Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Cand este stimulat muschiul mai bine de exercitiile pentru masa musculara, in timpul zilei sau seara?
Daca am lucrat bicepsul luni, si miercuri il lucrez automat ca lucrez spatele, daca l-as lucra iar vineri ar fii supra-antrenament?
La stadionul municipal de fotbal din Iasi poți sa intri in el?
Mi- am facut abonamentul VIP de 59. 99Euro pe www.collectivepicks.com, aveti idee unde primesc meciurile? Am auzit ca sunt foarte, foarte buni si am un prieten care are deja abonamentul asta iar...? (mai mult)
Salut, am tot cautat pe net, dar vreau sa aflu de la un sportiv adevarat cum trebuie sa respiri cand alergi? ..stiu un timp gras..chiar gras ce e arbitru si e de varsta cu mine..si alearga 2 km in 7 ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cand urmeaza meciuri de Rugby difuzate pe TV?
Am 16 ani, inaltime 1, 77, 58- 59 kg si fac sala de o luna jumate' (am avut 56 kg cand m- am apucat ).As vrea sa va intreb cam in cat timp as pune masa musculara si s- ar vedea diferente (eu...? (mai mult)
Cine ziceți ca va castiga Uefa Champions League dar Uefa Europa League?
Exista vreo sala in apropiere de casa sindicatelor sau piata nicolina Iasi? Stiu ca este una pe undeva dar nu stiu unde.
Care credeti ca a fost cel mai frumos meci de la WWE Summerslamm 2016?
Unde se da meciul dintre Astra-West Ham de pe 25 august? funda
Buna, TPU! Am o simpla intrebare. Am 17 ani si mai am putin fac 18 si 67.4 kg, 1.73m inaltime. Doctorul a zis ca s- ar putea sa am o dereglare de hormoni pt ca la varsta mea arat ca un adolescent de...? (mai mult)
Salutări! Am o mare problema: nu pot sa fac nici măcar o flotate. Cum pot sa reusesc asta? Si sa avansez pe parcurs la cat mai multe? Ce exerciții trebuie sa fac (am niste gantere si nu stiu la ce exercitiu...? (mai mult)
Pana la urma Wesley Lopes d Silva a decedat?
Cine ziceți ca prinde play-off-ul in Liga 1? Dar play-out-ul?
Cine castiga Uefa Champions League anul acesta? Royal Madrid, Barcelona sa- l faca fericit pe Toni Bauman, Arsenal ca sa- l faca fericit pe drimmero sau castiga Bayern sa fie multumit bavazerul? Eu...? (mai mult)
De ce nu mai concurează Ayrton Baovini la World SBK? În 2015 a fost, dar anul acesta de ce nu mai e? Mersi.
Cum pot sa scot kingpinul din axa de la skateboard, daca kingpinul este cu capul in jos?
Voi ce părere aveți? A făcut bine gigi becali când l a lăsat pe Banel Bivoliță fără contract, după l- a luat viitorul și a fost dat afară iar la doar numai 30 de ani, mie mi se pare...? (mai mult)
am 13 ani si am 1.70 si sunt foarte slab, fac sport de performanta (Karate) de 6 ani si nu am masa musculara, credeti ca ar tebuii sa ma apuc de sală? Am 1.70 si 52 kg, dar sunt foarte...? (mai mult)
de ce Real Madrid e campioana Europei in acest moment si nu Barcelona? Credeti ca e mana Generalului Franco Francisco? Ofer fundita Vorbeam pe digi cu unu Bauman, fan al ciumei...? (mai mult)
Puteți să îmi spuneți cum ar arăta un antrenament perfect pentru piept si abdomen acasa? Eu nu merg si nici nu vreau să merg la sală.
Http://www.redis.ro/ro/proteine- concentrate/99- ideal- protein.html#/25- aroma- fara_indulcitori_si_arome/29- varianta- 0_900_kg Ce parere aveti? A incercat cineva proteinele de la aceasta firma? Sunt...? (mai mult)
ma numesc Monica, sunt o mare fana PSG ( de ceva timp si United, recunosc, imi plac barbatii cu nasul mare). Voiam sa va intreb cu ce echipa tineti voi, alti fani PSG? :)
Sunt din Baia Mare si aș vrea să știu unde aș putea să fac antrenament de baschet
Salut TPU, am o problema care ma cam enerveaza de ceva timp, am ceva grasime pe pectorali, nu este multa dar este, se vede urat cand port tricouri mai stramnte si chestii de acestea, fac sala de aproximativ...? (mai mult)
Vreau sa va intreb de ce Arsenal e mereu umilita de Barcelona pana drimmero nu mai intra pe digi cu lunile? :))))))))))) Cer seriozitate! Pareri vreau.
are ceva daca iau un grip si il pun peste placa rco? As dori daca puteti sa imi dati niste site-uri cu skate-uri bune si ieftine...
am si eu o intrebare pentru toti care cunsoc despre proteine am cumparat TESTO XL si Super HGH XL daca le pot combina se poate lua o pastila din fiecare? Doua pastile dimineata si doua...? (mai mult)
Unde pot vedea meciul cu Real Sociedad - Real Madrid de aseara? In romana daca se poate.
Incepe scoala iar eu am o problema cu mancarea. Chiar daca mananc satios dimineata si imi iau cateva sandwich- uri si fructe oricum nu ma satur. Ce sa fac? Locuiesc singur si imi gatesc singur. Cei din...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune si cele mai accesibile proteine si batoane proteice? Vreau si un link.
Care sunt cele mai eficiente exercitii pentru abdomen si piept pentru bărbați?
Am si eu o intrebare: de ce le plac englezilor sa faca statui? de exemplu de ce are henry statuie la arsenal? De ce nu are Ramsey?
Dupa cum stiti, in ultimele 2 saptamani au avut loc Jocurile Olimpice de la Rio. Incerc de vreo saptamana sa aflu un lucru. In timpul competitiilor se gimnastica artistica feminina/masculina,...? (mai mult)
Mingea size 4 este buna si pentru adolescenti? 16 +? Este buna pentru sintetic? Sau e ca o minge de futsal? Dau funda
Mingea size 4 e buna si pt adolescenti 16+? Este buna pt sintetic? Sau este ca una de futsal? Dau funda
Salut, ma numesc Lands0fMancunia, dar prietenii imi spun L0M. Cu ce echipe de fotbal tineti? Eu tin cu Manchester United si uneori cu Barcelona pentru King Leo. Astept raspunsuri elocvente!
Cfr-Astra 4-1 =)))))). Cum vi se pare?
De ce nu pot mari greutatile la sala? adica de aproape 2 luni fac cu aceleasi si nu mi se pare corect.Eu merg cu un fost coleg de liceu si el in 3 luni si jumatate a crescut mult greutatile, face cu ...? (mai mult)
Am un prieten si mi a cerut sa il ajut, el doreste sa isi mareasca musculatura, sa devina cat mai musculos. Ce proteine, batoane i ati recomanda? Care sunt cele mai bune si au un pret accesibil(pana...? (mai mult)
Am o mică mare întrebare pentru cine vrea să- mi răspundă. O să încep cu începutul, eu fac fotbal de performantă de la vârsta de 11 ani, în prezent având 18. Acest sport e viața...? (mai mult)
La sala trebuie sa i au proteine? Fac de o luna dar vad ca nu se pune nimic nu am instructor la sala
Am si eu o intrebare pentru cei ce fac sala si au experienta. Daca iau GFX 8 cu Creatine FX se cunoaste ceva in 2-3 saptamani?
Fac sala de ceva vreme si am o problema. La mine creatina nu are efect. iau 5- 6g pe zi si vad ca ridic tot atat, dupa 2- 3 luni am intrerupt- o si am vazut ca tot la fel ridic... De ce nu...? (mai mult)
Care este diferenta dintre o minge de fotbal size 5 si una size 4. cu cat este mai mica cea de size 4 decat size 5? va rog raspundeti-mi
E bine daca la fotabl dau gol de la 25m-30m? Sau trebuie imi mai inbunatatesc sutul?
am 15 ani si am terminat clasa a 8 a si ma întrebam am muschi destul de mari de la lucru lucru la constucti si am si o palma mare daca dau la unu solid adult un pumn in fata ori unde în fata...? (mai mult)
Fac sala de cateva luni si as avea nevoie de un raspuns de la cineva care are experienta. Daca as lua creatina FX 2 saptamani s-ar cunoaste o diferenta?
Am nevoie de ajutor! Cine se pricepe la facut video- inregistrari si poate sa ma ajute, sa creeze un video cu cateva goluri nebune, imposibile, date de mine in PES6 (2006) apoi sa il incarce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.