Cei care ați fost pe stadionul lui Manchester City Etihad Stadiul cum arata cum e pe viu?
Am de 2 ani (acum am 17 ani) o problema ce a inceput sa ma scoata din sarite. Sfarcurile sunt umflate la caldura, iar la temperaturi scazute sunt normale, este o dereglare hormonala? E de la grasime?...? (mai mult)
Din cati metri in cati metri se pun pitoanele de alpinism? Ma refer la sigurantele care se monteaza in stanca, de exemplu daca la altitudinea de 5 metri am pus un piton de stanca peste cati metri...? (mai mult)
Practic de vreo 3 luni sala, si m- am decis sa iau ca supliment creatina monohidrata. Un prieten mi- a recomandat sa imi cumpar Creapure ( creatina pura ) care este mai scumpa decat restul pentru...? (mai mult)
Stiti cumva locuri prin Bucuresti unde se poate juca tenis de camp? Dar la un pret mai rezonabil, deoarece am cautat si eu si majoritatea cer pe ora de la 80 de lei in sus. Sau daca se pot face...? (mai mult)
Vreau sa fac mai multe tractiuni.Momentan pot face 12, si as vrea sa ajung la 20. Ce pot face?
Care fundaș central credeți că este mai bun dintre Nicolas Otamendi, Mascherano, Kompany și Medhi Benatia? Faceți un top. Fundă Mare!
Cum as putea sa imi ingros picioarele, si marefer si la cvatricepsi nu numai la gambe. Am structura osoasa a unui ectomorf, si incerc sa mananc mai mult dar sa ajung la 2500- 3000 calorii pe zi...? (mai mult)
Salut..am si eu o intrebare si anume: Cum se numeste partea verde din masa de biliard?
Ce inseamna handicap asiatic -2.5? daca pun pe echipa 2 inseamna ca echipa 1 nu trebuie sa bata cu o diferenta de 3 goluri? sa nu se termine 3-0?
Ma puteti ajuta daca stiti cum cum pot sa imi fac propria placa de longboard? doar ca nu stiu din ce lemn se putea sa mi- o fac. Puteti va rog sa imi spuneti ce lemn imi trebuie, cât costa,...? (mai mult)
La ce ora pot manca lamai ca sa nu ma ingras?
Cine credeti ca va bate in finala Champions League dintre Atletico si Real? Eu totusi sunt dezamagit de aceasta finala, urasc ambele echipe, in special pe Real, desi ii simpatizam cate vreme era ...? (mai mult)
In cat timp se vad rezultatele folosind creatina monohidrata?
Sunt incepator in ceea ce priveste sala, si as vrea sa ma duc sa dau la sac, dar am auzit ca daca nu ai manusi de box nu ai voie, e adevarat?
Buna ziua TPU! Am o intrebare, am auzit ca proteinele din zer sunt mai bune decat cele din soia, daca folosesc proteine din soia nu voi pune masa musculara?
Ma simt mic la inaltimea mea! Am 16 ani si 1.70 m.Am prieteni mai mici cu un an sau doi care erau mai mici decat mine si acum sunt un pic mai mari. Tata are 1.78 si mama 1.64. Recent m- am apucat...? (mai mult)
Mi-am facut un program la sala in care am planuit sa merg 6 zile din 7 si in acest program de 3 ori pe saptamana am abdomen. Ar trebui sa il lucrez mai des?
Buna ziua TPU! Am o intrebare,am auzit ca proteinele din zer sunt mai bune decat cele din soia, daca folosesc proteine din soia nu voi pune masa musculara?
Care cunoaste o metoda prin care pot slabi, fac sport si fitness de 4 ani dar am pus niste kilograme pe mine.
Am 1, 70 inaltime si 60 kg si as dori mult sa invat sa fac front flip si de asta vreau sa pun cateva intrebari legate despre el: 1. Cele mai mare probleme le am la, , grupa, , cum se face? ...? (mai mult)
Cine credeţi că va câştiga finala Uefa Champions league dintre Real şi Atleti, având în vedere că Atleti a eliminat-o şi pe Barcelona şi pe Bayern?
Imi puteti recomanda un regim alimentar ca sa scad din grasime? Am 17 ani, fac sport de 4-6 ori pe saptamana(sala de forta si fotbal)
Cine credeti ca va castiga EURO2016 (Eu cred ca Franta ) voi ce nationala credeti ca va castiga EURO2016?
Credeti ca trecem de grupa la Euro 2016?
Hei! Vreau sa slabesc si sa tonific la sala. Ma tot uit la fetele care fac si incerc sa fac ca ele. Nu cred ca lucrez foarte corect. Nu prea vreau sa imi iau un antrenor pentru ca costa mult. :( As vrea...? (mai mult)
Am o intrebare doar pentru sportivii adevarati! Am 15 ani si sar in lungime in jur de 4.80 m. Peste 1 saptamana este o competitie de sarituri la raion! Cum pot trece peste 5 macar putin? Ce ...? (mai mult)
Dupa data de 26 mai (atunci termin tezele ), ma voi apuca de sala de forta, de care doresc sa ma tin. Am cateva intrebari legate de sala, in special pentru cei mai cunoscatori ai subiectului: de cate...? (mai mult)
Am inaltimea 1.77 si greutate 66 kg este ok? Si 16 ani! Sunt baiat!
Salutare, ce provider tv va transmite sezonul viitor 2016-2017 Champions league si Europa league? Dau funda, multumesc!
Salut, sunt o fata de 14 ani, 1.64, 48 kg si fac 60 de asezari in fiecare seara. Se considera ca ard calorii, sunt intense? Sau trebuie sa fac mai multe asezari ca sa ajung sa pun muschi pe mine? ...? (mai mult)
Salut daca faci 60 de asezari pe zi aproximativ cate calorii arzi? Ajutati-ma
Sar coarda aproape zilnic 3 zile da si 1 zi nu, asa in continuare, cam 300 de sărituri deocamdată, atâtea pot sa fac, ar mai trebui sa fac ceva ex. pentru a scapă de grăsimea de pe abdomen? In...? (mai mult)
Salut, Stie cineva ce proteine si carbohidranti ar fi indicat sa iei in asociere cu Primobolan 50?
Vreau sa fiu un portar bun cum asputea sa ma antrenez singur?
Buna tuturor, sunt fata si am 16 ani. As vrea sa merg la sala si nu stiu daca merita sau nu. Am un program scolar aiurea si la sala au ceva program ieftin pentru elevi la 55 de lei, dar se termina la...? (mai mult)
De ce la euro nu se joaca finala mica, asa ca la mondial?
Este o sala de sport, noua deschisa acum ceva timp la Luica pe sector 4, stie cineva cum se numeste?
As vrea sa ma apuc de Parkour. Am facut 4 ani de gimnastica deci pot sa fac anumite miscari dar de ceva timp am descoperit ca mai mult mi- ar placea sa practic acest sport (chiar daca sunt fata)....? (mai mult)
Se pot pune cauciucuri de 26x2.35 pe biciclete cu frane v-break? Mie frica sa cumpar cauciucuri scumpe si dupa sa vad ca nu incap prin frana.
Cum se numeste când împingi în fotbal, P.S. știu Cum e în engleza (Charge ) dar translate nu are răspuns!
Hei TPU vreau sa stiu si eu daca am o bicicleta cu jante de 26 si am frana pe saboti pe spate si pe fata pe disk si vreau sa- mi iau jante de 28 si stiu ca nu s- ar potrivi cu saboti si imi pun si pe spate...? (mai mult)
Cu poate unu care bea sucuri, energizante, mananca dulciuri sa i se vada 'patratelele' pe abdomen iar altu care respecta alimentatia si lucreaza la sala sa nu reuseasca? Adica oricat as incerca nu reusesc...? (mai mult)
De ce atunci cand nu fac sala o saptamana ma,, desumflu,,? Dar dupa 2 saptamani de sala imi revin.
Raspundeti sincer :) Credeti ca workout-ul dezvolta masa musculara si forta? (facand diferite tipuri de exercitii cu greutatea corpului, in special la bara) Sau ajuta doar la mentinere?
Real Madrid sau Manchester City (cine credeți ca se va califica în finala UCL)?
Dulce Sport este singurul post TV din România care transmite meciurile de la EURO 2016 (deocamdată)?
Ce parere aveti despre genUflexiuni cu multe kilograme? de ex. am 74 de kg si am ajuns sa fac pana la 120 genuflexiuni de 2- 3 ori. Tin sa mentionez ca nu fac performanta si genoflexiuni fac de 3 zile ...? (mai mult)
Am 14 ani si 57 de kg, stiu ca sunt cam slab pt varsta mea, am 1.80m si de câteva luni am început sa fac exercitii : Flotari, squats, etc... Si am avut rezultate foarte bune. Acum 1 saptamana...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea practica yoga in Bucuresti preferabil cat mai aproape in sectorul 6? Eventual daca poate sa imi dea si niste detalii cu privire la ce presupune yoga?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?