Salut am 17 ani fac sală de 3 luni, de o saptamana iau gfx8 si vrea sa ajut corpul si prin mâncare ce ar trebui sa mânca pt a pune masa
As dori sa stiu ce alimente au proteine sa consum, doarece fac antrenament la sala de foarta. Cat se poate de multe expemple.
Bună, TPU, unde as putea sa invat parkour sau free running in Tg-jiu, va multumesc.
Fac sala de ceva timp insa bicepsul meu are forma extrem de ciudata, ceva de genul acesta: http://postimg.org/image/nrohehmox/ Exista exercitii pentru a capata o forma mai normala sau nu se...? (mai mult)
Ce se va intampla in Seria A cu locul de Europa League care ii revine castigatoarei Cupei daca Juventus va castiga cupa? Se va duce automat locului 6?
am aproape 16 ani, 15 ani si 8 luni si am doar 1, 68 m, am in clasa colegi de 1.84 si eu sunt cel mai scund si as vrea sa ma inalt, ce pot face pentru a castiga in inaltime? Fac 20 de ...? (mai mult)
Http://www.samuraiclub.ro/pageD1r.htm A cumparat cineva de-aici? Produs de calitate? Livrare? Este totul ok?
stiti cumva vreun site care ofera ponturi de pariuri sportive aproape sigure cam 80-90%? Astept raspuns, dau funda multumesc
Salut, am 15 ani 1.71 si 77kg fac sala de 3 luni si am pus 8kg...intrebarea mea este:daca cand am inceput sala ma chinuiam cu 35kg la piept acuma e normal sa fac cu 80kg 3 serii 8- 10 repetari? Funda celui...? (mai mult)
Ce sport imi recomandati sa fac?
Am inceput de cca 3 saptamani sa merg la sala, cu gandul sa dau cateva kg jos de pe burta, si culmea e ca pare ca iau in proportii Mananc echilibrat, consum lichide suficient, nu am schimbat nimic...? (mai mult)
Salut am luat si eu de aproape o săptămână gfx8 si vreau sa vă întreb ce efecte negative au asupra corpului, daca nu le mai ei te dezumfli dar continui sa mergi la sala adică sa te intreti?
Salut, e cineva abonat la vreun site de predictii sportive? Daca da, merita?
Am o intrebare doar pentru sportivii adevarati! Am 15 ani si sar in lungime in jur de 4.80 m. Peste 2 saptamini este o competitie de sarituri la raion! Cum pot trece peste 5 macar putin? Ce ...? (mai mult)
Daca sunt persoane aici care "au suferit" de sedentarism si "l- au tratat" imi puteti spune si mie cum? Am 17 ani(baiat), 1.85 si undeva la 75- 77kg, nu sunt chiar gras, doar ca am putina burta,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Sunt clasa a 7a si de 7 ani mă confrunt cu o problema:în fiecare an, cam in perioada mai- iunie la scoala la ora de sport facem gimnastica. Și nu gimnastica de încălzire...? (mai mult)
Fac sala de ceva timp insa bicepsul meu are forma extrem de ciudata, ceva de genul acesta: http://postimg.org/image/nrohehmox/ Exista exercitii pentru a capata o forma mai normala?
Salut guys.Deci am 1.90m si 83 de kg as vrea sa mai dau jos vreo 15- 20 de kg dar nu stiu cum deoarece la sala nu prea am cum sa merg si ma gandeam la ceva medicamente de slabit ce imi puteti recomanda.Va...? (mai mult)
Unde sau la ce produse pot gasi stickerele pentru uefa euro 2016? multumesc!
Vreau sa imi iau un bmx. eu am 1.87 aproape 1.90 :)) nu stiu cum sa aleg marimea bicicletei.
Am o problema în legătură cu acneea.În urma cu o luna am fost la dermatolog.Acesta mi a prescris skinoren crema, isotrexin, cleanhydra de la avene ca și crema hidratanta și antibiotice pastile.O...? (mai mult)
Am 10 ani si toti colegii din clasa de la mine rad ca nu prea stiu sa joc fotbal.Le- am spus parintilor mei sa ma duca la un club asta nu a fost problema dar nu are cine sa ma duca si am renuntat...? (mai mult)
Ce beneficii aduce voleiul? Si daca pot sa mai ajung la o inaltime intre 1.75-1.80.Am 16 ani si 1.70. Tata 1.78 si mama 1.64.Multumesc!
Stie cineva locuri bune in Bucuresti pentru a practica parkourul?
Ce inseamna pariu combinat la fotbal, si cum se joaca la FORTUNA? Acum am aflat si eu de acest pronostic pentru ca multi castiga la pariuri cu acest tip de pariu...pana acum nu prea am avut noroc....? (mai mult)
Imi trebuie carnetul de note la intrarea in stadion? multumesc.
E adevărat dacă dai cu pumnii în pereți sau faci flotări în pumn ti se întăresc oasele de la pumni?
Vreau sa stiu cum pot sa imi fac mai tare pumnul, sunt la karate si daca dau cu pumnul nu doare..Niste sfaturi?
Eu joc fotbal.Sunt un fanatic al fotbalului.Imi place să văd cum evoluez.De la portar am ajuns să joc fundaș și mijlocaș. Problema mea este cu dribblingul.Pot să fac acolo câteva dribblinguri...? (mai mult)
A comandat cineva de la astia - bodytimero.com? De unde vin produsele? Adica vad ca nu ai nici macar adresa pe site si la comanda mare am vazut ca au transport gratuit cu ce curier vine?
Salut, fac sala de cateva luni si am o dieta pe care sunt mandru sa o numesc destul de buna. Am facut progres si in forta si si in masa musculara destul de mult insa am o singura problema: Am un prieten...? (mai mult)
Am 16 ani si 1.70. Tata are 1.78 si mama are 1.64.De o luna m-am apucat de volei. Vreau sa stiu daca pot sa ajung la o inaltime intre 1.75-1.80.Multumesc!
Nu pot sa fac flotari deloc. are cineva idee de ce?
Pur si simplu simt ca turbez! O dau in frustrare, in nervi. De mai bine de 2 ani am aproape aceaasi masura la mana...34- 35 cm, mananc ca un bou, fac exercitii de mai bine de o luna numai pentru...? (mai mult)
Cum vi se pare programul asta pentru sala : luni - piept. marti- umeri trapez, miercuri- picioare, joi- spate, vineri - biceps si triceps?
Daca am primit multe lovituri in coapsa cu tibia si mult mai tari decat pot rezista se poate rupe ceva? Ma doare piciorul de atunci extrem de tare cand il folosesc. Multumesc.
Cine credeti ca castiga diseara dintre west ham si manchester utd? Dau funda
Stiti un loc cu rampi si saltele in Bucuresti unde pot sa invat flipuri pe role/bmx?
Se apropie vara si eu vreau sa imi iau un skateboard. Sunt incepator dar am mai avut un skate stiu sa dau ollie, shuv- it si pop shuv- it. As vrea un skate mai bun in jur de 300 lei. Ce skate...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o pereche de Jordans, insa, nu stiu de unde sa cumpar. Locuiesc in Bucuresti si am fost prin mall- uri dar nu am gasit Jordans frumosi si sa fie pana in 500 de lei. M- ...? (mai mult)
Joc fifa 14, si inca nu stiu cum sa fac scheme. Am schimbat eu din pad 8, si ce mai era in, 1, 2, 3 si 4 pe tastatura.Asi vrea sa aflu si eu cum asi da centrarea pe jos, aceeasi schema,...? (mai mult)
Salut, fac atletism de 8 luni, sunt pentru rezistenta, dar nu stiu ce exerciții as putea sa fac pentru dezvoltarea forței și rezistenței. Am 15 ani, dacă contează.
sunt baiat si am 14 ani. Verisoara mea de 15 ani poate face 10 ridicari la bara destul de usor si eu nu pot nici 4.Este vreun secret pe care nu il stiu eu, pentru ca eu pot ridica 25kg si ea doar...? (mai mult)
Pentru toti cei care folositi sau va ganditi sa folositi steroizi anabolizanti Cititi articolul asta, un articol foarte bine scris si foarte dur care expune adevarul gol golut despre consumul de steroizi...? (mai mult)
Care este MINIMUL de proteine (ma refer la proteinele din alimente, nu prafuri) necesar dupa un antrenament cardio, masa musculara etc?
Salut, cum fac sa iau o mica pauza de la sport? Adica, nu trece vreo zi fara sa petrec vreo 4- 5 ore pe bicicleta, pe terenul de fotbal sau chiar sa dau ture de cartier fara vreun rost? Ma afecteaza...? (mai mult)
Cat costa o cutie cu stickere de la EURO2016?
De ce nu sunt vizibile "patratelele" decat in momentul incordarii?
Daca fac si inot si sala, ma mai pot inalta?
Salut, sunt clasa a 8- a si vreau sa dau la profil sportiv (fotbal) iar o proba din cele care sunt acolo, am impresia ca va fi putin grea..este vorba de alergare de rezistenta(2 km) trebuie sa scot sub...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?