Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Martie 2025 sunt:
Pe ce canal de televiziune se difuzeaza meciul Landshut-Bayern München? Eu am Dolce. In general, unde pot sa vad toate meciurile pe care le vreau?
Salutare, TPU! Vreau sa imi cumpar un Penny Board modelul "Skateboard Cruiser Yamba Allover Space", de unde imi recomandati sa il procur? Ziceti- mi magazine sau site- uri, (site- urile pot fi si din...? (mai mult)
Bună ziua. Mă ajută și pe mine cineva? Deci am instalat Fifa 14, totul bine, dau să intru in el, îmi intră și după imi iese. Ce să fac, vă rog?
Ieri mi- am luat penny board. Am cateva probleme. Ieri dadeam avant cu stangul( sunt dreptaci ) si nu l- am putut pune pe pennyboard. Azi am reusit dar nu - l pun bine doar calcaiul. Problema...? (mai mult)
Sper să mă ajute cineva...aș vrea să mă duc la o sală de sport...aș vrea să slăbesc și nu știu foarte multe despre sporturi și aparate..anyway, ce m- ar ajuta mai mult? Cu fitness- ...? (mai mult)
am ceva probleme legat de inaltime, am 18ani si 7luni si as vrea sa stiu daca ma pot creste in inaltime parintii mei au ( MAMA>1, 68...TATA >1, 73) Iar eu am 1, 74, eu practic am crescut...? (mai mult)
Salut am 13 ani Si nu pot sa fac nici o flotare, niște sfaturi cum sa ma apuc masa musculara? Am putina burta Si cel mai gras sunt în partea dintre genunchi Si. Talie.Niște sfaturi cum sa prind masa...? (mai mult)
Salut TPU; m-am apucat de sala ca sa slabesc(am 13 ani), imi poate spune cineva ce sa mananc dimineata, dupa antrenament si seara, mersi dau funda.
vreau sa stiu daca facand sala cresc si in inaltime, am 16 ani si doar 1.70m.
Vrea sa imi cumpar un skateboard nou. Bugetul este mic.maxim 200 lei. Aveti vreo sugestie? Sau ce brand ar fi mai bun:powerslide,spartan, worker sau sportmann?
Ce parere aveti de pudra proteica din canepa?
Salut, multi spun ca daca faci sala de la o varsta frageda nu mai cresti in inaltime, altii sustin ca este un mit. Ideea e ca eu fac exercitii cu gantere de 8, 5kg(cate una) pentru gambe ridicandu-...? (mai mult)
Peste o săptămână urmează să dau o probă fizică. Trebuie sa scot 8, 1 secunde pe 50 de m. Eu scot 8, 3 sau 8, 4 acum. Am scos si 7, 8 la un moment dat, dar acum nu mai pot. Sunt ...? (mai mult)
A luat cineva glutamina? Fac sala de 2 saptamani, am 17 ani si 56 kg si as vrea sa iau si eu dar am auzit ca ar afecta ficatul, scaderea potentei si altele.Pana acum folosesc un gfx8 ptr. a lua in greutate.As...? (mai mult)
Fac volei si nu sunt prea inalt.Am 1.69m si nu stiu cum sa imi cresc detenta.Antrenorul mi- a zis ca pot sa ajung cu usurinta la 1.80- 1.85m, dar eu nu prea il cred.Nici parintii mei nu sunt prea...? (mai mult)
Am 17 ani si sunt destul de slab pentru inaltimea mea, nu stiu exact cat, dar nu cred ca am peste 60 kg la aproximativ 1, 80 m. As vrea sa mai pun niste masa musculara pe mine, dar fara...? (mai mult)
Salut, care ma poate ajuta cu un regim alimentar pentru castigarea in greutate prin cresterea masei musculare? Cum, cand si in ce cantitate se administreaza. Multumesc!
Urmeaza sa dau probele sportive la politie in cateva zile si pe pamant scot sprintul la limita.dar acolo se da pe zgura si nu stiu exact ce inseamna asta. Unii au spus ca e mai bine, iar altii...? (mai mult)
Cine îmi poate recomanda un arzător de grăsimi eficient? Mai am un strat de grasime pe abdomen si la maini, care se încăpățâneaza sa rămână acolo
am o problema cu umarul drept, fac sala de un an si il simt mult prea flexibil acum, nu se mai contracta muschii si nu imi mai intra nici un exercitiu pe partea cu el, si am observat ca s-...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Aș vrea să știu cum să pot avea mai multă forță dar fără să- mi crească masa musculara prea mult.Nu vreau să mă dau mare la fete, vreau să doar să am multă forță în ...? (mai mult)
Hei TPU, in ce masura afecteaza masturbaare in exces dezvoltarea masei musculare? Vreau un raspuns de la cineva care stie cu adevarat ce vorbeste si este bine documentat!
Salut, ce exercitii trebuie sa faci pentru a putea misca (dansa) pectroali?
As vrea un video cu exercitii pentru picioare, abdomen, spate, piept etc...
Cine poate sa imi dea locatia exacta a unui centru de MMA din Alba? Multumesc.
Aș vrea să mi cumpăr niște ghete de fotbal. Ce părere aveți despre site ul Sportisimo? E un site sigur, produsele sunt origianle? Și aș vrea să mi recomandați și alte site uri de unde îmi ...? (mai mult)
Buna ...Am o intrebare? Cum pot sa imi intind muschii? Vreau sa pot face spagatul, sfoara si alte figuri de gimnastica ..nu mi se primeste ..Va rog ajutati-ma.
Salut TPU As dori sa va adresez 2 intrebari, dupa cateva informatii despre mine.Am varsta de 14 ani cu o inaltime de 1, 82cm.Parintii mei au 1, 92m, respectiv 1, 65m.Tin sa precizez ca in acesti...? (mai mult)
WWE Smackdown este din nou un show live?
Salut Caut un tricou cu el shaarawy ma puteti ajuta?
Exista clasament ATP la femei?
La noi în România se țin campionate de aruncat sulițe, cuțite şi topoare?
Cate calorii ar trebuii sa bag pe zi la 76 kg si 1.72 înălțime?
Este corect spus, Simona Halep a castigat ATP-ul la Bucuresti?
Salut, as dori sa cumpar un skateboard si nu stiu pe care ar trebui sa il iau din urmatoarele: :: http://www.expert- sport.ro/Skateboard- Nextreme- Tribe- Pro- Bloody- Skull_3628_detalii.html http://www.emag.ro/skateboard-...? (mai mult)
De maine vreau sa imi fac un abonament la o sala. Are ceva daca lucrez in papuci si nu in adidasi sport?
Salut,pe ce canal este wresling in ce zi/ora dau funda.
mai acum cateva zile mergeam pe bicicleta prin oras si am dat intinzatorul(schimbatorul de pinoiane) peste cap si s- a rupt si acolo unde strangi surubul intinzatorului s- a strambat, ce sa...? (mai mult)
am nevoie de ajutor. Am 15 ani, 165 cm, si 50 kg, va rog, spuneti-mi o rutina, sa ma antrenez, mi-am cumparat greutati, si vreau sa fac acasa. Vreau sa stiu cu ce sa incep, ce sa fac?
Hai! Hamroun si-a luat cetățenia romana? Poate juca la echipa nationala?
am 18 ani impliniti luna asta 1.77, 46- 47 cm de la un capat la celalalt al umarului si 110 cm circumferinta umerilor......si as vrea sa mai cresc pana la 1, 88 si sa ma latesc in mai latesc...? (mai mult)
Am facut sala ceva timp si eram slab inainte si acum cred ca m- am mai format, nu am facut sala cu alimentatie corecta cu tot, am facut doar sa pun kg. Am nevoie de niste pareri, cum arat...? (mai mult)
Salut, am dat de siteul sportisimo.ro, si am o nelamurire. De ce unitatea de masura la ghetele nike este MP (nici nu stiu ce inseamna) iar la ghetele adidas CM. Mersi frumos.
Am vazut ca inainte de intrarea in ring, luptatorii UFC sunt dati cu niste crema pe la pometi si arcada, pentru ce fac asta?
Este normal sa scoata un zgomot un skateboard cand faci o curba?
Salutare. Ce sali de fitness recomandati in zona Politehnicii.Ca preferinte as vrea sa fie preturi avantajoase si sa nu fie genu de sali super pline la orice ora in care nu- ti gasesti loc la o banca sau...? (mai mult)
Voiam sa va pun cateva intrebari: Care este diferenta dintre un cruiser board si un penny board? Am auzit ca unele cruise- re se lasa cand te dai pe ele ..Cum sa evit acest lucru? Ce parere ...? (mai mult)
De unde as putea sa cumpăr un tricou de la bar brothers?
:* care din acestea doua sa le aleg? 1. Longboard- ul negru, sau cruiserul negru- corai? http://www.emag.ro/longboard- powerslide- playlife- vinyl- cruiser- black- 880149/pd/DSWVZ3BBM/ ...? (mai mult)
La finala Cupei Ligii din aceasta seara dintre Steaua si Concordia Chiajna in caz de egalitate dupa 90 de minute se fac si prelungiri si penalty-uri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!