Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Bună tpu.deci sunt fată și mă apucasem recent de sport.fac zilnic exercitii acasă și aș dori să știu ce fel de dietă să țin? ce să mănânc? mulțumesc anticipat
Am 14 ani si am un corp foarte mic, parca am 12 ani |( nu spun ca nu sunt dezvoltata, ptc sunt ). Exista vreo metoda ca sa ma dezvolt mai repede la fizionomia corpului? Mersi mult...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor în legătură cu achiziționarea unei biciclete. Am nevoie de o bicicleta rapida, ce o pot folosi pe drumuri de oraș, dar și pe trasee offroad, accidentate, sa nu facă...? (mai mult)
Am inceput sa fac sala, iar scoala este pe cale sa inceapa. Ideea este ca nu stiu ce sa mananc la scoala pentru sala. Ce as putea sa imi iau la mine? Ma gandesc ca daca imi iau caserola cu piept...? (mai mult)
Daca fac flotari + tractiuni, pot face muschi? Daca da, cam cate sa fac pe zi
Salut.E adevarat dupa ce numai iei creatina voi pierde din masa musculara si voi arata exact ca inainte sa ma apuc de sala?
Cunosc o persoana care este la Facultatea de Educatie fizica si Sport si mi- a spus ca are restante zilele astea si trebuie sa mearga la facultate in jur de 15 zile. Poate fi adevarat sau a mintit?...? (mai mult)
Imi puteți recomanda o sala de fitness din Brașov? Și cam care sunt preturile unui abonament doar. pentru sala? Fundă
Sunt baiat, 16 ani si am cam vreo 68kg si as vrea si eu sa stiu cum as putea sa slabesc acasa. Daca puteti sa imi dati un program de facut genoflexiuni, abdomene, flotari....alea alea. P.S:As...? (mai mult)
Am 17 ani si aș dori ca din toamna sa ma apuc de sala. Eu am o constitutie cat de cat atletica, dar doresc mult mai mult. Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este grasimea care se acumuleaza...? (mai mult)
am 15 ani, 61 kg si de 2 luni m- am apucat de sala. Am 1.85 inaltime si vreau sa va intreb daca m- ar afecta cu ceva faptul ca eu fac ridicari la piept cu bara deasupra capului. ( fac o data...? (mai mult)
Locuiesc in Spania mai exact in Alcorcon...eu vreau sa ma fac fotbalist, iar maine trebuie sa ma inscriu la institut(asa se numeste aici liceul) intrebarea mea este daca trebuie sa aleg unul...? (mai mult)
Am 14 ani si 43 kg si 1, 57 înălțime si as vrea un program care să- mi permită desvoltarea fără sa m- a duc la sala si ce sa mănânc ex ( dimineata cereale cu lapte la prânz șnițel ...? (mai mult)
Neymar are parul natural drept sau carliontat?
Vreau sa va intreb si eu ceva : cum scap de teama de a lovi la box? Adica, azi am urcat in ring pentru prima data cu un adversar de aceeasi varsta cu a mea si nu l- am putut lovi de loc.Cand a inceput...? (mai mult)
ce tip de manusi trebuie sa cumpar ca sa ma antrenez la acest sac de box? http://www.insports.ro/sac-de-box-everlast-nevatear-180cm.html Multumesc anticipat si dau funda!
Salut, TPU! De câte ori pe săptămână să mă duc la sala? Aş dori şi eu un program, vă rog frumos!
Aceasta este prima mea intrebare. Eu fac karate de vreo 7 ani si am suferit o accidentare. Acum, nu mai pot sa fac niciun sport de contact. Dupa ce ma tratez, ma voi reintoarce la karate. Dar...? (mai mult)
Salutare? Stie cineva de unde, sau de pe ce sait pot achizitiona un penny board bun si rezistent, si cu un pret cat de cat rezonabil?
Vreau sa fac exercitii; Cu haltere. Si alerg, joc fotbal. Dar ce nutritie trebuie sa am daca vreau sa slabesc si sa pun muschi?
Imi poate spune cineva niste exerticii pentru spate cu ganterele?
Buna as vrea sa primesc un raspuns cat mai explicativ! Dau funda Eu fac gimnastica dar problema este ca nu pot face spagatul va rog Ajutați-ma cu niste Exerciții um se face mai exact multumesc
Am 17 ani si la mine în oras sunt foarte multi " indivizii " care cauta scandal pe strada sau sa te provoace la renumita " parte în parte ". Defiecare data cand a fost vb de vreo bataie înainte...? (mai mult)
Salut, am 1.77 si 63kg.Intrebarea mea este: Pot sa fac patratele daca am ceva grasime pe abdomen? Adica nu multa dar nici putina. Ca exercitii ma gandeam sa fac: https://www.youtube.com/watch?v=9tDZRogSbbU ...? (mai mult)
Cum pot să-mi corectez postura, am gatul îndreptat spre față si mijlocul arcuit spre față, face să pară ca as avea fundul mare. Funda!
vreau sa imi dai si mie niste metode sa pot sa beau un shake de proteine care e gretos, adica nu pot sa- l beau pur si simplu are gust nasol, e de ciocolata, si vreau sa il introduc in corp...? (mai mult)
Cum pot sa fac spagatul? Va rog ceva ce se invata intr-un timp destul de scurt.
Sezonul asta se mai pot califica echipe din playout in europa league? Ce echipe nu pot juca in europa? FC Voluntari are licenta?
Cum e cu perioadele astea de transferuri? Adica cand sunt inchise nu se mai pot cumpara jucatori?
Practic karting de 4 ani. Cum as putea sa obtin niste sponsori?
Buna cat de mare trebuie sa fi ca sa ai forta eu am 70kg 18 ani si 1. 68cm cum sa fiu puternic fara sala chinezi de unde au atata putere ca nu trag de fiare?
Salut.Am 1.75- 1.77 maxim si aproximativ 62- 63 de kilograme. Intrebarea mea este, ce exercitii sau ce ar trebui sa fac sa am "asa- zisele patratele"? Am putina grasime si ma gandeam intai sa alerg...? (mai mult)
Hei TPU, am 14 ani si sunt mic si slab, cum pot creste in inaltime si in masa musculara? Pot face exerciții fizice sau imi deformez corpul? Ajutati-ma va rog.
Fac sala de 6 luni si totusi nu reusesc sa fac patratele, nici macar sa le accentuez putin, sa vad evolutie...De 3 luni alerg pe banda si fac abdomene superseturi, diferite exercitii....? (mai mult)
am o intrebare, am vreo 45 kg, 1, 63, si am 13 ani, mai de mult mi- am facut in curte niste gantere haltere, si am inceput sa fac exercitii, dar tata mi- a zis ca daca mai fac si sport...? (mai mult)
Sal TPU! Am 1, 70 m si 50 de kg. Toate bune pana aici. Dar de un timp, mi- a aparut grasime ( colaceii mai pe romaneste) in zona abdomenului, iar pe alte zone nu am nimic, pare ca numai in aceea ...? (mai mult)
As dori sa stiu daca cu acești adidași : http://www.intersport.ro/pd/adidas-adidas-b36031-66839.htm?lang=ro&path=1468719372&color=2626 as putea sa joc fotbal pe ciment. Mulțumesc anticipat!
Buna ziua am o problema de fapt nu stiu daca este o problema, eu sunt fotbalist si e ceva normal sa transpir dar ei transpir in exces adică transpir foarte foarte mult si cand stau acasă in pat transpir...? (mai mult)
Salut,ce parere aveti de batoanele Milk&Egg de la Redis,sunt bune de ceva? Daca da, cand ar trebui sa le iau? Momentan le iau de cateva zile seara inainte de culcare.
Îmi poate spune cineva dacă există vreun site,unde pot vedea când au loc meciuri,fotbal, handbal? Fundă.
DAU FUNDA! Intr-un meci de fotbal pot fi mai mult de 3 rezerve? Gen 6 Help me
Salut, imi puteti da si mie un antrenament cap-coada + alimentatie? Vreau sa pun masa musculara, daca s-ar putea sa arate si cum se lucreaza corect.
Salut. Eu am un bilet de la superbet si am bagat sistem 8- 11 meciuri mi- a iesit 8 meciuri din 11 pe bilet imi scrie castig potential 62 ron cand intru pe site sa il verific scrie castig 0.30 ron castig...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o bicicleta de MTB in jur de 2000 lei, plus minus cateva sute de lei. Pana acum m am orientat la ROCKRIDER 540 si 560 sau Devron Riddle H5.9 ( l am gasit pe bikexpert cu 1900...? (mai mult)
Vreau sa incep un ciclu de DANABOL de 2 luni. in primele 2 saptamani sa iau 2 pastile/10 mg pe zi iar dupa 2 sap sa iau cate 3 pastile dupa urmatoarea luna sa iau 4 pastile. cu 5 mese pe zi si proteine...? (mai mult)
Salut am 18 ani, fac sala de 1 an in acest timp am crescut de la 50 la 60 kg si as vrea sa incerc un ciclu de stereoizi, asta insemnand 250 mg testosteron enanthat timp de 6 saptamani. Apoi un ciclu ...? (mai mult)
as vrea sa imi spuneti (scuzati exprimarea) ce sport "pune adversarii la pamant" si daca a practicat cineva acel sport, ajuta la autoaparare? As vrea stric un sport care se axeaza doar pe imilizarea...? (mai mult)
Salut, imi puteti da si mie un antrenament cap-coada + alimentatie? Vreau sa pun masa musculara, daca s-ar putea sa arate si cum se lucreaza cat mai corect.
Vreau sa va intreb : Care placa e mai buna dintre Sk8Mafia și Jart? Care e mai rezistenta si mai usor de manevrat? Ms
Salutat TPU! Am nevoie de ajutor.Sa incep cu problema..sunt in Anglia am 16 ani si in Romania am facut rugby si vreau sa fac si aici in Anglia..si am nevoie de cluburi..cine stie cluburi din Anglia sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?