Cum sa previn aparitia febrei muscalare dupa un efort fizic dau funda! :*
As vrea sa ma apuc de sala, am peste 1. 80cm, 60kg si 14 ani, sunt destul de slab si vreau sa schimb chestia asta..nu as vrea sa merg la sala fiindca nu vreau sa imi fortez spatele cu greutati,...? (mai mult)
Salut, m- am apucat sa merg la sala de forta si dupa cateva luni am impresia ca sunt mai bine dezvoltat pe partea stanga (piept si brat, in special triceps) decat pe cealalta, e normal? Adica nu se ...? (mai mult)
La ce ajuta saritul corzii? La slabit sau sa pun muschi? Te ajuta sa iti faci picioare mai subtiri?
Fac sala de o luna si o saptamana, pot sa spun ca am slabit 3kg cam asa, acum am 62kg si 1.67 inaltime. Vreau sa dau grasimea de pe picioare, coapse fac tot ce se poate, abdomen, genoflexiuni uneori,...? (mai mult)
Am varsta de 23 de ani si practic de 2 luni MMA de agrement, as vrea sa stiu daca mi se fac cumva urechile conopida daca am antrenamente si la sol, avand in verdere ca am varsta de 23 de ani.
Daca esti gras poti face antrenament fara sala sa nu mai dau bani?
Salutare, e adevarat ca exercitiile de forta daca ai probleme cu ochii te afecteaza in vreun fel? Adica daca ai avut operatii nu indicat sa faci mult efort?
Cine mă poate îndruma cu un antrenament super bun alcătuit din tracțiuni, flotări, abdomene, fandări? Și un exercițiu pentru sală?
Imi puteti si mie cum pot slabi mult, adica aprx 20-30 kg intr-o luna sau 2? Plz am mare, mare nevoie adica cum sa mananc, cat si ce? Si ce exercitii sa fac (Am90 kg ) Multumesc anticipat!
De ce nu mai da WWE pe sport.ro?
Heii TPU. Este adevarat ca tractiunile nu lucreaza nu numai bratele ci si pieptul si abdomenul? Si daca da cam in cat timp se vede diferenta? Daca le-as combina cu flotari ar fi mai rapid? :D FUNDA
Salutare. Cunoaste cineva o sala de forta in Bucuresti care dispune de unul sau mai multe power rack- uri unde sa pot face si eu niste squats(genuflexiuni) si de asemenea sa permita folosirea cretei?...? (mai mult)
De ceva vreme am realizat ca discul de frana de la bicicleta (cel pe spate deoarece nu prea pun frana pe fata) are o culoare mai inchisa (un gri inchis). Am inteles ca daca nu schimbi la timp placutele...? (mai mult)
Buna seara, sunt la a2- a cutie de proteina Impact Whey de la MyProtein si tot timpul cand imi fac shake- ul raman cocoloase pe fundul shake- ului pe care pur si simplu nu le pot inghiti si sunt nevoit...? (mai mult)
As vrea sa ma ingras deoarece eu sunt cam slabut, mai bine spus bat, deoarece am crescut brusc in inaltime si am mai pierdut din greutate. Chiar nu imi place cum arat pentru ca exista cate...? (mai mult)
Voi ce exercitii faceti pentru spate la sala? Si cate seturi?
Ce exercitii as putea face pentru a-mi da jos grasimea de pe abdomen? Si altele in afara de saritul corzii, daca se poate.
Am nevoie de ajutorul vostru. Am 16 ani, 74 de kg, sunt genul ala de baiat mai masiv ( 120 cm in piept, 40 in biceps, arat destul de bine pot spune ) inaltime 1, 86 etc. Problema e urmatoarea,...? (mai mult)
Cine stie daca la Nike Tiempo se largeste dupa o vreme?
Heii! Mă tot gândesc de câteva zile sa mă duc la niste antrenamente de fotbal, si vreau sa stiu daca primesc si fete la Ghencea! Si da, dau funda! Multumesc!
ce antrenamente pot face acasa pentru marirea bratelor si pieptului
Fac kick box de cateva luni kick box si as dori sa- mi maresc viteza de executie a tehnicilor. Nu- s gras, am 1.76 si 73 de kile sala :)). So? Ofer funda celui cu mai multe idei practice si...? (mai mult)
Hei, sunt fata, probabil v.ati dat seama dupa nume si îmi place sa joc fotbal. Dar nu prea am ocazia. Mai joc sambetele pe la teren cu niste prieteni. As vrea sa mă înscriu la niste cusuri prin Bucuresti...? (mai mult)
Buna am 17ani si 1, 61m.credeti ca as mai putea sa cresc 4- 5cm? Ce exerciții sa fac? care sunt cele mai eficiente? Merg si la înot o data pe săptămana cate o ora pentru ca nu am timp mai mult. Am...? (mai mult)
Merita sa iau creatina? Si de ce?
Hei,stiti vreun loc din Bacau de unde imi pot lua un skateboard?
Unde e mai ieftin, Dechatlon sau Intersport? Vreau să-mi cumpar un treining gri și o pereche de adidași pentru mișcare.
Buna TPU :) Saptamana aceasta voi merge pentru prima data la sala si as vrea daca se poate sa imi dati cateva sfaturi. (Mentionez ca am 19 ani, sunt fata, am 1.63 si 49 de kg). Nu merg pentru a slabi...? (mai mult)
sunt fata si am sub 14 ani dar îmi place foarte mult fotbalul. De ceva timp tot caut cluburi de fotbal feminin în București și nu găsesc. Știți cumva vreau club? Eu am jucat foarte mult...? (mai mult)
M- am apucat de sala de cateva zile, as vrea sa stiu ce ar trebui sa mananc in mare parte, nu vrea sa bag steroizi si prostii de genu. In cat timp s- ar cunoaste ceva daca as avea o alimentatie...? (mai mult)
Vreau de ceva vreme sa ma apuc de box. Am 14 ani; sunt din Bucuresti; am 1.84 m si cam 70 de kilograme. Am mai facut sport inainte (inot) si am musculatura destul de dezvoltata. Imi puteti explica...? (mai mult)
De acum un an am facut o obsesie pentru inaltime din motivul ca am fost refuzat de un club de fotbal deoarece sunt mic de inaltime, am 183cm si 15 ani, postul pe care (joc) este portar (goalkeeper).Mi-...? (mai mult)
De unde pot gasi un Smart Balance in jur de 200 lei?
ati putea sa imi faceti un antrenament de culturism, pentru incepatori :) Ps : Antrenamentul il fac acasa, am 2 gantere, o haltera si discuri de pana la 22kg, ati putea sa precizati si...? (mai mult)
La ce ma ajuta protein Bar sau protein r?
Unde se difuzeaza wwe in Romania? Pentru ca vreau sa ma uit la wreslemania 32.
Mi-ati putea spune unde as putea sa vad wrestlemenia 32 live?
ce ma fac daca parintii mei nu ma lasa la sala, credeti ca ar fi ok sa merg fara ca ei sa stie mai exact pe ascuns si sa bag goange ca plec in alta parte? am incercat sa ii conving prin toate...? (mai mult)
nu stiti cum sa scap de bataturile de la mina? Ma incurca foarte tare cind ma antrenez la bara fixa
BUna.As dori va stiu daca mi- se poate intampla ceva rau daca beau 4 litri de papa zilnic.Am auzit zvonuri de diabet si intoxicatie cu apa, eu vreau sa beau 4 litrii pentru ca m- am apucat de culturism...? (mai mult)
Salut merita sa merg la antrenamentele de Judo de la Centru Sportiv Lia Manoliu? Funda pentru cei care ma ajuta+ imi dau sugestii/recomandari la alte cluburi de judo in cazul in care acesta nu este bun/nu...? (mai mult)
Salit. Saritul la coarda slabeste? Ma intereseaza mai mult in partea abdominala
Salut, am 16 ani si vreau sa invat sa joc fotbal. Nu sunt bun(nu vreau sa merg la o echipa sau ceva de genul), vreau sa invat jucand cu prietenii mei. Nici sa dau cu siretul nu stiu (anul trecut stiam...? (mai mult)
Ce rezultate credeți ca vor fi în acesta seara la WRESTLEMANIA 32?
Salut, sunt nehotarat, care credeti ca e mai bun 1. PRO GAINER 3000g la 90g contine 57g carbohidrati si 22g proteine, 2, 3 grasimi 2. TOTAL MASS 4200, recomandat de un amic. sau alte ceva...? (mai mult)
Mergeți la Color Run?
De la un timp am observat ca am partea de la genunchi in jos destul de mica in lungime. Am nevoie de niste exercitii pentru aceasta parte a piciorului pentru lungirea acestuia (de la genunchi...? (mai mult)
Hei! Am achizitionat o pereche de New Balance. Problema e ca 39 mi- e fix si 40 mi- e putin larg. Am luat 39 pt. ca mereu imi iau incaltaminea prea mare si se lasa rau. Pe mine 39 nu ma strange dar simt...? (mai mult)
Salutare. Ieri mi- am cumparat o pereche de manusi Reusch Repulse la 90 de lei. dar din cate am observat parca nu au priza. defapt am încercat sa le ud dar degeaba au un burete mai tare. oare trebuie ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!