Salutare, suplimentele ( sala ) care NU contin arome au un aport mai mare decat cele care contin? FUNDA
Cine credeti ca va castiga Euro 2016 din vara? Dar cine ati vrea voi sa castige?
Eu merg la sala dupa 1- 2 ore dupa ce am mancat 2- 3 mese bogate in carbohidrati si proteine.Un prieten merge pe stomacul gol sau dupa ce a mancat o ciocolata. Cum este mai bine sa mergi dupa ce ai mancat...? (mai mult)
Salut,am facut picioare acum 7 zile la sala si de atunci ma dor tibiile foarte tare,nici nu pot sa alerg,simt ca mi se rupe osul, este normal? ce sa fac?
Salutare TPU, Am o intrebare in legatura cu testosteronu. Cat de important e testosteronu in cresterea masei musculare? Daca fac sex de 2 ori pe saptamana afecteaza cu ceva? Adica cand muschiu e in...? (mai mult)
Am 16 ani(imd 17)si am inceput abia de curand sa practic fotbalul(1 an), ideea e ca sunt foarte slab, ma antrenez in continuu, in fiecare zi, dar foarte putin am evoluat! Sa continui cu...? (mai mult)
Cum pot creste in inaltime? Am 14 ani si 1.55 cm. Vreau detalii, e adevarat ca pot creste daca stau atarnat la bara mult timp? PS: cand am auzito aia cu bara prima data ma apucat rasul, dar sunt...? (mai mult)
Creatina reține apă și în mușchii abdominali?
TPU, Cum fac sa am un pumn rezistent? Adică când dau cu el să nu mă doară asa mult? Nu am sac de box.
Ce parere aveti despre Gfx 8? Ce ati recomanda pentru incepatori?
Salutare! Am 16 ani si fac sala de 3 luni si putin si tocmai ce mi- am cumparat de la Pro Nutrition - > WPI natur de 900g. Eu am 1.70m si 56, 5kg. Intrebarile mele sunt: 1.Cand se iau aceste proteine(cupele)?...? (mai mult)
Pentru o crestere in masa musculara avem nevoie ca suplimentele sa contina mai multi carbohidrati sau mai multe proteine? Nu stiu ce fel de produs sa aleg. Help, funda!
As vrea si eu sa stiu ce produse de pe myproteine.ro nu necesita sa continui sa le iei. De exemplu o punga de caju din comert: daca mananci una intr- o zi sa zicem, o poti manca si peste o ...? (mai mult)
Eu sunt Alin, sunt stabilit in Germania (o sa vedeti mai jos de ce am zis asta) si mi- am cumparat o bicicleta la mana a 2a, un MTB la 50 de euro. Bicicleta are cateva urme de rugina pe la ghidon,...? (mai mult)
Am 15 ani, in 1, 70- 71- 72- 73 (nu sunt 100% sigur, ultima data am avut 70 cand m- am masurat, dar a fost acum ceva timp si :)) cred ca am mai crescut), in jur de 50 de kilograme (pana in...? (mai mult)
Gasesc biciclete bune pana in 800 lei? Intentionam sa-mi iau un bmx la 750 (nou), dar poate erau altele MTB mai bune. Link pls. Dau funda >.
Ce iti place cel mai mult in fotbal?
Ce efecte secundare are creatina? Se merita sa consumi creatina? Daca da,de ce? Daca nu, de ce? Multumesc!
Câte serii a câte repetări să fac cu flotări în pumn? Trebuie făcute zilnic sau o zi da una nu?
Acum 2 zile și ieri am făcut skandenberg cu doi colegi, si după ce am terminat a început sa ma doară încheietura antebrațului. De ce? Pana acum nu mi s-a întâmplat niciodată.
Vreau și eu un program de flotări în pumn pentru întărirea monturilor, flotări cu mâinile apropiate, flotări cu mâinile depărtate, tracțiuni la bara, abdomene, aia pentru antebraț...? (mai mult)
Ce imi recomandati pentru dureri de articulatii, ligamente etc.De o saptamana ma dor rau incheieturile si ma incomodeaza la executarea exercitiilor!
am mai pus o data intrebarea asta si nu a raspuns nimeni. Vreau sa stiu cum SE numeste doctorul care SE ocupa cu steroizii, adica care spune cat si cum SA ii iei, si VA rog Fara SA spuneti ...? (mai mult)
Salutare dragi prieteni virtuali! :) Sunt putin ingrijorat. Ieri mi- a adus curierul de la eMag comanda. Aceea fiind un Penny Board. El avand acea folie de plastic am taiat- o cu foarfecele si sub axe...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce tip stomatic sunt Detali: Am 15 ani 46kg 1.66m Sunt slab Oase subtiri Rezistenta mare Fac sala si intr- o luna am pus 2 cm in brat Pun masa musculara greu Nu iau suplimente ...? (mai mult)
Cunoaste-ti longboard-eri (sau daca sunteti deja) prin Iasi? Poate facem cunostinta si mergem prin downhill-uri, cruising around etc.
Salutare.Tpu As vrea sa fac un ciclu de danabol. 20mg zi Timp de 1 luna, cine se pricepe si a mai folosit, ce rezultate a obtinut? cat a luat in masa? stiu toate efectele negative, nu veniti cu comentari...? (mai mult)
Imi puteti da niste sfaturi pentru jocul de handball? Sunt fata si joc handball la ora de sport, sunt inalta ( 1.70 m ) si vreau sa ma perfectionez :).
Spuneți- mi tot ce trebuie sa fac sa obțin abdomen plat plat pana la vara, am putin de tot burta, nu mult vreau sa scap de ea, ce pot face sa am rezultate pana in Iunie? Fac chiar orice...? (mai mult)
Știți unde aș putea găsi echipament de fotbal cu Real Madrid în Timișoara? Nu zic de cele originale din Inter Sport, Sports Direct sau Hervis care costă cel puțin 400 de lei, de...? (mai mult)
Eu fac dansuri la Katamis dance Craiova. Asa vrea sa va intreb :Dupa cati ani de dans poti face dans de performanta? Eu sunt de un an la cest club si ma simt f bine si am profesori buni!
Ce fel de manusi sunt mai bune pentru loviturile la sac? Cele de box sau cele de tip mma?
Salut, ma gandesc sa imi iau o pereche de role, intrebarea mea este daca trebuie sa ma orientez in privinta pretului sau marimea unei role este aceeasi cu cea de la adiasi ( eu port 42 ) ce marime de...? (mai mult)
fac sala de o luna si as vrea sa stiu ce supliment sa iau, ce parere aveti daca as lua creatina?
Ce as putea face sa-mi dezvolt musculatura abdomenului? Am niste "patratele" dar nu sunt asa de accentuate...
Aceasta este o întrebare adresată fetelor, prefer raspunsurile din propria experință, ce exerciții ați făcut pentru a face paranteză la picioare? Nu, n- am nevoie de răspunsuri copiate de ...? (mai mult)
Hei! Am o pereche de New Balance care, ca si marime imi sunt buni doar ca ma deranjeaza la degetul mare, pe unghie mai exact si nu cred ca au ei un defect. Ce as putea sa fac?
are ceva daca am ziua de antrenament de piept dupa ziua de spate( e vorba daca imi suprasolicitez corpul) si in ce zile credeti ca ar trebui sa fac cardio avand in vedere ca merg luni, marti,...? (mai mult)
Buna TPU Funda De cateva luni m- am apucat de sport, inainte faceam 20 de flotari, acum pot 60, abdomene, tractiuni din ce in ce mai multe, tot felul, si ca sa imi urmaresc progresul, imi rezem...? (mai mult)
Se tin undeva in Iasi lectii de inot si la ce pret?
Ce dimensiuni are pista de alergare din jurul stadionului Emil Alexandrescu Iasi?
Salut,stie cineva ce e eurosport 360? Este pe telekomtv.
Daca ma duc la sala doar o data pe saptamana (miercuri) si de fiecare data dau pietp, ajuta la cresterea pieptului, fara proteine sau altceva.
Recent un prieten a fost la un medic si acesta i- a spus sa o mai rareasca cu sala (de forta, nu mese) pentru ca a pus foarte multa masa musculara pe el si ca i- ar opri cresterea. Antrenorul...? (mai mult)
Am auzit ca este un video cu niste "chestii care mișca" si chestiile alea fac exerciti, l- am gasit! Acesta este http://youtu.be/emKAokYovek, acesta este videoclipul despre care am auzit si...? (mai mult)
am 21 de ani si as vrea sa stiu cum pot pune masa musculara, daca am 63 kg, mananc foarte mult si nici un rezultat, adica nu iau masa in kilograme... astept orce raspuns/parere!
Daca mananci intr-o zi o pizza mare sau orice altceva, cum poti da jos asta prin exercitii? Daca nu am mancat sănătos, ce pot face sa dau jos asta?
Hei, am 19 ani si vreau sa ma apuc de box. Sunt din Timisoara si caut o sala sau antrenor ceva, care sa ma bage la lupte. Știți ceva?
Cine imi poate spune cateva tehnici cu care sa trimit mingea cu efecte pe poarta?
Am cumparat o bara de tractiuni, am fixat-o in perete si din toate unul dintre dibluri a intrat prea mult si s-a lipit intr-un fel de surub. Ce pot sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...