Cei mai activi useri din categoria Sport pe 7 Martie 2025 sunt:
Fac sala de 8 luni, iar in ultimul timp vreau sa ma antrenez tot mai mult. Dupa ce termin antrenamentul, merg acasa, mananc si dorm. Spre seara am chef sa fac flotari, din 3 serii fac 100 de flotari...? (mai mult)
Fundaa Hey TPU, niste intrebari legate de fotbal. 1. Daca port ochelaro pot merge la un club? 2. daca am 13 ani pot merge la juniori? 3. Stiti niste cluburi in bucuresti? 3. Daca eu in mare...? (mai mult)
niste intrebari legate de fotbal. 1. Daca port ochelaro pot merge la un club? 2. daca am 13 ani pot merge la juniori? 3. Stiti niste cluburi in bucuresti? 3. Daca eu in mare parte eram portar,...? (mai mult)
Salut, la pariurile sportive..la bilete combinate gen 7/11 ai castig potential sa zicem 600 milioane si castig minim 30 de lei. minimul il iei daca iti ies 7 meciuri? ..si daca castiga 8 si tu ai pus ...? (mai mult)
Daca am avut rupta dreapta (mai exact humerusul) cand aveam 12 ani, mana a fost operata iar acum am 15 ani credeti ca o sa pot merge la sala de forta, sau exista riscul de a se rupe din nou? Funda
Iau creatina de 2 saptamani si forta a crescut dar la capitolul volumizare...sunt complet la fel. Beau 2-2.5 L de apa pe zi. Cand va incepe sa se vada o mica schimbare si la corp?
Care sunt sporturile a căror practicare necesită aviz psihologic?
Şumudică nu are voie doar să stea pe banca sau nu are voie nici s-o antreneze pe Astra?
Deoarece acum am intrat mai in detaliu cu Airsoft- ul, voiam sa imi iau o replica, dar nu stiu ce tip de replica. Care dintre urmatoarele replici mi le recomandati: Replici pe Gaz Replici...? (mai mult)
Ce parere aveti despre bicicletele B-TWIN de la decathlon in general?
Salut, caut batoane proteice care ajuta la cresterea masei musculare. Ce batoane recomandati?
Am aproape 13 ani, 54 kg si 176 cm. Incerc sa ma ingras, ca sa fiu mai mare iar greutatea mea ideala ar fi 60- 63 kg. Am o dieta cu proteine si carbohidrati, dar vreau sa am si putere mai...? (mai mult)
Cine credeti ca o sa ia balonul de aur in anul 2016 + abonati-va la canalul de Youtube mrdarthjomo si scrieti pe yt pewdiepie si romanul
Din ianuarie pana in iulie am fost in perioada de crestere musculara, de "bulking". Nu am avut limita la alimentatie, am mancat orice mi- a picat in mana, in special zahar. Acum am acumulat 12...? (mai mult)
Salut, stiti care ar putea fi un pret minim pentru meciul Steaua-City?
Am o problema.am facut indreptari cu bara la sala si ma doare spatele in partea toracica de cam 10 zile.Ce sa fac?
Pe ce post din Romania se difuzeaza Jocurile Olimpice de la Rio?
Cum se zice la pull up in romana? Nu pot sa le fac. Ce post face? https://www.google.ro/search?q=pull+up&biw=1280&bih=842&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQ2762pKrOAhVHPBQKHUarA-AQ_AUIBigB
Vreau sa merg in armata si vreau sa stiu cateva lucruri. Vreau sa raman doar patru ani si apoi sa fac o cariera sportiva de contact. Doar ca nu stiu ce post sa caut ca sa ma ajute mai mult la capitolu...? (mai mult)
Ajuta sariturile in sus pentru crestere in inaltime? Daca ajuta spuneti-mi cate sa fac? S-au alt sport sa-l practic pentru crestere!
As dori sa achiziționez o minge de fotbal, destul de buna calitate, și nu știu de pe ce site as putea cumpăra? Cine știe, primește Fundita!
"Acestea sunt condițiile de rulare pentru fiecare produs în parte: Pariuri Sportive: 10 x suma bonus primită" La ce se refera?
Salut, TPU! Stie cineva la pe ce post pot vedea Jocurile Olimpice Rio 2016? Si ceremonia de deschidere?
Hey, TPU. Eu sunt in Spania. Si tatal meu vrea sa faca abonament la piscina din sat cu 80 de euro, pe familie toata vara. Eu eram mai gras. Si acum am mai slabit. Doar ca mi- au ramas pectoralii grasi...? (mai mult)
De unde să îmi cumpăr ghete de fotbal? Aș dori nume de magazine staționare în general, dar accept și magazine online. Produsele să fie de calitate;) (STAU ÎN BUCUREȘTI). Fundăăă!
În Timișoara, de unde pot cumpăra o bicicletă second? În afară de OLX, Okazii, Publitim, La jumate și Dirtbike.
Cate abdomene ar trebui sa fac zilnic pentru un 6 pack relativ conturat? Mentionez ca sunt zvelt deci nu am sub nicio forma de ars grasime ci doar de dezvoltat muschii.
Este acest "longboard" ok? Nu ma intereseaza dimensiunile. Daca e la fel de bun ca un cruiser-board merge: http://www.emag.ro/longboard-pentru-copii-spartan-junior-sp-2330/pd/D5HQN2BBM/.
Salut culturistilor, azi mi-am cumparat Power System Pure Creatine... Si vreau sa va intreb cum se utilizeaza...
Salut, am auzit ca la pariuri sportive daca pui un bilet de 2 lei si daca le ghicesti meciruile (de fotbal romanesc) pe toate poti castiga 1 miliard? Pe cam cate echipe ar trebui sa pui?
Salutare, am o problema, am o janta salt rookie http://www.bmxshop.ro/produse/roti- 15/salt- rookie- spate- freewheel.male- negru- 2193.html Si e freewheel si am nevoie de un pinion special pentru ea,...? (mai mult)
Cum se numeste acea banda alba pe care si-o pun cei de la arte martiale pe picior (deasupra talpii - nu stiu cum se numeste)
Vreau sa va intreb ceva Are ceva daca eu iau skateboard pentru plimbare? Nu vreau sa fac tricuri cu el.Dar nu prea imi place deoarece se duce foarte repede ariciul dupa el si se rupe usor fata...? (mai mult)
Cum este mai bine sa lucrezi? Spate-piept; biceps-triceps SAU piept-triceps; spate-biceps. As vrea sa argumentati
Salut, treaba sta in felul urmator: fac sala de ceva timp si imi place mult sportul. Mi- am propus sa devin antrenor de fitness, vreau sa stiu urmatorul lucru: Care este diferenta din a face un curs ...? (mai mult)
as vrea sa mă apuc de sala și as vrea sa primesc niște sfaturi. Legate de alimentație și cam ce fel de program și aparate sa folosesc pentru sala (zonele pe care vreau sa le lucrez sunt...? (mai mult)
Hei! Am o problema.Sunt fata si vreau sa slabesc.Chestia e ca partea de sus a abdomenului e destul de plata, dar mai jos am burta.si nu stiu cum sa scap de ea.Ca ma duc la strand si imi e rusine sa stau...? (mai mult)
Stiu ce inseamna pregatire mentala la fotbal, dar vreau sa stiu ce exercitii SE fac la o astfel de pregatire?!? Ofer funda
Salutare. Intrebarea este adresata celor cu minim 2- 3 ani vechime in culturism- fitness, sau celor cu experienta in nutritie sportiva. As dori 2 recomandari de proteine: 1) De zer(whey), cu asimilare...? (mai mult)
Ati incercat Whey Gold Standard Natural? imi puteti spune cum e? ...am auzit ca aceste cutii noi de 4.8 LB ar avea un gust mai rau decat cel de 5 LB (varianta ma veche).am inteles ca acum se...? (mai mult)
Imi puteti spune parerea voastra despre bicicleta dhs terrana 2727(2015).
De ce nu- mi mai cresc brațele? De câteva luni am tot 34 în braț și nu pot crește nicicum. Merg la sală de 5 ori pe săptămână, am zi separată pentru brațe, am 4 mese pe zi, de două săptămâni...? (mai mult)
Ce exerctii se fac la apratele astea? http://i.cubeupload.com/A4HqcK.jpg http://i.cubeupload.com/briw7M.jpg mai multe img aici-> http://funfit.ro/
Am 14 ani, 175cm, 60kg si fac sala de aproxinativ o luna(acasa). Am banca multifunctionala (brate, piept, picioare) iar greutați in felul urmator: 2x 5kg 2x 2, 5kg 2x 1, 5kg 1.Credeți...? (mai mult)
TPU! Nu stiti unde as putea gasi ghete Kangoo Jumps de calitate?
Stie cineva unde pot gasi o lista de preturi pentru sala de fitness SanGym, Iasi, si cateva pareri despre aceasta?
Buna seara as vrea ai eu sa cumpar un waveboard pana in 100 de lei sau putin mai mult, ma puteti ajuta eu stau in dragasani sau pot veni pana la Pensiunea Alex pe valea oltului. Va rog ajutati- ma am ...? (mai mult)
Aș vrea să- mi iau o nouă bicicletă ( mountain bike ) și am niște întrebări: 1. O bicicletă nouă sau second? 2. Care schimbătoare sunt foarte bune și simplu de utilizat? 3. Care ...? (mai mult)
Salut.Am 14 ani si vreau sa fac patratele rapid....careeste cea mai eficienta solutie in afara de a merge la sala?
Buna seara, as vrea ai eu sa cumpar un waveboard pana in 100 de lei sau putin mai mult, ma puteti ajuta? Eu stau in Dragasani sau pot veni pana la Pensiunea Alex pe Valea Oltului. Va rog ajutati- ma,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!