Cei mai activi useri din categoria Sport pe 10 Martie 2025 sunt:
Ce trebuie sa fac ca sa devin handbalist (in afara de talent)? Exista echipe in Timisoara care fac probe?
Salut, fac sala de ceva luni bune si a inceput sa ma doara incheietura de la maine si putin cotul. Vr sa stiu cum scap de aceasta problema natural si ce trb sa consum? (ma refer ca suplimente alimentare)....? (mai mult)
Centura din neopren e folositoare pentru slabit in zona abdomenului? Adica daca o folosesc in timpul exercitiilor fizice
Buna, am 22 de ani si as vrea sa bag un bilet la pariuri sportive pe sambata ca va castiga Real Madrid.Cum se cere? Ii spun la domnul de la pariuri ca pariez 50 de lei pe Real si o sa imi dea biletul? ...? (mai mult)
Cum as putea slabi eficient la picioare?
Buna Sunt Oancea Dan Am 18 ani 1.65m 75kg si toti ma priveste de sus cu 1.70m- 1.75m si copii de 14 ani au 1.70m nu fac sport stau in casa toata ziua poate mai cresc 7- 10cm in 2 sau 3 ani si am oase slabe...? (mai mult)
Am o intrebare legata despre Creatina. In ce mod se administreaza, inainte sau dupa antrenament si daca cineva a mai utilizat acest produs inainte. Ce tip de alimentare as avea nevoie? Daca ...? (mai mult)
Știe cineva ce firma și ce model este acest penny board https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=276160236063287&id=276157176063593?
As vrea sa ma apuc de kickbox la KO Gym in Ploiesti, dar vreau sa stiu niste informatii intai. M-ar interesa sa stiu cat costa, unde trebuie sa merg ca sa ma inscriu si daca merita sa ma duc.
Vreau sa ma apuc de MMA si trebuie sa imi cumpar echipament. Cine imi poate da niste link-uri de la echipamente ieftine?
Hei! Scuze ca postez aici pe site- ul TPU... Deci, eu anul trecut mi- am luat niste role cu 3 roti, iar acum vreau sa îmi iau niste role cu 2 roti in fata si 2 in spate la mana a 2a mărimea 33, ...? (mai mult)
Cine stie ce probe se dau la Liceul Sportiv ( lupte ) am mare nevoie, multumesc!
Am spart o minge de fotbal, stiti vreo metoda de a o repara? O metoda care ca poata sa o faca orice incepator?
Recomandati- mi si mie un supliment bun, fac sala de ceva timp, am facut progrese chiar daca am facut pauze. As vrea sa ma ingras vreo 5 kg, ce sa iau? Sa coste pana in 50- 60 de lei dar sa fie si de...? (mai mult)
Salutare, sunt incepator in acest sport/hobby, doresc sa achizitionez o bicicleta Jumper, nu stiu exact la ce sa ma uit...de exemplu am gasit foarte multe informatii despre intinzatoarele de lant care...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar un skateboard pentru scheme, mai rezistent, ce material ar trebui sa fie? Puteti sa imi dati un site de unde pot sa cumpar?
Ce exercitii ard grăsimea de pe abdomen? E bun daca încerc si http://www.imaginea.info/bautura- care- topeste- grasimea- de- pe- burta- in- 4- zile- va- ajuta- sa- obtineti- un- abdomen- plat- si/? Am...? (mai mult)
Am 15 ani am inaltimea de 1.75 si cantaresc 55 de kg...sunt un pic slabut. Cum pot pune pe mine cat mai repede masa musculara si sa castig si in greutate?!
Care este vârsta minimă pentru a mă înscrie la un curs de alpinism?
Daca merg pe jos și transpir ( pe fata ) slabesc? Întreb asta deoarece transpir pe fata exact ca si când aș face sport. Si sa nu credeți că mănânc cât o vaca (scuzați expresia) si ...? (mai mult)
Buna TPU... am si eu o întrebare... de curând am decis sa îmi iau role de freestyle sau freeride... rolele mele nu au rulmenți prea buni. Au abec5 si sunt de 76mm... s.au tocit imediat.. se vede plasticul...? (mai mult)
Eu sunt clasa a VII si dau peste câteva zile proba de rezistență la sport (fetele trebuie sa parcurga 575 de metri adica 11 ture si jumătate de teren de 50 de metri). Intrebarea mea este ...? (mai mult)
Sunt baiat, am 14 ani si vreo 65kg (aproximativ, nu stiu cu exactitate). Treaba este ca am un strat adipos pe burta de care as vrea sa scap, asa ca recomandati- mi ceva ce as putea sa fac sa dispara...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva care sunt cotele la Real-Atletico?
Buna,joc tenis de cateva luni,m-am reapucat si nu mai am aceeasi conditie fizica, nu mai am suflu dupa cateva ghemuri.Mi-ati putea spune ce exercitii fizice sa fac si pentru forta sau un filmulet?
Cat de mult conteaza inaltimea pentru un goalkeeper(%)?
Buna TPU Am si eu o intrebare pentru cei care fac Karate: Cum se numesc programele de arbitraj de la kata si kumite care sunt oficiale si de unde le pot descarca? Multumesc Dau funda celui care...? (mai mult)
ieri mi-am cumparat o bicicleta de pe coolbike team cam in cat timp ar veni daca magazinul este in Bucuresti si eu stau in Galati?
Ce conteaza cel mai mult la un goalkeeper?
Care este mai bun: Penny board sau Nickel? P.S: Sunt începătoare
merita sa practici triatlonul? Este un sport din care sa castigi suficienti bani ca sa poti trai decent? Multumesc anticipat.
prin sporturile de genul cardio se pierde masa musculara? Daca da, de ce? Multumesc anticipat.
Care este inaltimea medie pentru un goalkeeper?
Salutare! Mă pasionează tenisul de masă și am primit cadou un set de palete Hanoi de prin anii 90 excelente. Mi- a spus tata că cele mai bune erau Meteor și dacă ar mai exista ar merita bani buni. ...? (mai mult)
E ok sa fac sala de la 15 ani? Daca nu, atunci la ce varsta ar trebui sa ma reapuc?
De ce nu joaca Dinamo in cupa uefa ca la tv zicea ca a iesit din insolventa?
Salut am 17 ani 1.80 53kg vreau sa ma apuc de un ciclu de steroizi, am cel puțin un an de sala și nimic, cu ritm de viata sănătos cu mâncare cu proteine, creatina, bcca și tot felul. Ma gândesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Longboard Unknown http://www.switchshop.ro/Produse/LONGBOARD/Longboard- Unknown- Fishtail- blue? Vreau un longboard cu care sa ma pot deplasa usor, dar si sa pot face carving si...? (mai mult)
Care este diferenta dintre rulmenti ABEC 7 si ABEC 9 (pentru longboard)?
Salutare dragi tepeudeni. Ati putea sa- mi recomandati o dieta si modul in care trebuie calculate kilokaloriile. Va rog, vreau sa slabesc si sa fac set de 6 patratele. Multumesc mult, si va rog nu ...? (mai mult)
Bună, imi poate spune cineva daca Fitosparay ajuta la arderea grasimilor?
Salut, imi puteti recomanda un skateboard pana in max 150 de lei care sa nu fie RCO din piata?
M-ar ajuta acest produs la sala, as dori sa scad putin din grasimea corporala si sa obtin putina definire. Multumesc! http://www.pronutrition.ro/lipox-el/
Cat timp Îți ia ca sa te inveti sa te dai pe pennyboard?
tot aud oameni care spun ca in sport fara bani nu ai ce face. Daca de ex practici boxul la ce te pot ajuta banii? Cumperi meciuri sau ce? Pls help FUNDA
Am spart o Brazooca originala; vreau sa stiu daca aveti vreo metoda de a o lipi sau ceva de genul. In caz ca ar conta, o am de cam 10-11 luni.
Hei TPU... Vreau sa m- a apuc de Kickbox, dar nu stiu la ce sala sa m- a înscriu! Puteți sa mi Spune- ți câteva sali din sectorul 4 sau 5? daca da, știți programul si prețul? Si mai am o întrebare.Respect...? (mai mult)
Salut fratilor! As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi, sau poate chiar si cate un video. Cum credeti ca pot da jos kg de pe fund si picioare? Nu vreau sa slabesc mult, doar 2- 3 kg! Multumesc, ...? (mai mult)
Salut, am 17 ani, 62 kg si inaltimea de 173cm.Fac de aproape 2 luni sala si ma duc de 5 ori la sala.Luni- piept, marti- spate, miercuri- pauza, joi- brate, viner- picioare, sambata- umeri.Cum vi se pare...? (mai mult)
Un program cu tractiuni (pentru biceps, triceps, antebrat, umeri, trapez, spate toate grupele care se poate lucra), abdomene, flotări (cu mainile apropriate si departate si in pumni), genoflexiuni,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!