Care marca este mai buna: Vandals, Mongoose, Subrosa? Vreau sa imi iau un bmx si nu stiu ce sa aleg avand in vedere ca o iau noua.
Taekwondo.Salut am 25 de ani si vreau sa ma apuc de taekwando, merita? Vreau sa zica unul care face sportul asta.
As vrea sa amenajez un teren de fotbal cu cativa prieteni. Nu este vorba de o suprafata de gazon, doar iarba. Cu ce imi recomandati sa trasez liniile ca sa ramana cat mai mult?
SALUT,TPU cate kg de masa musculara poti castiga intr-un an in mod natural mai ales lucrand acasa, tin sa mentionez ca am 17 ani si lucrez cu o haltera de 40 kg, gantere de 15kg flotari etc.
Am si eu o problema. Jucam fotbal acum vreo săptămână si fara sa ma lovesc sau ceva am început să simt dureri la genunchiul drept.Țin să menționez că nu este umflat, nu mă doare când merg ...? (mai mult)
as dori si eu o idee cum sa slabesc mai usor. gen am aproape 18 ani si o greutate de 100. cred ca mai mult dar in fine. vreau sa stiu cum sa slabesc mai eficient cum sa- i spun. momentan am...? (mai mult)
Am 14ani si saptamana trecuta m- am apucat de box.Am invatat sa dau numai standa, dreapta, 2stangi si o dreapta- atata! Vreau sa invat niste combinatii de pumni:adica sa dau in sac 2stangi si un croseu...? (mai mult)
SALUT, TPU cate kg de masa musculara poti castiga in mod natural intr- un an lucrand acasa, mentionez am 17 ani si lucrez cu o halktera de 40 kg, gantere de 15 kg flotari, genoflesiuni cu haltera, ...? (mai mult)
Cine credeți ca va câștiga finala Cupei României 2016 Dinamo sau CFR CLUJ?
Salut cate luni trebuie sa iei proteine. Daca iei proteinet ce proteine după ce nu le mai iei dar faci sport nu te dezumfli (jumbo e bun?)
De unde imi pot cumpara Skatebord?
Daca la 16 ani am 1.70 si daca fac volei timp de 2 ani pot sa ajung la o inaltime de 1.75-1.80? Tata are 1.78 si mama 1.64.
Unde gasesc album panini euro 2016?
Vreau sa imi cumpar o proteina buna care sa contina si cateva grame de creatina inclusa, insa nu prea gasesc. Pana acum stiu doar de gfx 8 ca are in componenta, insa nu e ceea ce vreau.
Salut, imi puteti spune din ce cauza după atrenamente fortate la biceps, ei raman moi si cand ii incordezi nu au forma? Dar inainte de atrenament avem biceps mare si tare. Eu cred ca pot fi fibrele...? (mai mult)
As vrea un skateboard sub 150 de lei, dar destul de rezistent, unul de trick-uri ar fi perfect. Btw, dau funda.
Salut, a auzit cineva de bratarile "Pulse of life"? Ajuta cu adevarat la slabit sau sunt doar fake-uri?
Ce parere aveti despre aceste BCAA- uri? http://www.pronutrition.ro/amino- pro- building- el- 2899/?network=g&gclid=Cj0KEQjw3- W5BRCymr_7r7SFt8cBEiQAsLtM8hqAYEyVxUHO9zsMcA9lMy0foqxvHucy6PeTRzzgYZMaAoXg8P8HAQ#review-...? (mai mult)
fac sala de aproape 3 ani, am 16 ani, iar acum 2 saptamani am putut ridica la piept 100kg 3 repetari, iar dupa cateva zile de pauza am slabit in forta super mult, nici macar o repetare nu mai ...? (mai mult)
Daca fac intermittent fasting cand sa iau bcaa, credeti ca o sa scap repede de grasime? Am 65 kg si 20 % body fat si practic street workout 3 zile sapt., alimentatia e buna
O rugaminte urgenta tuturor care au reusit sa slabeasca repede. Eu am 1, 55 inaltime si 66 de kg sunt ca un butoias, vreau cateva sfaturi care ma pot ajuta sa slabesc repede. Va rog, peste...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc serios de culturism din nevoia de a arata bine.Sunt elev si am 1, 75 la o greutate de aprox 65kg.Sunt slabut dar cu putina sunca.E bun acest plan alimentar? De la zi la zi pot...? (mai mult)
Pot folosi kimono de judo la shotokan?
Salut, este bun acest program pentru sala? Luni: Piept, umeri, abdomen Marti: Pauza Miercuri: Spate, trapez, Joi: Picioare, abdomen Vineri: Pauza Sambata: Biceps, triceps Duminica: Pauza
vreau sa cresc in masa musculara si m- am gandit sa consum ceva proteine, si vreau sa intreb, daca am sa consum dor un timp si am sa ma antrenez si peste ceva timp nu o sa mai consum dar tot o...? (mai mult)
Caut Mtb in Baia Mare la 200 de lei!
Buna TPU... As vrea sa imi cumpar niste vitamine pentru cresterea masei musculare. Imi puteti spuneti daca ati folosit si voi care sunt mai bune?
Cineva din Galati care practica box sau kickboxing? As dori sa stiu detalii precum locatie,preturi,opinii personale, etc.Multumesc anticipat.
Salutare, TPU! Am aproape 16 ani si am observat ca spatele meu nu e deloc dezvoltat. Asa ca mi- am facut un program, astept parerea voastra: Luni: Incalzire 10 minute. Tractiuni la bara: 10 serii ...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau un BMX si nu stiu ce BMX sa-mi iau. Am 13 mill :D :)
Spuneti si mie niste combinatii de fructe legume pentru sucuri naturale gen care ajuta dezvoltarea, cresterea etc...
Se merita sa dau bani pe acest BMX? http://olx.ro/oferta/vand-bicicleta-bmx-wethepeople-we-the-people-arcade-ID6h4Jm.html
Cateva idei de antrenament pentru masa musculara? Sunt intermediar si doresc sa schimb antrenamentul. Numarul de zile nu conteaza, pot merge si 7 zile din 7(chiar daca stiu ca nu este foarte eficient ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de un sport nu stiu exact cum se cheama, i legat de tot felul de tractiuni si alte smecherii la bara! Credeti ca acest sport o sa ma miceasca sau o sa fie posibil sa nu mai cresc?...? (mai mult)
Buna TPU cine stie cum scapi de petele de la coșuri? Cica mask gel, o crema ajuta la asta si inca una si nu stiu dupa cat timp funcționează, ce ii bun pentru pete? Trebuie sa stie cineva, sau masca...? (mai mult)
TPU, Daca fac o zi da o zi nu 4 serii tractiuni la bara priza apropriata(biceps), 4 exercitiu cu gantera pe genuchi care misti sus si jos, 4 serii flotari cu mainile apropriate pentru triceps cu pauze...? (mai mult)
Băiat, 21 ani, 1, 81, 85 kg! M- am pus pe o dietă, vreau să dau jos 5 kg până în vară, întrebarea mea este următoarea: În timp ce slăbesc, la sală să ridic greutăți...? (mai mult)
Cum dai jos ultimele straturi de grăsime de pe abdomen?
Bunā,de curand am cumparat niste proteine, mai exact (pastile BCAA) nu stiu cum sa le iau si cand, dacā îmi puteti spune vā rog! Multumesc
Salut.Imi da si mie cineva niste site-uri cu biciclete second hand din Romania?
Imi poate da cineva o poza cu echipa de fotbal: "Liverpool" de 150 x 250 pixeli? Multumesc! Dau funda1 :D
- Recent m- am apucat de alergat in fiecare zi, si as vrea sa imi spuneti cam cat timp ar trebui sa alerg, nu stiu sa nu am febra musculara, dar sa fie si foarte eficint - O intrebare...? (mai mult)
Ce tip de ghidon imi trebuie, pentru un bmx, ce dimensiuni ( rise,wide), pentru inaltimea mea 1, 85. Multumesc
as vrea si eu cea mai buna creatina, sau cel mai bun gainer sa iau in greutate pana la 65 de kg am incercat dymatize super mass gainer. e ok dar vreau ceva si mai bun. am 57 de kg ce imi recomandati...? (mai mult)
de ce nu sunt bune exercitiile cardio cu intensitate moderata precum inotul sau alergarile in perioada de masa musculara, ma refer la faptul ca incurajeaza corpul sa se adapteze la anduranta,...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta să- mi calculez câte calorii am mâncat la micul dejun? - mic dejuc: 50g brânză vacă / 50g de salam / 1 ou fier / 1 cartofă fiartă (100g) / o cană cu ceai fără...? (mai mult)
Hei. Care este minimul de evenimente care se poate pune pe un bilet superbet?
Hey, am 14 ani si de vreo 3 ani îl tot sacai pe taica- miu sa mă duca la o echipa de fotbal si de fiecare data pare nepăsător... Ce sa fac sa mă duca? Am un prieten din bloc care e si mi- ar plăcea...? (mai mult)
Am 13 ani si as vrea sa ma apuc de sala. Sa ridic greutati de 16-20 kg maxim. Imi afecteaza cu ceva cresterea in inaltime?
Daca unu pistol de airsoft de calibrul 6mm in loc de bile de teflon de 0.20g ii atasez bile de otel de 0.68g acest lucru influenteaza negativ viteza de deplasare a bilei si daunele la locul de impact?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?