Băieți, am și eu o mică curiozitate. În loc să ma duc la alergat o zi da o zi nu 30 minute; ma duc în fiecare zi vreo 10 minute nu dezvolt mai repede gambele?
Dacă fac flotări inverse zilnic pentru triceps o zi da o zi nu cu 5 serii x 15 repetări în vreo 4 luni o să mi se facă bicepsul la loc? Deoarece îl am un pic deformat. Așa în- gros un pic tricepsul...? (mai mult)
Heii! Poate cineva să-mi spună nişte sarfari? Am cautat si n-am găsit. Multumesc.
Ce este "Legiunea Străină" la noi în România?
Pro TV transmite toate meciurile de la EURO 2016 sau doar o parte ..sau cum e?
Salutare! Vreau sa- mi cumpar un kimono de pe internet dar nu stiu ce marime imi trebuie, adica care e faza cu marimile (140, 160, 180 etc), cum pot calcula sa imi iau unul pe marimea mea? Am 1, ...? (mai mult)
Oare o sa mai difuzeze wrestling pe sport.ro? Nu am mai vazut demult
Vreau sa ma apuc de skateboarding dar as vrea sa stiu ca sa imi iau..Penny Board sau Longboard? Care e mai bun pentru începători? Si as mai vrea sa stiu. Se învață repede? E ușor?
Salut imi puteti da mai multe link-ul-ri cu mai multe totoriale cu scheme pentru football pentru incepatori care sa fie bine explicate.Dau funda
A avut cineva ghete de fotbal la 150-250 lei? As dori si eu niste pareri despre ele. Calitate si durabilitate. Mersi! La multi ani sarbatoritilor!
Hey! In ce magazine se gasesc suplimentele alimentare, proteinele pentru cresterea masei musculare?
Chiar poti sa slabesti cu Hot Shaper? sau este vrajeala? http://homeshop18.pk/wp-content/uploads/2015/02/vyrp13_217hot-shapers-pantaloni-slabit-teleshop3.jpg
Ce Exerciții sunt bune pentru Fund mai mare? Cât sa faci pe zi sa ai rezultate in 1 luna TPU?
îmi spune cineva va rog Exercițiiiii care te ajuta sa scapi de grăsimea de pe abdomen? Si daca faci in fiecare seara cam 500 dar sa fie seri sau orice altceva e bun doar sa fie pentru grăsimea...? (mai mult)
O parere va rog mult despre bmx mongoose. :D
Ce se intampla daca la sala imi lucruz o grupa la care deja am febra musculara? Fundaa
Intr-o luna am proba la aruncarea mingi de oina. Si pana acum nu reusesc sa arunc mai mult de 70 m si imi trebuie 80 m pt 10. Ce muschi sa dezvolt pt a arunca mai tare/ cu putere mingea?
Hey salut TPU vreau sa imi recomandati un site cu skateboard-uri bune(sa nu fie orice firma chinezeasca.
recent mi- am cumparat o pereche de ghete de fotbal - Model : Nike Mercurial Victory V FG (roz) Si as avea o intrebare, foarte importanta, Se largesc lateral? - Sunt de marimea...? (mai mult)
Salut, caut de mult timp PennyBoard.Dar un penny original, pot gasi in Romania asa ceva?
Am o întrebare! Care e diferența dintre patinele cu rotile(acele role care au patru roți puse pe margini) și rolele cu patru roți care sunt puse în șir pe mijloc.
pe 25 luna asta, dau probele pentru profil sportiv, trebuie sa sar 2.05 m in lungime, de pe loc, faza e ca eu reusesc sa sar maxim 1.70 si sunt si mica la inaltime, am doar 1, 50 cum pot...? (mai mult)
Ce ziceti are Ac Milan vreo sansa in finala cupei cu Juventus? Merge 2 solist pe Juve?
am 15 ani si vreau sa ma apuc de mma Timp de 4 ani am facut karate (6-10) Un an lupte greco-romane si libere Si acum fac kickbox si box Credeti ca merita sa ma apuc sau sa mai astept?
Am niste intrebari despre Longboard si Peny board. In primul rand as vrea sa stiu cat prinde Peny board respectiv Longboard la greutatea de 60kg. In al doilea rand as vrea sa stiu care este...? (mai mult)
Flotările în pumni e bine dacă le faci o zi da una/două nu sau în fiecare zii? E bine dacă fac 5-6 serii pe zi? sau e prea puțin
vreau sa ma apuc de abdomene acasa, ce sfaturi imi puteti da? (tipuri de exercitii, cate zile pe saptamana, etc.) Mersi anticipat.
Salut, merg la sala si vreau sa mă apuc de skander, dati-mi video-uri cu cele mai bune exercitii pentru skander.
vreau sa pompez mai mult sange in corp la sala, e ok dupa antrenamentul de hipertrofie 5- 6 minute de alergare usoara? Am slabit cu cate vreo 15 minute 2 kg timp de o luna, unii zic ca daca...? (mai mult)
Am 16 ani 1, 65 si 57 kg.Imi puteti recomanda niste exercitii pentru aripioare(abdomen)?
Am 16 ani si am inceput sa fac volei de o luna jumatate. Aveam 1.70 si acum am mai crescut un cm. Spuneti-mi daca fac volei timp de 2 ani pot ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80.Multumesc!
Daca vine Nadal la Cluj pentru Davis Cup cand ar fi mai probabil sa joace? Miercuri sau vineri?
Heey TPU! Am avut proba la rezistenta azi si am scos destul de prost, 4 minute si 30 de secunde pe 1, 2km X_X Trebuia sa scot cu 15 secunde mai putin. Pot sa o mai dau din nou in 2 saptamani. Cum ...? (mai mult)
Salutare tuturor, am și eu o întrebare, tracțiunile la bara ajuta la skandarberg? Adică lucrează antebraț și încheieturile(de la mâini și de la antebraț)? Dacă da îmi spuneți și mie...? (mai mult)
Imi puteti spune niste moduri de a slabi?(in afara de exerciti ca de alea stiu cum ar fi sa mananci multe... si te ajuta sa slabesti)
Am 15 ani si peste 2 zile am competitie raionala la saritura in lungime. Sar in jur de 5m citeodata trec peste cu putin alteori sar 4.95. Credeti ca sunt suficiente aceste rezultate? Am o problema...? (mai mult)
Salutare, stie cineva ce ii pot face unui surub de la butucul pedalier la bicicleta sa nu se mai slabeasca? Ati vazut ca la butucul pedalier surubul sau piulita de la angrenajul cu foi se strange in sensul...? (mai mult)
Pentru microbisti! Credeti ca francesco totti va mai marca înca 27 de goluri in serie A? Pentru al depasi pe silvio piola care are 274 de goluri, iar totti are 248
Este ok 5-6 minute de alergare usoara dupa antrenamentul de sala? Vreau pentru pomparea sangelui in corp, nu mai vreau sa ard din muschi!
Am pus un pariu la casa pariurilor si cand dau pe site sa verific biletul imi zice ca 17 caractere trebuie sa contina. Pe bilet sunt 2 coduri 1 peste 17 caractere si unul sub. Nici unul nu il accepta, ...? (mai mult)
Heeei! Unde pot revedea meciul Finalei Cupei de ieri? Va rog, putin ajutor! Funda.
Stie cineva site-uri de încredere de unde pot comanda anvelope pentru bicicleta? As vrea ceva bun ex. Continental, Schwalbe, Michelin... pentru mtb
Duminica am competitive la ridicarea greutatilor (kettelbel) so Vreau sa stiu cum sa fiu mai pregatit, de ieri am concept sa iau creations, Da mai Vreau sfaturi. Ar fi bine sa ma antrenez clinic...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti unele site- uri, canale yt, sau bloguri de unde sa pot invata cum sa dau cu pumnul, ce pozitie trebuie sa am, cum sa lovesc, unele miscari (gen box). Nu am sac de box, vreau...? (mai mult)
Salut.E adevarat ca atunci cand obtii rezistenta fizica arzi mai putine calorii? De exemplu, un sportiv care fuge 40 km pe zi mai consuma atatea calorii ca unul care dupa 3 km e rupt de oboseala. Am auzit...? (mai mult)
Sunt fata si vreau sa imi tonifiez corpul, de cat sa imi iau gantere? Am nevoie ca sa fac si squads cu greutati, dar si pentru brate si spate. Am de un kg acum, dar mi se pare foarte putin. Ma gandeam...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga finala UEL Liverpool sau Sevilla?
Hei! Cu ce echipa semneaza Zlatan Ibrahimovic, am citit pe sport. ro ca francezii stiu destinatia suedezului, are 2 oferte de la MANCHESTER UNITED si LA GALAXY. Cu cine credeti ca va semna?
TPU, cine ştie daca exista vreo sala de free running in Tg-jiu, sau daca e cineva care ar putea sa ma invete, va multumesc mult.
Care marca este mai buna: Vandals, Mongoose, Subrosa? Vreau sa imi iau un bmx si nu stiu ce sa aleg avand in vedere ca o iau noua.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!