Cei mai activi useri din categoria Sport pe 10 Martie 2025 sunt:
Folia alimentara mă ajută să scap de coapse, fese si de burta? Prin exerciții zilnice, bineînțeles! Si daca da in cat timp? Vreau răspunsuri sincere va rog, chiar vreau sa scap cât mai...? (mai mult)
Bunaa! Sunt o fata de 15 ani si vreau sa ma apuc sa fac niste pătrățele pe abdomen. Sa am si eu un abdomen mai tonifiat. Întrebarea mea este daca imi oprește creșterea? Sunt destul de mică de înălțime,...? (mai mult)
Proteinele sunt bune? Am inceput de azi sala, cu un prieten, care face de 8 luni, si el ia creatina, aminoacizi, si proteine.Eu iau decat proteine deocamdata, pentru ca mi- a spus ca sunt destul de slab,...? (mai mult)
Vreau un antrenament mediu pentru a- mi mari masa musculara atat la brate cat si la abdomen, picioarele nu ma intereseaza.De preferabil as vrea de 1 luna, 1 luna jumatate dar vreau rezultate. Greutate:...? (mai mult)
Ce e cu turneul asta din japonia Kirin cup? Pt ce se joacă?
Salut.Eu sunt un mare fan al sportului de contact.Fac sala de aproape 3 ani, am forta mare(ridic 100 kg fara nici o problema)am 1, 87 si 92 de kg.insa obosesc foarte repede.Ce ar trebui sa fac sa imi...? (mai mult)
Care-i sportul vostru preferat? Al meu este baschetul și curling-ul.
Ce parere aveti despre bicicleta asta? http://www.sportaddict.ro/bicicleta-mountain-bike-hardtail-dhs-terrana-2727-model-2015-27-inch Am cupon de reducere si costul final va fi 1260 lei.
Stau in Constanta si de unde imi pot cumpara un skateboard, penny board bun am 12 ani si il vreau mai mult pentru tricks si viteza, dau funda! PS:AM buget de 150 lei :D
Ce este mai bine sa bagi banii in gantere sa faci sport acasa sau sa mergi la sala de sport?
Este shadow boxing un bun antrenament cardio? Intreb pentru ca nu suport sprinturile
:-) Dacă vă pricepeți cât de cât, as avea nevoie de ajutor sa găsesc o trotinetă pentru trick-uri, dacă se poate până in 500 de lei?!?! :-)
Salut Am si eu o problema cu sala Eu sunt o fire mai slabuta si am fost la sala 2 saptamani. In prima saptamana mainile erau tari si umflate. Dar in a doua saptamana nimic... au dat si inapoi si nici...? (mai mult)
Hei! Cum as putea sa fac sa nu mai obosesc asa de repede? De fiecare data cand alerg mai mult de 1 tura de teren simt ca nu mai am aer, simt ca ma sufoc. Stiu ca e o intrebare stupida dar am o proba de...? (mai mult)
Cine vine la o miscare pe afară sa facem putina mișcare. Mulțumesc
Ce jucatori romani o sa joace la meciul de deschidere euro 2016 nu vreau toata echipa cinci jucatori
Rotile din plastic PU sunt bune pentru skateboard/ longboard? Sau mai bune sunt cele din silicon sau cauciuc?
Saptamana asta m- am apucat de sala (mi- am luat si antrenor personal) pentru a slabi si totodata pentru a- mi dezvolta muschii. Pana acum ca sa slabesc am fost pe deficit caloric iar acum ...? (mai mult)
Imi puteti spune de o trotineta buna pentru trick-uri, pana in 500 de lei?!?
Stau in Constanta si de unde imi pot cumpara un skateboard bun am 12 ani si il vreau mai mult pentru tricks si viteza, dau funda! :D
Cunoasteti vreun canal de youtube in care sa te invete diverse excertiti de karate,arte martiale, box etc?
am nevoie de sfatul vostru. Vreau sa fac sala acasa, am 17 ani si 55kg, nu ma pot ingrasa chiar daca mananc mult, vreau sa fac sala acasa, ce ar trebui sa- mi achizitionez? ce ar trebui...? (mai mult)
am o întrebare...Rotile din PU sunt roti de silicon, numa' silicon este o denumire populară la poliuretan?
mi- am luat niste proteine pentru sala de pe myprotein dar problema este ca sunt foarte gretoase. Aroma este ciocolata si banane. Nu am crezut ca vor fi asa, imi plac bananele si ciocolata. ...? (mai mult)
Salut, am o problema, fac sala de mai bine de un an, se vede pe mine ca fac sala dar problema este ca nu am forta in brate, la stransul mainii sunt praf, si si la skanderberg la fel, m- a dus un ...? (mai mult)
Buna Tpu.Are ceva daca la un penny board este lungimea de 43cm?
Pot sari cu pennyboard-ul? Si daca da, cum?
Buna de o luna fac cate 105- 120 de flotari cu sprijin pe genunchi zilnic si se vede ceva la piept, triceps si deltoid. Dar bicepsul..., de 2 zile fac 250- 300 exercitii cu gantera de 2 kg o sa se vada...? (mai mult)
Daca ai o bicicleta cu frane normale, poti sa pui frane pe disc?
Am nevoie de niste informatii. Sunt din Iasi si caut piscine pentru recuperare medicala pentru scolioza. Am cautat peste tot si nu am gasit nimic concret. Pana in iulie am nevoie sa gasesc un loc...? (mai mult)
Cum afli cate calorii trebuie sa mananci pe zi? Stiu ca este o formula.
As dori sa invat sa joc fotbal, dar nu stiun de unde sa incep si cu ce sa continu(nu stiu DELOC sa joc fotbal )si as mai dorii sa imi spuneti cum pot suta drept :)).Are rost sa incep? Daca ...? (mai mult)
Joc des fotbal de sală/futsal și m- ar interesa să mă perfecționez. Am avut o minge de sală care a mers o vreme (Adidas) dar s- a cam dezlipit, neffind cusută, toate fețele acelea ...? (mai mult)
Stiti vreun cod de reducere pentru site-ul http://www.pronutrition.ro/?
A inceput sa-mi placa footbalul. As vrea sa stiu mai multe despre acest sport. Unde pot gasi informatii?
Cum pot sa slabesc vreo 20-25 kg vreau sa-mi cumpar acum ceva alimente sanatoase si un program de exercitii si dieta daca se poate mersi!
cu putin timp m- am apucat de sala si am cumparat de pe internet proteine http://proteina.compari.ro/pro- nutrition/iso- whey- 900g- p216205846/#descrierea- produsului daca stie cineva cam...? (mai mult)
Am probleme cu stomacul, am aciditatea gastrica prea mare si pentru asta tin un regim. Eu pana acum consumam si aceste suplimente ON 100% Whey Gold Standard (aroma ciocolata) si nu stiu daca...? (mai mult)
Pe ce canal se transmite anul acesta,, Copa America Centenario"?
Salut, am o problema, m- am apucat de sala cam de 5 luni si nu prea vad rezultate, in loc sa ard grăsime am dat jos mai mult muschi in loc sa creasca, am înălțimea de 1, 85 si 80 de kg, la sala ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor am timp 30 de zile sa învăț sa merg in mâini, am un coleg gimnast care poate face asta si se tot dădea mare si eu ca sa ii închid gura i- - m zis ca aproape oricine...? (mai mult)
Care este cea mai eficientă artă marțială pentru apărare?
Salut.Care este recordul vostru de distanta parcursa pe bicicleta intr-o zi?
Sunt fata si joc fotbal. imi spuneti va rog, daca stiti, un loc in jud. NEAMT unde se practica acest sport (fotbal feminin)?
TPU! Hei, care este cea mai buna dieta si sport pentru a da grăsimea de pe abdomen jos? Defspt cea mai RAPIDA DIETA pentru a da jos grăsimea, chiar de oriunde, ce puteți recomanda? Chiar orice si...? (mai mult)
De pe MyProtein se poate cumpara ramburs? Daca da, cum?
Cam ce ar trebui sa stiu pentru incepera cresteri in masa musculara?
Povestii, intamplari traite de voi prin incercarea cresteri in masa musculara (Cheia spre succes ) Ps : Sper sa nu va suparati pentru modul de exprimare XD
Cam in cat timp poti creste in masa musculara, daca ai un regim alimentar bine pus la punct si o serie de exercitii fizice bine puse la punct. XD
Ce este paşaportul sportiv, de exemplu pentru box/kickboxing?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?