Știe cineva un site unde sa gasesc exercitii pentru slabit si in acelasi timp o dietă eficienta?
Ca sa imi iasa saritura de front flip cam la ce inaltime trebuie sa sar de la pamant ca sa aterizez in picioare? Dau fundita
As avea nevoie de un site unde as putea gasi o dieta bine pusa la punct pentru a creste in masa musculara. Adaug ca am inceput sala de vreo doua luni si vreau sa imi corectez si alimentatia in mod...? (mai mult)
Pot sa fac box daca am aparat dentar?
fac sala de 5 luni si ma enerveaza faptul ca nu am piept, va rog sa ma ajutati sunt la inceput, si mai am o problema, imi este sfarcul de la piept iesit ca la cei cu greutate si nu stiu ce sa...? (mai mult)
Cum sa fac ca sa mi se rupa pielea mușchilor?
Vreau sa ma apuc de sala. Am 17 ani si 56 kg.Am auzit de la niste prieteni ca trebuie sa stau in prima zi ca trebuie sa stau 2 ore la aparate sa lucrez, este adevarat? Si imi puteti da si niste sfaturi...? (mai mult)
As vrea sa folosesc si eu un gainer pentru cresterea masei musculare(Am 18 ani, 1.85, 70 kg). M-am gandit la GFX 8 sau Serious mass. Care e mai bun? Sau recomandati-mi altceva.
La noi în țară, cei mai buni specialişti în lupte corp la corp sunt neapărat mascații de la forțele speciale?
Care este viteza maxima a unui pennyboard? Dar a unui skateboard?
Salut, ma numesc Neagu Adi si am 15 ani jumate, am 1, 87 m inaltime, 79 kg si m- am apucat recent sa trag de fiare, punand accent doar pe exercitii pentru maini si spate care nu folosesc coloana intens...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Stiti un antrenor de role cu patru roti de genul cum are Luna in cluj? Sau daca sunt filmulete care te invata tot felul de lucruri?
Cine se ma uita la copa america? joaca usa-argentina la ora 4 dimineata in noaptea asta
Cati pasi am voie sa fac inainte de a arunca la cos ( la baschet )? FUNDAA.
Cate secunde pot sa tin mingea de baschet in mana in timp ce alerg inainte de a arunca la cos? Dar cand stau pe loc? FUNDAA!
Ce inseamna chestia aia cu abandonatul la jocul de sudoku? Scuze categoria. Funda
Ce tip de corp am?(endemorz, ectomorf sau mezomorf) In conditiile in care am un procent de grasime de 12- 14%, la piept am 92- 94, inaltime:1, 8m, talie:79 cm, solduri:93cm nu am facut niciodata sala,...? (mai mult)
am aproape 15 ani, 1.65 m și vreo 55 kg.Nu mi- e rușine cu corpul meu, dar nici mândru nu sunt. Am câțiva colegi care au un abdomen si biceps destul de bine format, în clasa a 8 a aproape...? (mai mult)
Care este fotbalistul vostru roman actual, preferat? De cine va place? De ce? Nu vi se pare (ciudat) ca tot mai multi dintre noi am ajuns sa sustinem, sa ne placa fotbalisti straini, gen Messi,...? (mai mult)
Salut.Ca sa mergi cu bicicleta prin noroi iti trebuie echilibru? Ma refer la noroiul din padure, gen pe trasee de biciclete off road.
Salut.Pentru a face ciclism montan ai nevoie de mult echilibru pe bicicleta? Un prieten a zis ca ai nevoie de mult mai mult control in comparatie cu soseaua, mai ales cand mergi prin noroi.
Am 15 ani si 1.80 m si m-am apucat de baschet, cam cati cm pot creste in 3 luni daca joc zi de zi vreo 2-4 ore? FUNDAA!
Am 1.80m si 15 ani si abia m-am apucat de basket. As putea sa joc la un club ca sa ma antrenez sau e prea tarziu? Si cat pot sa mai cresc daca joc zi de zi? FUNDAA!
vreau sa îmi cumpăr un pennyboard dar am văzut ca sunt de dimensiuni diferite și prețul diferă de așa... Imi puteți spune va rog cu care era mai ușor sa te dai și care este mărimea potrivita...? (mai mult)
Este adevărat că specialişti de elită în arte marțiale şi box/kickbox sunt cei mai paşnici oameni pe care îi poți întâlni?
Salut.Eu nu ma pricep deloc la ora de sport si exercitile predate. problemele sunt acestea: - la incalzire nu fac bine niciodata mai mult de jumatate - mingea nu o pot prinde si nici arunc bine...cand...? (mai mult)
In ultima vreme am cam tot fost pe la o sala de forta si m.am gandit sa imi construiesc un stil de viata mai sanatos, dar am nevoie de niste sugestii. Fac sala de 3 ori pe saptamana cam 2 ore...? (mai mult)
Am 16 ani, sunt baiat si 1.70. Tata are 1.78 si mama 1.64.Fac volei, dar sunt unii prieteni care eram mai mici decat mine si acum sunt mai inalti.Credeti ca m- am oprit din crestere sau pot ajunge...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu parerea voastra pentru ca nu pot alege intre doua tipuri de mingi http://sports.woomie.ro/products/adidas- Euro- 2016- Top- Replica- Football- %28827171%252d82717138%29.html si ...? (mai mult)
Salut.Vreau sa imi fac un cont de pariuri online pe unibet, si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac dupa ce pariez, trebuie declarat ceva la anaf sau ceva de genu? Plus ca domiciliul meu este in Rep. Moldova....? (mai mult)
Ce exercitii ar trebui sa fac si ce mancare sa mananc sa slabesc intr-un timp scurt si pot sa fac patratele?
Sunt dreptaci si nu prea le am cu stangul. Imi puteti da niste sugestii in ce pozitie sa ma pun? Dar nu defensiv
Salut, vreau sa pun pe jantele de la bicicleta leduri smd pe 12v, problema mea este : cum scot plusul de pe axul care invarte roata...sa pot alimenta smd de la o baterie pusa in borseta ..help help...
de la un timp de cand mi am schimbat radical antrenamentul de la sala, ma doare cand imi antrenez biceps ul, e un fel de intepatura la incheietura si se duce pe os in sus, simt durerea acea cand...? (mai mult)
Fac de 7 luni sala si sunt foarte dezamagit de rezultat.Am avut 6 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati.Cand am inceput am avut 74 de kilograme iar acum am 91 de kilograme.Rezultate se vad la piept,...? (mai mult)
As vrea sa ma schimb, adica sa cresc in masa musculara, sunt incepator, dar am vazut cateva tutoriale pe YouTube si cel mai mult ma pasionat "calisthenics".Nu vreau sa ma fac cat Hulk, vreau...? (mai mult)
Salut TPU bun am o problema cu corpul am 84 kg toata grasimea e pusa pe burta + picioare si nu am pic de muschi/grasime pe brate si din pacate nici cine stie ce forta, abia pot ridica 8kg. cine imi...? (mai mult)
Sall. Cine ştie un site cu exerciții pentru slăbit? (FUNDĂ)
Salutare, stie cineva unde pot gasi in Constanta un teren de tenis de camp, dar fara plata, nu ca cele de la IDU sau mai stiu eu ce terenuri profesionale, un teren normal "ca in curtea scolii". Dau...? (mai mult)
Daca ai peste 18 ani te poti inscrie la K1 sau karate? (sunt fata)
Exista gentii anumea pentru a cara discurile de gantere? (Preciz ca ma mut din localitate si as avea nevoie sa le transport, in mare parte toti stiu ca nu ocupa mult spatiu, dar e nevoie de ceva rezistent,...? (mai mult)
Cum lovesti corect cu pumnul (vreau pentru autoaparare, nu pentru atac)
Ce scor trebuie sa faca Romania cu Albania ca sa se califice in optimi? *Ma uit la fotbal doar cand joaca Romania, asa ca nu stiu cum functioneaza acest sistem :)))
se pare ca am cumparat niste role roces destul de bune acum vreo 5 6 ani abec7... am doar o singura problema tocmai acum am aflat ca dunt de fete! Credeti ca m as face de ras daca le as purta? Le...? (mai mult)
Funda! Doresc sa cumpar o bicicleta eliptica insa nu stiu care e mai buna si nici nu ma pricep la asa ceva, nu stiu care sunt punctele forte si ce ar trebui sa ai aiba mai exact, ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Salutare M am decis zilele acestea sa mi cumpar un skate/penny board As dori ceva nu chiar scump (150- 200 lei) pentru plimbari in mare parte, nu sunt chiar pasionat de trikuri Faza e ca eu nu stiu ...? (mai mult)
3-4 tigari pe saptamana (in weekend) afecteaza performantele sportive?
Vreau si eu exerciti pentru piept si tate doar cu o gantera! Multumesc mult! Tineti cont vreau doar cu o gantera!
Salut, am 15 ani, 1.75 si cam 70kg, nu sunt gras, nici slab is la mijloc.Am terminat acum clasa a 9- a si vine vara, in aceste 3 luni de vara vreau o schimbare in viata mea. De mult visez la un corp...? (mai mult)
Cum pot invata sa fac front flip? Care sunt cele mai bune exercitii cu care sa incep?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!