Salut! Este un radius la schiuri 16 ok? ar trebui mai mult sau mai putin?
Salut, am 19 ani de abia impliniti si mi- am dat seama cam pe la 17 ani ca imi place foarte mult baschetul si l- as practica non- stop, m- am jucat mult pe afara de atunci, am urmarit meciuri, jucatori,...? (mai mult)
Salutare! De ceva timp, am început sa merg la sala însă prea am observat mare diferență la corpul meu! Am 1, 80, 68- 69 kg și foarte putina grăsime în jurul abdomenului. Ce exercitii/diete...? (mai mult)
Ce inseamna "gg in oricare repriza"? Trebuie sa marcheze ambele echipe in ambele reprize sau e de ajuns ambele echipe in doar una din reprize?
Bună seara, as dori sa merg sa sala și sa îmi fac un abonament lunar. Cum procedez a doua zi când ma întorc la sala? Arat la recepție buletinul și abonamentul?
Salut, sunt puțin indecis cu privire la câteva aspecte din viata mea personala și am nevoie de câteva sfaturi de la voi. M- am apucat de sala de aproape 6 luni, cheltuind lunar câte 650 lei (450...? (mai mult)
Ce proteine BUNE la gust recomandati? Eu foloseam Whey Gold Standard, si inca mai folosesc, mi- am luat si WPI whey protein isolate, proteine Just Whey de pe gym beam (Am diferite, cu vanilie, capsuni,...? (mai mult)
Va salut TPU! Sunt un băiat înalt am 1.90 și nu am stabilitate în picioare, adică dacă cineva ma împinge etc, ma duc blana. Ce exercitii sa fac pentru a capătă stabilitate puternica în picioare?...? (mai mult)
Ciudat este că am mai multă masă musculară pe brațul drept dar pe stânga mai puțină, dar am mai multă forță pe stânga. In fine, asta nu m- ar deranja prea mult dar totuși voiam să întreb...? (mai mult)
Salut! Mi-a zis cineva că dacă lucrez la sală și forțez mult mușchii spatelui nu mă mai înalț și nu știu dacă este adevărat.
Dacă începi sa mergi la sala și vrei sa crești in masa musculară și te apuci sa bagi cratina și proteina o sa începi sa crești și puțin in greutate?
Sheamus sau Rey Mysterio?
Salut, deocamdata fac 5set cu 12rep de: dumbbel bench press | 5set cu 12rep de :dumbbel curls | 5set cu 12 reps de bench press dar cu haltera, si inca 5set cu 12rep de curls dar cu haltera (pe zi). Ajuta...? (mai mult)
E adevarat ca pe superbet dacă de ex am la un meci ca bat gazdele si in prima repriza e 2 0 pentru ei, imi pune pariul castigator? Indiferent de rezultatul final
Cu ce exerciții pot sa slăbesc cel mai rapid?
Salut! Am vârsta de 16 ani și vreau sa ma reapuc de fotbal dar nu știu dacă are rost.Am mai facut fotbal la vârsta de 11/12 ani dar am facut doar un an jumătate in rest pe la mine pe la țara și...? (mai mult)
La club Dragon Tg Jiu poți face și kickboxing feminin? Știe cineva prețurile?
Dacă ești fată și ai pieptul dezvoltat ai voie să faci box sau kickboxing?
Salut, am și eu o mica întrebare dacă fac in fiecare ora 30+ de flotări timp de 1 luna îmi va creste măcar puțin masa musculara? Deja fac acest antrenament timp de 2 săptămâni și nu prea vad...? (mai mult)
Salut! Am vârsta de 15 ani jumătate și vreau sa ma reapuc de fotbal dar nu știu dacă are rost.Am mai facut fotbal la vârsta de 11/12 ani dar am facut doar un an jumătate in rest pe la mine pe la...? (mai mult)
Salut, TPU, practic calisthenics (spost si antrenament acasa cu propria greutate si in mediu casnic).Eu fac acasa de exemplu biceps triceps luni, miercuri piept si umeri, vineri abdomen si spate, duminica...? (mai mult)
Salut TPU. Poti slabi si pune masa musculara in acelasi timp? Eu vreau sa slabesc si sa pun masa musculara in acleasi timp. Ce trebuie sa mananc si cat? Am 95kg o inaltime de 1. 75cm si 14 ani.
Ce pareri aveți de supercupa câștigată de Barcelona în fata Realului? Eu zic ca Barcelona va câștiga și La Liga.
Salut.Vreau sa slabesc, am 14 ani, o inaltime de 1. 75cm si 95kg.Am facut mai multe exercitii, am incercat aproape toate metodele de pe net. Am renuntat la suc si dulciuci, mi- am luat si gantere sa...? (mai mult)
Dacă mă dau cu trotineta și pun ceasul Garmin să măsoare pe ce activitate să pun? Să pun pe bike sau este altă activitate care s-ar potrivi?
Mi- am cumparat gantere, haltere si ce trebuie pentru fitness. As vrea sa fac cat de mult se poate sport, sa ridic greutati si sa ma axez pe biceps. Am voie sa fac încontinuu 24/24? Vorba vine dar...? (mai mult)
Cum e mai bine dupa parerea voastra executarea exercitiilor la sală, să faceti serii scurte cu greutate crescută mai des sau serii mai "lungi" executate încet? Pana la epuizare
Salut lume! Știe cineva unde pot urmări meciurile celor de la Al- Nassr în direct? Mă refer la imagini, nu la scorul în direct pe google sau flashscore. Da! Știu, că Ronaldo nu joacă nici ...? (mai mult)
John Cena sau Hulk Hogan?
Airsoft Salutare am și eu o replica fn spr a5m a2 https://www.airsoft- cluj.ro/replica- sniper- fn- spr- a2- cybergun.html Nu știu ce upgarde as putea sa ii fac. Nu știu cu ce platforma e compatibila ...? (mai mult)
Urasc din tot sufletul sa- mi antrenez picioarele, am un program de antrenament bine pus la punct, dar dupa ziua de picioare, regret decizia facuta si asta pentru ca 2- 3 zile de la antrenament, sunt...? (mai mult)
Bună...stiu e o întrebare mai ciudată, maine dau un fel de pregătire la o probă de sport(proba e miercurea viitoare) include 15- 20 de flotări, iar eu de abia dacă pot face un sfert dintr- o flotare...adica...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma apuc de kickbox dar vreau înainte cu o luna sa fac niște exerciții care m- ar ajuta la acest sport. In trecut n am fost cel mai bine pregătit fizic și in prima ședință de...? (mai mult)
Exista evenimente de box sau wrestling in Brasov? Si daca exista de unde as putea sa cumpar bilete?
Salut, am 16 ani si de mic vreau sa ajung fotbalist, treaba e ca eu sunt destul de bun chiar, dar din pacate parintii nu ma sustin si nu prea ar vrea sa ajung fotbalist dar nu asta e problema. Problema...? (mai mult)
Salut TPU... Am și eu o bicicleta și când schimb viteza pe foaia 2 3 îmi învârte în gol... Pe prima foaie "foaia mica" merge perfect ma poate ajuta cineva?
Am 16 ani si de mic voiam sa ajung fotbalist, eu ma antrenez in fiecare zi si sunt destul de bun.La mine in oras este un club de fotbal dar nu ma gandesc sa merg deoarece sunt neseriosi acolo cu totii...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani si treaba e ca sunt destul de slab, am undeva la 55 kg si 1.75, si de cateva zile m- am apucat de sala, eu fiind foarte slab credeti ca e bine sa ma apuc acum? Sau ar trebui sa ma mai...? (mai mult)
Salut, am 15 ani 1.73 cm și 54 kg și as vrea sa ma apuc de sala, îmi puteți da niște sfaturi? Sau dacă nu este voie la vârsta asta?
Va salut, fac sala si am incercat tipurile de antrenament si full body si pe grupe si PPL, cel mai eficient mi se pare cel pe grupe, dar parca nu ma satisface, aveti vreo idee de un PPL bun? Sau de...? (mai mult)
Ce părere aveți despre world class pro sau contra?
Buna ziua, îmi puteți recomanda sali de fitness in București cu prețul sub 150 per luna abonament?
Salut, practic calisthenics si de o perioada simt un tendon de la cotul stang cum "fuge" la fiecare repetare cand fac exercitii. Nu doare aproape deloc dar se simte foarte ciudat. Ati patit asa ceva, ...? (mai mult)
Salutare, probabil e o întrebare mai proasta și ce? Până la urmă încercarea moarte n- are. Doresc să- mi schimb puțin rutina, mi- aș cumpără gantere sa mai fac exerciții acasă, merita?...? (mai mult)
Salut, ashwagandha-ul este considerat steroid/steroid anabolic?
Salutare! Am văzut ca mulți recomanda sa luam creatina cu dextroza sau cu un shake proteic. Eu seara iau 5 g de creatina apoi iau o pastila efervescenta cu aroma de fructe care conține vitamine si minerale(supradyn)....? (mai mult)
La muay thai daca esti prins de adversar si iti da genunchi la corp, care e cea mai buna forma de aparare? Stiam ca poti sa te aperi cu mainile, dar daca te aperi cu mainile in zonele respective iti lasi...? (mai mult)
Caut diferite păreri fiindca am nevoie de ajutor, bine mai mult niște pareri.Am 13 ani și vreau sa mă reapuc de karate la un club diferit. Duminică ma voi duce la clubul respectiv, dar îmi este ...? (mai mult)
Ce aparate trebuie să folosesc la sala de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus?
Pot să încep să joc tenis la 17 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!