Cei mai activi useri din categoria Sport pe 10 Martie 2025 sunt:
Sunt baiat si am 17 ani. Sub piept mai sus de abdomen mi se vad 2 coaste din cauza ca nu am muschii dezvoltati in acea zona. Ce exercitii imi recomandati pentru dezvoltarea muschilor din zona...? (mai mult)
Cine ghiceste scorul meciului dintre Romania-Elvetia primeste FUNDA ⚽⚽
Probabil vi se pare putin ciudat de ce spun asta, dar sunt curios :D. Vreau sa aflu care este distanta dintre un loc si un alt loc (de exemplu de la mine de acasa pana la magazin, sau la un ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aminoacizii ( ca suplimente, pastile).Si a doua intrebare, e buna creatina si aminoacizii.adica se numeste creatina + bcaa, sau ceva de acest gen.sunt slab, si fac sala.si mi...? (mai mult)
Alut TPU! Am o intrebare legat de sport(sala).Am un prieten, care face de 7 luni sala si a luat si inca ia, proteine si creatina.M- am apucat de 2 saptamani.Si mi- a spus ceva legat de aminoacizi.Si ...? (mai mult)
Ce exercitii pot sa fac pentru a slabi? ATENTIE! Doar pentru a slabi, nu si pentru masa musculara.
Ba deci imi vine sa ma sinucid.Fac si eu o saptamana de pauza si buf dau aproape 10 kile de masa musculara jos.Inainte aratam ca un tan, acuma de ma vedeti arat ca un incepator ce a luat o luna proteine....? (mai mult)
Ce sanse are Romania sa treaca faza grupelor la Euro 2016?
Salut, mi- am luat animal pak, am 11 pastile intr- un pachet, si mi se zice sa iau un pachet dupa masa, iau toate pastilele una dupa alta pana termin pachetul ( astept de obicei cateva secunde si iau...? (mai mult)
Prin mult exercitiu de alergare pun masa musculara la picioare sau slabesc din picioare? Cam 2 alergari bune pe saptamana
M- am apucat cam de 4 luni de sala, si cred ca mi- am stagnat cresterea! Ca sa rezolv problema, m- am apucat si de inot dar deocamdata fara rezultate! Am 17 ani si 1, 70 inaltime! Credeti...? (mai mult)
Știe cineva cursuri pentru începători de scrima in București sau Ploiești? Mă interesează si prețul, va rog.
Cam cate linguri inseamna 30g de proteina.
Cine credeti ca va castiga meciu de la euro dintre Portugalia-Islanda?
Pe ce program as putea sa urmaresc din nou, meciuri de fotbal?
masturbarea sau sexul in cazul barbatilor care fac sala scade masa musculara sau te slabeste?
Intrebare doar pentru cei care sustin Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei la EURO2016! Sper la cat mai multe raspunsuri la acest mic sondaj. Voi cum sustineti nationala Romaniei? : 1. Stau in...? (mai mult)
Cine stie macar un club de Karate in Chisinau?
Cine credeti ca va castiga in meciul : Romania - elvetia?
Este adevarat ca majoritatea sportivilor de performanta care practica sporturi dure gen kickbox, box si MMA sunt derbedei si se amesteca in batai?
Salut, am 22 de ani inaltime 185 cm si greutate de 105 kg si azi m- am hotarat sa ma apuc de sala. As dori sa stiu si eu ce trebuie sa mananc si ce exercitii ar trebui sa fac pentru a slabi si pentru ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de antrenamente cu Bastonul BO, stie cineva unde pot sau care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg pentru a ajunge la BO? In Bucuresti. ...? (mai mult)
Well de curand am zis ca este timpul sa ma pun pe slabit.Am 1.77 si 80 de kg, 16 ani.M- am informat am consultat un antrenor si mi s- a recomandat o saptamana de sala cu exercitii pentru masa...? (mai mult)
Salu! Am 16 ani, sunt baiat si fac volei de aproximativ o luna.Am 1.70m.Tata are 1.78m,iar mama 1.64m.Credeti ca voi ajunge la o inaltime de 1.75-1.80?
Salut. Am 3-4 saptamani de sala, si nu stiu dc nu mai fac febra...
Să știu tot ce se poate,pt a mă putea apăra, tehnica...etc.rog pe cei interesați să mă ajute să mi lase un fb. Multumesc
URGENT! La handbal cand este 7 metri, 9 metri, corner? As vrea si cateva chestii legate de acest joc, cateva notiuni introductive de exemplu ce sa faci si ce sa nu faci pe teren. Funda
Cum fac sa fiu mai gros in solduri si in cutia toracica, m- am saturat sa mananc mult si sa beau apa doar ca sa par mai umflat si mai mare :))). Grasime imposibil sa pun, deci cum fac sa fiu mai gros, ...? (mai mult)
Am si eu o problema. am incheietura mainii si a antebratului slabe. si as dori sa le intaresc foarte mult. Ce exercitii imi recomandati sa fac acasa? Dupa cat o sa le am mai tari cat de cat?
Am si eu nevoie de niste sfaturi legate de box sau lupte... Multumesc dragilor:)
Sunt incepator la sala, am facut doar 1 luna si doream sa iau creatina.M- am gandit sa iau ceva in jur de 100 de lei asa ca am gasit Muscle Line Creatine sau Arnold Iron Cre3. Care dintre ele ...? (mai mult)
Salut eu m am contrazis astazi cu un profesor Este vorba despre grupa Romaniei la Euro 2016 Eu am zis ca daca Franta ar iesi pe locul 4 ea este calificata automat mai departe din faza grupelor si ca ...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu baschetul. Cum pot arunca putin mai departe, dar tot sa dau cos? Va multumesc!
am nevoie de o imagine cu tabloul competitiei Euro 2016, adica sa fie reprezentate grupele, apoi schema catre optimi, sferturi, semi si finala, si sa pot scrii in dreptul fiecaruia scorul,...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de kick box dar nu vreau sa ma duc asa la orice sediu unde sunt toti transpiratii si nespalatii =)))) Plus ca nu vreau sa ma apuc sa ma bat cu nimeni ci doar sa invat antrenamentul...? (mai mult)
Care dintre cele doua pennybord- uri îmi recomandați http://www.decathlon.ro/cruiser- skateboard- yamba- albastru- corai- id_8319140.html sau http://www.decathlon.ro/cruiser- skate- yamba- bleu- rosu-...? (mai mult)
Buna seara TPU! De doua saptamani fac sala. M- am apucat din ambitia de a arata mai bine si de a prinde forta. In fine, lasand motivele, am si eu cateva curiozitati. In primul rand, nu am facut ...? (mai mult)
Legat de penny board. Care e mai ok? Yamba sau big yamba?
De cateva timp iau GFX 8 si as vrea sa stiu, sa iau si creatina de la ON, sa am rezultat mai mare?
Vreau sa stiu cum recunoști un pennyboard fake. FUNDA!
Îmi puteți spune dacă acest pennyboard este original sau fake http://m.okazii.ro/skateboard- lightning- maxtar- 71- cm- rosu- a179898116?icid=CS10.P.VZ.Recomandari&ibid=pp_activ[179898116]#PhotoSwipe1465741880987 ...? (mai mult)
Vreau sa va întreb din grupele astea de la Euro câte echipe ies din fiecare grupa? Adică câte echipe se califica mai departe din fiecare grupa 2 sau 3? Sau care e procedeul? FUNDA PENTRU CEA MAI BUNA...? (mai mult)
Hei, TPU! Miercuri este meciul in care joaca Romania cu Elvetia, iar meciul incepe la ora 19:00. Eu sunt pe Digi. Unde pot vedea meciul LIVE, pe ce canal? Dar in afara de Dolce Sport. Pot vedea meciul...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca acest pennyboard este original http://m.okazii.ro/skateboard- lightning- maxtar- 71- cm- rosu- a179898116?icid=CS10.P.VZ.Recomandari&ibid=pp_activ[179898116]#PhotoSwipe1465741880987...? (mai mult)
Salut, aceasta este o intrebare pentru cei care merg la sala. Sunt curios cu ce se prepara creatina, doza de creatina pe care vreau sa o iau dupa programul de sala si daca pot lua creatina in combinatie...? (mai mult)
Cand se produce mai exact cresterea muschiului? In timpul antrenamentului sau in orele de recuperare a muschiului?
Pot sa beau creatina si un energizant Monster inainte de antreamentul la sala? Provoaca ceva rau combinatia asta sau imi da un avantaj in timpul antrenamentului?
Buna, vara asta sustin bacul, si dupa asta vreau sa ma apuc de sala la cel mai serios mod.Ideea este ca eu am un scop clar despre cum vreau sa arate impresia generala a corpului meu(ceva precum a lui...? (mai mult)
Niste alimente ieftine bogate in proteine la 100 de grame?
2- 3 zile de antrenment cu mult cardio gen cum e la salile de lupte o sa ma slabeasca tare? Dar continui sa mananc la fel de mult si sa iau suplimente, tot o sa slabesc si sa arat ca un schelete?+ ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!