Cei mai activi useri din categoria Sport pe 10 Martie 2025 sunt:
Stie cineva unde pot vedea la tv meciul Suedia-Belgia din 22 iunie?
Hey ce aparat de fittnes imi recomandati pentru abdomene?
Unde pot vedea meciul din finala NBA de pe 20/6 online?
Cum pot sa slabesc in 4 zile?
Salut, sa imi cumpar Penny board? Adica se duce destul de tare, ma refer sa nu dau mereu din picior ca sa mearga.
Buna ziua TPU. Am si eu nevoie de niste sfaturi :). Am 1, 80 M inaltime 84, 5 kg si vreau sa ajung la greutatea de 75 kg problema e ca toata grasimea e depusa pe burta si picioare. am inceput o...? (mai mult)
Salut, vreau si eu daca se poate niste sfaturi, niste exercitii care sa le fac acasa sa- mi intaresc pumnul si rezistenta(monturilor), adica atunci cand dau cu el sa nu simt asa mare durere. Sau niste...? (mai mult)
Salut. Vreau si eu o parere despre produsul GFX Gold Edition ( proteine) http://www.pronutrition.ro/review/product/list/id/3143/. Am vazut comentarii ca este bun etc, trebuie sa consult un medic ceva...? (mai mult)
As dori sa- mi achizitionez un Penny Board original cu roti de silicon. De pe ce site din Romania pot comanda unul pana intr- un buget de 250 de lei? Nu vreau fake- uri sa se rupa imediat sau...? (mai mult)
Am 16 ani si ridic la piept foarte putin- 55 kg, abia abia le ridic. Cum sa fac sa ridic mai mult, sa evoluez si eu ca altii, un baiat de seama mea ridica 80 unu de 15 ani tot la mine din sat...? (mai mult)
Salutis! Am o problema cu burtica. Nu e mare, nu e inestetica, insa ma deranjeaza existenta ei. Observ ca muschii abdomenului se formeaza frumos, insa tot mai am o bucatica de burta care arata ciudat...? (mai mult)
Am observatr ca majoriatea din clasa iau proteine(nu toti fac sala). Care- i faza cu ele? Am inteles ca te ajuta sa te "refaci" dupa antrenamentul de la sala si ca- ti creste masa...? (mai mult)
Luptatorii pentru performantele lor la rezistenta, de cate ori alearga pe saptamana?
Din experienta voastra, in cat timp se vad rezultatele rezistentei la fuga? Adica rezultatul fiind si mai multa rezistenta. Funda
De ce unii sportivi (boxer sau luptător) se amestecă în conflicte?
De ceva vreme folosesc niste proteine(pro gainer) pentru a m- a ajuta intr- o dezvoltare mai rapida sau mai eficienta insa deja le folosesc de ceva vreme si as vrea alt ceva, mai bun si daca...? (mai mult)
Imi spune cineva va rog ce se intampla cu telefonul meu, am un iPhone 5 S 42GB (Cumpărați), si ecranul umpic mai sus de butonul principal, nu imi merge ecranul cam... 3 cm nu funcționează,...? (mai mult)
Pot pune roata de 29" pe un cadru de 480 mm pe care am roti de 26"? La furca am chestia aia pe care prind frane cu saboti sudata pe furca si nu stiu daca pot.
Care echipa va castiga deseara dintre Spania-Turcia? Care este mai buna si are sanse mai mari sa castige, si care credeti ca va fi scorul?
am si eu o problema, de mic, eu am fost invatat sa umblu foarte repede, iar cand umblu repede, umblu corect, spate drept, etc. Dar cand vreau sa umblu incet, am o problema, cand misc...? (mai mult)
Sunt baiat, am 1.70 si fac volei de o luna. Tata are 1.78 si mama 1.64.Credeti ca pot ajunge la 1.75-1.80?
Dupa prestația Echipei de fotbal a României din primele două partide de la UEFA Euro 2016, credeți că mai avem șanse reale de a ne califica? Voi ce parere aveți despre cele două ...? (mai mult)
Cine stie sa imi spuna toate scorurile finale dintre tarile care au jucat pana acum la UEFA? Dau funda si vot, multumesc!
Hei, lume la anul voi fi la liceu, si as dori sa merg cu longboard-ul acolo(nu sa ma dau pe coridor sau altundeva acolo) doar sa il tin acolo. E posibil sau e interzis?
Pentru microbisti. Care este fotbalistul vostru preferat roman/strain? Ce vedeti la acest fotbalist, cum a ajuns sa fie preferatul, idolul vostru, sa aveti simpatie pentru el cum s- ar zice?...? (mai mult)
Heiii am o mica problema vreau sa imi formez patratelele dar am putina burtica si din cate am inteles ar trebui sa slabesc mai intai, cum sa slabesc rapid?
Acum 2 zile mi- am cumpărat hand grip essential: http://i.huffpost.com/gen/2953310/images/o- HAND- GRIP- facebook.jpg astea! Cu o rezistentă de 15kg. am făcut ieri 100 repetări după...? (mai mult)
Mersul pe bicicleta ajuta la slabit? Dau funda :D
Pe vremea lui Ceauşescu se făceau arte marțiale în România?
Buna am 16 ani si as vrea sa vizitez ruine in Bucuresti locuri abandonate imi place sa stau la inaltime iubesc sporturile extreme de genul stie cineva un loc de genul?
Voi ati plans vreodata de fericire sau tristete dupa un meci de fotbal, baschet sau ce sport (precizati) va place voua daca echipa a castigat sau a pierdut? Ati plans dupa un jucator? Mie sincer...? (mai mult)
Salut, de curand mi- am cumparat un skateboard, si acesta mi se pare putin cam mare de mine (31x8). Eu port normal marimea 39, port si 40 dar depinde de incaltaminte si am 1.60m. Specificatii : Dimensiuni...? (mai mult)
Salutare.Nu ma pot duce de multe ori la sala intr-o luna asa ca mai bine lucrez acasa.Stiti cumva din ce pot face greutati? Si cum sa le fac.
Euro 2016 oare se joaca pe bune? Jucatorii aia chiar joaca la maximul potential? Oare blaturi nu sunt? Ce credeti?
Unde pot gasi teren de tir cu arcu, adica antrnamenta sau si tabara de acest fel? Si vreau raspunri bune si adevarate?
Cine crezi ca va lua cupa Euro2016 ce națională care va sunt argumentele? Cat de departe va ajunge România la Euro2016? Care este cel mai bun jucător al naționalei noastre argumentați?...? (mai mult)
Mai avem vreo sansa sa trecem de grupe la euro?
Ce sporturi m-ati indemna sa fac? Cat de cat sa se dezvolte muschii si sa fie bine pentru sanatate ( incepe sa ma doara spatele ). Ceva fain, gen inot
Vreau sa stiu ce e mai bun dintre longboard si pennyboard, si de ce? Cel mai bun raspuns primeste fundita. Cat mai repede va rog. Mersi!
Vreau sa cumpar un skateboard. Am o greutate de 45 de kg si o inaltime de 1.40-1.45 si am 14 ani. Vreau o placa de incepatori cu care sa pot executa si niste trickuri. Voi ce placa imi sugerati?
As vrea sa folosesc si eu un gainer pentru cresterea masei musculare(Am 18 ani, 1.85, 70 kg). M- am gandit la GFX 8 sau Serious mass. Care e mai bun? Sau recomandati- mi altceva. Ofer funda...? (mai mult)
Salut, TPU, am 16 ani și sunt fan înrăit WWE, si pe viitor as dori sa semnez cu WWE, intrebarile sunt: câți ani trebuie sa ai ca sa te poți înscrie, si dacă trebuie să dau ceva probe ca sa...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un skateboard. Am o greutate de 45 de kg si o inaltime de 1.40-1.45 si am 14 ani. Vreau o placa de incepatori cu care sa pot executa si niste trickuri. Voi ce placa i-mi sugerati?
Salut, am 2 intrebari care nu au legatura una cu alta. :)) :)) 1.Tribulus se ia inainte sau dupa antrenament? 2. Daca ma tund periuta si dupa ma iau cu lama sa fie 0 ma irit in cap?
Salut.Am 15 ani, 1.76 si 60 kg.Pot sa pun 4-5 kg de masa musculara in 3 luni, si daca DA cum?
Stie cineva cat costa un abonament pentru 3 luni la sala wordclass de la hotelul caro? Am cautat pe internet si nu gasesc nimic folositor. Ma intreseaza un abonament full time sala + bazin cat mai ieftin,...? (mai mult)
Cine imi recomanda o dieta care da roade o dieta simpla ce ma ajuta doar la slabire multumesc anticipat tin sa mentionez ca am inaltime de 185 cm si o greutate de 105 kg astept raspunsuri dar nu diete ...? (mai mult)
Am la biceps 30 cm si am 16 ani... E bunisor sau nu chiar? Care e varsta voastra si voi cat aveti? :D Cum sa cresc bicepsul mai repede?
Sunt baiat si am 17 ani. Sub piept mai sus de abdomen mi se vad 2 coaste din cauza ca nu am muschii dezvoltati in acea zona. Ce exercitii imi recomandati pentru dezvoltarea muschilor din zona...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!