Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Care credeti ca e cel mai bun fotbalist din Romania la ora actuala?
Ce ziceti de programul lui greg o'gallagher e eficient?
Hey salut TPU imi puteti recomanda niste exercitii pt dat jos purta si tatele.nu am nevoie la picioare deoarece am numai muschi...doar burta si sanii
as vrea sa stiu daca aceasta sageata de 29" si spin 1000 se potriveste la arcul meu de 28 lbs. multumesc http://archeryshop.ro/ro/sageti- carbon- si- alu- carbon/avalon- sageti- carbon- composite-...? (mai mult)
cum fac sa ma ingras! Am 1.83, 62 kg cel mai al dreacu ectomorf in viata! Nu ma intereseaza daca spuneti ca nu este sanatos, sau ca sa ma axez pe lean mass, vreau doar grasime,...? (mai mult)
Am o intrebare daca depasesc portia de proteine pe zi cu 30-50 de gr mai mult de cat ar trebui ce se intampla, de exe am 60 de kg si consum 140 de proteine ce problema ar fi?
Hey! As avea evoie urgenta de un raspuns urgent! As vrea sa imi iau urgent un Penny Board! Stiti un site de pe care sa imi iau un Penny Board bun cu roti de silicon sau silicon plasticat dar care sa nu...? (mai mult)
Ce facultate iti trebuie pentru a deveni impresar sportiv?
Aceasta intrebare este dedicata in special celor care fac sala. Am 16 ani, 1.80 si 62 de kg. M- am apucat de sala de o luna si vreau sa stiu ce suplimente imi recomandati pentru masa musculara. ...? (mai mult)
Dati-mi niste exemple de sportivi sau vedete, cu o mare Personalitate (asa ca Ibrahimovic)
.. Am 13 ani si as vrea sa fac fotbal de performanta si as vrea sa incep de jos si sa ma duc la echipa de fotbal de aici de la mn de la sat...doar ca astia sunt daia care tipa la tn cand faci...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cateva biciclete in bugetul de 3800 ron? Preferabil full suspension si frane hidraulice.Multumesc anticipat!
Salut, deci un super set inseamna de exemplu sa faci flexii la biceps si imediat dupa extensii la triceps nu? sunt confuz caci ii vad pe alti cum fac flexii la biceps si dupa aia fac ciocane.Acum la dropset,...? (mai mult)
Am voie sa fac sala daca am fost operat la torace(pectus excavatum) cat timp am acea lamă in mine? Doctorul a zis ca dupa recuperare pot avea o viata normala, dar mi-e frica sa nu patesc ceva.
Am o problema,la deadlift imi zgarii urat genunchii, exista protectii pentru picioare?
Eu ma bucur ca Barcelona a pierdut cu Alaves prea se credeau smecheri ca bat ei nu stiu ce, dar pana la urma au fost batuti de o nou promovata, meritau o lectie! Sunt fan Real Madrid si m-...? (mai mult)
am o bicicleta dhs de vreo 4-5, vreau sa imi pun o furca noua,dar nu stiu care este compatibila sau nu, ma poti ajuta sa imi gasesc una? ...este mtb
Îmi poate spune si mie cnv cateva sali de sport de contact/lupte care să aibă un program încadrat până în oră 7 eventual aproape de berceni sau o statie de metrou indiferent de pret ms ...? (mai mult)
Pe ce post as fi mai bun la baschet daca fac blockuri bune, dau bine atat de 2 puncte cat si de 3, puternic( ma tin bine pe picioare), dribling slabut, pase slabute, ma descurc bine in defensiva...? (mai mult)
Hei, fac sala de ceva timp si ma gandeam sa imi cumpar ceva shake-uri cu proteine. Intrebarea este pentru cei care consuma asa ceva, ce imi recomandati? Sunt fata, am 19 ani.
De ce nu joaca nici o echipa din londra meciurile de acasa pe stadionul WEMBLEY? Mi se pare banal, ca pe un stadion asa de mare, sa nu joace nici o echipa meciurile de acasa. Doar nationala si finale...? (mai mult)
Azi mi- am cumparat o bicicleta MTB.Sunt in Anglia si am cumparat- o dintr- un magazin foarte ok cu biciclete de la 120£ pana la 3000- 5000£.Am dat pe ea 370£ si sunt putin nedumerit.Nu...? (mai mult)
Heyo TPU, este in regula daca fac la 9, 10, 11 noaptea, exercitii ( abdomene, genoflexiuni, exercitii cu gantere) si alerg pe banda si blicicleta? Adica cam la ce ora ar fi indicat sa se faca ...? (mai mult)
Am o intrebare legata de Taekwondo, acei "dani" (am scris bine?) cam in cat timp se pot obtine? Ma gandesc, ani de zile, pe scurt, imi poate explica cineva mai amanuntit cum sta treaba?
Buna TPU. Ce parere aveti despre urmatoarele echipe de fotbal: -Dinamo Bucuresti (Inclusiv minunea de la Liberec) -FC Steaua Bucuresti -Pandurii
Ce ziceți de programul meu pentru sala? 1. Piept 2. Umeri si abdomen 3. Spate si trapez 4. Picioare 5. Triceps si abdomen 6. Biceps
Vreau sa îmi cumpăr o bicicleta Pegas, dar nu prea știu cât e de buna. Dacă folosiți acest tip de bicicleta scrieți-mi despre ea!
Buna pt cei care ziceau ca jocul bambilici nu exsista sau este doar o exspresie. Va rog sa va information inainte de a spune o prosti ca vad foarte multi rsp. si râd. Eu cind eram la scoala jucam bambilici...? (mai mult)
Vreau sa fac 30 days abs challenge si sa-mi spuneti daca merita? Si daca imi dati si un program nu ma supar.
La ce ora va fi meciul de maine cu Real Madrid?
Buna,vreau sa imi iau un skateboard pentru plimbari/trick-uri, etc. Din ce material ar trebui sa aiba rotile, rulmentii, cate straturi sa aiba placa, etc?
Ce ziceti de program in genul acesta, e de tip A/B/A: *tractiuni larg ( cu greutate ) 8x8 flexi biceps 8x8 *paralele 8x6 diamant 8x6 Fluturari laterale 8x3
Am si eu o intrebare Am 17 ani si sunt interesat sa ma inscriu la o echipa de fotbal amatori dupa ce fac 18 ani Are cineva vreo idee daca as putea sa fac asta chiar daca nu am fost la scoli/academii ...? (mai mult)
Baiat,15 ani,170, 72kg.Fac fotbal de performanta(5 ant pe saptamana) si in paralel si sala. Poate fi prea extenuant pentru organism la aceasta varsta?
Buna imi puteti spune daca in Vrancea exista echipa de rugby feminin, daca mai sunt locuri libere si cum pot lua legatura cu un antrenor?
Sa ma apuc de volei? Voi ati crescut de la acest sport?
Cate kg ar trebui sa am? Peste 1 luna fac 13 ani.Acum am 1, 70m si 63kg.
Vreau sa iau steroizi sa zicem 1 cutie, dacă ma las de ele mi se lasă pielea sau scad în masa? Țin sa menționez ca nu o sa ma las de ele direct, o sa iau mai puțin în fiecare săptămână din...? (mai mult)
Vreau sa îmi spuneți la ce se refera alimentația corecta, fac sala. Cate mese trebuie mâncate pe zi, ce trebuie sa mănânc, ce nu trebuie (as vrea o lista cu ambele dacă se poate) contează orele...? (mai mult)
Zilele acestea mi- am luat o bicicleta X- Fact Kilimanjaro cu roti de 29, suspensii fata hidraulice, cadru de aluminiu. Mai multe detalii gasiti in acest link. http://www.hervis- sports.ro/store/Echipament/Biciclete/Mountainbike/X-...? (mai mult)
Salut, daca am un borcan de proteine care expira peste 2 luni, mai e bine sa il consum?/Ma mai ajuta cu ceva?
am 1.75- 1.78 cam asa inaltimea si cam 65 kg, deci sunt mai plinut la abdomen si picioare spre sus intelegeti :)) am 15 ani si as vrea ceva sa mai scap din greutate in rest sunt ok doar fund...? (mai mult)
Bună, aș dori să îmi recomandați o sală de sport din Complexul Studențesc, Timișoara( sau în apropiere) care să aibă prețuri accesibile, m- ar interesa să fac aerobic/ stepaerobic, kangoo...? (mai mult)
Daca sunt la dieta si ultima masa am luat- o azi la 21:30 are ceva? Mentionez ca imi era foame iar toata seara ma voi uita la filme pana pe la 5 si nu puteam rezista. Adica nu are importanta la ce ora ...? (mai mult)
Cand se va disputa meciul Astra-Dinamo din sferturile cupei ligii?
Ce parere aveti despre aceste manusi reusch sunt bune de ceva? http://www.prodirectsoccer.com/it/products/Guanti- da- Portiere- Reusch- Guanti- Reusch- Waorani- Pro- ...? (mai mult)
Stie cineva un magazin de unde as putea iua o masca pentru alergat? Daca puteti sa dati si link. Mersi! :3
Salutari! Vreau sa cumpar niste papauci pentru sport, alergat pe teren de fotbal, care e cam naspa, si in sala de sport. Voiam sa stiu daca urmatoarele alegeri sunt ok si daca e o diferenta mare intre...? (mai mult)
Are ceva dacă alerg pt rezistenta în timpul mesei musculare? 20-30 min pe zi 2-3 zile săptămânal și 2 zile pt îmbunătățirea vitezei, afectează cu ceva antrenamentele pt masa musculara?
Salut, vreau sa fac alergare de rezistenta, 2- 3 ori pe săptămână, dar îmi e frica sa nu dau jos masa musculara. Știu ca dacă alergi nu arzi calorii, grăsimi, dai jos masa musculara, eu nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!