Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Martie 2025 sunt:
Salut.am 16 ani, fac sala de 2 ani jumate, am 43/44 in biceps, 1, 87 inaltime si 93 kg masa musculara, deci nu sunt gras.Problema e ca pun super greu masa musculara pe mine.am 2 intrebari 1.De...? (mai mult)
Buna dau funda celui mai bun raspuns vreau sa imi iau un MTB vreau niste pareri despre aceste biciclete si ce pret ati recomanda; nu o vreau noua ci second- hand deeoarece ii un raport mai Ok pret- calitate....? (mai mult)
Buna TPU vrea sa imi cumpar o bicicleta MTB second-hand deoarece sunt mai ok la raport pret-calitate. Vrea niste pareri despre aceasta categorie de biciclete. Funda
Salut.am 16 ani, fac sala de 2 ani jumate, am 43/44 in biceps, 1, 87 inaltime si 93 kg masa musculara, deci nu sunt gras.Problema e ca pun super greu masa musculara pe mine.am 2 intrebari 1.De ce...? (mai mult)
Daca sar coarda in fiecare zi timp de 6 saptamani si mananc sănătos cum vor fi picioarele mele? De ex daca am grăsime?
Ce inaltime trebuie sa ai sa te apuci de Kickboxing? Eu am 17 ani si 1, 89-1,90 si 77kg pot sa ma apuc(fac si sala)
Salut, cand faceti exercitii si incepe sa va bata inima repede si tare, incepe sa va ia ameteala usor? Dupa ce terminati exercitiile, va simtiti nasol? Parca v-ar fi rau? Sau doar eu patesc asa.
Ce se întâmplă dacă merg cu peny boardul meu prin ploaie? Îmi trebuie răspunsul rapid.
Eu joc handbal si la o echipa adversa este o fata care vrea sa se mute la echipa noastra! Din pacate antrenoarea ei cere 6000 de Euro pentru ea. Doar asa ii va da legitimatia. Ea e suparata si nu...? (mai mult)
Am niste cartonase cu toti jucatorii Bayern Munchen semnate separat, dar am si una cu toti la un loc care e semnata si ea.Cartonasele sunt pe limba Germana.As vrea sa le vand, imi puteti spune...? (mai mult)
Exercitiile pentru piept in cazul fetelor afecteaza cumva cresterea naturala a sanilor?
Un club de fotbal din liga ara vrea sa ma ia. Eu nu am legitimatie. In ce perioada se poate face? Cum sa procedez?
Cine credeti ca va castiga gheata de aur?
Ce parere aveti despre produsul Lipox? M- am gândit să iau acest produs, deoarece arde grasimile, și eu cam am inceput sa am si burtica. Acum, daca eu nu am timo sa merg la sala, si doar...? (mai mult)
Contează numărul de proteine consumat după antrenament sau proteinele consumate pe parcursul întregii zile?
Vreau niste exercitii pentru cresterea in inaltime.
Am 14 ani, 1.67m, 65 kg. Cam gras, zic eu. Din vara vreau sa ma apuc de sala, dar pana atunci sa slăbesc. La vârsta mea, sa iau suplimente alimentare ar fi ok? Sau sa mai aștept pana la...? (mai mult)
TPU, daca fac bicicleta ma ajuta sa am picioare (coapse mai ales) slabe? Dar fac si ex. pentru fund sa il am putin mai mare dar sa nu pun la coapse mușchi. Ce sa fac?
Cum pot slabi repede?/
Ce tip de exerciti iti modeleaza corpul CARDIO, HIIT?
daca sar coarda dau burta jos? Grăsimea de pe burta de ex cam 400 + sărituri pe zi? In cat timp pot da asa grăsimea jos? Vreau sa am abdomenul plat + alimentație corecta. Dau funda!...? (mai mult)
Cum aș putea să reintru în forma fizica pe care o aveam cândva la fotbal. Obosesc foarte repede și am doar 18 ani. Parcă nici în minge nu mai știu sa dau. Nici un penalty nu mai pot să bat cum...? (mai mult)
Am si eu o problema, vreau sa- mi achizitionez si eu o bicicleta si nu gasesc una mai pe placul meu, vreau sa fie MTB si sa arate gen http://www.decathlon.ro/btwin- mtb- rockrider300- barbati-...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune exercitii pentru fese? Vreau sa pun masa musculara daca se poate fiind fata.Care sunt cele mai bune exercitii? am auzit ca ar trebui sa fac genoflexiuni, indreptari dar nu sunt...? (mai mult)
Ce cantitate de apa trebuie sa beau pe zi daca consum creatina? Multumesc!
Salut, doresc sa cumpăr un pistol de airsoft, spring, vreo 60 de lei. Pistoalele sunt destul de realisticice la caracteristici 400- 700g 170- 210mm însă sunt făcute din plastic, presupun ca ABS...? (mai mult)
Salut.Am gasit o cursiera la 8 kg pe internet, vanzatorul a spus ca o bicicleta cu greutatea mai mica de 7 kg nu este acceptata intr- o competitie si mi- a spus sa iau mai bine una peste 7kg.Este adevarat,...? (mai mult)
Salut.E mai scump sa cumperi o bicicleta gata facuta sau sa ti-o faci tu pe piese? Fara raspunsuri din partea necunoscatoriilor.
ce specificatii ar trebui sa aiba o bicicleta mountai- bike, eu vreau sa o folosesc si in oras cu viteze dar si putin pe muntte la gropi., o sa iau borduri mari in viteza si etc, in afara...? (mai mult)
as vrea sa imi iau un mountain bike pana in 3.000 de lei.Ce imi puteti recomanda?
As vrea sa imi cumpar un longboard sau un Penny Board... Am 98 de kilograme si mi- ar trebui sa ma dau cu el prin oras sau maxim prin împrejurimi. Ce imi recomandați? Si daca imi recomandați sa comand...? (mai mult)
Hristos a inviat! Oameni dragi, am o intrebare stupida rau. La meciurile sin play off, ge de la Giurgiu de astazi, dintre Astra- Dinamo, de pe ce site se achizitioneaza biletele? Sau care era pretul,...? (mai mult)
Am o luna de cand m- am apucat de volei. Tatal meu are 1.78m si mama 1.64.Eu, la 16 ani am 1.70.Antrenorul meu de volei a zis ca ajung fara probleme la 1.80- 1.85m.Vreau sa stiu daca voi ajunge ...? (mai mult)
Va rog sa comentati urmatoarele transferuri: 1.COURTOIS la real madrid(70 de milioane) 2. POGBA la barcelona(70 de milioane) 3.NEYMAR la real madrid(250 de milioane) 4.DE GEA la real madrid(40 de milioane) ...? (mai mult)
Am si eu o întrebare pentru microbisti Besiktas este aproape sa castige titlul in Turcia Daca va castiga titlul, va avea dreptul sa joace în UCL? Din cate stiu eu Besiktas era "suspendata"...? (mai mult)
Buna TPU.Caut un club de biciclisti in Cluj-Napoca (sper ca exista asa ceva)
sunt putin mai plinuță as vrea ca o saptamana sa mananc foarte putin gen : Crispy pui, gratar de pui, legume, fructe, cereale, pâine neagra, șunca etc. Dar foarte rar intr- o saptamana...? (mai mult)
vreau exerciti bune cu rezultate vizibile in 6 saptamani pentru : 1. ) abdomen plat + lateral ( pentru a scapă de grăsimea de pe burta ); 2.) exerciti pentru picioare mai slabe( + grăsimea...? (mai mult)
Care bicicleta e mai rezistenta si mai buna dintre cele doua si de ce? O voi folosi mai mult pe sosea dar si pe teren accidentat. Prima data vroiam sa iau acea Omega dar dupa ce am citit reviewurile...? (mai mult)
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! :) Ce exercitii se pot face la bara de tractiuni? Imi puteti da exemple gen tractiuni,muscle up, etc...Ce altceva se poate face? Multumesc!
Va salut si va urez sarbatori fericite! Am fost recent intr- o excursie cu un prieten care face sala de cateva luni de zile. El nu e chiar un culturist, nu are muschi uriasi sau ceva de genul, insa...? (mai mult)
Dati-mi si mie un program de antrenament ptr. incepatori la sala. Mentionez ca am aproape 17 ani 1, 75 inaltime si 56 kg
Niste padtile aminoacizi pentru sala, cei mai buni?
Tvr 1 va transmine euro2016 si JO?
am si eu o intrebare, eu si tata am facut sala el a facut cam 1 an aproape, si eu cam 2 ani, ceva ce nu pot sa inteleg e ca. el de 3 ani nu mai face deloc sala, si totusi are bicepsi destul de...? (mai mult)
Aş vrea sa iau Serious Mass 5.4 kg dar nu stiu cam cate zile m- ar ține având în vedere că o sa iau de 2 ori pe zi, ma antrenez 6\ 7 iar in zilele fara antrenament iau...? (mai mult)
Hey, TPU. Sunt din Brasov si sunt fata, dar vreau sa incerc sa joc lacrosse. Stiti cumva daca exista echipe de fete de lacrosse in Brasov?
Vreau sa ma apuc de sala, si am un prieten, care ia proteine, creatina si aminoacizi. Vreau sa stiu, daca Creatina este buna? Am auzit de la un fost doctor, ca, din cauza Creatinei, s- ar putea...? (mai mult)
Exercitiile fizice iti afecteaza cresterea?(am 16 ani)
Salut TPU,este vreo problema daca depozitez bicicleta pe timpul noptii in beci,cadrul este de aluminiu,se degradeaza de la umezeala,este un motiv de ingrijorare, beciul are 15 grade.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.