Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Martie 2025 sunt:
Ce credeti ca ar fi mai eficient? Sa lucrezi fiecare grupa musculara o data pe saptamana sau de doua ori? Stiu ca dureaza cam 48 de ore ca muschiul sa se odihneasca complet.Deci, revenind la intrebare,...? (mai mult)
Lucian Bute sau Badou Jack?
Ce aș putea lua dupa o slabire grea sportiva... Pentru a ma simți in forma a doua zi la concurs...ce medicamente (sa nu fie doping) ce mancare ași putea manca. Multumesc! Dau funda
Am o problema cu Gambele de la picioare,cand fac sport,sarituri, alerg etc, simt ca am pietre în loc de gambe si ma dor foarte tare. Este o problema sau este ceva normal?
Oscilez in a- mi cumpara intre o cursiera si un MTB(Mountain Bike). As vrea sa stiu, care e mai adecvata si mai capabila de a strabate un drum de 20 KM ( dus- intors, de sosea dreapta). In ...? (mai mult)
Imi puteti da cateva nume de carti despre pariuri sportive, strategii pariuri sau orce legat de acest lucru? s
Cum sa-mi planific programul ca sa fac si sala si calisthenics (sala o fac luni, miercuri, vineri)?
Cine practica IF, spuneti-mi ce rezultate ati avut.
M ~am apucat de sala de o saptamana am scapat de febra cu aspirina, ieri mi a ajuns cimanda de 2 x http://www.megaproteine.ro/Proteine/Muscletech- Nitro- Tech- Performance- Series- 1- 8kg/, mai recomabda...? (mai mult)
Cine imi poate da/gasi o poza cu Yaya Toure de 150 x 250 pixeli? multumesc! :) Dau funda! :D
Cat ar costa un MTB full suspension decent? Si daca se poate un exemplu. Multumesc anticipat.
Salut, imi puteti spune toate combinatile si ce inseamna la pariuri ex:GG si ce mai e si ce inseamna?
am 17 ani si am 1, 75 cm, si de vreo 6 luni nu mai cresc, intrebarea este daca mai pot creste? Macar 5 cm?
Cei care aveti mingea cu care se va juca la EURO2016 Beau Jeu ce parere aveti despre ea?
care program de flotari sa- l fac dintre acestea doua? " http://antrenamentflotari.blogspot.com/2008/03/testul- pentru- flotari.html " "Luni : 15 flotari normale, 15 departate, 15 diamant...? (mai mult)
Daca iau creatina si nu beau destul de multa apa, ce se intampla?
E bine daca fac genuflexiuni, abdomene si flotari de 3 ori pe zi, dimineata, seara si la amiaza?
Salutare. De curand mi- am pus niste proiecte in practica, si anume sa fac niste discuri pentru gantere cu greutati REGLABILE cu discuri din ciment si am nevoie de niste ide/sfaturi. La diametrul de 5cm,...? (mai mult)
Vara asta au loc Jocurile Olimpice?
BCAA ajuta la definire?
Pe ce canal si la ce ora o sa joace Atletico Madrid si Bayern?
am 18 ani 184cm 75 de kg, fac sala de 4 luni scopul fiind masa musculara, ma antrenez cu rutina lui Layne Norton (PHAT) si folosesc suplimentele proteina si creatina de la myprotein ambele, si...? (mai mult)
As dori sa aflu niste pareri legate despre produsul 'Creactiv' de la Pro Nutrition. Practic sala de un an si trei luni si m- am hotarat sa trec pe creatina ca sa am rezultate intr- un timp relativ...? (mai mult)
Este cineva din Iasi care sa vanda kendama shukar ebony stripe sau maple wood?
Nu stiu ce sa imi iau. Skateboard sau penny board? Care e mai bun si de ce?
De curand m-am apucat se sala si as vrea sa stiu daca pliculetele acelea de burn fx, carnitina fx, ma ajuta sa slabesc. Astept raspunsuri de la cunoscatori.
Salutare, daca folosesc creatina pot folosi si glutamina? Sau doar una din cele 2, mie mi se par asemanatoare...
Am vazut pe wikipedia ca echipa Manchester United are 14 supercupe (singuri) si 4 (impartite). La ce se refera "singuri" si "impartite".
E post. Si familia mea tine, deci tin si eu. As vrea sa stiu daca soia e un inlocuitor bun pt carne? Si daca pot merge la sala consumand soia sau daca trebuie sa fac pauza.
Îmi puteți spune unde este în Targu Mures un magazin unde pot găsi echipamente de tenis. (În afară de Dechatlon și Sportisimo )
Unde pot gasi un SH cu role ieftine in Bucuresti?
Ieri am cumparat o bicicleta noua dintr-un magazin de aici din Cluj.Acei oameni au zis ca am garantie 2 ani. Daca scot portbagajul de pe ea ramane in garantie?
Vreau sa imi ziceti care este jucatorul si jucatoarea de tenis care va plac cel mai mult. Sa îmi spuneți și de ce.La mine e Roger Federer la băieți, iar la fete nu mă pot decide dintre Sharapova,...? (mai mult)
Am 12 ani si 72 de kg... stiu e cam mult, nu merit sa fiu criticata. Am 1.60. si vreau sa slabesc macar 10 kg, orice in afara de pastile deoarece sunt prea mica :( Daca ma puteti ajuta cu diete,...? (mai mult)
Vreau sa va intreb doua lucruri: 1. Bmx- ul este pentru baieti sau e si pentru fete? (ador bmx- ul si vreau sa imi iau unul pana la inceputul verii, si sunt fata). 2. Daca o sa imi iau bmx ...? (mai mult)
Salut, TPU. Mi-am creat cont pe un site de pariuri iar intrebarea mea este de ce nu pot vedea meciurile romanesti, acestea insemnand cele din campionat si cupa?
Hei. Am o destul de mare problema. Sunt foarte complexata din cauza copiilor care imi spun ca sunt grasa. Da stiu, nu sunt tocmai in proportiile care trebuie dar am ambitie si chiar vreau sa slabesc. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre echipa de fotbal de traditie si care a fost CAMPIOANA si SUPERCAMPIOANA in anul 2011, Otelul Galati? Din pacate, a dat faliment, s- a desfiintat.Dar a produs galatenilor o mare...? (mai mult)
Ma apuc de calisthenics si vreau sa- mi spuna cineva experimentat daca fac bn: Program: Luni :piept umeri triceps Miercuri:spate biceps Vineri : Picioare In rest...? (mai mult)
Am o problema la bicicleta mea! Am mers odata cu ea, si dintr- o data a cazut o pedala! Cand m- am uitat, filetul pedalei era ros, la fel si locul in care se infileta pedala(nu stiu cum se...? (mai mult)
Pe lângă fotbal, mulți nu știu ce sa aleaga:tenis sau înot. Mulți ar spune ca înotul. Dar nu sunt de acord. Vreau sa îmi spuneți ce sport e mai bun di acestea doua. Dau funda celui mai...? (mai mult)
de unde pot si eu sa imi cumpar un Fat Cat Quad?
Cand si cum sa iau proteniele (whey protein de la body fortress) merg la sala de cel putin 3 ori pe saptamana, sper dupa pasti sa merg 5 zile pe saptamana, fac in jur de 45 de minute sala si in zilele...? (mai mult)
Am o intrebare legata de fotbal : Ce trebuie sa fac ca sa pot deposeda un om care joaca foarte bine fotbal? El face numai dribblinguri statice adica duce mingea de pe un picior pe altul si cand ...? (mai mult)
Cine ar putea sa-mi spuna care este diferenta dintre nike hypervenom phade si phelon? Care este mai confortabil si mai bun pentru fotbal?
Am o cutie de Creatine Powder 317g, vreau sa stiu si eu cum se ia. Inainte de antrenament? Dupa? Dau in timpul lui? Multumesc, primul raspuns corect are fundita.
De ce toti cei ce practica calisyhenics sunt definiti?
Ce sunt "calisthenics"? Vreau si eu detalii si poate un canal de YT/site care sa iti arate acest tip de exercitii.Sunt eficiente? Exista alt tip de workout mai eficient? Adica, am 16 ani, 1.74, 60...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala si as vrea sa va intreb daca este bun acest program pentru antrenament: Luni: Piept, umeri, triceps Marti: Spate, trapez, biceps Miercuri: Picioare si gambe Joi:Piept,...? (mai mult)
Buna seara TPU.Am 19 ani.Umblu la sala de 2 ani si 6 luni. Am avut operatie de apendicita acum 4 zile. Am facut multe analize, mai ales ECG de 3 ori si doctorii m- au intrebat daca iau ceva supliment....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.