Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Ceva video-uri cu exercitii HIT imi dati?
Hei TPU spuneti-mi va rog foarte mult echipamentul de acasa,de deplasare, la portar la fel pentru echipa de fotbal FC STEAUA BUCURESTI.VA ROOG MULT DE TOOT. OFER 1 MILION DE FUNDE.
Hei TPU,stie cineva cand o sa lupte Raul Catinas,fratii Stoica, etc..Multumesc
Am slabit si eu acum ceva timp, vreo 3kg cam pe acolo dar aveam abdomen plat, talie subtire in fine, si eram si eu mandra de mine si abia asteptam ziua de maine ca sa pot sa ies din casa si sa fac poze....? (mai mult)
Cum se pune frana la role?
anul acesta vor fi la Rio Jocurile Paralimpice. Acestea sunt campionate pentru oameni cu handicap. Anul acesta va participa si Romania cu 12 sportivi. Intrebarea mea este daca jocurile for ...? (mai mult)
am venit cu o intrebare legata de fotbal. Mai mereu cand primesc mingea la picior bag capul in pamant si nu prea mai sunt foarte atent pe teren si asta este foarte rau, deseori cand primesc...? (mai mult)
Hei TPU care sunt cele mai bune alimente pe care le pot consuma cand sunt in perioada de masa musculara! vreau vreo 5-6 exemple
Care este diferenta dintre Folha Seca si Knuckleball? Care este traducerea lor? (Explicatia lor?)
Hei TPU Se poate si boxer de performanta si culturist in acelasi timp? Vreau raspunsuri de la oameni documentati in ale sportului care stiu bine se vorbesc!
Deci, acum cateva luni am fost intr- o forma foarte buna, dar m- am lăsat de sport si m- am ingrasat 10 kg. Nu stiu cum am reusit asta, dar inainte puteam alerga in continuu 40 de minute....? (mai mult)
Sunt ceva instructori de fitness sau persoane care faca sala pe aici? As avea nevoie de putin "ajutor"
Am facut o retragere pe bet365 si astept deja de o saptamana si tot nu au venit, le- am scris pe email si ei mi- au raspuns : contul dumnevoastra este in proces de revizuire de catre departamentul specializat...? (mai mult)
Cine transmite diseara Danemarca U21 - Romania U21? Multumesc!
Salut tuturor. Vreau sa- mi cumpar un skate dar am o problema. Scrie ca dimensiunea lui este 79.5 x 19.3 cm dar nu inteleg cum se masoara placa imi poate spune cnv cit inseamna, 79.5 x 19.3 cm=7.95?...? (mai mult)
Ce proteine pentru a mai creste in masa musculara imi recomandati, ceva ce ati incercat si care a dat rezultat
Daca fac 10 minute HIT dimineata, 10 dupa- masa si 10 seara este tot acelasi lucru ca atunci cand fac 30 de minute deodată? Daca nu, este diferenta mare in arderea de calorii dintre cele două moduri?...? (mai mult)
Ceaiul verde ajuta cu ceva daca sunt la dieta?
Mersul arde calorii? Cu cat mergi mai repede arzi mai multe calorii?
Salut tuturor. Am 3 luni de cand ma dau cu skate- ul, dar am o problema. Cand pun piciorul pe placa in cazul meu dreptul nu- l pozitionez pe partea din fata a skate- ului, ci pe partea din spate. Acest...? (mai mult)
La 17 ani, 1.93, e ok sa am 100 cm circumferinta la torace? Mentionez ca am structura osoasa si incheietura mica. ( am 78kg )
am 12 ani si am 40 de kilograme pentru varsta si inaltimea mea ar trebui sa am 35 de kilograme. Imi poate spune cineva o reteta de slabit si niste antrenamente zilnice usoare si dupa in cam...? (mai mult)
Se merită să dau bani pe suplimente pentru creștere în înălțime? Și dacă da trebuie să fac sport altfel mă îngraș? DAU FUNDĂ!
Având în vedere că alimentația mea nu este tocmai potrivită, este bine să lucrez bicepsul și tricepsul de 2 ori pe săptămână? Adică luni: piept cu biceps, marți: spate cu triceps și vineri...? (mai mult)
Sunt baiat, 17 ani si as vrea si eu sa slabesc.Am aproximativ 67- 68- 69 kg si nu stiu exact ce trebuie sa fac sa mai slabesc cat de cat, dar fara sala. Puteti sa imi ...? (mai mult)
Am aproape 16 ani si doresc sa pun ceva masa musculara pe mine. Eu sunt destul de slab, am 1, 75m si 57 kg. In afara de faptul ca sunt slab nu am nici pic de putere, nu am muschi la brat,...? (mai mult)
Unde pot vedea meciurile din liga1 în reluare (full match)? Să fie gratis. FUNDĂĂĂĂ!
Pe ce programm va fi Romania muntenegru?
Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa cresc in inaltime, am 18 ani si 1.69...Nu imi place ca sunt asa micut.Tin sa mentionez ca fac si judo(cred ca din cauza asta nu cresc)Am incercat cu arginina...? (mai mult)
Am 16 ani, inaltimea 1.57 si 45 kg. Avand in vedere ca in trecut am fost la inot si dansuri, si acum, de 2 luni fac stretching, exista vreo posibilitate sa ating 1.70- 75? Inca din clasa a6- a ...? (mai mult)
Deci daca slabesti foarte mult in sa zicem ca un om ar avea 120 kg si ar slabi cam 30- 40 kilograme, iti raman straturi de piele sau nu stiu cum se numesc. Am vazut diferite poze. Oare cum poti...? (mai mult)
Salut am câteva întrebări și sper sa ma ajutați voi, am mare nevoie de răspunsuri la următoarele întrebări. 1. Vreau sa ma apuc de sala de pe 14 septembrie 1 an de zile pana în august- septembrie...? (mai mult)
Stau in Bucuresti sector 2 si as vrea sa stiu o sala de lupte(box/kickbox...)undeva prin apropierea sec 2! Multumesc.
Știe cineva o echipa de fotbal de fete unde ma-as putea inscrie! Menționez ca nu am cine știe ce aptitudini, pur si simplu imi place!
Am si eu nevoie de o "boala" pentru o scutire la sport. Acum sunt la liceu, dar nu am facut aproape nicio ora de educatie fizica in generala deoarece aveam un profesor care nu prea venea la ore,...? (mai mult)
Ce exercitii sau antrenamente fac fotbalistii?
Hei, voi ce stiti despre ochelarii de ciclism? Eu vreau sa imi cumpar o pereche de ochelari ciclism, dar cu lentile transparente, in care sa mi se vada ochii.Sunt cu mai multe culori sau numai galben?...? (mai mult)
Am 16 ani 1.76 si 67kg. Am facut inot de performanta 8 ani si m am lasat acum 2 ani. As vrea sa ma apuc din nou de inot dar sa fac si sala. As dorii sa imi spuneti ce suplimente sa iau pentru a ...? (mai mult)
De ce înainte de 18 ani se poartă cască pe cap la box/kickbox?
Eu țin dietă pentru six-pack, astăzi mama mea a făcut pizza și aș vrea să mănânc și eu, ce pot face?
Unde pot vedea meciurile din liga 1 în reluare (tot meciul)? Să fie gratis;)
Ce parere aveti despre acest gainer? Se merita sa il cumpar? http://www.4fit.ro/product/impact-weight-gainer-2-5kg
Dacă mă apuc de kickbox Muay Thai există riscul de a face demență pugilistică?
Vreau un raspuns serios, pentru o situatie serioasa! Dau funda. Am proba sportiva in cateva zile, mai exact la Politie. Alergare de viteza 50m - 7.2 secunde ( in medie scot 7.3, sa zicem...? (mai mult)
Am luat acum ceva timp Impact whet protein de la My Protein, varianta unflavored(fara aroma). Acum 2 zile s- a terminat si am luat acelasi produs dar cu aroma de ciocolata.Problema este ca cel ...? (mai mult)
am o problema... Obisnuiesc sa merg cu rolele, cu bicicleta, sa alerg toata curtea dar scap de foarte putine calorii. Nu sunt grasa, insa ma ingrijorez ca o sa ajung daca nu reusesc sa scap ...? (mai mult)
Http://www.4fit.ro/product/impact-weight-gainer-2-5kg Ce parere aveti despre acest gainer? Merita sa il cumpar?
Ce sa fac ca sa mai cresc.Am 1.70m la 17 ani si fac volei. Tata are 1.78m si mama 1.55m.Multumesc!
Hei TPU, am o intrebare, care e diferenta dintre creatina pastile sau praf, eu nu pot lua "creatina praf" deoarece am niste probleme cu rinichii si ma gandesc ca la pastile e putin diferit, intreb doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!