Câți km trebuie sa alerg pe zi?
Poate sa- mi spuna si mie care e faza cu bulk si cut? deci cand faci bulk mananci calorii mai multe cu un anumit nr de proteine si cand faci cut pastrezi acelasi nr de proteine dar scazi doar caloriile?...? (mai mult)
Oamenii aceștia care escaladează cele mai înalte clădiri din lume o fac pentru nevoia de adrenalină sau ca să devină populari pe rețelele de socializare? https://youtu.be/sjWVCIwVAIY Înțeleg...? (mai mult)
Buna TPU. As vrea sa imi cumpar o pereche de poante pentru incepatori, dar sa nu fie mai mult de 300 de lei. Ce site-uri imi recomandati? Nu Decathlon ca mai am o pereche si nu prea sunt bune
Buna TPU. Am o pasiune si anume baletul. Am vazut acum doi ani o fata, Bianca Badea care face balet de la 3 ani si de atunci m- am indragostit de acest sport. Si pe Roblox ma joc jocuri cu balet si imi...? (mai mult)
Buna! Ma puteti ajuta cu o reteta de slabit.Parinti mei zic ca e ok sa am atatea kilograme la varsta mea.Dar mie mi se pare ca sunt grasa la picioare fata si burta
O sa ma apuc de sala peste câteva zile pentru a slabi si a arata mai bine, am adunat grasime pe picioare si nu îmi place, o sa slăbesc daca ma țin cateva luni de sala? plus dieta bineinteles Am ...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva o echipa de fotbal feminin aproape de/in sectorul 6? Majoritatea pe care le-am gasit ori s-au desfintat recent, ori sunt neserioase.
Salut, nu stiu daca mai are cineva o problema asemanatoare, dar cand ma duc la sala si fac piept, simt ca imi lucreaza doar partea stanga a pieptului, la partea dreapta nu simt nimic. Vad ca asa se...? (mai mult)
Când mă duc la sală, este obligatoriu să port haine de sport? Majoritatea timpului studiez la facultate, port blugi și alte haine, și nu am timp să mă schimb în hainele de sport. Ar fi ...? (mai mult)
Salut, practic karate shotokan, nu de mult timp. Am peste 13 ani atata va spun nu dau varsta reala:) asa, in cat timp pot lua o centura? Sa zicem ca eu vreau sa ajung la centura neagra in 4- 5 ani sau...? (mai mult)
La Serious Mass se ia două cupe pe zi sau doar una?
Există un program sau aplicație/site unde pot urmări meciurile de fotbal din prima liga a Arabiei Saudite in special ale echipei Al Nassr? (cu comentarii români dacă se poate)
Buna ziua.Am o intrebare. Am căstigat un pariu sportiv la casapariurilor și când am scos banii, femeia nu a returnat billetul căstigător, a zis că trebuie să- l pune deoparte. Este si cazul altor...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de un răspuns. De azi am decis sa slăbesc fac. Fac flotări abdomene stau în Poziția scândură fac genoflexiuni. Dar am gușă oare ce exerciți trebuie sa fac sa scap de ea? Sau ...? (mai mult)
Buna, am facut inot de performanta de la 3 pana la 11 ani dupa care am facut o pauza de 3 ani. In prezent am 14 ani 80 de kg si 1, 83 si fac inot de 3 luni. Imi doresc foarte mult sa merg la concursuri...? (mai mult)
Aș vrea să ba bag și eu la scanderbeg, ce trebuie sa fac? Detalii
Nu inteleg sportul iti ia energie sau iti da energie? explicati procesul daca cunoasteti sa inteleg si eu.
Am descoperit niste proteine shake pentru lean bulk problema este ca, contine 45g zahar pe portie si eu as consuma 2 portii pe zi. Imi va afecta muschii intr-un mod negativ mai tarziu?
Ce beneficii are sportul asupra creierului? dar yoga? ce se intampla asa miraculos? ca tare sunt curios si ce procentaj e ca daca faci sport nu faci depresie?
Salut, ma trezesc la 6 dimineata, fac un dus cu apa foarte rece mai tarziu mananc si apoi merg la sala, stau 3 ore 5 zile pe saptamana si am grija sa dorm minim 8 ore pe noapte imi cantaresc mereu mancarea...? (mai mult)
Salut natiune. Am o intrebare legata de slabire de arderea grasimii. Ce incerc eu sa realizez este definirea musculara si raman la un deficit de 500 de kalorii pe zi ca vreau sa pastrez cat mai bine masa...? (mai mult)
Este adevarat ca daca primesti o lovitura la ficat nu simti durere si nici ameteala, dar iti amortesc picioarele si te duci jos? Stiu ca Doroftei a spus asta intr- un interviu si am mai auzit- o pe Youtube...? (mai mult)
Salutare dragi prieteni! Care ar fi opinia voastra daca un campionat mondial de fotbal s- ar desfasura in Kazahstan? Kazahstan e o tara musulmana care nu are legi asa stricte precum Qatar si are in fiecare...? (mai mult)
Ma pot apuca de sala de la varsta de 14 ani?
De ce la Muay Thai se tine garda sus?
Am inceput sa fac flotari din genunchi si le fac cam de 2 saptamani si tot nu sunt obisnuit cu ele, gen le fac eu gresit cumva? Dar totusi e ciudat
Buna TPU, eu am grasime(colacei)in gurul abdomenului. Daca incerc sa mananc alimente cu mai putine calorii stomacul se va hrani cu grasimea ce o am depozitata pe corp.Cum sa fac sa scap de ea, mentionez...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=f7mWR5o6YVM&ab_channel=ONEChampionship Cum vi s- a parut Andrei Stoica in meciul asta? Ca luptator nu mi se pare rau deloc, dar cred ca ar trebui sa incerce un nou...? (mai mult)
Daca fac sala si fac si cardio + coarda, afecteaza cresterea musculara?
Salut! Fac de un an culturism și am mâncat 3- 4 mese pe zi și am luat shake proteic dar nu am luat creatina și aș vrea să încep cu creatina, îmi puteți spune ce fel de creatina ar trebui să ...? (mai mult)
Dacă am 1, 75 și cam 88Kg pot începe să sar coarda? Sau e prea mult pentru corpul meu?
Buna ziua. Am o conformație ciudata. Am fost foarte slab și cu burta. Am făcut sala câteva luni. Am devenit lat în spate cu piept mare însă brațe subțiri și încă burta. Nu sunt chiar cum as...? (mai mult)
Salut TPU! De ce ma dor foarte rau tibiile cand ies la alergat?
Culturisti cunoscuți, nu ineaparat cunoscuti dar foarte musculoși și mari iau steroizi? Ce vreau să știu este că dacă vreau sa ajung la nivel înalt de culturism trebuie sa iau ineaparat...? (mai mult)
Sunt zvonuri că viitorul campionat mondial de fotbal să fie desfășurat în Arabia Saudită. Având în vedere toate controversele cu privire la actualul campionat ce s- a încheiat, ar fi o decizie...? (mai mult)
Salut. O părere la adidași puma future 4.4 tt, că aș vrea să îi achiziționez
Salut TPU! Am vreo 5- 6 luni de sala si in tot timpul asta nu prea am avut o alimentație corectă, se vad schimbari fata de cum eram dar nu cat pentru 5- 6 luni, cel putin asta cred eu As vrea daca...? (mai mult)
In afara de fotbal la ce sport va mai uitati? Baschet, handbal ceva?
A castigat Argentina! Campionatul mondial din qatar 2022! Sunteti dezamagiti? Ati fi vrut ca Franta sa fie cea care ridica trofeul deasupra capului?
Salut! De unde pot cumpăra un tricou cu Argentina, Messi? De pe ce site sau magazin?
Este vreo metoda de a viziona reluarea de la meciurile campionatului mondial online?
Un pistol cu bile de cauciuc, sparge un geam termopan? Nu cunosc modele, spuneti voi care si cum.
Salut TPU! Stiti cumva vreun site romanesc unde as gasi de cumparat trofeul WC? Multumesc Marcel Germania!
Salut.Am cumpărat Dianabol 10mg și nu știu cu ce sa îl combin. Am 3 cutii de Testosteron Alpharaw. Pot combina astea? nu vreau injectabile
Salut TPU, as vrea sa iau creatina, ce-mi recomandati, sa iau doar creatina sau sa iau si proteina, ce e mai bun si daca are efecte negative in timp, crestere de greutate, etc, nu mai dormi?
Salut,cum se tine gura când ai o proteza dentara de box în gura în timpul unui meci? Si cum respiri în timpul unui meci cu proteza în gura?
Ce sală din Pitești Argeș are masă pentru skandenberg?
Ce sală din Pitești are masă pentru skandenberg?
Imi puteti face un set de exercitii pentru a face masa musculara? Din flotari, tractiuni. Pot face 20 flotari si vreo 7 tractiuni una dupa alta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!