imi da cineva un site unde pot vedea meciul Argentina vs Chile 2016? Plsss
Hey! As vrea sa invat sa merg pe placa. Am placa, dar sunt incepatoare.Ce sa fac?
Cei care stati prin zona Pantelimon, Gold Gym si SuperKombat Academy Gym e aceeasi sala?
Imi poate spune cineva programul Gloria Buzau de la juniori?
Vreau si eu un pronostic! Dupa parerea voastra cine va castiga Wimbledonul ATP?
Salut.E bine daca alerg de multe ori pe zi si fac si sala pe langa? Vreau sa fiu mai puternic si rezistent in ring.
Funda! Eu fac un sport de contact.brazilian jiu jitsu(bjj) si am o competitie acum, pe 3 iuliecare pica duminica asta, la mare. Am facuta rezervare cu echipa de vineri. Dar eu nu pot sa rezist sa nu ...? (mai mult)
Salut.am si eu o intrebare.am 12 ani si fac sport de performanta la juniori.La antrenament avem un exercițiu în care îi pasam mingea antrenorului, apoi el ne- o pasează inapoi si noi trebuie sa setăm...? (mai mult)
Unde gasesc un set de gantere la cel mai ieftin pret? Sunt incepator si observ ca preturile difera de la site la site... Spre ex pe un site un set de gantere maxtar 15 kg costa 245, 39 lei Pe alt...? (mai mult)
Salut am si eu o intrebare. In continuu ma intreb. Cum se masoara inaltimea unui om asa? 6'4". Puteti sa imi explicati si mie va rog
Ce parere aveti de firma de role si trotinete freestyle CYGNUS, vreau sa imi cumpar o trotineta freestyle si am gasit de la Cygnus si nu stiu daca sunt bune, voi ce parerr aveti? E buna firma?...? (mai mult)
Ok, deci eu sunt plinuță am 13 ani si 55 kg am fundul mare. Eu vreau sa slăbesc doar din burta si picioare. Si mi- e frica ca dacă tin dieta pierd din fund, cum sa fac? In doua luni oare pot ...? (mai mult)
LEGAT DE PROTEINELE GEN GFX, PRO GAINER, SAU WPI, aceste produse ajuta la cresterea muschilor(cu sala)? Sau doar ma ajuta sa iau in greutate... Si ce inseamna mai exact masa musculara? are vreo legatura...? (mai mult)
A facut cineva antrenamentul lui greek god? vreau sa stiu daca e eficient si daca iti explica intr-un videoclip toate exercitiile pe care le faci sau e doar o carte care trebuie citita?
Hei TPU, am 12 ani(sunt nascut pe 30 aprilie deci nu am de mult), am 1, 40 si ceva metrii, si ceva muschi, si cantarul arata cam 41 de kilograme, vreau sa stiu daca este putin, normal sau mult. Funda!...? (mai mult)
As vrea sa stiu cu ce ar trebui sa alerg? M-ar interesa in principal daca imi modifica incaltamintea randamentul pe zgura. Si pot alerga cu adidasi pentru sintetic?
As vrea sa imi cumpar un pennyboard sau un cruiser bugetul este de 150 lei va rog sa imi recomandati ceva bun! Dau funda
Am 15 ani si 50kg si vreau sa pun niste muschi pe mine, imi puteti spune daca aparatul fitmax5 e bun la ceva? lucreaza muschi? Si in cat timp as obtine rezultate, in special vreau sa pun in ...? (mai mult)
Nu am forta in maini nici cat sa deschid o sticla de suc. Daca as face exercitii/muchi la maini ar ajuta? :)) Exemple de exercitii pls?
Am o mica dilema. Urmeaza sa imi cumpar bicicleta Devron Riddle Men H1.7 2016 si ma intrebam daca merge sa fac upgrade de la 8 viteze la 10 ( daca merge sa schimb pinioanele, schimbatorul, ...? (mai mult)
Merg la sala de 3 săptămâni şi am slăbit 1 kg, fac zumba, aerobic, alerg pe bandă câte 2 ore jumate pe zi, şi am slăbit doar 1 kg în 3 săptămâni, de mâncat mănânc tot ce poftesc,...? (mai mult)
de ce fotbaliștii romani obosesc asa repede fata de alte tari si se ranesc repede?
Cum pot sa îmi îmbunătățesc alergarea de viteza si rezistenta? Ce exercitii pot face si cum pot alerga?
am 13 ani, aproape 14, am 1.55 înăltime si as vrea sa ma apuc de sală ca să imi mai dezvolt fizicul. Ce ziceti oare se poate intampla ceva dacă mă apuc de la vârsta asta?
spuneti- mi si mie un site de unde pot invata freestyle pentru fotbal, dar de la 0...pentru super incepatori...dar sa ma bage in "paine"si sa aiba explicatii si videoclipuri...dar sa nu imi ziceti...? (mai mult)
Salut, imi puteți spune și mie vă rog frumos niște magazine din orașul Brăila unde pot gasi PennyBoard sau Cruiser? Mulțumesc, dau funda!
Se mai stie ceva de starea de sanatate a lui Michael Schumacher?
Fac sala de 7 luni, si am 17 ani de sala, inainte de sala aveam 67kg iar acum am 78kg, inaltime 1. 93cm. Am inceput cu o conditie deplorabila, fara pic de forta in mine. Am o problema,...? (mai mult)
Daca iau concentratul proteic dupa antrenament, termin antrenamentul la 20:00 si iau concentratul apoi cand ajung acasa sa mai iau o masa? Am 5 mese pe zi, 4 le iau inainte sa ma duc la sala( la 8:00...? (mai mult)
E bun pennyboard- ul asta? E de incredere site- ul? Funda! http://www.expert- sport.ro/Skateboard- Nextreme- Freedom- Pro- Military_3636_detalii.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=remarketing-...? (mai mult)
Https://www.sportisimo.ro e de incredere site-ul asta? ca as vrea sa imi dau comanda de o pereche de ghete de fotbal, dau funda.
Merg la sala de 6 luni, am lucrat toate grupele de muschi in fiecare saptamana (am ajuns sa fac cu greutati acceptabile). Acum vreau sa ma axez pe brate, sa cresc in forta si masa timp de 4 luni (triceps,...? (mai mult)
(Pentru cei cu fotbalul) pe ce program joaca duminica argentina Chile
Sunt baiat, am 16 ani si am o luna de cand fac volei.Am 1.69m.Tatal meu are 1.78m,iar mama 1.64m.Cam cat as putea creste daca ar face volei pana la sfarsitul clasei a XII-a? Multumesc!
Hello, hello skate bro; ) Am o mica intrebare. despre ce tin sub picioare. Daca iau un grip de skate si il pun la PennyBoard, are ceva? Adica. trebuie unul special sau pur si simplu il pot pune ( Il ...? (mai mult)
Cine stie cat e un abonament la sala World Class? Cea din megamall, desi cred ca peste tot e la fel, va rog
LEGAT DE PROTEINELE GEN GFX,PRO GAINER, SAU WPI, aceste produse ajuta la cresterea muschilor(cu sala)? Sau doar ma ajuta sa iau in greutate... Asa numita masa musculara sau mai bine zis grasime
In zona abdominala mi se vad 2 coaste in partea din fata. La medic mi- a spus ca nu am muschii dezvoltati in acea zona si atat. Stiti cumva ce exercitii sa fac pentru a- mi dezvolta muschii...? (mai mult)
ce este fuleu si la ce ma ajuta pe mine in sport
Salut all, vreau sa ma duc la kick boxing dar vreau sa va intreb daca e obligatoriu sa ma duc sa particip la concursuri.
Am 16 ani,1, 70,50 kg ii puțin dacă am 32 cm în braț la rece,17, 5 cm în încheietura? Cosmin.
Ce sport sa fac ca sa invat sa ma bat?
Am o mare problema, va rog cititi tot! Acum o saptamana m- am certat cu un coleg de munca, ma rog, oricum nu ne suportam, doar ca acum s- a lasat mai "greu". El e mai mare ca mine cu vreo ...? (mai mult)
Salut, la sala, am stagnat in forta de vreo 3 luni. Ce sa fac?
Fac sala de 1 luna! Antrenamentul este urmatorul : Luni : Piept cu bara + biceps, Marti- Spate cu triceps, Miercuri umeri cu trapez, Joi piept cu ganterele simplu Vineri Brate! Are ceva daca fac ...? (mai mult)
as vrea sa fac si eu sport mai des, dar MAREA problema este ca eu sunt genul de persoana foarte, nu o sa zic lenes, ca suna naspa, o sa zic comod, deci sunt foare comod si nu stiu cum sa fac...? (mai mult)
Salut vreau sa stiu daca programul de sala pe care il am este bun luni: piept mari: spate miercuri:brate joi: umeri-trapez vineri: picioare-abdomen pareri va rog
cum pot da grasimea de pe abdomen jos? Multi zic ca nu prin abdomene ci prin dieta, as putea maca, legume, stau la tara, e vara si au inceput sa se face legumele, dar nu ma pot abtine ...? (mai mult)
Salut TPU:) Iau proteine de aprox 2saptamani (whey gold) pentru masa musculara, in jur de 2- 2, 5 cupe la sfarsit de antrenament ( atat imi permit momentan), dupa ce imi termin de lucrat grupa de muschi...? (mai mult)
Sunt baiat, fac volei si am 1.69m.Am in anvergura 169. E bine sa ai inaltimea cat are anvergura? Am auzit ca, cat ai anvergura atata cresti.Credeti ca voi ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!