Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Martie 2025 sunt:
De unde pot cumpara tricouri cu echipe internationale?
Buna! Sunt o fata de 16 ani imi place sa dansez si imi place si fotbalul foarte tare, vreau din septembrie sa ma ocup doar cu un tip de sport din aceste 2, joc foarte bine fotbal am fost laudata ca ...? (mai mult)
Parere despre acest skate? Este bun pentru trickuri? Rezisent la sarituri? http://www.insports.ro/skateboard-sportmann-original.html
Am un longboard de 95 cm.cum pot sa ma intorc cu el cand am viteza. Scuze nu prea stiu sa explic.dau fundoaie
Ce sa fac in cazul in care am gambele subtiri in ciuda faptului ca le antrenez, zic eu, destul de bine. M- am gandit sa le lucrez de 2 ori/saptamana dar ma gandesc ca nu are rost. In legatura cu geneticul,...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati, va rog, cu niste cantece de galerie pentru o echipa de fotbal? Echipa se numeste Afumati.Rog seriozitate!
Vreau link-uri cu tutoriale de driblinguri simple si usor de invatat+antrenamente care se pot practica acasa.
La ce fel de sporturi pot aplica daca n-am liceul sportiv si am peste 20 de ani (p.s. ma simt frustrat ca n-am fost acceptat la liceul sportiv ca sa urmez apoi la un baschet,fotbal, handbal)?
Cum imi pot da seama ce tip somatic sunt? Din ce am citit pe internet as fi ectomorf sau mezomorf dar nu stiu.Am 1, 75, aproximativ 72 de kilograme, 18, 5 cm incheietura mainii, de 2 luni ...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre biciclistii in trafic? Considerati ca e ok sa aiba voie pe drumurile publice cu bicicleta?(in legislatie e complet legal sa pedalezi pe orice fel de sosea in afara de...? (mai mult)
E mai bine sa inot sau sa alerg?
Am o bicicleta DHS MATRIX FULL SUSPENTION! Am o problema! Am umblat la suspensia cadrului si am dezfiletat acel surub de tot si acum nu stiu ce are de nu imi da voie arcul sa- l infiletez...? (mai mult)
Sunt baiat, fac 17 ani si am 2 luni si ceva de volei.Am 1.69m.Tata are 1.78m, iar mama 1.64m.Antrenorul mi- a zis ca la volei se creste minim 10 cm.El mi- a zis ca pot ajunge cu usurinta la 1.80-...? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar o bicicleta si nu stiu ce sa aleg intre Devron riddle h6.7 chiar daca se mai gasesc rar ca sunt din 2014 si btwin rockrider 580. La echipare sunt diferite si la firca ...? (mai mult)
am o problema...eu as vrea sa slabesc, dar nu sunt inca grasa adica sunt bine, dar as vrea sa arat mai bine...am 1, 50 si 44kg, si 13 ani. Si as vrea sa slabesc si sa imi tonifiez muschii, am...? (mai mult)
De unde pot cumpara tricouri cu orice echipa din Liga 1? Dar din alte ligi?
As vrea sa ma pauc de skate, insa mi- am rupt piciorul acum in an la football exact la glezna, a fost nevoie de operatie, mi au bagat atunci si un surub. Ce spuneti, merita sa ma apuc sau ma complic...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea lui Usain Bolt - My story 9.58 in format electronic, si tradusa in romana? Nu vreau sa mai dau bani pe carte Dau funda, mersi!
La noi în România, în ce an a apărut Judo?
Pe cupele de proteine, acelea carr se dau o data cu recipientul de proteine. Este un gramaj in ml. Și portia este de 30 g. 30 ml=30 g pudra proteica, nu? Adica o masura din cupa
Am un prieten care face sala de 1 an si 6 luni (aproximativ), are 45 in brat, inaltime de 1.90 si 90kg(definit spune el). El spune ca nu a folosit steroizi, insa e greu sa crezi la asa dimensiuni...Voi...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru microbisti. Roberto Baggio si Dino Baggio sunt Frati?
Vreau sa inot prin metoda lui Crawl, nu reusesc sa imi sicronizez miscarea mainilor cu respiratia.Nu sunt chiar incepator, sunt la nivel aproape mediu in ceea ce priveste sportul asta.
este vreun studiu care confirma ca sala iti stopeaza cresterea in inaltime? Am 16 ani si doar 170cm si as vrea sa mai cresc, daca merg la sala e obligatoriu sa iau proteine?
Cum pot intra in turul frantei? ...numa interesează răspunsuri e gen...nu ai șanse. Doar ce trebuie sa fac ca sa intru
Salut tuturor, este ceva in neregula ca am 15 ani si jumate 1.63 cm si sa zice max 50 de kg, sunt mai slab de felul meu dar na, ... intrebarea este daca merita sa fac flotari si exercitii de genul acesta,...? (mai mult)
Sunt baiat am 16 ani si 2 luni de cand fac volei. Tata are 1.78, iar mama 1.64.Credeti ca pot ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80?
De unde pot cumpara un tricou sau un echipament cu FC Brasov? Dau funda
Salutare. Stiti cumva vreun antrenor personal bun care ma poate ajuta sa slabesc grasime si sa pun masa musculara? Cu sfaturi si cu regim facut de el si exercitiile la sala lafel. Daca stiti pe cnv care...? (mai mult)
Pentru masa musculara e mai buna pulpa de pui sau pieptul de pui? Cate proteine are pieptul de pui la 100g facut pe gratar?
Salut.Exista cursuri de autoaparare in Iasi? Sau daca nu, mai am vreo sansa la 19 ani sa ma apuc de un tip de arte martiale?
As vrea sa ma ajutati cu o problema. Deci am 18 ani, 55 de kg si 1, 72.Sunt cam slab si fara muschi pentru varsta mea. As vrea sa imi impresionez prietena si nu numai. Vreau sa imi cresc...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire cand fuge bicicleta mai tare cand cauciucurile sunt late sau inguste?
Ce parere aveți despre centura Sauna Belt sau despre orice altă centura de ars grasimile? Da rezultate? Ați folosit?
In septembrie fac 17 ani si am 1.69m.Tata are 1.78m,iar mama 1.64m.Fac volei de 2 luni.Credeti ca voi ajunge la o inaltime intre1.75-1.80m? Sau daca aveti alte sfaturi.Multumesc pentru ajutor!
Este adevărat că la majoritatea antrenorilor de box le pasă doar să ia banii de pe sportivi?
Stiti pe ce programe din romania se mai difuzeaza WWE? Ca pe sport.ro vad ca numai difuzeaza
TPU! De ce la picioare avem grăsimea aia? Sau ce ii? Se vede fain picioru slab dar cu grăsimea aia ii mai gros! Cum pot scapă de ea? Ce Exerciții sunt pentru picioare slabe? Coapse Si gambe? Va rog...? (mai mult)
Cine se pricepe la abdomene si slăbit etc... Acum ca ii vara nu prea pot sa mănânc, nu ii ca nu vreau dar nu pot, astăzi am mâncat o data de ex la vreo 13 cred, cam așa si acum seara...? (mai mult)
Salut, sunt din Focsani si as vrea sa stiu daca e vreun dojo de ninjitsu sau un instructor particular la care sa pot invata aceasta arta.
Sautari TPU! Am o problema destul de mare si am nevoie de ceva ajutor moral.Am luat in greutate destul de mult.Am facut handbal de performanta si aproximativ 2 ani de sala, dar din cauza unei probleme...? (mai mult)
De aproximativ 2 saptamani fac niste antremente de slabit si in prima saptamana transpiram foarte rau. Acum de ce nu mai transpir asa de rau ca inainte?
De o saptamana alerg de dimineata cam 50 min (6.00- 6.55), este ok daca dupa dorm 2 ore? Eu alerg dimineata ca sa imi construiesc o rezistenta mai buna si slabesc. Cineva imi tot zice ca dejeaba alerg...? (mai mult)
Proteinele pastile, în combinație cu sportul (nu foarte mult) nu îmi permite timpul și serviciul, flotări genuflexiuni S. A.M.D topesc grăsimile?
Heiiii,daca merg 4 km cu rolele can cat slabesc? Pot slabi 1km??
Cine imi poate da un interviu subtitrat in romana cu martyn ford?
Stie cineva site-uri de farmacii online din america unde sa gasesc pastile Maca de la firma Inovatics? Nu conteaza daca nu expediaza in Romania.
Am 14 ani si fac fotbal(1 antr pe zi).De ceva timp ne- a dat praf proteic si aminoacizi lichid.Praful proteic am auzit ca nu are nici un efect secundar.Va rog spuneti- mi ce efecte secundare ...? (mai mult)
de ce obosim repede? Eu am 1. 66 cm, 75kg si obosec tare daca fug 20 m si chiar daca nu fug tot obosec, la voi cum este?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
19flo79 întreabă:
Sara2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!