Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Am nevoie de ajutor! Cine se pricepe la facut video- inregistrari si poate sa ma ajute, sa creeze un video cu cateva goluri nebune, imposibile, date de mine in PES6 (2006) apoi sa il incarce ...? (mai mult)
Am 19 ani si 1, 88 m. Arcul meu e de 20 livre, e prea slab? Nu il folosesc la competitii, dar daca ma intalnesc cu alti arcasi ma pot face de ras cu unul ca el? E prea slab pentru mine, eu ...? (mai mult)
Cine stie unde se difuzeaza meciul cu mcgregor vs diaz?
Unde pot urmari Steaua - Dinamo live online?
Am 18 ani, pot sa ma inscriu la fotbal?
Vreau sa ma inscriu la football am 18 ani, mai pot?
Ce parere aveti de aceste bilete: saint ettiene - montpeliere 1 cfr - astra x2 fc magdeburg - e. frankfurt 2 sf lotte - werder bremen 2 uterhaching - maiz 2 wattenscheid - fc heidenhem...? (mai mult)
Buna am 14 ani si ca inaltime am aproape 1, 60 ...am slabit foarte mult, dar am ramas cu "colacei"... vreau sa imi spuneti cum si ce metode sunt de a scapa de ei
Cu un cont pe InStat Scout ma ajuta cineva? Multumesc!
Am nevoie de ajutor! Cine se pricepe la facut video- inregistrari si poate sa ma ajute, sa creeze un video cu 25 goluri nebune date de mine in PES6 (2006) apoi sa il incarce pe Youtube, se poate...? (mai mult)
Meciul cu Real Madrid de duminica se va difuza si in Romania?
Heii! De o luna m- am apucat de sala, si vreau sa stiu daca sunt bune proteinele sau prafurile, adica daca ma afecteaza cu ceva sau chiar sunt recomandate, oricum daca sunt bune nu as vrea de acum, ...? (mai mult)
Exista prin Craiova vreun parc cat de cat pentru street workout/calisthenics?
Un om cu 100kg de masa musculara poate sa alerge la fel de usor cat unul slab?
Ce mananca un bodybuilder/culturist?
Exista dinamovisti pe TPU? Daca da, iesiti la vedere! Doar Dinamo!
Hey TPU! Cum pot sa cumpar la steaua dinamo bilete online? Cand intru pe www.biletesteaua.com imi apare doar pretul bileteleor.
Salut, TPU! Am 15 ani si de aproape 2 ani fac inot (cu profesor platit) si pot spune ca am avansat destul de repede si ziceam sa merg mai departe. poate un club :) de ce sa nu incerc?! Am tehnica buna...? (mai mult)
Pentru microbisti: De ce in acest sezon De Premier League se joaca la doua etape,un meci VINERI? Eu de cand ma uit la fotbal nu am vazut niciodata un meci de Premier League, jucat Vinerea :|
La noi în România s-au ținut campionate sportive internaționale?
Stie cineva un teren public in Alcorcon(Spania)?
Vreau sa ma reintorc la gimnastica si am 11 ani o sa ma primeasca din nou? Parinti mei zic ca nu.
Am nevoie de ajutor! Cine se pricepe la facut video- inregistrari si poate sa ma ajute, sa creeze un video cu 20 goluri nebune date de mine in PES6 (2006) apoi sa il incarce pe Youtube, se poate...? (mai mult)
Cine vi se pare mai bun? Dolce sport sau Digi sport?
Dupa cate luni de bodybuilding incep sa mi se vada muschii? Adica sa se evidentieze?
Heeei! Aceasta întrebare se adresează in special fetelor.Am 14 ani si 50 kg. Stiu ca unora li se poate părea putin dar sunt destul de scunda si grăsimea se vede in special pe abdomen si picioare. Ok....? (mai mult)
Am bicicleta cu frane pe disc. Frana pe spata nu prea o folosesc. Cam deloc. Fiindca mi se toceste foarte repede cauciucul. Si o folosesc pe cea din fata. Si cea din fata mi s- a lasat. Cand...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare pentru subiectul patratele ce ar trebuie sa mananc mancare gatita si ce nu ar trebuie sa mananc gredeti ca mai trebuie sa slabesc am 175 si 52 de kg
Pentru cei pasionati si priceputi in biciclete M- am gandit sa imi cumpar un dinam, totusi ar fi o problema care ar interveni Sa presupunem ca am un dinam clasic cu far, stop pe spate Daca eu urc ...? (mai mult)
Apar cosuri de la creatina pentru ca am tot auzit chestia asta?
Pe ce se transmite tragerea la sorti grupele uefa champions league si uefa europa league si de la ce ora e?
Salutare.Eu mananc dimineata fulgi de porumb si fulgi de ovaz cu lapte.In total in jur de 500 -600 gr.Este un mic de jun bun sau nu?
Bună TPU, am 17 ani si 1, 75 înălțime. Fumez de 2 ani si am constatat ca nu sunt mulțumit de statura mea. Vreau sa fac baschet si nu stiu unde... oriunde am căutat sunt doar copii de 7- 12 ani....? (mai mult)
Ma poate afecta cu ceva daca iau creatina timp de 6 luni cu pauze de 2 saptamani+ ca beau si 3l de apa? Dau funda
Care antrenament credeti ca este mai bun?: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1) Luni - piept si biceps Marti - picioare Miercuri - pauza Joi - spate ...? (mai mult)
Cum sa imi fac propriul sac de box acasa din materiale usor de gasit, pls dau funda!
Spuneti-mi si mie cateva exercitii la bara fixa pentru spate (latire)! Multumesc! Orice fel de exercitiu stiti la bara, va rog sa mi-l spuneti! Multumesc!
Aș vrea să îmi fac acasă un shake proteic, natural. Nu ar fi greu să combin câteva elemente pentru a crea așa ceva, dar mă interesează să fie combinația bună, să aibă niște...? (mai mult)
Ce dieta bogata in calorii si proteine as putea tine?
O intrebare pentru cei care fac sala de ceva timp. Cum poti determina cu ce greutate sa lucrezi la sala?
Care este cel mai bun program de sala intr-o saptamana?
Daca dau la sac e cardio sau fac si muschi?
Noroc! Mă băieți, nu pot purta blugi conici/stramți pentru că am picioarele ca bețele... aveți idee ce pot face să dezvolt pulpele? Am auzit că și fotbalul ajută. Dau fundoi!
Hey sunt in clasa a VIII- a si vreau sa dau la un liceu militar. Cunoaste cineva in IASI un antrenor personal care poate antrena elevi pentru asa ceva. Din cate am mai citit si altii au apelat la o astfel...? (mai mult)
Unde as putea gasi in Alba Iulia, piese pentru bicicleta BMX, mai exact cosarca la pedalier de 2'4'9?
As dori sa imi cumpar un bmx. Daca stiti vreun site de pe care o pot face va rog sa raspundeti acestei intrebari.Sunt din orasul Iasi si as dori ca pretul bmx- ului sa fie intre 500 lei si 1500 lei.Trebuie...? (mai mult)
De mult timp vreau sa slabesc dar nu pot.As vrea sa imi spuneti si mie un site de exercitii pentru talie si picioare sau o dieta de slabit.Am 13ani, 1.60 si 55kg si in 25 de zile*pana incepe...? (mai mult)
Buna, as vrea sa slabesc 2 kg. Din cate am inteles alimentatia nu e suficienta daca lipseste sportul. Ideie n- am ce exercitii sa fac, unii spun ca m- ar ajuta genoflexiunile si abdomenele, altii spun...? (mai mult)
Am auzit ca sala si ridicarea greutatilor poate incetini cresterea.Eu nu cred in asta, eventual daca ridic deasupra capului. Vreau sa aud si parerile voastre.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?