana? :-)
Salut, am 15 ani si am 1.75 aprx inaltimea si 70 kg care se vad mai ales la abdomen si solduri.Sunt baiat, vreau sa im dati un progam ca lumea facut, multumesc mult.
Sall TPU, stie cineva unde pot vedea meciuri de MMA la tv?
Am o intrebare daca consum intre 80-100 de gr de proteine pe zi dar eu avand 60 de kg cresc in masa musculara sau nu?
Mi- am cumparat myproteim hard gainer extreme insa nu am inteles cum se administrează pe site zice asa, , Portia este de 100 g, formata din 2 cupe si jumatate. Se amesteca o portie (100 g) cu 700 ml...? (mai mult)
Sa fac sala cu manusi sau cu bandele?
Am avut o perioada cand colegii mei radeau de mine ca eram gras(am 1.70 m, 67 kg acum) si m- am abitionat sa fac ceva sport. Faceam cam 25- 30 flotari si vreo 100 abdomene seara(ceva combinatii)...? (mai mult)
Care sunt preturile pentru obtinerea Licenta C Uefa?
Stiu ca intrebarea mea e banala dar cum fac diferenta dintre o placa de freestyle de cea de street Azi mia venit aceasta placa http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll? ViewItemDescV4&item=131718059827&category=134417&pm=1&ds=0&t=1473847412577...? (mai mult)
Am 15 ani(aproape 16), 69kg, si vreau sa m- apuc sa- mi lucrez abdomenul si pieptul. Cu scoala asta nu imi permitr timpul sa merg la sala. Daca mi- as cumpara masa pentru abdomene, bara multi-...? (mai mult)
Daca m-am lasat de creatina o sa se lase muschiul? Adica ma dezumflu, scade si forta si tot asa?
Cum aş putea şi eu să slăbesc? Precizez că am abdomen plat dar mi se depune grăsimea pe picioare şi pe fund, ceea ce mă deranjează.De 4zile fac nişte ex cardio de pe yt(e un d- ăsta...? (mai mult)
Niste suplimente nutritive pentru masa musculara care sa ma tina si o luna de zile? Metionez ca acum vreau sa ma apuc de sala. 1.82m inaltime si in jur de 70Kg [trebuie sa ma cantaresc zilele astea] ...? (mai mult)
Hey salut TPU am 14 ani 1.70 si 77 kg si as vrea sa ajung la 60 pana de craciun de curand am inceput sa fac mult aerobic si cam 200 abdomene pe zi+ 20 min pe bicicleta in fiecare zi si vin de la scoala...? (mai mult)
Salut DAU FUNDA daca imi puteti supune o sala de mma in Bucuresti la care pot sa merg doar duminica din cauza ca nu am cum in timpul saptamanii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!