A fost astazi la cardio si m-a intrebat ce grupe muschi sa lucrez si n-am stiut. Care sunt grupele de muschi pentru cardio?
Sunt baiat am 14 ani, 1.83m inaltime si 90 de kg. Cum as putea sa slabesc rapid pana in septembrie deoarece trec in clasa a 9- a si vreau sa fiu si eu mai subtirel. Va rog mult sa imi spuneti...? (mai mult)
Am si eu o întrebare pentru cine se pricepe... Am 22 ani, 1.83 înălțime și aproximativ 74/75 kg. Vreau sa formez un ciclu de creatina si proteine + aminoacizi. Ca si proteine, am optat...? (mai mult)
Cand mi- am luat bicicleta b'twin mi- am luat si un vitezometru (b'twin DC4 S), i- am schimbat bateria, si mi- am pierdut toti kilometrii, am incercat sa mi bag la loc dar nu merge, plus ca acum nu...? (mai mult)
am 15 ani si vreau sa stiu cat de mult m-ar ajuta sa fac 100 de flotari in fiecare zi. De asemenea, daca imi dezvolta si abdomenul. Dau funda celui mai rapid si eficient raspuns.
Hei TPU, vreau sa ma apuc de sala din septembrie, am 17 ani si 1, 70, vreau sa iau niste proteine pentru ca sunt foarte slab si daca m- ar umfla tot m- ar ajuta. vreau ceva pana in 80 de ...? (mai mult)
Unde pot gasi albusuri de ou separate pasteurizat ( la cutie )? Am vazut intr-un clip, dar trebuie sa cumperi 15 sticle, vreun magazin de unde se poate cumpara? Multumesc.
Cum sa am mainile echilibrate, adica mana stanga are bila aceea mai mica si nu se incoardeaza ca cea dreapta?
Heeeii TPU! Am 75 de kg,, ma simt naspa si mdaa... credeti ca as putea slabi in 2 saptamani? Si sa dau burta jos?
cate ore pe zi trebuie sa merg cu bicicleta ca sa slabesc 5 kg pe saptamna + cateva exercitii si o dieta?
Deci, peste 3 luni fac 15 ani. Cum as putea sa cresc in inaltime mai mult? Am 1.74 si practic sport. Ce alte metode de crescut as putea sa mai aplic?
TPU! Ma uitam pe Discovery la nebunul ala de se duce singur in salbaticie (nu ii mai tin minte numele), si am vazut ca a coborat de pe o stanca cu o funie care era legata sus pe stanca. Cei care...? (mai mult)
Daca fac 100 abdomene pe zi, in cat timp apare acel "six pack"? Mentionez ca am 174 cm, 65 kg si putina grasime pe burta. Alerg zi de zi cam 2 km.
Am un skateboard RCO si doar ma plimb, nu fac scheme. Si nu stiu de ce placa merge greu. Cand bag viteza, se opreste foarte rapid. Nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati.
De unde pot cumpara din ramnivul sarat un pennyboard bun pana in 150 lei
Mi.am cumparat un longboard cu roti de 13 centimetri si se tot opreste din 5 in 5 metri adica nu inteleg de ce cu acele roti nu prinde viteza, i.am pus niste roti de pennyboard si a mers foarte rapid. ...? (mai mult)
Salut, fac sala de 3 saptamani, am 17 ani 56kg.Programul meu este urmatorul:Luni:Piept Marti: Spate Miercuri:Umeri+ Trapez+ Abdomen Joi:Brate Vineri:Piept si as vrea sa il modific putin.Mentionez ca ...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpăr un câine. Rottweiler sau Ciobănesc German, nu ma pot decide Ce ziceți? Spuneti si motivele, va rog
Ce exercitii pentru piept sa fac pentru a-mi evidentia zona aceea dintre pectorali?
E adevarat ca atunci cand iti creatina trebuie sa bei foarte multa apa? Eu iau 5 g de creatina inainte de antrenament si beau 2l de apa in timpul antrenamentului.E bine asa?
Ce parere aveti despre ningitsu? https://www.youtube.com/watch?v=rlBj1GiQaI4
Cati ml de apă ar fi ok pentru 2 cupe de proteina? Se vad rezultatele mai repede cu 2 cupe dupa antrenament înloc de 1? Dau funda
Bună ziua TPU, as vrea sa știu cum pot sa vad întreaga olimpiada Rio 2016, am înțeles că NBC transmite toată olimpiada, dar nu mă lasa.... Dacă exista o alta soluție..aș vrea să o aflu! ...? (mai mult)
De unde pot cumapara un pennyboard ieftin?
Salut, de unde pot găsi penny longboard? As vrea să-mi iau si nu gasesc nici un site in Romania care sa vanda asa ceva.
vreau sa stiu cat mai multe despre sala. Ma uitam la video- uri in care vedeam cat de important e sa nu ai grasime pentru a se vedea masa musculara si a nu face exercitiile degeaba. Acum eu nu...? (mai mult)
Buna,am o problema:role sau patine cu rotile? Va rog sa imi spuneti si mie care sunt mai bune si cu care pot merge mai usor.
Salut.Imi puteti spune cum se adminstreaza creatina monohidrata?
Ce sporturi solo imi recomandati? (adica nu soccer, rugby). In afara de jogging si arte martiale (unde mi-a nenorocit incheieturile).
Sunt ceva sportivi pe aici? As vrea sa-mi spuneti ce exercitii as putea face la sala si cand, cum, bla bla.
Vreau si eu un pronostic pt olimpiada de fotbal. Cine va castiga? Am o presimtire ca Brazilia va castiga aurul olimpic(la masculin) Avand in vedere ca au cel mai bun lot, Si mai Este si tara gazda. ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre aceste trei skateboarduri care aparent au componente similare(chiar identice) insa pretul difera: 1)http://www.skates.ro/skate/skateboard/skateboard- enuff- logo- stain- green ...? (mai mult)
Hei TPU, ma cheama Miruna, am 14 ani 1, 50 si 59 de kg vreau sa slabesc, am tinut o dieta, cereale la micul dejun, ciorba la pranz si seara o salata, dar nu am slabit deloc si chiar daca fac sport,...? (mai mult)
Am 16 ani. Am făcut sfoara din greșeală la vârsta de 12 ani alunecând pe terenul de fotbal. Încerc să o mai fac dar acum e mai greu. Voi reuși?
Salutare. Ce săli de fitness știți în Brașov, m- ar interesa în zona Tractoru sau în apropiere. Pana acum mergeam la cea de la profi, dar acum s- a închis pana în ianuarie cică și acum...? (mai mult)
As vrea sa iau creatina dar am auzit ca are efecte adverse cum ca ti- ar afecta ficatul, rinichii, si altele.A luat cineva creatina? Eu am 17 ani 56kg 1, 74 fac sala de 3 saptamani si as vrea...? (mai mult)
Am o problema....Am comandat o pereche de bascheti Nike hyperrev 2016 si nu pot sa ma incalt cu ei din cauza gleznierei, cine stie cum sa fac as dori sa-mi spuna! Multumesc!
Mi- am cumparat o bicicleta si am o problema cu schimbatorul. El are 2 "manete" pe care le pot folosi, una pe care o trag si alta pe care o imping in partea opusa primei. Problema e ca nu stiu...? (mai mult)
Salutari! Am 17 ani, sunt baiat si fac zilnic exercitii fizice acasa, cu greutatea corpului. Pana acum faceam asa: Luni flotari(mai multe tipuri si niste exercitii pentru biceps care nu stiu cum se cheama)...? (mai mult)
Hei! Ieri am achizitionat o bicicleta TREKKING de la DHS, marimea 430 cm (17 inch), varianta pentru femei. Acum imi dau seama ca este cam mica masura, intrucat am ridicat destul de mult seaua. Urmatoarea...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate, mai mult... fotbalistii au liber pe data de 15 august (Sf. Maria)? Fotbalistii din liga 3, de exemplu ( cu contract de munca). Pe aceasta data este liber de la stat,...? (mai mult)
Salut, stie careva de unde pot downloada meciuri de fotbal? Urgent, dau funda.
Am 40 Kg si am 14 ani is destul de slab cred dar nu stiu de ce nu pot pune pe mine. mananc cat 2 oameni :) si tot nu ma ingras.Ce sa fac?;(;(
In ultima vreme am pus foarte multe kg, cam 20 si nu stiu de ce. Stiti vreo dieta ceva care sa ma scape de kg in plus, dar care ati incercat- o si a mers? Si mi- au aparut si vergeturi foarte multe...? (mai mult)
M am reapucat de sala, si as dori sa stiu daca presa aceea pentru picioare ar putea sa mi stagneze cresterea, pentru ca am auzit multe zvonuri si plus ca nu am facut de multe ori, cred de ...? (mai mult)
Salut comunitatea TPU, daca ma puteti ajuta si pe mine raspunzandu- mi la urmatoarele intrebari: am proba la politie si mai am 3 zile de antrenament si ma intrebam daca e posibil sa cresc cu mingea medicinala...? (mai mult)
De unde pot cumpara tricouri cu echipe din Liga 2 Romania?
De unde pot cumpara tricouri cu echipe din Spania?
De unde pot cumpara tricouri cu echipele din Liga 1?
De unde pot cumpara tricouri cu echipe internationale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!