Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Martie 2025 sunt:
Multi prieteni si- au cumparat placi, si vreau si eu sa imi iau, dar nu stiu ce... Eu vreau sa ma plimb cu colegii, nu vreau sa fac scheme sau alte chestii. M- am uitat pe Internet si acum nu...? (mai mult)
Ce technici trebuie sa stiu ca sa fac wheliee pe bicicleta, daca ati putea sa imi explicati pas cu pas ca habar n-am, ma chinui de mult sa fac wheliee si merg doar 2-3 m? Ajutati-ma
Ar trebuii sa pauzez exercitiile de masa musculara pentru aprox. 3 saptamani in favoarea acestora care promit pierderea semnificativ in greutate? Link : https://www.youtube.com/watch?v=fLrKgwICkWA ...? (mai mult)
Sunt baiat, am16 ani si 1.69m.Fac 2 luni de cand practic volei. Vreau sa va intreb daca m- am apucat prea tarziu de volei? Tata are 1.78m, iar mama 1.64m.Antrenorul mi- a zis ca pot sa ajung cu...? (mai mult)
Intrebarea mea este destul de simpla: imi pot imbunatati viteza la sprint pe 50m de la 7.5s la 7s in 2 saptamani? Tin sa spun ca am 1.75m si 68 kg si sunt destul de rezistent la sport deci pot...? (mai mult)
Am inteles ca Aubameyang nu va mai ajunge la City si nici la Real Îl vrea Atletico. Daca Aubameyang va ajunge la Atletico cum credeti ca va fi primit acolo? Pun intrebarea asta pentru ca el a Afirmat...? (mai mult)
Hey,cum credeti ca as putea sa slabesc mai usor?
Care imi poate spune un teren de tenis de camp* in bucuresti, gratis. Am auzit ca ar fi prin Herestrau. Sa nu trebuiasca sa platesc..etc Am nevoie urgent. Multumesc. Funda pentru...? (mai mult)
Ce ati alege intre Turbo Mass Si Whey Protein Gold( ambele sunt cam acelasi pret) 220 lei 2.7kg. Doar ca Turbo Mass este un fel de gainer, Iar whey protein este proteina pura.Eu vreau sa pun masa...? (mai mult)
Salut,am 14 ani si vreau sa mă apuc de pescuit. Ce sfaturi de baza imi puteti da?
Produsele MyProtein (izolat/creatina) n-au cupe in interiorul produselor sau trebuie sa le comanzi separat? Intreb pentru ca am vazut in varietatea de produse si cupe.
Fac sala de o luna jumate. Și sunt slab 57 kg. Iau x mass combinat cu carbohidrați la punga. ( de la Bio. Tech ). Azi mi am luat un instructor și l am întrebat ce ar fi bine sa iau. Și ...? (mai mult)
Cum sa fiu mai cu muschi, am 15 ani, cam 1, 80 si nu imi place ca am mainile cam lungi si sunt cam slab, am inceput sa fac tractiuni mi sau facut muschii pe spate, eu nu am avut patratele deloc, cu...? (mai mult)
Imi doresc Sa imi iau un cruise de la Oxelo, dar problema este ca nu stii ce tip sa îmi iau. Big Yamba sau Yamba. Voi ce credeti? Care este cel mai bun, având in vedere ca Big Yamba e ...? (mai mult)
Ce suplimente sa iau pentru îmbunătățirea rezistentei si a vitezei in alergare? Sunt fata!
Buna,cand e meciul Franta -Portugalia si la ce ora?
E bine daca dimineata alerg, dupa masa plec la sala si dupa gateva ore plec sa inot? Castig masa musculara si asa?
Cum sa înot? Am fost aproape toata vara pe un rau foarte mare si tot nu m-am invatat sa inot, nu pricep cum sa inot.
Recent m- am apucat de alergat si mi- am dat seama ca ma foare foarte tare splina dupa efort, in cat timp s- ar putea obisnuii splina? Am probele sport in doua luni..trebuie sa parcurg 1 km, o ...? (mai mult)
Bună. Aș vrea să vă întreb dacă eu, fiind fată(168- 169 cm, 52- 53 kg), fac tracțiuni la bară. Fac cite 5 serii a cîte 5 ridicări. Le fac cu mare ușurință și cobor pînă jos. Cînd...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma lamuresc si eu cu ceva. Fac sala si tin o dieta alimentara de cam 3- 4 luni, diefa fiind cu deficit caloric. Pentru inceput, am 17 ani si obezitate de gradul 1, adica 95kg la o ...? (mai mult)
Salutare, am 13 ani. Multi prietenii îmi zic cas slab, eu as vrea sa merg la sala, dar nu pot. Va rog zicețimi ce pot face, vreau sa fiu mai puternic. Bicepsu, mușchii, abdomenul.
Salut, m-am apucat de sala si vreau niste sfaturi, informatii pe care voi vi le-ati zice cand v-ati apucat de sala pentru prima oara. mersi
Astăzi am fost la fotbal şi m- am lovit puţin. Când am vrut să lovesc mingea, un adversar a lovit- o destul de tare cu câteva fracţiuni de secundă înaintea mea şi drept urmare am ...? (mai mult)
Salut, fac fotbal de performanta am 3 antrenamente pe saptamana, si mai alerg in plus de vreo 2 cam 5 zile, am 1.75 si 65 kg as dori sa stiu cum as putea sa pun masa pe mine cu toate ca fac miscare ...? (mai mult)
Salut, pe 9 iulie apare UFC200 (Brock Lesnar vs Mark Hunt). Stie cineva cum pot sa ma uit live? Fara sa platesc.
Este ok sa lucrezi la sala de forta aceiasi grupa de muschi doua zile la rand?
am 16 ani si as dori sa ma apuc de box pentru ca imi place foarte mult si nu strica sa fac un sport la varsta mea.Am si eu cateva intrebari: 1.Este prea tarziu sa ma apuc de box? 2.Stiti ...? (mai mult)
Franta sau Portugalia?
Imi place sa ma uit la ciclism, in special Turul Franteicare imi place cel mai mult.As dori sa stiu ce inseamna cand se poarta tricoul galbe, roz..., cum se puncteaza, chestii importante, despre care ...? (mai mult)
Sunt baiat, am 16 ani si 1.69m.Tata are 1.78m, iar mama 1.64m.Fac volei de 2 luni si nu pot participa la vreun turneu pentru ca sunt prea mic.Ce sfaturi imi dati ca sa cresc in inaltime si daca...? (mai mult)
Hei, lume! Va rog, explicati-mi cat mai clar care este diferenta dintre campionat si cupa ligii si dintre cupa si supercupa la fotbal. FUNDA!
Fac sala, deocamdată iau carnitina si glutamina si urmează sa imi comand BCAA, arginina si CLA. Ma întrebam daca exista vreo problema in combinarea acestora?
Salut, sunt cosuri de baschet in Constanta, in Eforie nord sau sud de preferat, care sa apartine de o scoala cu portile deschise, sau intrarea sa fie libera? Multumesc Anticipat!
In ce liga joaca juventus?
Cine credeti ca va castiga EURO2016 Franta sau Portugalia?(Eu cred ca Franta) Voice credeti?
Vreau să mă lățesc în spate,să am umerii mai ridicați, ce trebuie să fac? Am 1.65, 43 kg și 16 ani!
Cine ma poate ajuta si pe mine cineva cu cativa banii pe fifa 15 va rog frumos am nevoie sunt la inceput, DAU FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Am 14 ani și vreau sa mă înscriu la un club de baschet. Îmi puteți spune ce probe se dau în general?
Stie cineva de pe ce site as putea viziona meciul dintre Germania si Franta online?
C.ronaldo Si ibrahimovic vor juca la olimpiada?
Am o consola Wii si am cam 50 de cd uri cu jocuri dintre care doar 2 imi merg ( mentionez ca nu sunt zgariate/uzate pentru ca nici nu le- am folosit ). Am auzit ca ar trebui sa bag in consola/televizor...? (mai mult)
Ma intrebam de ce atunci cand fac exercitii pentru maini (nu la sala, am 13 ani) mana dreapta arata foarte vascularizata si mai dezvoltata decat mana stanga. Sunt dreptaci, dar exercitiile implica...? (mai mult)
Ce fel de vopsea să folosesc pentru vopsirea plutelor de pescuit facut din polistiren, înafara de lac de unghii pentru ca il topeste.
de ieri m- am apucat de sala si fiind prima zi am facut din tot ce era pe acolo. Din cate stiu eu, trebuie sa ai un program anume pentru anumite zone din corp ( am auzit ca spatele ar trebui...? (mai mult)
intrebarea mea este legata de dieta, sau ma rog, mai bine zis un stil de viata sanatos pe plan nutritional. Merg la sala frecvent si as vrea sa pun masa musculara si sa ma tonifiez. Asta ca target-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre noul selectioner germanul Christoph Daum? Va deranjeaza faptul ca este un drogat si umbla la prostituate, are un trecut mizerabil, revoltator? De când tot citesc si ma ...? (mai mult)
De Paul Pogba mai stiti ceva? Se mai transfera la barcelona? Am inteles ca mai sunt interesate si M.city, utd si Real Madrid.
Franta sau Germania?
Stie cineva daca e pe piata un înlocuitor pentru Efortex?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!