Produsele de la natural plus sunt bune, ma refer in special la masiv mass sau rapid mas, sau recomandatimi un gainer bun pt ectomorfi mai ieftin sub 200lei
Vreau să joc in o echipa la cluj. Dar nu gasesc nicio echipa. Va rog ajutati! Am 14 de ani
Bună ziua, am o cameră de bicicleta care vreau sa o schimb dar nu scrie nimic pe ea, în schimb pe cauciuc scrie 47-507/24x1.75x2,îmi puteți spune ce mărime sa cumpăr?
》NaNOProxil《 Salut TPU! Vreau sa va întreb despre acest produs NaNOProxil.Cine a încercat, cine a văzut rezultate datorită acestui produs sau cineva care stie destule încât să îmi poată ...? (mai mult)
E adevarat ca masa musculara creste odata cu forta? Adica daca unu impinge la piept 80kg si peste 2-3 saptamani impinge 90 inseamna ca ii creste si masa musculara sau doar forta?
Am și eu nevoie de niște sfaturi, am 10 luni de când am născut și am încercat diverse antrenamente pentru arderea grăsimilor și tonifierea mușchilor. Cine mă poate ajuta cu o dieta...? (mai mult)
vreau sa fac sala acasa, ce imi puteti recomanda sa imi cumpar? Sunt la inceput si sunt slab, tinand cont ca fac sport (fotbal de 3-4 ori pe sapt) si mananc mult
Salut, am si eu o intrebare. Am 1.74 m si 67kg la 15 ani, am un corp destul de atletic, undeva la 80 in talie si peste 88 in umeri, strat moderat de grasime, vene vizibile, patratele vizibile,...? (mai mult)
Hei! Ieri am mancat 4 clatite si nu am mai alergat, nu am facut exercitii si acum obosesc foarte repede.Nu pot sa mai fac nimic.De ce?
imi puteti spune si mie cum se face jocul de umeri? Imi trebuie.
Ce parere imi puteti spune despre pro mass de la pro nutrition, merita banii sau ii dau degeaba?
Am 17 ani, 1, 70m, 52kg si am nevoie de niste sfaturi/metode de ingrasare... Nu conteaza daca e o metoda mai nesanatoasa, atata timp cat ma ajuta, vreau sa iau macar 7- 8 kg si intr- un...? (mai mult)
Buna lume. Vreau sa ma invat mai bine ca sa joc pe postul fundas dreapta. Si vreau sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac ca sa ma antrenez sa devin mai bun ( la presing, intrari etc )! Multumesc!
Pentru sportivi de performanta este legal sa foloseasca suplimente gen pre-workout pe baza de cafeina, creatina sau proteine whey?
Am 16 ani si as vrea sa ma apuc de sala, dar sunt cam mic am 1.69m.Fac flotari, abdomene si genoflexiuni acasa destul de multe.Ce sfaturi in dati? Multumesc!
As vrea sa va intreb cum o pot coonvinge pe mama mea sa- mi ia un skateboard la doar 59 RON livrare 24 ore? Pentru ca m- am rugat de ea si i- am zis ca oferta mai e valabila doar 8 zile! Dar...? (mai mult)
De aproximativ 3 luni m- am apucat sa fac in fiecare seara acasa antrenament pentru masa musculara. Am o dieta echilibrata in proteine, carbohidrati si aminoacizi si bineinteles au aparut si rezultate....? (mai mult)
Saluty, am hotarat sa fac sala si sa folosesc cateva suplimente cum ar fi : izolat proteic in combinatie cu dextroza, creatina, glutamina si niste vitamine si minerale. Porblema o am cu glutamina,...? (mai mult)
As vrea un antrenament pentru arderea grasimii ( in special de pe burta) + o dieta (ce trebuie sa mananc si ce nu). Nu mananc de la fast food sau chipsuri etc. Cardio de 30 minute e bine? DAU...? (mai mult)
De ce Federer nu Zâmbește niciodata în timpul unui meci? Nici atunci cand castiga un punct Doar strânge pumnul, așa de auto-încurajare.
fac sala de 2 saptamani la inceput am avut 108 kg la 1, 85 cm si dupa 3 saptamani am greutatea de 100 kg dar nu mai pot da jos desi muncesc chiar mai mult ca la inceput si ...? (mai mult)
De ce nu mai tine nimeni cu Dinamo?
Am un skateboard cu roti de plastic si nu ia viraje foarte greu ce sa fac?
fac sală și aș dori să bag și ceva proteine ( pentru masă), stiti ceva proteine bune si ieftine? Sa mi le recomandati? Multumesc
Cum se calculeaza media pentru cei care urmează profil sportiv? Am luat 4, 05 la romana și 3, 65 la mate și 8, 85 la probe + media generala 6, 90
Care este cel mai bun jucator de la acest European? Eu cred ca Payet. Voi?
Dupa antrenamentul din perioada de definire poti manca carbo din orez? Sau mai bine din legume verzi?
In perioada de definire poti manca carbo si in a doua parte a zilei?
Se poate zice că majoritatea sportivilor care practică sporturi dure precum kickbox sau arte marțiale violente ca Taekwondo au o fire dură?
Vreau sa intreb si eu:La skateboard, o pereche de roti trebuie sa se miste mult? Multumesc! DAU FUNDA!
Salut baieti, am 17, inaltimea de aprox 1, 82, dar din pacate doar 55 kg.Ce as putea face sa capat masa, mai ales, masa musculara.Sa merg la sala? cum as putea sa ma ingras si sa capat masa musculara...? (mai mult)
Am o intrebare legata de tenis : Cum se calculeaza punctele in clasamentul Wta si Atp?
Cum este urmatorul penny board? http://www.emag.ro/skateboard-actionr-xpload-abec-5-pvc-aluminium-blue-stx023/pd/DGWWCMBBM/
Fac kempo (MMA) de 2 ani si nu prea am nici conditie fizica, nici masa musculara, nici forta. la antrenament facem doar tehnica. Am avut multe meciuri pana acum dintre care am si castigat cateva,...? (mai mult)
Salutare. Am nevoie de câteva sfaturi. Am 1, 55 si oscilez intre 46 si 48 de kg. Fac sport, din plăcere ( nu de performanta). Alerg, merg la sala, sar coarda. Cu toate astea am un strat de grăsime...? (mai mult)
Ce parere aveti de urmatorul penny board? http://www.emag.ro/skateboard-actionr-xpload-abec-5-pvc-aluminium-blue-stx023/pd/DGWWCMBBM/
As vrea sa imi iau un skate sau un penny board dar nu stiu daca rotile de poliriant sunt bune(nu stiu daca am scris corect)ca sa merg cu ele pe asfalt si ce sa iau pennyboard sau un skate?
A mai incercat cineva probolan 50 ca sa- mi spuna si mie daca este bun de ceva. PS:sunt ectomorph extrem am 18 ani, 1, 67, si 48 kg
Islanda sau Franta?
Buna,daca știți vreun program pt picioare pt ca am picioarele mici?
Tocmai ce am invatat sa ma dau cu skate- ul, si doresc sa imi cumpar un skateboard bun si pentru trickuri (deoarece momentan am unul rco, si nu merge prea bine) dar care sa nu depaseasca 300 de ...? (mai mult)
am 20 de ani 1, 84, 77, 4 kg (in scadere ) si vreau sa ma apuc de taekwondo, intrebarea mea este, mai pot sa invat la varsta asta? Stie cineva vreo sala de sport in Bucuresti care ...? (mai mult)
Daca fac in fiecare zi 60 abs, si urmez 30 days squat challenge, la sfarsitul verii o sa am abdomen plat si muschi la picioare? (30 days squat challenge o sa o fac de mai multe ori)
daca faci flotări iei masa musculară sau crești in rezistența si putere, vreun program de flotări pt masa daca florăriile ajută la masa musculară?
Cum sa imi personalizez dansul hip- hop? De exemplu Matt Steffanina danseaza foarte bine hip- hop si vreau sa stiu daca trebuie sa te incordezi putin sa iti iasa pasii mai bine ..sa fii mai tare...? (mai mult)
Am 14 ani si aş vrea sa ma inscriu la o echipa de fotbal de juniori dar nu stiu cum. Nu am mai fost pana acum la vreo echipa! Daca stiti cum as putea sa ma inscriu, va rog sa- mi spuneti!...? (mai mult)
Trebuie sa slabesc neaparat intr-o saptamana. Cum sa reusesc sa dau macar 4 sau 5 kg jos?
Cat ati castigat la pariuri sportive cel mai mult? Ce metode aveti?
În perioada de definire musculara stiu ca nevoie sa imi iau carbo din legume verzi. Dar am văzut recent ca poti manca si cartofi si orez brun.este adevărat? Cartofii si orezul nu se folosesc in perioada...? (mai mult)
Stiti cumva o echipa de fotbal prin Bucuresti sau prin zonabucurestiului care sa accepte baieti de 16ani fara experienta? Sau echipe de handbal? Si daca stiti imi puteti spune va rog?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!