Cei mai activi useri din categoria Sport pe 10 Martie 2025 sunt:
Cum pot sa urmaresc dolce sport pe laptop?
Pe ce data incepe sezonul 2016-2017 din liga 1?
Salutare TPU, am o intrebare in legatura cu Tribulus Terrestris. Multi spun ca nu are efectele pe care le spun vanzatorii. din cate stiu are rol de a stimula testosteronu, si e un anabolizant natural. ...? (mai mult)
Salutare TPU, stie cineva de unde pot cumpara acest echipament al lui Messi? http://i.imgur.com/85bEAKN.jpg
Am 13 ani si sunt cam scunda si vreau neaparat sa cresc. Am citit pe net si spune ca anual cresti in jur de 5- 6 cm. Este putin. Daca sar coarda, merg cu bicicleta, alerg. nu pot sa cresc mai...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa intreb cum as putea sa sutez fara ciocul? De cate ori as incerca sa dau cu siretul, se duce naspa, slab si pe jos. Cu latul dau mai bine, mai puternic, dar se duce pe jos. Cum...? (mai mult)
Cum adica messi in meciul cu panama, primul hatt-rick al argentinei la un turneu final!? din cate stiu eu higuain in 2010 la CM a marcat un hatt-rick contra coreei de sud!
Skateboard sau Penny Board? Pentru trucuri.
Http://www.intersport.ro/pd/firefly-longboard-lgb-1-234186-98861.htm?lang=ro&path=-2023271943 E bun? Se merita?
Ca sa particip la Motocross ce imi trebuie? Ps: Motocicleta am si costum! :D Funda
Salut, asi vrea sa vad toate meciurile de la euro dar nu am dolce, (sunt pe digi ) stie careva vreun canal care sa difuzeze meciul in alta limba (germana maghiara etc) din grila rcs
Am pariat la Euro pe meciul Italia vs Belgia 2 (adica ca Belgia va castiga). Acum am ceva emotii. Voi ce credeti va castiga Belgia cu Italia si voi castiga pariul?
Salut, sunt bune aceste proteine? http://www.pronutrition.ro/gfx- 8- bonus/ Vreau sa stiu daca au ceva efecte adverse, si daca le consum timp de 1 luna si dupa nu mai consum dar fac sala in continuare...? (mai mult)
Oare din ce cauza se face ca am scazut atata din greutate, de la 98 la aproape 89 wtf in doar 3 saptamani, oare in cauza ca nu mai folosesc creatina sau whey?
Cum pot sa vad si eu toate meciurile de la euro fara sa imi fac abonament la hotii de la dolce? Un site daca se poate va rog!
Ceva suplimente (pastile) care iti cresc mult forta si rezistenta?
Îmi puteți spune niște scoli de fotbal sau echipe de fotbal care au nevoie de jucători? Ligile care mă interesează sunt 2, 3, 4! Dacă sunt aproape de județul Suceava ar fi perfect dar îi bun...? (mai mult)
Hei, TPU! La casele de pariuri sportive, cum ar fi super bet, pot sa pariez pe o singura echipa sau trebuie pe Mai multe? Și daca pun ca o echipa castiga cu 2- 0 și castiga cu 1- 0, pierd sau castig...? (mai mult)
daca fac zilnic 40 gantere 20 flotari si 20 genoflexiuni.a cate doua serii de fiecare.de 2 ori pe zi, cam in cat timp o sa se cunoasca diferenta. P.S.am 63 kg.si 170 inaltime,...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o pereche de adidasi nike dar nu ma pot decide intre Nike Dual Fushion X2, roz combinat cu rosu (avand in vedere ca sunt baiat) sau Nike Darwin negru, rosu, verde sau albastru.Va rog...? (mai mult)
As dori sa joc football fara ochelari specialipentru ca sunt incomozi, dar vederea mea este de -2, 5. Vreun mod sa pot juca?
Am o intrebare, a avut cineva dintre voi niste ghete de fotbal ACC? Ati simtit vreo diferenta intre cele ACC si cele simple, adica cele fara ACC? Ma tot gândesc ce ghete sa imi iau si nu...? (mai mult)
Salut, o motocicleta cross bemi 250cc este buna? adică ca marca. as fii interesat de una. Vreau răspunsuri doar de la cunoscătorii acestei mărci.
Salut, vreau si eu un link bun unde pot vedea meciul Romania-Franta. Funda!
Ce parere aveti de fullbody workout? 3 zile
Calisthenics: un program de 2 zile pe saptamana, full body, 5 ex 3 seturi fiecare ex ( 4 grupe total ), la abd si picioare 2-3 ex; este bun? Ps: alimentatia este buna vreau doar sa stiu de program
Franta sau Romania?
As vrea sa slabesc, timpul nu imi permite momentan sa merg la sala. Daca in fiecare zi urc si cobor scarile de 20- 30 ori, ajuta? + niste exercitii cardio pe care le fac acasa cu ajutorul youtube-...? (mai mult)
Azi as dori sa imi spuneti un site de care pot vedea meciul in direct! Ma pote ajuta cineva?
Bate Romania diseara?
Dupa 2 ani de sala ok/not ok? http://s33.postimg.org/e65a4ncn3/IMG_20151216_220505.jpg
Spuneti- mi va rog frumos cum pot si eu sa vad meciul de maine seara (Romania - Franta de la EURO 2016) online? P.S. Cum pot sa vad meciul live online pe Tableta?
Sunt baiat, am 16 ani si am 1.68 sau 1.70. Unii spun 168 altii 170. Fac volei de 2 luni. Tata are 1.78 iar mama 1.64.Credeti ca pot ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80?
Ce bicicleta sa imi iau? Din magazine gen Decathlon, Intersport, Auchan, etc.. Spuneti- mi modelele pe care le aveti sau pe care le- ati vazut si v- au impresionat, si in ce magazin le- ati vazut. ...? (mai mult)
In Bucuresti, se vede pe undeva maine meciul in aer liber?
Romania sau Franța cât Va fi scorul? Eu zic ca e 1-1.
Salut, am 16 ani si petrec mult timp pe scaun in fata calculatorului si m- am ingrasat putin la burta si in special la picioare, imi spuneti si mie niste exercitii pe care le- as putea face acasa? Sau...? (mai mult)
Dupa ce iei creatina monohidrata timp de cateva luni si apoi te opresti ce se intampla?
Voi tineti cu Steaua sau cu FCSB?
Aceste ghete sunt originale? http://bravosport.ro/img/swf/19117703.swf?width=650&height=600
Ce proteine trebuie sa iau la 1.75, 90kg, pentru masa musculara?
Imi spune cineva cand incepe meciul de maine seara? Hai Romania!
am o intrebare. cine stie un site de pariuri sportive care sa ofere un bonus fara sa ceara o depunere. Multumesc
Buna ziua TPU, stie cineva daca M4 Sport Hd de la UPC transmite si EURO 2016? Va multumesc!
Nu ma prea pricep la fotbal si am o intrebare, ca sa joci in grupe la mondiale trebuie sa joci meciuri pentru calificare sau se extrag mai multe echipe de fotbal?
România-Franța, rezultat final?
Am 63 de kilograme.16 ani 1.60 inaltime. vreau sami maresc muschi.dar nu am timp de sala.ce exerciti imi sugerati?
Poate ca o sa para cea mai aiurea, tampita intrebare pe anul/luna asta, dar asta e, mai bine intreb si va rog raspundeti serios. M- am saturat deja, de cate ori se iveste ceva, e ceva care ...? (mai mult)
Va rog mult facetimi si mie un program care sa imi dezvolte musculatura ..sa contina flotari, tractiuni, abodomene, etc... Vreau sa fie pe zilele saptamanii, sa imi ziceti in ce zi fac ...? (mai mult)
Salut.De ce slabesc asa de repede din masa musculara? Adica de la 98 de kg am ajuns sa am 91 imbracat si o saptamana am facut pauza,si in forta am slabit drastic, in cat timp ma pot recupera?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!