Hey ce supliment proteic imi recomandati sa cumpara, pana in 100 lei si de unde
Sall! Am o mare problemă: Am 14 ani si mă îngrijorează faptul că nu pot sa fac flotări, tot exersez dar nimic! Am 29 cm circumferința la braț, 1, 8m înălțime și 63kg. Aveți vreun sfat?
Cat este indemnizatia pe luna pentru un sportiv din lotul national(nu lotul olimpic)? Multumesc anticipat.
Buna! Am 13 ani, in iulie fac 14. Si nu prea am fund, asta poate din cauza ca am 40kg. Nu- mi place asta, colegele mele, prietenele mele au un fund mai mare ca al meu. Pe 31 martie 2016 m am apucat...? (mai mult)
Ce marca de longboard imi recomandati? Am auzit ca D-Street sunt bune. P.S. Nu sunt incepatoare, am un skateboard, dar lumea longboardurilor este necunoscuta pentru mine.
Cum este prima oara cand te duci la sala?
De unde pot procura manusi de box?
Ce model de adidasi obisnuiti sa purtati cand jucati fotbal?
Cum ar trebui sa execut corect saritura in lungime de pe loc? Si cum sa sar? Mie imi este frica si ma opresc pe varfurile picioarelor? ( cand dau sa sar ezit, ma opresc pe varfuri si pe urma sar ) PLS...? (mai mult)
Se merita sa-mi cumpar de acum 2 gantere de 15 kg fiecare ca sa fac exercitii acasa, daca peste 2 luni ma apuc de sala?
Buna ziua TPU! Ce parere aveti despre produsele Redis nutritie?
Am 16 ani si nu stiu daca sa iau proteine sau nu. Imi puteti spune daca ma va afecta cu ceva imi va afecta viata sexuala? Si ce imi recomandati ca proteine?
Vreau sa- mi iau o bluza de portar cu bureti, si am gasit pe net un produs asemanator cu ce vreau eu, acel produs este marimea L, ce parere aveti? Mi se potriveste aceasta marime daca am ...? (mai mult)
Vreau sa stiu tot ce se poate despre alimentatie pentru cresterea in masa musculara. Sunt incepator si domeniul acesta si nu prea cunosc multe lucruri. Credeti ca e tarziu sa imi lucrez corpul la 16...? (mai mult)
Hei. Buna. Maine vreau sa pun un bilet la pariu sportiv. Mi- a dat cineva niste cifre sa le zic asa :)) (exemplu: 332- 1) Cum pariez? Si unde trebuie sa scriu cifrele alea? :)) :- ? SCUZATI CATEGORIA....? (mai mult)
Pennyboard-ul se duce in partea dreapta ce sa ii fac?
Cine castiga Barcelona sau Real Madrid?
M-am inscris la baschet ca sa scap in greutate. Daca merg sa joc de doua ori pe saptamana slabesc? Si daca nu, de cate ori ar trebui sa merg pe saptamana ca sa ajung sa slabesc?
Sunt la început de drum și vreau sa mă apuc de sport (mai pe înțeles să fac mușchi ) și vreau sa știu ce sa iau la început... creatina, proteine, BCAA sau ce este la început necesar)...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Ce parere aveti despre produsele de la redis nutritie? Mai exact despre izo protein si despre izolatul proteic de soia, nu au sa mi se faca muschii moi daca le consum?
Vreau sa incep sa iau Carnitina, are ceva daca iau si creatina? Sau trebuie sa o las? Ca tot a venit caldura vreau sa mai slabesc, iau de aproape 1 an creatina, dar am inteles ca L Carnitina...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum pot scapa de fundul mare? Sunt baiat si am fundul cam mare, nu foarte doar foarte putin dar poate pe viitor se va agrava si nu vreau sa am fundul ca un om obez.
Unde pot gasi si eu un Pennyboard in jur de 100 de lei?
Ce inseamna mai exact sa faci meditatie? Am auzit ca te linisteste, dar nu stiu exact cum se face.
Salutare TPU, vreau sa incep sa fac flotari diamant dar nu-mi reusesc. fac 2-3 ce trebuie sa fac sa fac mai multe?:)
Salut TPU Am 15 ani, 184cm si 76 de kg. Imi puteti spune va rog cum pot sa slabesc tate? nu sunt nici slab nici gras insa am tate si nu stiu cum pot scapa de ele.De ex. am un prieten mai gras ca mine...? (mai mult)
Hei lume. Sambata e El clasico (meciul care imparte lumea in doua). Imi puteti spune daca si pe ce site (sau asa ceva) as putea sa il vad online, pentru ca nu o sa fiu acasa si daca nu il vad...ei bine...? (mai mult)
Fac sala si as vrea sa rog sa- mi spuneti un program alimentar care sa cuprinda 2000 calorii din 150 lei buget. Am incercat singur cu 130 lei 110 prot 190 carbo si 34 grasimi, dar imi mai trebuie 55 ...? (mai mult)
Am 21 de ani 184cm inaltime si greutate 105 kg si as vrea sa slabesc dar fara sala. Nu imi dau seama cum oamenii mai grasuti pot slabi deoarece eu acum fac abdomene, urc scari, mananc salate...? (mai mult)
Daca pun mize mari la pariuri sportive( in jur de 10.000 euro) casa ma limiteaza?
Ieri m-am apucat de volei. Tata are 1.76, iar mama 1.64. Vreau sa stiu ce beneficii aduce voleiul? Daca voi reusi sa ajung 1.75 sau 1.80 avand in vedere ca am 16 ani si 1.71.Multumesc!
Aș dori niste sfaturi despre cum aș putea sa ma înalț și să cresc in greutate.
Vreau sa ard grasimea si m- am apucat de cateva zile de acest antrenament HIIT https://youtu.be/ieyzL5OaPZk Acum, am cateva intrebari: Ar trebui sa fac acest antrenament zilnic? Se vor vedea rezultate...? (mai mult)
Salutare. Ce sfat imi dati si mie? As vrea sa mai dau si eu jos din greutate, nu sunt gras am 75 kg 1.80 22 ani, fac sport mereu si cand am timp vizitez si sala. Am luat si ceva proteine dar ma jeneaza...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca pot lua l- carnitina combinata cu creatina. M- am interesat si am auzit ca l- carnitina te ajuta sa arzi grasimea. Eu am muschi, dar problema este ca am si burta si as vrea...? (mai mult)
Hey! Exista o limita in ceea ce priveste practicarea atletismului?! M- am uitat pe net si am observat ca nu exista o anumita varsta. Imi puteti da mai multe informatii.Tin sa mentionez ca am 19 ani si ...? (mai mult)
Salut.Vreau sa imi dezvolt masa musculara.Am 14 ani si la scoala invat bine deci nu imi spuneti sa imi vad de scoala sau ceva de genul. Fac flotari, pot face in pumni si normale. Dar problema este ca ...? (mai mult)
Daca as face, sa zicem, 15 minute banda la sala dupa exercitiile de forta, voi slabi ceva?
Hei. Bună am și eu o întrebare eu vreau sa cresc în înălțime mai mult și mai repede și am văzut pe net o carte de creștere în înălțime, cred ca o știe toată lumea care spune ca oferă...? (mai mult)
Ce parere avesti despre aceste 2 gainere gigant mega mass 4000 sau gfx8 producatori waider si pronutrition. Ce ati alege si de ce?
Daca nu mai fac deloc picioare, vor fi afectate celelalte grupe musculare (brate,piept, spate, umeri) sau se vor dezvolta normal?
Imi puteti face un program zilnic de flotari, abdomene si exercitii pentru brate cu gantere(am gandere de maxim 10 kg reglabile) de facut acasa? M- am lasat de sala pentru ca m- am apucat de fotbal sa...? (mai mult)
Am si eu o intrebare si aceea e cum sa maresc masa musculara. Eu fac sala de o luna, zilnic, si fata de cum am fost in prima zi am progresat(mai ales la exercitiile de picioare si spate). ...? (mai mult)
Ce aparat fitness pentru slabit (de apartament) stiti pana in suma de 300 lei? Sa fie eficient care sa lucreze tot corpul.
Daca nu fac febra musculara inseamna ca nu mi-am lucrat muschii corect/suficient? Asta inseamna ca nu progresez deloc in antrenament? Fundaa!
cum sa fac sa slabesc in jurul taliei soldurilor si spatelui? Adica eu sunt foarte slaba, insa chiar si persoanele slabe au zone in care li se depoziteaza grasimea. Nu am exagerata ca perosoanele...? (mai mult)
Îmi spuneți și mie regulile de fotbal? Adică, de exemplu, când este corner si chestii de-astea...
Buna tuturor. Va rog sa ma ajutati. Cum as putea slabi 10 kg intr- o luna sau doua. Sunt dispusă sa fac cele mai grele exercitii dar va rog sa imi împărtăsiti experientele voastre cu acele exercitii...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca am nevoie de cont pe wrestling-network pentru a viziona live wrestlemania duminica seara?
Noroc,cu cat s-a terminat scorul dintre PSG și CHELSEA 2016?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!