Cand incerc sa fac flotari nu reusesc sa ma duc pana jos, folosesc coatele dar nu stiu de ce nu pot.Ma puteti ajuta, va rog?
Ce exerciti trebuie făcute pentru a da jos grăsimea de pe abdomen in 4-6 saptamani?
Daca merg pe bicicleta 1-2-3 ore pe saptamana voi pierde masa musculara?
Dacă vreau să mă duc dimineață la 8 la sală cum îmi recomandați sa iau proteina?
Am auzit ca este un video cu niste "chestii care mișca" si chestiile alea fac exerciti, l- am gasit! Acesta este http://youtu.be/emKAokYovek, acesta este videoclipul despre care am auzit si...? (mai mult)
Vreau si eu niște exerciții pentru grăsimea de pe burta (nu am mult dar vreau sa scap de ea). Si vreau sa- mi dati link- uri de pe YouTube pt exercițiile de scăparea grăsimii de pe burta....? (mai mult)
Am 17 ani, 1.80 inaltime si 50kg... cine imi poate da niste sfaturi ca sa ingras. Sa mananc mai mult sau sa dezvolt masa musculara ce ziceti? Ofer funda!
Se poate face tabata de 4- 5 ori pe saptamana 15- 20 minute + 5 min banda usor la inceput pentru incalzire si 10 min stretching la sfarsit dupa tabata? Intrebarea 2 ar fi se poate face ce am spus ...? (mai mult)
Am 13 ani, sunt fata. Am nevoie urgent de sfaturi serioase : cum sa joci voley, baschet si atletica. La voley urgent! Funda.
Cu ce sa umplu un sac pentru a da bine cu pumnul cu nisip? Dar cu altceva? Vreau cat mai multe idei!
Cum sa dai cu pumnul cat mai bine? Mai ales vreau sa invat tehnica! Ciceti-mi cat mai multe idei!
Stie cineva ce model de bicicleta se afla in acesta poza? http://tinyurl.com/jhegpzg
fac sala de ceva timp si sunt multumit de rezultatele obtinute pana acum, de cam 3 saptamani am inceput sa mananc mai multe calorii decat mancam inainte (in 4- 6 mese pe zi) pestele (somonul) nu...? (mai mult)
Am 18 ani, 60 de kg si vreau sa ma ingras. De azi am inceput sa iau proteina whey si creatina. Va rog sa imi da-ti sfaturi cum sa ma ingras, dau funda!
zilele astea mam apucat de pariuri și am observat ca marea majoritate a pariorilor pariază 10 sau mai multe meciuri cu cote mici și întrebarea este dc neapărat cotele mici și nu și cele...? (mai mult)
Cum pot face flotari la paralele? Cu ce poate fi inlocuit acest exercitiu pentru triceps?
Am un bmx si vreau sa ii scot rotile dar nu pot pentru ca suruburile sunt ruginite si cam zgariate si cand incerc sa le scot alunecă. Cum as putea sa le scot fara wd 40?
Imi puteti spune va rog toate exercitiile de la sala care opresc cresterea in inaltime?
A participat cineva anul asta la maratonul Arobs din Cluj-Napoca?
Intrebarea asta este pentru cei ce fac sala. Ce exercitii pot sa fac ca sa lucrez antebratul si incheietura? Fara glume gen "astepti sa plece mata de acasa, te bagi sub plapuma si o freci va rog....? (mai mult)
ce înseamna deficit caloric si ce sa fac? Nu mai mananc mult, mananc doar iaurturi degresate, sandwitch cu pâine neagra, doar ca nu ma pot lasa de sucuri (7up mai alea) asta e singura problema,...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu daca pot tine dieta si lua creatina, daca afecteaza cu ceva creatina slabirea. Adica as vrea sa scap din tesutul adipos si sa cresc in masa musculara, se poate?
Hei, as vrea sa am un fund bombat si as vrea sa stiu ce exercitii ma pot ajuta ca sa obtin unul.Dar as prefera sa nu slabesc facand exercitile respective, pentru ca sunt slaba si n- as vrea sa mai slabesc...? (mai mult)
Tricepsul conteaza cel mai mult in a da cu pumnul bine?
Dati-mi o idee cum sa-mi fac un sac de box sau orice idee a imi intaresc pumnul si invatati-ma tactici despre cum sa dau cu pumnul mai bine? Cat mai multe pareri, va rog!
Ce parere aveti despre aceasta bicicleta si acestea sunt detalile: RACE SERIES 26" - K 2641 MTB - FS 2162641xx SPECIFICATII TEHNICE: Cadru: otel cu suspensie, 457 mm, geometrie MTB-...? (mai mult)
Cine se pricepe sa faca un site pentru o echipa de fotbal numele il editez eu dupa dau finda
Poate afla cineva daca m-am inscris la Academie? Sau doar eu stiu? De exemplu, poate sa vina cineva si sa intrebe unde e scris cutare? Sau nu iti spune nimeni si doar tu stii asta?
Am o bicicleta la care s-au slabit franele din spate. Ce pot sa fac ca sa le repar? Sunt frane V-Brake.
ce parere aveti despre acest exercitiu: https://www.youtube.com/watch?v=S6skLydz0Bg, mie mi se pare eficient, e pentru toata lumea sau doar pentru fete? :)))
Ramatul vertical antreneaza putin si din deltoidul posterior, nu? Ca la mai multe exercitii te ajuti de deltoidul posterior si nu prea as mai vrea sa mai fac si alte exercitii, oricum pentru...? (mai mult)
Salutare. As avea nevoie de o părere, cam de 2 luni fac sala, la 1.73 am 70 de kg, si pana sa mă apuc aveam 64 de kg. Luasem ca suplimente Serious Mass, scopul meu in continuare este masa musculara...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un program de exerciții pentru coapse? M- am îngrășat undeva la 6 kg în 8 luni și se vede cam nasol, acum am 49 de kg, înainte aveam 43, cel mai mult se vede la ...? (mai mult)
Am nevoie de cantece de galerie pentru fotbal. Echipa este Rasinari sau Rasii rime. Orice.
M- am înfoliat cu folie la coapse astazi si am alergat 4 ture de teren dus si intors (cu folie alimentara), dupa am mai stat cam 45 de minute cu folia. Cand am ajuns acasa parca le aveam mai slabe si...? (mai mult)
Hei! imi poate spune cineva unde pot gasi npenny board destul de ieftin si bun (in afara de Dechatlon) Multumesc anticipat! :)
As vrea sa ma reapuc de gimnastica artistica, dar nu stiu unde ar fi mai bine. M- am gandit la C.S. Dinamo si C.S. nr 2. Am nevoie de un loc care sa fie cat mai aproape de STR Obor (Bucuresti)...? (mai mult)
As dori sa va intreb ce parere aveti despre acesta bicicleta http://www.dhsbike.ro/produs/kreativ/race- series- 26/3282.html. Este buna si pentru teren accidentat daca cumpar janta de 36"? Si...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr de la Altex o consola xbox 360 și vreau sa știu dacă merge Pro Evolution Soccer 2016 ( PES 2016) Consola are capacitatea HDD de 4 GB procesor IBM Triple Core frecventa...? (mai mult)
Am un bilet la pariuri si mi s-a sters codul de bare putin, daca am castigat o sa mearga si cu seria nu?
Salut, Am o pereche de 2 gantere fiecare a câte 10 KG, bine- înţeles ele sunt reglabile şi le pot face de câte 5, 7 şi 10, fiecare. Am nevoie de un antrenament cu care să lucrez aproape...? (mai mult)
m- am gândit ca o sapt. Sa nu mai mananc asa mult, sa mananc mai putin si sa alerg mai mult, sa mânânc doar doua mese pe zi ( ziua doar ) dupa sa nu mai mananc absolut nimic doar apa si...? (mai mult)
Ce grosime (nu diametru) are o roata de cursiera? Grosimea este data de janta sau de cauciuc sau de camera sau de toate?
Va rog nu radeti de mine. Nu stiu cum sa fac sa alerg normal. Nu ridic picioarele ca ceilalti, alerg exact ca grasul asta din video, copilul care triseaza. https://www.youtube.com/watch?v=1m0V6n23y5k&nohtml5=False,...? (mai mult)
am 16 ani sunt din Buzau si doresc sa stiu daca mai ma pot inscrie la o echipă de fotbal. Sunt foarte buna fotbal, stiu sa driblez, sa sutez si sa pasez si am si o conditie fizica, zc eu,...? (mai mult)
Am o mare problema! joc fotbal cu prieteni în curtea scoli, pe maidan, oriunde si toti îmi spun ca sunt bun ca am calitati, tehnica etc Dar la mine în oras nu pot fi Relevant daca ma duc la echipa...? (mai mult)
Cum pot sa am brate mai mari? Am 17 ani 40 cm si 41.5 dupa ce termin antrenamentul pentru brate.Pot sa ajung la 45 cm fara steroizi?
Hei; ) Am nevoie de niste sfaturi... Pana acum 2 ani eu eram cam grasuta (aproape 60 de kg) iar apoi, cred ca m- am inaltat prea dintr- o data am slabit foarte mult (de vreun an ma mentin cam la 51- ...? (mai mult)
Am 17 ani, 1.73 m si 72kg si as vrea sa slabesc si sa pun putina masa musculara. Dar momentan ma intereseaza sa scap de grasimea care e depusa in zona abdominala si pectorala. Ce exercitii...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca exista un site de pe care pot vizualiza toate meciurile din liga 1. P.S: sa fie meciul intreg 90 de minute nu doar rezumatul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?