Salut.Am 14 ani si vreau sa fac patratele rapid....careeste cea mai eficienta solutie in afara de a merge la sala?
Buna seara, as vrea ai eu sa cumpar un waveboard pana in 100 de lei sau putin mai mult, ma puteti ajuta? Eu stau in Dragasani sau pot veni pana la Pensiunea Alex pe Valea Oltului. Va rog ajutati- ma,...? (mai mult)
De ce nu- mi mai cresc brațele? De câteva luni am tot 34 în braț și nu pot crește nicicum. Merg la sală de 5 ori pe săptămână, am zi separată pentru brațe, am 4 mese pe zi, de două săptămâni...? (mai mult)
Vreau sa slabesc peste tot corpul dar cel mai tare vreau sa slabesc la picioare.As vrea sa am un corp perfect in jur la 6-12 luni (sunt fata, am 14 ani, 1. 65cm, 59-60 kg,
Care imi poate da si mie un link sau sa ma ajute sa imi transfere prin wetransfer sau ceva de genul videoclipurile lui Shaun T? Vreau sa ma reapuc de Insanity si stiu ca erau undeva pe net dar nu le mai...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Am procurat acum cateva luni un pachet de proteine, gainer HYPER MASS 5000 de la BioTech si dupa ce le- am desfacut, am folosit doar o doza. Acuma mi- am adus aminte de ele...? (mai mult)
Hei,TPU,am o pereche de role de incepatori.Rotile lor scot un zgomot urat cand nerg cu ele.Ce as putea sa le fac ca sa nu mai scoata scel zgomot? ~Dau funda~
M-am apucat de sala acum o luna si ceva si ma intrebam daca are rost sa imi iau niste proteine.
Beckham! De ce s-a retras Beckham, ce probleme medicale avea? FUNDA, VOT, A JUCAT LA M. UNITED?
Cum sa scot mirosul neplacut din shaker- ul in care amestec hidrolizatul proteic cu apa? De fiecare data, la o perioada de timp dupa consum, apare un miros neplacut, probabil moleculei de proteina care...? (mai mult)
TPU! Stiti niste exercitii care ard foarte multe calorii?
Stiu ca inca e augut dar vreau sa imi iau un Mountain Bike si ma intrebam cum intretinem bicicleta cand o sa vina iarna? O las pur si simplu in garaj cu o patura peste timp de 3 luni, sau mai trebuie ...? (mai mult)
Stie cineva cum pot scapa de grasimea de pe pectorali? Am fost si la sala si am lucrat pectoralii, dar grasimea tot a ramas.
Hei TPU, vreau ceva articole sau clipuri de unde pot sa invat aproape totul despre BOX ( i.l practic )... doar ca antrenorul nu- mi spune prea multe si as vrea sa fiu un autodidact! Stau la sat si singurul...? (mai mult)
Fac sala de 2 ani si de vreo 2- 3 luni evolutia mea s, a oprit complet si am schimbat multe... atat in alimentatie cat si in antrenament si tot nu mai cresc in masa deloc ( ba din contra... am slabit...? (mai mult)
Fac sala de ceva vreme (2 ani ) am inceputr sa fac lupte (mma). Aveam 71 kg si de cand am inceput sa practic mma ( aproape 2 saptamani) am slabit un kg. Am doar 70 la 1.75m. Nu stiu...? (mai mult)
Bună seara, as dori sa îmi comand L-caritina. Care e cea mai buna firma de la care pot achiziționa produsul? E ok pentru fete? Voi ce rezultate ati avut (dacă ați consumat)?
Am 14 ani si vreau sa ma apuc de un sport.Si singurul sport care ma atrage este taekwondo.Varsta mea va fi o problema in practicare sportului? Va trebuii sa fac antrenamente cu, copiii mai mici?...? (mai mult)
Saritul coardei antreneaza muchii de la genunchi in jos?
Buna TPU :) Ati putea sa imi recomandati niste exercitii pentru cresterea in masa musculara, care sa antrenze doua grupe de muschi in acelasi timp. Piept- Biceps Abdomen- Triceps Antebrat-...? (mai mult)
proteinele din zer, cresc masa musculară?
Hey, TPU. Vreau si eu un program pentru sala (fara umar si trapez pentru ca am inteles ca incurca la crestere, iau eu am 16 ani ). 5 zile pe saptamana.
URGENT! Vreau link cu noul echipament al Stelei (cel alb) pentru FTS 15! SA NU DEPASASCA 512×512!
corpul meu are forma de para si sunt plinuta si vreau sa slabesc. Daca fac exercitii acasa cardio sau aerobic, e mai bine? Care ajuta mai mult sa slabesc in zona coapselor, alerg in fiecare...? (mai mult)
Sunt jucator de baschet. (Suceava) Am 16 ani si 1, 83 inaltime. Imi poate recomanda cineva niste exercitii pentru a imbunatatii driblingul si detenta?
Hei! TPU cum pot intra la Liceu Teoretic Onisfor Ghibu pe profil sportiv ...am auzit ca trebuie sa dai niste probe in ce consta probele Sau ce liceuri sportive mai subt in Sibiu
Bunaaaa! M- am gandit sa ma apuc de echitatie... 1. M- am gandit sa merg la centrul de echitatie de langa Izvin (vis- a- vis de Arena Aquasport), cine stie cam cât ar costa o ora de curs? 2. Ce...? (mai mult)
Buna seara, am 16 ani si as vrea sa ma apuc de sport. Ce sport imi recomandati?
Salutare sportivi! Mă adresez alergătorilor, intr- o luna am o admitere la scoala de subofiteri. 1, 73m, 83kg. Alerg de aproape 2 luni si încă de cand m- am apucat am o durere INSUPORTABILA in ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste metode de antrenament la badminton.
Vreau sa imi achizitionez niste roti noi pentru o pereche de role si vreau sa fiu sigur ca sunt de silicon (pentru ca cele de PVC sunt cele mai proaste roti). Am gasit niste roti care mie mi se par ca-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre concentratele/izolatele proteice din zer de la Redis,cele din gama Pak, fara aroma.A folosit cineva?
Salutare, TPU.E adevarat ca daca esti gras nu mai cresti in inaltime? Sau tine doar de genetica si de stilul de viata?
Ce părere aveți despre proteina din zer? Mai ales care sunt efectele secundare.
Care este cel mai bun skateboard sub 100 lei? Imi puteti da si link?
Salut, am 17 ani, 1.82 si 70 kg vreau să- mi iau un supliment pentru creșterea in masa musculară, sunt confuz între Serious MASS si 100% whey gold standard de le ON, mi- ați putea spune Care este...? (mai mult)
In ce consta o sedinta fitness? Fac si barbatii?
Stie cineva daca este prea tarziu sa ma apuc de inot la 16 ani? Am mai facut inot in trecut, timp de 3 ani.( m- am lasat in 2013) Este pasiunea mea si chiar sper ca pot performa acest sport in...? (mai mult)
Sunt disperat pentru ca sunt mic de inaltime.Fac 17 ani si am 1.69m.De-asta m-am apucat de volei. Tata are 1.78m iar mama 1.64m.Ceva sfaturi ca sa mai cresc?
Buna TPU daca alerg in fiecare zi un kilometru sau mai multi cam cate kg dau jos intr-o saptamana?
Vreau sa fiu lamurit de ceva, daca un baiat nu si-a dezvoltat flexibilitatea pana la o anumita varsta, mai sunt sanse sa devina in viitor flexibil?
As dori sa imi fac un program de antrenamet pentru incepatori, acasa. Sunt baiat, am 18 ani, 1, 70 si ceva inaltime si intre 60 si 70 kilograme. Ma puteti ajuta in alcatuirea programului?...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca in Pitesti, mai exact in zona Banat exista vreo sala unde as putea face lupte libere, judo,(ceva in genu asta).
Luminile roților de pennyboard, role și cele de la trotinete se termina?
Luni ma apuc de sala si as vrea un program merg dimineata, am 14 ani 1. 56cm si 49kg
Cum pot face poza cu un fotbalist de la steaua (HAmroun )? Dupa un meci? Vreau idei
Vreau sa slabesc la fund si la picioare. Spuneti-mi exercitii sau alt ceva care ati incercat
Stiti undeva unde ma pot duce sa dau la sac de box in Iasi? Nu vreau la kick box doar sa dau la sac ca stiu cum sa dau.
URGENT! Vreau sa imi iau o pereche de role,dar nu stiu de care:cu patru roti una in fata celeilalte sau cu patru roti ca la masina? Va rog ajutati-ma
Am fost ieri la bodybuilding si mi- a zis ca nu stiu nimica, ca ce am facut eu e numai incalzirea. Am crezut ca ma invata el! Antrenorul s t a in pielea goala in vestiar si vorbeste la telefon. Credeti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.