Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Ciorba de burta ingrasa?
Ce avantaje pot avea jucatorii mici de inaltime la volei? La 16 ani 1.70.Mama are 1.55 si tata 1.78.Multumesc!
Cum se cheama exercitiul de bodybuilding cand ridici greutatea de jos si dupa aia o pui la loc? Pentru lombari cica, dar nu faci hernie de disc?
Real Madrid vs Celta de Vigo va aparea si pe Digi Sport 2?
Salutari TPU! Vreau sa îmi cumpăr o bicicletă. M- am gândit să fie un BMX, Dar îmi este teamă că nu voi putea face scheme cu el. Îmi puteți recomanda o bicicletă cu care să pot face scheme,...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cât e inaltimea normala la 13-14 ani si ce exercitii ar trebui sa fac ca sa mai cresc.P.S am 1.70
Cum devin un fotbalist la poarta mai bun varsta mea este de 11 ani?
Cum devin un fotbalist la poarta mai bun am 11 ani.
La sala la care merg eu nu este centura pentru atarnat greutati si as vrea sa imi ziceti niste metode prin care sa inlocuiesc centura. Am incercat sa tin o gantera intre picioare, dar am ajuns...? (mai mult)
Cum devin un portar mai bun imi puteti spune pe pasi va rog frumos?
De unde pot sa achizitionez un tricou Astra Giurgiu 2016-2017? Am intrat pe site-ul lor si scrie ca in curand apare market-shop-ul... Urgent. Dau Funda promit
Salut tpu1 imi puteti spune din ce sunt facute crampoanele? http://www.bravosport.ro/ghete-de-fotbal-nike-mercurial-vapor/20139506-ghete-nike-mercurial-victory-football-pentru-barbati.html
Cine stie câți ani are juratul Catalin Preda din emisiunea Splash! Vedete la apa? FUNDA :)
ma poate lamuri si pe mine unde sunt asezati pe terenul de fotbal: atacantii, mijlocasii, fundas etc? O poza sau ceva care sa ma lamureasca. Nu le prea am cu fotbalul deci evitati comentariile...? (mai mult)
Marti am facut picioare si de 3 zile inca mai simt oboseala, e normal? Am facut genoflexiuni cu bara, indreptari cu bara, presa si fandari, 3 serii la fiecare exercitiu.
Ma duc la sala de o luna si jumatate ( m- am ingrasat 3kg de cand ma duc... am 59- 60 acum ).Am vazut niste batoane proteice(nu mai stiu cum se numesc.), costa 4 lei si au ambalajul galben.As...? (mai mult)
Am achiziționat astăzi un skateboard și nu merge drept ci merge spre dreapta? Ce pot face? Și încă o problema, nu pot vira! Va mulțumesc!
As dori si eu niste site-uri cu scheme de freestyle pe role inline.
Salut, am 19 ani, 1, 72 si undeva la 70kg. Vreau sa merg la sala dar inca n- am un program stabilit. Nutritie/excercitii. Ma poate ajuta cineva in privinta acasta? De preferat un membru care face sala...? (mai mult)
Baieti, am nevoie de ajutor.Am 18 ani si fac sport de echipa si mi- e rusine sa fac dus, adica sa ma dezbrac in fata colegilor pentru ca am penisul mic in stare fleasca. Chiar am nevoie de ajutor, trebuie...? (mai mult)
Ce sunt "grit series"? Cine imi poate explica are fundita :D
Stiu ca este devreme sa vorbim dar cine ziceți ca va castiga CM 2018?
am si eu o curiozitate, cum de au fetele care danseaza twerk fundul asa mare si moale, zici ca au silicoane;)).
Am 17 ani si fac sala.Credeti ca ar fi bine sa iau creatina vreo 5g inainte de antrenament cu 30 de min si dupa sa iau proteinele de la pro whey? Sau sa le iau separat.Dau funda
Ola ola! Tocmai sunt in cautare de longboard- uri. Am mai pus piciorul pe asa ceva in viata mea. Problema este ca as vrea pentru inceput sa imi iau unul mai ieftin, nestiind daca pana la urma chiar o...? (mai mult)
Ce dulciuri nu ingrasa? Fara ciocolata neagra!
mi- am luat si eu o creatina micronised creatine powder si nu stiu cum se ia. stiu ca am luat odata un pahar l- am baut imediat apoi m- am apucat de antrenament. trebuie sa beau multa apa? ca...? (mai mult)
Recent „mi s- a pus pata", aș putea spune să- mi achiziționez niște role retro(aveți o imagine mai jos cu ele în caz că nu știți la ce mă refer). Aș vrea să știu toate avantajele...? (mai mult)
Salutare. Creatina monohidrata se poate administra in combinatie cu un supliment nutritiv?(ambele intr-un shaker). Daca da ce cantitate de lichid este indicata? Multumesc
Tae-bo e si pentru barbati?
La 1,74 si 72kg am circumferinta coapsei de 59cm si gamba 39cm.E bine sau mai trebuie sa pun masa musculara?
Cum sa fiu bun la bataie?
Ce grupa ziceți cu cine pică Steaua in grupele Europa League?
Buna! Am o problema ce ma sâcâie am 18 ani si sunt slab deși fac sport de performanța si mănânc de. 4- 5 ori pe zi pur si simplu nu înțeleg ce este cu organismul meu, toți prieteni imi spun ...? (mai mult)
Daca, de exemplu, eu ma mut in America si imi schimb nationalitatea, la Jocurile Olimpice, pentru ce tara o sa particip? P.S. Acesta este doar un scenariu. Nu o sa fac asta si nici nu am...? (mai mult)
Sunt baiat si am o problema sa zic asa.Am mers la sala, si am facut sala o perioada lunga de timp si sunt bine format in partea superioara.Dar, sa zic asa, am picioarele, coapsele si fundul destul de ...? (mai mult)
Am si eu o problema: pieptul stang e mult mai mare ca dreptul, ce trebuie sa fac? Unii spun ca se egaleaza, dar am deja 9 luni de sala si diferenta e mare.
Am cumpărat o pereche de ghete pe pe site-ul pro direct. Am de plătit in total 100 de lire. Comanda imi vine acasă sau o ridic de la posta?. Mulțumesc
Vreau sa sar in apa de pe trambulina dar adancimea bazinului are 4 metrii. Cum pot sa ma ridic cat mai repede de la fundul bazinului dupa ce sar?
Uefa Champions League isi deschide portile oameni buni si vreau sa va intreb cine cu cine credeti ca va cadea in grupe? Barcelona va cadea cu Arsenal si il va face pe drimmero sa- si inceapa din nou medicamentatia?...? (mai mult)
În seara asta se dispută meciul dintre Steaua şi Manchester. Cred că iar vor pierde steliştii, cu un scor de 1-3 pentru Manchester. Alte opinii?
Am pus 500$ ca ajungem la penalty-uri.Forza Steaua. Ce credeti, reusim? =))))
Sunt la fotbal la FC Viitorul si sunt antrenat de domnul Hagi, el mi- a spus ca "in fiecare ce- am făcut ieri nu mai e valabil astăzi, sa o iau de la 0 demonstrez că iarăşi cel mai bun!" Astea...? (mai mult)
Sunt un pic cam grasut ce ziceti sa slabesc sau sa ma ingras?
Salut, treaba sta cam asa la mine : pe 5- 6 septembrie trebuie sa dau niste probe fizice 1000 m in 3:45 si 50 in 7.2, eu pe 23 iulie am cazut la fotbal si mi- am fisurat coccisul si n- am putut sa mai...? (mai mult)
Real Madrid are o echipa buna cu dubluri pe posturi, le mai trebuie un fundas central care la nevoie sa- l inlocuiasca pe Casemiro. Da cica Real cauta sa- i dea pe James si Morata pentru Sanchez de la...? (mai mult)
Îmi poate da cineva un link cu anvelope la bicicleta, 29×2, 25? Dacă se poate as vrea sa fie semi:de asfalt și munte
Sunt arbitru de fotbal, dar nu stiu sa fluier corect, suflu in fluier scoate acel sunet dar nu ca cel de pe teren cum fluiera alti arbitrii. Directorul scolii generale la care am invatat este...? (mai mult)
Cum sa sar coarda?
Ce program TV transmite maine meciul din Europa League dintre West Ham si Astra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.