Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Martie 2025 sunt:
Daca fac 30 de minute de jogging pe zi si abdomene, in cate zile slabesc? Am 75 de kg
Recent mi-am luat un skateboard si vreau sa stiu ce greutate trebuie sa ai pe skateboard. Skateboard-ul este skateboard mid 3 skull Dau funda
Doresc sa imi cumpar un Penny board dar nu stiu care este mai durabil cel facut din PVC sau cel facut din Aluminiu. Astept raspuns. Multumesc anticipat.
Program sala 16 ani, 7 luni de antrenament. Luni - > Triceps si Biceps Marti - > Piept si Spate Miercuri - > Pauza Joi - > Umeri si Picioare Vineri - > Piept si Spate Sambata, Duminica - > Pauza ...? (mai mult)
Salut, vreau si eu proteine pentru creșterea masei musculare, ma ajutata cineva ce sa aleg?
Îmi spuneți și mie o rețetă de mămăligă pentru pescuit? O să pescuiesc pe o baltă. Ar fi bine dacă aș adăuga și aroma de vanilie? sau de usturoi?
In legatura cu perioadele de masa si definire. Am citit ca in perioada de definire trebuie sa cresti nr proteinelor. Dar in perioada de masa deja consumi un nr ridicat de proteine ca sa acumulezi....? (mai mult)
Alerg cam 8km pe zi in fiecare dimineata, mananc cam 3- 4 rosii cu branza pe zi, fac sala si excercitii pentru burnig fat de pe youtube, si nu stiu dc nu slabasc cat vreau, am 93- 94 kg,...? (mai mult)
Salut am 1.64 si 48 de kg sunt grasa?
De ce nu mai găsesc FIFA 15 pe iOS 9.3.2 in app store? Spuneți-mi cum pot rezolva, va rog mult!
Hei, unde as putea gasi in Iasi de cumparat patine cu rotile cu patru roti paralele? As vrea sa imi cumpar dar nu stiu de unde. Multumesc
A folosit cineva fitmaxx5 si a reusit sa slabeasca sau sa isi tonifieze abdomenul si fesele? Va multumesc!
voi ce ati alege dintre pennyboard si longboard? Raspunsul care primeste fundita trebuie sa aiba si motive.Eu il vreau pentru plimbari si pentru a ajunge din punctul A in punctul B rapid, dar...? (mai mult)
As dori sa imi iau un set de protectii pentru skateboard de pe eMAG, dar am vazut ca sunt pe marimi, cum aleg marimea ideala pentru mine? Dau funda
Am cumparat un penny board de pe e- mag dar cand l- am testat acasa, nu facea stanga- dreapta de loc. Credeti- ma ca nu e prima data cand merg pe un penny board, celelalte pe care le am folosit...? (mai mult)
imi doresc enorm de mult sa fac ashihara karate...dar am scolioza...Am voie totusi sa fac? si cum imi conving parintii sa ma lase sa fac karate?
Are rost sa mai fac exercitii speciale care dezvolta doar abdomenul daca fac tractiuni la bara si flotari? Sunt interesat sa lucrez toti muschii din partea superioara a corpului. Imi ajuta abdomenul ca...? (mai mult)
Hei,vreau sa îmi iau un abonament la sala pentru o luna și acolo scrie ca este zilnic/8 ședințe și nu prea înțeleg cat timp m-aș duce la sala?
Salut. In legatura cu cresterea in masa musculara la sala, am bratele cam micute si asta ma enerveaza. Le antrenez o data pe saptamana(nu le supraantrenez) sau cand simt ca sunt "vindecate", in ziua...? (mai mult)
Cum as putea sa imi fac o pusca cu aer comprimat? Idei,modele, imagini...
Daca pariez pe betclic la colossus, pe un tichet de o.20 euro, iar cu 48 marcheaza toate variantele, deci n-am cum pierde, iau banii sigur? a incercat cineva?
azi am pierdut niste ochelari de soare la fortuna sos iancului si maine as vrea sa merg sa intreb de ei pt ca acum e inchis credeti ca mai e vreo sansa sa ii gasesc? In cazul in care ma minte...? (mai mult)
Cum as putea sa imi tonifiez abdomenul si sa fac niste muschi? Stiu ca asa ceva nu se intampla peste noapte, dar cum as putea? Am inceput sa fac inot, insa as vrea si alte modalitati. ( ...? (mai mult)
am mancat 3 strudele cu branza.Intrebarea mea este:cam cate calorii trebuie sa ard ca sa nu ma ingras asa tare.Carbohidratii vor reveni la normal in ziua aceasta? Am un plus de 60- 100 carbohidrati...? (mai mult)
Am 15 ani, 1.75 si 50kg si de 2 zile m- am apucat de inot.Doar ca am o problema.Cursurile de inot le iau la un bazin si cu un antrenor de inot.Precizez ca nu sunt singur, mai sunt cu inca ...? (mai mult)
Ce imi recomandati pentru a da jos grasimea de pe gambe? Sarit coarda sau alergat? Multumesc!
Imi puteti spune si mie ce carnitina sa iau? Doresc raspunsuri doar de la cine a luat, nu vreau explicatii cu ce inseamna si chestii etc. Link daca se poate, multumesc!
As dori sa mai dau jos din stratul de grasime din partea inferioara a corpului, mai exact la gambe. M- am gandit sa incep sa sar coarda zilnic, ca daca alerg dezvolt muschii si nu se micsoreaza...? (mai mult)
Am 14 ani, si sunt cam slab de felul meu si in privinta asta as dori sa ma apuc de K UNE si in acelasi timp de sala. M-ar afecta cu ceva daca as face sala de la varsta asta?
Salut, care imi explica si mie diferenta intre glutamina si bcaa. Folosesc un concentrat proteic - creatina - glutamina... bcaa habar nu am ce sunt. Este acelasi lucru ca si glutamina?
Am o intrebare, atunci cand am inceput sa ma duc la sala am inceput sa am dureri de spate oare ce mi se intampla? (Apropo am 13 ani)
Supercupa Romaniei: Astra sau CFR? Cupa Ligii : Steaua sau Concordia?
CSMS Iasi sau Hajduk Split?
De aproximativ 3 luni m- am gandit sa imi iau un penny board, am vrut sa imi iau de pe net, dar parintii nu m- au lasat. Imi puteti spune un magazin in apropiere de Braila, de unde pot ...? (mai mult)
Intrebarea este despre "bodybuilding", asa ca daca nu te pricepi nu comenta. Voi incepe cu "povestea": M- am apucat de sala acum 7 luni, insa am mai facut ocazional cate o pauza scurta de maxim...? (mai mult)
Deci mi-am luat azi un waveboard, dar nici nu pot sa stau in picioare pe el :). Daca exersez o sa reusesc sa invat sa il stapanesc? Cateva sfaturi de la cunoscatori va rog frumos. :*
Ce PennyBoard sa imi iau pana in 250 de lei? P.S. Nu vreau fake-uri Funda :D
Ce sa fac sa nu am probleme cu inima avand in vedere ca trag de fiare? Sa alerg inainte de a trage sau ce? Alte idei mai stiti?
Am dat skandenberg si acum nu pot sa indoi cotul de tot oare de ce
Fotbalistii fac sala de forta?
Buna am 18 ani 1. 66cm 72kg si mereu vad tigani cu muschi si ma bate mereu si eu nu cum pot face muschi fara sala poza cu el:http://imgur.com/a/mXrsn mereu se da sefu clasei si nu reusec sa-l bat
Am apelat la voi, deoarece am si eu nevoie de un sfat. Am 15 ani (fac 16 in noiembrie) si 1.64 inaltime. In vara aceasta vreau sa ma apuc sa fac un sport, insa nu am idee. Ce ati putea sa imi...? (mai mult)
Salut.Eu cu inca 2 prieteni ne antrenam, ne luam 2 manusi si ne dam pumni peste tot in afara de cap si sub centura, treaba e ca de la start ne bombardam de pumni, nu dor pumnii dar in nici intr- un minut...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog cateva jocuri care s- ar potrivi pentru o tabara, ceva care sa se poata face si undeva in padure si sa nu fie prea grele (o sa participe copii de la clasa 0 la clasa 8 si unele...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un waveboard. Mama nu are incredere sa imi cumpar de pe net.La decathlon sau intersport la ce preturi se gasesc?
Hei! Vreau sa imi cumpar o bicicleta online dar nu stiu exact daca mi se potriveste. Sunt fata, am 174 cm inaltime si vreau sa imi iau o bicicleta de 17 inch (M). Am avut o bicicleta de 19, 5 inch...? (mai mult)
Saluut! Aş vrea sa ma ajutați cu nişte driblinguri bune pentru fotbal! De preferință, care le folosiți voi si va sunt de ajutor. Dati-mi ceva video pls
E ok sa fac la sala cate 5 exercitii a cate 4 serii la fiecare grupa musculara?
am niste întrebări pentru fetele care merg la sală. Am 1.60 si 53 kg. Nu am fost niciodată la sală însă de luni îmi fac abonament, nu stiu cu ce exerciții/aparate să încep,...? (mai mult)
Hey, tpu.Am 16 ani, 56 kg, 1, 75m. M- am apucat de 2 zile de sala si as vrea sa stiu in cat timp masa musculara va creste, se vor vedea schimbari... fara steroizi si alte tampenii. DAU FUNDA(am program...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!