Unde se tin cursuri de inot pentru adulti in Cluj-Napoca si cam la ce pret?
Ce parere aveti despre acest program de antrenament pentru brate? Dips - Triceps Version 3 sets of 10 reps Triceps Pushdown 4 sets of 10 reps Lying Triceps Press 3 sets of 10 reps Preacher ...? (mai mult)
Pt. microbisti! Ce parere aveti de suspendarea lui HIGUAIN. 4 etape de suspendare, Eu cred ca este prea Drastica "Pedeapsa"
Cum fac sa am monturile de la pumn mai tari si mai ascutite?
Cum fac bani multi pe fifa 16 de pe ps3?
La ce ora se transmite Wrestling - Raw in direct? As dori si ora Americi si ora Romaniei daca s-ar putea. Multumesc anticipat dau funda!
Am 18 ani și 100 de kg la 1, 75m. Aș dori să slăbesc 25- 30 de kg. De luni mă duc la sală, totuși nu știu ce exerciții ar trebui să fac acolo. Mă puteți ajuta cu o listă de exerciții(cu...? (mai mult)
Salutare! Am 3 luni si 9 zile de cand am inceput fitness- ul, mai precis sala. In tot acest timp am avansat treptat cu greutatile, de exemplu in prima saptamana de sala nici nu puteam sa ridic bara...? (mai mult)
Stiti niste exercitii pentru cresterea in inaltime? Am 1, 50 si 14 ani.....si toata lumea ma striga "pitica". Ofer funda!
Am o intrebare a aparut recent si pe android dream legate sincer 2016, l-am descărcat îmi apar aproape toții jucătorii,dar nu apare manuel neuer si câțiva jucători de la bayern munchen, de ce?
ce marca de bicicleta de mountainbike imi recomandati? nu vreau sa o folosesc doar la drumetii pe munte, vreau sa fie buna si pentru oras, viteze suspensii, ce marca imi recomandati si ce...? (mai mult)
Salutare, ce creatina si bcca imi recomandati? De unde sa cumpar? Ce gainer folositi pentru masa musculara?
Ce tip de bicicleta este http://www.makemehappy.ro/Mall/produs/2283/Bicicleta-Kreativ-2641-Rocket-model-2011-DHS? MTB, City Bike etc?
sunt incepator si as vrea sa achizitionez un BMX. Am mers prin tot Ploiestiul si am gasit 2 modele: DHS Jumper din 2015 (la DHS di la obor) si TrinX (la Carrefour, Selgros si obor). Am buget...? (mai mult)
Salut am nevoie de un raspuns la aceste intrebari, va rog frumos, daca e posibil un raspuns de la cineva cu experienta. :D 1. E adevarat ca tractiunile la bara lucreaza toate grupele musculara a partea...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar o furca noua pentru bicicleta, deoarece are un joc, am un xcm v2. Vreau sa stiu care e mai buna pentru cross country, rock shox dart 2-3 sau ceva din seria xc de la sunroute?
Cum pot sa am forta in maini? Problema este ca dau norma la sport si trebuie sa fac podul, dar nu il pot face nici de jos, nici de sus, iar eu cred ca este fiindca nu am forta in brate. La ...? (mai mult)
Este legal sa mergi cu bicicleta la 14 ani în oraș în centru pe sosea?
Salut.Vreau sa imi cumpar bicicleta http://www.makemehappy.ro/Mall/produs/2283/Bicicleta- Kreativ- 2641- Rocket- model- 2011- DHS. Este buna pentru ciclism? Vreau sa fac trasee mari.Ma pot descurca cu ...? (mai mult)
M- am apucat sa merg la sala si nu stiu ce exercitii ar trebui sa fac. Merg in zilele Luni, Marti, Joi si Vineri. Va rog sa imi spuneti ce exercitii ar trebui sa fac in aceste zile ca sa imi antrenez...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de skate, mai pe scurt. M- am suit o singura fata pe unul normal, si chiar nu il pot control, ca intru in gard :)). intrebarea mea este : La inceput, e mai ok sa ei un penny...? (mai mult)
Este bun tonotil-n pentru cresterea rezistentei la efort fizic?
Care este marimea cea mai potrivita la un pennyboard pentru un copil de 10 ani?
Salut am 17 ani si am iesit de 6 ori campion national la mma judo grapling kemp si as vrea sa aflu cum pot obtine o bursa :D!
Salut, cred ca am o genetică destul de slaba la biceps, ce exercitii recomandați pentru ascutirea capului bicepsului?
Nu am mai fost niciodata pe National Arena dar urameaza sa merg la Steaua- Dinamo duminica si nu stiu daca exista un magazin sau ceva de genul in arena si stiu ca nu este permisa intrarea cu...? (mai mult)
Dragii mei, am oficial cam 9 zile de cînd alerg. Vreau să vă spun că simt unele rezultate, dar vreau să știu din experiența celor profesioniști:Alergatul ajută la slăbit? Am 17 ani, 1.70m,...? (mai mult)
Îmi spuneți va rog niste exerciții pentru a mă ajuta sa fiu mai bun la handbal?
Buna ziua Am 18 ani 1.80 si 67 kg sunt jucator in liga a3a pe postul de atacant joc foarte bine dar problema este ca obosesc foarte repede prin minut 60 sunt "mort", ati putea sa ma sfatuiti in vreun...? (mai mult)
Salut, care credeti ca ar fi varianta mai buna, penny board sau longboard?
Daca am aproape 17 ani, 1.65 m si ma apuc de inot m- as putea dezvolta mai mult? Am citit pe net si unii zic ca nu pot mai mult de 4- 5 cm altii au zis ca imi pot da drumul si sa ma inalt mai mult. ...? (mai mult)
Ce licee din Ploiesti stiti la care se poate intra pe profil sportiv? Imi puteti lasa si probele de fotbal pentru liceele respective? Multumesc!
Este bine sa alergi in fiecare zi? Am ca scop sa slabesc, nu sa depun masa musculara sau altceva.Ideea e ca ma cam dor picioarele dupa prima zi, si m-am gandit la o zi de pauza sau ceva de genu...
In Tg Jiu, in afara de Karate Kyokushinkai si Club dragon, mai exista si alte cluburi de arte martiale, gen judo sau taekwondo ceva?
Am 14 ani si pot zice ca sunt putin traumatizat. De 2 ani inca nu am scapat de gandul asta. Nu il pot uita. Eu de atunci fac downhill. In padure am cazut la viteza mare de tot pentru mine undeva...? (mai mult)
Vreau sa cumpar niste proteine pentru masa musculara de pe 4fit.ro, ce stiti despre acest site este de incredere ati cumparat ce stiti despre el?
Salut tuturor. Fac sala de aproape 5 luni, asa ca am pus ceva pe mine, sa zicem ca aveam un 34 in brat iar acum am 36, nu prea mult dar nici nu ma astept la prea mult in atata timp, problema este...? (mai mult)
Merge sa fac de 3- 4 ori pe saptamana forta, nu masa si cardio sau cardio si definire. Forta si cardio exercitii putine repetari (3- 8) greutati mari si la sfarsit 10- 20 min cardio sau definire repatari...? (mai mult)
Salut.Am nevoie de un sfat. De cateva zile m- am apucat de sala pentru a slabi. Dar nu prea stiu ce sa mananc la scoala pentru ca imediat dupa sala eu ma duc la scoala. Si ma gandeam sa ma duc la farmacie...? (mai mult)
Hey TPU!, vreau sa combin creatina cu carnitina are ceva? Vreau sa bag Cardio sa mai slabesc. Ce ziceti sa renunt la creatina? Sau le pot lua pe amandoua? Funda pentru cine ma ajuta!
Am picioarele foarte groase, ce pot face sa le fac mai subtiri, mai tonifiate, sa se vada muschiul, gamba si la coapse? Am 1.67 si 62kg vreau sa tonifiez picioarele. Ce exercitii sa fac, cate serii...? (mai mult)
Am vreo 4 luni de sala iar muschii mei s-au dezvoltat dar nu foarte mult. Ce ziceti trebuie sa iau proteine?
Sunt baiat si am 14 ani. Ma dau mult cu bicicleta. Acum am un mtb btwin rockrider 500 dar eu fac downhill cu el. Am langa oras un munte de 24 km e genial. Intrebarea mea este urmatoarea : ce...? (mai mult)
Un ciclu de turanabol cu 20-30mg/zi necesita pct?
Am 16 ani si fac 17 in iunie. Am 1.69 inaltime. De cand am facut 16 pana acum, am crescut 9 centimetri. (cu ajutorul exercitiilor de crestere). Cat de curand ma voi apuca iar de baschet, 7 zile din 7...? (mai mult)
Va salut. Am si eu o intrebare. Vreau sa.mi achizitionez aceasta bicicleta : http://www.decathlon.ro/btwin- mtb- rockrider- 340- portocaliu- negru- id_8302232.html#/457- xl_1m80_1m95 Si vreau sa.mi...? (mai mult)
Am 16 ani, 1, 80m si 70 kg, m- am apucat de sala de o saptamana si nu vreau sa folosesc proteine artificiale, antrenorul mi- a spus ca trebuie sa iau din alimente, mai exact 140g proteina. ...? (mai mult)
Ce sala ati recomanda pentru kickboxing/box in Bucuresti pentru incepatori? Stie cineva ceva despre Respect gym?
Buna ziua TPU! Daca iau proteine aproximativ, dupa cam cat timp o sa se vada ca am pus masa musculara? Mananc aproximativ 2 g /kg corp,
Credeti ca ar trebui sa fac flotarile pe serie, sau toate de-odata? Si sa fie zilnice, sau de 4 ori pe saptamana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?