Cei mai activi useri din categoria Sport pe 10 Martie 2025 sunt:
Mă poate ajuta cineva cu o carte în format pdf -> Marinescu Gheorghe- Polo pe apă(SAU ORICE TIP DE INFORMAȚIE DESPRE ACEST SPORT MULȚUMESC )?
As dori sa imi cumpar o bicicleta MTB Hardtail. Am de gand sa o folosesc pentru drumetii de munte, mers prin oras etc. Am un buget MAXIM de 1100 lei, 1, 83 cm inatlime, 70 kg si v- as...? (mai mult)
sunt baiat si am fundul mare.da stiu suna ciudat, mananc mult si numa ingras..probabil grasimea se duce in. fund :) Cum pot scapa de asta? Va rog mult ajutati- ma se ve foarte urat.Dau...? (mai mult)
puteti sa imi lasa- ti si mie niste link- uri de pe youtube folositoare pentru antrenament pentru muschi acasa? Vreau sa ma apuc de sala, si sa imi da- ti ex. de cate ori sa fac, sa fie numarul...? (mai mult)
De ce unii fotbalisti isi leaga un bandaj pe mana?
Am 16 ani.Fac abdomene si flotari dar nu prea vad rezultate.Mananc sanatos, dar le cam am cu dulciurile.Ce as putea sa fac?
Intrebarea mea se adreseaza celor care fac sala. Dintre acestea: http://www.pronutrition.ro/suplimente- pentru- el/suplimente- pentru- masa- musculara/?network=g&gclid=CjwKEAjwpqq6BRC99aKUkaSjuDsSJAC0pNTVm6r_O6OSJVbOriaDukAeTAXvmnTi3uP8TePGdM56HhoCdr_w_wcB ...? (mai mult)
Unde pot gasi penny board in Braila (magazine ) eu nu vreau online. multumesc
M-am apucat de 1 saptamana de sala si vreau sa stiu ce pot manca sa iau in greutate, am 175 cm si 54 de kg, cu toate acestea am burta.Iau Proteine Whey
Cine credeti ca va prinde ultimul loc de Europa League in Liga1?
Când erai mic ce sport tio plăcut cel mai mult mie ratele și vânătorii?
am o intrebare. Eu nu stiu ce sa imi iau : longboard sau penny board? Vreau sa stiu ce este mai bun, si imi ziceti de ce longboardul este mai bun ca penny boardul sau invers. Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
am si eu un peny board si m- am dat cu el prin apa si prin nisip/noroi si s- a murdarit f mult.Din nestiinta am dat cu apa pe el si l- am curatat, dar am dat si pe la roti si...rulmenti cred.Acum...? (mai mult)
Imi puteti spune echipa de la Barcelona.Si ce rol au
Hey. Cine se uita la meci? Cu cine tineti: RM sau ATL?
De la ce a plecat scandalul dintr-e Floyd si McGregor?
Salut, ce stil de lupta este cel mai bun pentru luptele de strada? In general baietii isi impart cativa pumni iar dupa lupta se duce la sol si acolo trebuie sa stii niste miscari, gen aia care ii prinzi...? (mai mult)
Fac sport de performanţă si sala, daca iau creatina imi afecteaza organismul?
Ce ar trebui sa iau pentru cresterea masei musculare, vreau sa merg la sala si as dori sa stiu daca este ceva ce ar putea sa ma ajute sa ma dezvolt mai repede. Tin sa mentionez ca am 18 ani,...? (mai mult)
Cand scot banii de pe biletul castigator la superbet imi trebuie doar cnp-ul sau si buletinul?
Cum pot sa gasesc agentii de pariuri sportive in München? Ma poate ajua cineva? Daca pot sa fac si pe site si o adresa in care sa merg sa pun la pariuri sportive.
Dor pumnii cand ai adrenalina in tine?
La noi în țară, artele marțiale filipineze pot fi practicate de către copii?
Buna daca am pariat 1 ca va castiga Real meciul de azi si o sa bata in Extra time sau la penalty mai castig banii?
Ce ar trebui sa fac ca sa fiu mai solid atunci cand ma impinge cineva? Am masa musculara, insa nu prea am forta.Ieri m- a impins o pălugă schiloadă care nu a facut in viata lui sport, iar...? (mai mult)
Buna,credeți ca la vârsta de 10 ani si înaltă e mult sa ai 45 de kilograme? Daca da lăsațimi niste Exerciți si o alimentație sănătoasa.
Salut, sunt biker, ma dau pe bmx.Cand incerc barspin nu il pot controla cu mainile, adica eu il arunc si dupa il prind, nu pot sa il controlez.Asa dau jumatate de barspin.Imi poate iesi daca il arunc...? (mai mult)
Salut fratilor! Imi puteti lasa un program pentru sala? Am 15 ani 177 cm si 68 kg.Credeti ca mai trebuie sa slabesc, sau sa incep direct masa musculara? Mersi, anticipat!
Salut, fac sala 5 zile pe saptamana si in fiecare zi dorm dupa-amiaza si fac abd. Credeti ca este prea mult efort?
vreau si eu sa ma apuc de scrima, nu stie cineva unde este un centru de genul prin jurul Devei sau Hunedoarei?
Am facut aprox 3luni de sala si vreau sa iau ceva suplimente pentru masa musculara, ce parere aveti de "100% Whey Gold Standard Protein"? mentionez, am 1.80 si 71kg...
Maine pentru prima oare voi intra intr- o sala de fitness si cum va fi : o sa fie cineva sa ma invete sau o sa aleg tot ce vreau eu si pot merge la sala in fiecare zi (30 zile ) sau o sa merg...? (mai mult)
Daca o săptămana o ființa umană cu gânduri si voința de a scapă de grăsimea de pe abdomen nu mănâncă decât 1 sau de 2 ori pe zi doar grătar, salate, legume, omleta, oua si toate care sunt...? (mai mult)
(Intrebare pentru skateri) Cam cat costa sa fii un skater? Adica stiu ca un skate complet costa cam 600 + shoes de 300. Shoes se strica in 1 luna, skate- ul in 2- 3, dar nu sunt sigur, deci cam cat...? (mai mult)
Ati avut rezultate de la bcaa in perioada de definire si masa?
Vreau sa devin un portar mai bun, dar pur si simplu nu am reflexul de a folosi mainile. Daca cineva imi da pe un colt al portii imi da gol instant.Niste sfaturi? Cum sa ma antrenez ca sa devin mai...? (mai mult)
Salut tuturor, as vrea sa imi spună si mie cineva un circuit de forța bun, vreau sa ma pun sa lucrez tot ce înseamnă musculatura, nu neaparat sa fac acasa. Vreau sa merg si pe la sala. Am 14 ani,...? (mai mult)
As vrea ca la vara (adica luna viitoare :) ) sa ma duc la sala de fitness ca sa slabesc si sa am conditie fizica (si sa arat bine :D ). Intrebarea mea este, ce exercitii ar trebui sa fac la sala...? (mai mult)
Real Madrid sau Atletico Madrid? Cine credeți ca va câștiga finala UCL?
Vreau sa stiu dacă voi fetelor cele care nu ati avut fundul aşa de bombat dacă aţi făcut exerciţii fizice si chiar aţi avut un rezultat minunat? Dacă da, in cât timp si ce exerciţiu...? (mai mult)
Daca vreau sa ma fac kickboxer la ce domeniu trebuie sa dau? Ce medie ar trebui sa am ca sa pot intra la acel liceu? In constanta? va rog! dau funda?
Hello. Zilele trecute mi- am cumparat o bicicleta nemteasca.E destul de mare. E montana.Are rotile mari. Si putin subtiri. Nu am mers pe ea prea mult..Doar azi cand am facut 13 km, ceea ce mi se pare ...? (mai mult)
Stie cineva daca mai exista taxa de intrare la pista de atletism Lia Manoliu din Bucuresti? Stiu ca introdusesera o data cu renovarea pistei, o taxa sub forma de abonament lunar de 65 ron. Daca...? (mai mult)
Sunt fata si am 24 de ani. As vrea sa ma inscriu la un curs de karate ca sa invat cateva tehnici de baza de autoaparare. Am o inaltime de 1.70 m. Oare e prea tarziu pentru varsta mea? Ati putea sa-...? (mai mult)
am o intrebare. As vrea sa ma antrenez...dar nu am timp de sala si as vrea sa ma antrenez acasa. Am 14 ani, 170 cm inaltime dar vreau sa pun pe mine si niste masa musculara. Mersi. Am nevoie de...? (mai mult)
Am 16 ani cred ca am 1.68 sau 1.70.Fac volei de o luna jumatate. Daca fac volei pana la 19 ani pot sa ajung la 1.75-1.80?
Salut as vrea sa imi cumpar un bmx dar nu stiu ce alegere sa fac pentru rampe am 1000 buget. As vrea si eu niste recomandari sa fie marime 20 si sa nu depaseasca 13 kg in greutate.
Candva era un site sports-tv.eu acum si-a schimbat adresa si nu o mai stiu, stie cineva sa mi-o zica si mie?
Am un coleg care scandează tot timpul despre Farul Constanta sau chiar Steaua Bucureşti (fotbal). Aveți idee de niste site- uri de unde pot lua si eu versurile acestor scandari? (pot fi si versuri...? (mai mult)
Buna caut un model anume de adidași dw la Nike și nu mai știu exact cum îi spune știu doar ca au un X brodat pe spatele calcaiului cu zimți cum au alte modele în jurul șireturilor?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!