Cei mai activi useri din categoria Sport pe 6 Martie 2025 sunt:
Daca fac genuflexiuni, mai multe serii a cate 20, 30 de repetari + ridicari pe varfuri si eventual fandari(toate cu greutatea corpului) e ok sa merg in aceeasi zi la alergat si sa bag vreo...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune proteine pentru perioada de definire si de la ce firma? Am nevoie de proteine cu cat mai putini carbohidrati. Lasati-mi si link daca e posibil. Multumesc.
Ce credeti, este normal sa am la aproape 16 ani max 50 kg(nu stiu exaact ultima oara cand am fost masurat am avut 47) si in jur de 1.65? Si ce ar trebubi sa consum ca sa ma mai ingras sau...? (mai mult)
Cum iti iei un skate tool, adica trebuie luat dupa marimea axelor si a rotilor?
Cu cat sa terminat meciul de aseara si cine a jucat? Dau funda☺
Ce trebuie sa faci exact cum ajungi la stadion? Cum iti dai seama in ce sector trebuie sa fii? Cum validezi tichetul?
Pot gasi penny board in magazinul europa?
Tocmai am inceput sala de o saptamana si ceva. Problema mea e ca eu sunt destul de slab ca masa musculara si am un pic de burta care e inestetica si se vede cand port tricou. E posibil sa pun masa...? (mai mult)
Salut, ce exercitii cardio mi- ai recomanda pentru slăbit? Am 16 ani si m- ar ajuta si niste sfaturi despre alimentatie. M- am ingrasat 10 kg in 2 luni vara aceasta si trebuie sa le dau jos pana pe 1...? (mai mult)
Ce parere aveti de proteinele pro whey de la pro nutrition? Sunt bune? A luat cineva si a avut rezultate? Vreau pareri
Hei TPU exista ceva suplimente pentru sala sau ceva vitamine cu un efect permanent? unele dopinguri i.ti dezvolta intreg corpul ( ba chiar te maturizeaza fizic ) insa dupa ce renunti la ele efectul...? (mai mult)
La ce hotel sunt cazați cei de la steaua in bucuresti?
Este bine să fiu portar la 1, 35m? Dau fundita
Salut.tpu. Vreau sa va cer un sfat. Sunt ectomorf și iau ttur mass și instant oats. Iar acum vreau sa iau serious mass cu whey sa le combin. (De la ON). E OK sa fac? Sau nu știu dacă nu le combin ...? (mai mult)
am 15 (implinesc 16 in decembrie) am 1, 83 de inaltime, si 60 kg... Anul acesta o sa intru la liceu, si in generala la sport nu eram prea bun, nu puteam face nici o flotare. nici acum...? (mai mult)
Am 14 ani si as vrea sa practic un sport.Mi- ar placea foarte mult gimnastica, (am inteles ca trebuie inceput de la o varsta frageda), dar m- am gandit si la handbal sau tenis de camp. Vreau o ...? (mai mult)
Cu ce pot sterg rotile unui cruiser (nu penny)?
Salut TPU! Cum pot sa îmi fac condiția fizica foarte buna? Sunt sportiv de k1 și am 15 ani 1.70m 72kg și nu știu cum pot sa îmi fac condiția fizica bună pentru ca nici la antrenamente nu duc...? (mai mult)
Nu stiu cum sa incep, sunt trist din cauza ca sunt slab iar prietenii mei spun acelasi lucru si parintii la fel... doar fratele meu ce- mi m- ai spune "grasule" am 1.70 inaltimea iar 54...? (mai mult)
Cum as putea deveni mai masiv / curajos / pregatit pentru mma?
Hei salut, am 14 ani și sunt foarte dezvoltat, acum 2 luni am împlinit 14 ani... Totuși la mine în clasa nu- s colegi asa dezvoltați ca mine, ce vreau sa spun este ca pe lângă mustața, care-...? (mai mult)
Ce parere aveti de Marco Reus?
De fiecare data cand fac flotari imi trosneste coloana mai mult im partea dreapta intre umar si coloana. Mentionez ca in ultimii 2 ani nu prea am mai facut sport. exista vre un exercotiu si nu...? (mai mult)
Este cineva aici care a alergat la vre- un maraton? Eu momentan alerg in jur de 20 km. As fii interesat cam ce premii s- ar putea obtine dacă termini un maraton. De exemplu maratonul din ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cum sa fac o saritura peste spate, sau dati-mi un video (in romana) cum sa invat.
Am o prietena care s-a lovit la osul coccis si acum i s-a invinetit in jur, intrebarea este cu ce se poate da ca sa-i treaca cat mai repede si daca puteti sa imi spuneti cam cat timp va dura durerea.
As vrea sa stiu de unde se pot lua bilete online STEAU-DINAMO?
cum as putea slabi 4 kg? As vrea cateva diete naturale, exercitii, orice pentru abdomen ..cat mai detaliate ...multumesc!
As dori sa stiu daca exista cineva de aici care a avut alergie la steroizi. Tin sa mentionez ca am inceput o cura cu test propionat, trenbolon acetat (injectabil) si winstrol (oral). La a 6a injectie ...? (mai mult)
Tot am vazut mai nou la niste raspunsuri in legatura "cum sa ma inalt mai repede printr- un sport" si toti zic ca baschet si inot, si daca ii sa practici alt sport de exemplu fotbal nu te inalti mai...? (mai mult)
La meciul de maine dintre Steaua -City peroanele cu dizabilitati si insotitorii acestora au accs gratuit in stadion?
Cine poate sa imi spuna un numar de telefon de la FC Steaua Bucuresti? Dar sa fie corect?
Salut, am nevoie de ajutor in a alege o bicicleta. Dupa multe cautari m- am oprit la acestea https://www.piese- de- bicicleta.ro/biciclete/pentru/adulti/bicicleta- cube- aim- disc- 27.5- alb- rosu- albastru-...? (mai mult)
TPU! Intra apa in casca de inot?
Ce metode imi recomandati pentru a mă înălța?
mai sunt bilete pentru Steaua-Man City de vanzare?
Stie cineva cum se numeste chestia aia ca un fel de yoyo cu o sfoara care trece prin mijloc si in capete are ceva de care tii cu degetele
Hei! La ce ora ar trebuii sa fiu in fata hotelului,unde sunt cazați stelistii,in Bucuresti, pentru a face o poza ☺Multumesc anticipat! Funda
Spuneti-mi de unde pot face rost de video-uri despre sport gratis si permanent noi.
Cum as putea sa-mi maresc viteza si rezistenta? Alerg si 30 de km in 45 de minute, dar eu cred ca tot la stadiul ala sunt.Multumesc!
Cine ma poate ajuta cu ponturi rog seriozitate CSU Craiova·CSMS Iasi Dinamo B.·CS Voluntari Chelsea·West Ham Bulleen Lions·Richmond FC Copenhagen·Apoel N. Ajax·Rostov Dinamo Z.·Salzburg ...? (mai mult)
Ce parere aveti de aparatul Fitmaxx 5?
Vreau să-mi cumpăr un bmx și nu știu ce mărime să iau, mă refer la roți (inch) am 1.71m si 63-65kg. Are cineva vreo idee?
Cat v-a luat sa ajungeti la 15 inch(38, 1 cm) in brat?
Cum slabesc cu ghimbir? Imi spune cineva o dieta bazata pe ghimbir? Mulţumesc frumos!
Vreau sa îmi recomandați niște steroizi sa cresc 10 cm în brat, bineînțeles, cu sala. Si sa spuneți prețul lor. Vreau ca într- un an de zile sa pun 10- 15cm în brate. Nu veniți cu chestii ...? (mai mult)
În cluburile sportive ale poliției se pot înscrie civilii?
fac de vreo 8 luni sala, s- a pus bine pe mine avand in vedere ca sunt ectomorf si conditile mele pt sala erau limitate deoarece am acasa o sala old school.Anul trecut aveam 55 kg si 1.74 cm,...? (mai mult)
Cum a ajuns fotbalul romanesc in criza financiara? Acum 10 ani Romania era intre cele mai bogate din Europa, acum doar Steaua mai "respira". Ce s- a intamplat? Statul nu da bani, coruptia, bagi bani...? (mai mult)
vreau ca sa fiu mai sanatos. Spune-ţi o dieta care sa aiba efect. Şi vă rog ca dieta sa nu fie cu alimente din alea foarte, foarte scumpe. Marturisesc ca nu sunt bucatar profesional.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?