Hei! Vreau sa stiu daca genoflexiunile ingrasa piciorul. Am auzit ca ele maresc de fapt masa musculara. Imi puteti spune mai exact ce efecte au asupra corpului? Multumesc! Dau funda
Sunt la liceu si profa de sport vrea sa organizam un concurs pe liceu de aruncat la mingea de oina.Eu as vrea sa particip dar nu sunt asa de buna la acest lucru, deci ce ar trebui sa fac ca sa arunc mai...? (mai mult)
Cosmin86, te rog ajuta- ma! Deci. Am 13 ani, 1, 72M inaltime si 56KG. Sunt natural slab. Vreau 4- 6 pack si muschi la picioare, maini.Imi poti spune ce sa fac pe saptamana si când sa fac pauza? ...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum pot face muschi la biceps,triceps si antebrat fara haltere,gantere, sticle de apa sau ridicari la bara. Funda :D
Salut.Vreau sa stiu cum pot face muschi la biceps,antebrat si triceps acasa fara gantere, haltere si fara ridicari la bara.Dau funda! :D
Meciurile Romaniei de la Euro vor fi transmise numai de Dolce? Sau va transmite si TVR?
Care-i top 3 la voi de echipe de fotbal preferate? La mine-i asa: 1.Valencia 2.Arsenal 3.Borussia Dortmund. Ar mai fi Otelul dar s-a desfiintat(sad story)
Am facut un bilet tip sistem 7 din 10 cote intre 1, 21 si 2, 40 pariat cu 2 lei cum calculez cota totala si suma totala. va multumesc de ajutor
In fotbal exista anumite "abrevieri" la numarul de goluri marcate. De ex 3 goluri "hat-trick", 4goluri "poker". Nu știți daca exista si la 5, 6,7... Goluri?
Imi zice cineva care e faza cu protein bar- urile, am vazut in locul unde fac sala si cineva mi- a recomandat, dar nush cum si la ce ajuta, sau daca trebuie sa iau repetate ori sa se simtă ceva sau...? (mai mult)
Pe ce canal se transmite FC Barcelona-Gijon de azi?
Care sport e cel mai periculos?
Salut TpU! Ce sfaturi aveti pentru perioada de cutting? Ma refer la gramaje, cum sa diferentiez mancarea, ce sa mananc (sa scot sau sa introduc), cat cardio sa fac, etc. Multumesc anticipat. :)
HEI, sunt codyn, un baiat de 15 ani. am 1m80cm si 69 de kg. puteti sa imi dati niste sfaturi care sa ma ajute sa slabesc? Merg fosrte mult pe jos si joc fotbal aproape zilnic. vreau sa fac si eu 6- pack...? (mai mult)
Salut TpU! Pe langa dieta, ce exercitiu cardio credeti ca este cel mai bun si eficient in arderea grasimii : alergatul pe banda, bicicleta, sau eliptica? Multumesc anticipat. P.S. : Nu veniti cu ...? (mai mult)
Ce părere aveți de suplimentarea cu creatinina monohidrat?? ( în special efecte secundare dacă sunt )
Pe voi nu va enerveaza Ronaldo?
Salut,as vrea sa imi dati niste exemple de magazine de unde as putea lua un Penny Board din Timisoara!
Pentru cei care sunt microbisti si se uita zi de zi LA fotbal. La olimpiada de fotbal de anul acesta din Brazilia, Germania "a picat in grupa "cu Fiji, culmea e ca meciul se va juca la Belo Horizonte. ...? (mai mult)
mă numesc Sergiu am 17 ani, fac sport de 2 ani jumate mai exact canotaj, am 1, 80 si 70 de kg.As vrea să cresc în masă dar nu pot avea 5- 6 mese pe zi cum trebuie și as vrea sa iau gfx8...? (mai mult)
Daca sar coarda zilnic dau bruta jos?
Vreau să mă apuc de înot și aș dori câteva locuri din Iași unde pot practica înotul la un preț rezonabil. Problema este că stau la cămin și am un program încărcat. Înotul m- ar ajuta...? (mai mult)
Voi cum combinati grupele de muschi? Luni : piept+triceps Marti : biceps+spate Miercuri : pauza Joi : umeri abdomen Vineri : picioare Astept pareri
Daca fac sala si mananc zilnic carne este ceva rau? Adica pot face o boala din aceasta cauza? La tv zice sa mancam carne doar o singura data pe zi si cu pauza(o zi da una nu). Dar daca fac sala si mananc...? (mai mult)
Vreau sa imi dai niste tipuri de flotari pentru biceps,nu conteaza cat de grele sunt, pot sa le fac.
La penny board sunt bune si rotile din plastic sau cele din silicon adica ma refer daca alea de plastic prind viteza si nu incetinesc rapid deoarece penny- urile cu roti de silicon sunt 300 lei.Dau...? (mai mult)
Daca vreau sa ma definesc continui sa iau creatina sau iau o pauza?
Buna tpu.Am o nelamurire in legatura cu semifinalele in cupa Romaniei la fotbal. Daca o echipa X joca cu o echipa Y si primul meci se joaca acasa la echipa X si se termina 0- 0. Apoi acasa la echipa Y ...? (mai mult)
Vreau sa intru in perioada de definire, e prima oara cand fac asta si am niste intrebari: Am inteles ca pot face antrenamentul la sala la fel ca inainte doar sa scad greutatea in asa fel incat sa fac...? (mai mult)
Salut, am un BMX si bicicleta cand am luat- o era in stare jalnica, am muncit destul de mult la ea (i- am scos franele, i- am schimbat foaia, cauciucuri si camere schimbate lunar, curatata prin toate...? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb unde pot vedea WWE live, raw, smackdown si alte payperview-uri. Pe gratis.
Salut tuturor! Acum 2 zile am facut sala pentru prima data si am de la doctor recomandare de sport cu efort redus.A doua zi am alergat 10 minute, iar cand am intrat in casa a inceput sa ma doara sub ...? (mai mult)
Asezarile se pun ca genuflexiuni? Ajuta ele pentru slabil la picioare? Dau funda
Hei, am o intrebare. Eu am 13 ani si fac fotbal de 8- 9 ani (familie de fotbalisti) dar m- am mutat la alta scoala in alt oras si intrebarea mea este cum imi fac transferul in echipa de aici. Adică atunci...? (mai mult)
vreau se ma lamureasca cineva in legatura acestui site http://www.thinkeatlift.com/ pe site- ul asta gasesti programe de sport- fitness si te invata metode despre antrenamente si alimentatie....? (mai mult)
Salut.Daca am tinut sacul de dormit 4 zile in sacul de compresie poate pati ceva?
Imi puteti recomanda niste exercitii fizice pentru maini? Am mainile destul de groase in partea de sus si nu arata deloc bine. Multumesc
Vreau sa ma apuc de BMX, sunt de 15 ani si am inaltimea de 1.87. Ce marime trebuie sa aiba bicicleta?
Daca pun hartie mototolita in adidasi de piele intoarsa isi recapata forma? Adica cum se gasesc la magazin cand ii cumparam...sa isi pastreze forma mai bine, dar sa nu se largeasca.
Sunt buni steroizii de la Hilma Biocare? As dori sa aflu doar raspunsuri de la persoane care au incercat, fara tot felul de comentarii pe langa. Nu sunt la primul ciclu de steroizi, am mai incercat, ...? (mai mult)
Salut, nu exista o metoda pentru a intari pumnul, rezistenta fara sac de box?
Tot incerc sa fac muscle-up-uri, dar nu prea reusesc :( Pot face peste 10 tractiuni, dar nu pot face muscle up... Ceva sfaturi? :D
Baieti, am incercat un program pe care l- am gasit si este cam prea greu pentru mine. Imi poate face cineva un program de antrenament cu abdomene (imi ziceti de care), flotari (mai multe tipuri, in ...? (mai mult)
Nu am forta cand strang mana cuiva sau cand fac skandanberg. Trebuie sa antrenez antebratul?
Vreau sa ma inalt.Am 14 ani si o sa vina vacanta de vara, si vreau sa mai cresc in inaltime..Credeti daca fac baschet, alerg la un stadion foarte mare, ma voi inalta? Fara chestii de genul : Joaca...? (mai mult)
Are cineva o bicicleta pe-acasă care nu îi mai trebuie?
Salutare, am inceput sa iau Creatina Powder de la ON, o cupa de 3, 6 g cu 240 ml apa rece cu 30 de minute inainte de antrenament, dar am observat ca din cauza creatinei am gaze si asa uneori o mica...? (mai mult)
Sunt slabă și vreau mușchi pe picioare, dacă mă apuc de jogging fac mușchi? Nu vreau să slăbesc ca nu am ce.
m- am apucat de sala programul meu fiind acesta: Luni:brate; Marti: umeri si abdomen, Miercuri: pauza; Joi:inot; Vineri:spate; Sambata: piept; iar duminica pauza, e ok joi, vineri si...? (mai mult)
Am o intrebare, pentru cine se descurca. Am 14 ani, si am o inaltime de 163 cm. Tatal meu are 172 cm, iar mama mea 157 cm. De anul trecut pana in momentul de fata, am crescut cu aproximativ ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!