Bună seara. Am și eu o nelămurire. Dacă am pus unul sau mai multe bilete îm agenție și vreau să îmi iau banii înapoi dar meciurile nu s- au jucat încă, îi pot primi înapoi? Sau i- am...? (mai mult)
De ce se prefac uneori fotbalistii ca se lovesc pe teren si cand nu reactioneaza nimeni se ridica si se poarta ca si cum nimic nu s-a intamplat?
Pe cine pariati duminica, cumetrilor? Cota e buna la ambele.
M- am apucat recent de sală, sunt începător dacă nu fac picioare e în dezavantaj? As putea face doar abdomen, biceps etc dar fără picioare. Dați- mi un sfat ca nu știu sunt la inceput. În...? (mai mult)
Salut TPU. As vrea sa practic aikido. Unde as putea sa găsesc în Galați și cât ar costa un abonament?
Finala se desfasoara intre Argentina si Franta! Franta pentru ca a eliminat pe Maroc! iar Argentina pentru ca a eliminat pe Croatia! cine ati vrea sa castige mondialul?
Salut, acum aproape 2 luni m- am apucat de un sport de contact, mai exact MMA, iar atunci cand m- am apucat aveam undeva la 58- 59 de kile, iar acum am aproape 56 iar de mancat mananc la fel, doar...? (mai mult)
Vreau să mă apuc de alergat, să fac sprint, să fiu atlet, de unde încep?
Argentina sau Franța în finala CM
Gasesc tricou cu argentina la obor?
Salut! Stie cineva de unde pot comanda KSM-66 naturala? Am inteles ca cea de pe GymBeam ii extract din planta Ashwagandha si nu ar fi asa buna. Multumesc!
Joaca Franta - Maroc Cu cine tineti? Cine va merge in finala? Haideti la meci: https://blody.cf/fifa/live-match
Salut, daca am luat creatina 3 luni si nu mai am cum sa ajung la sala o perioada, dar totusi am o viata foarte activa, este recomandat sa continui suplimentarea sau ma reapuc odata cu antrenamentele?
Cine ziceti ca, castiga finala la FIFA anul asta? MECIUL LIVE AICI: https://blody.cf/rtve
Oare aerobicul sau orice sport, n- are importante beneficii asupra creierului? Eu fac sport de 3 ani bine 2 constant 1 uneori si singurul lucru pe care l- am simtit o stare de bine dupa efort, dar nimic...? (mai mult)
Salut, fac sala de 2 luni și o săptămână. Iau 5 grame de creatina pe zi de 2 săptămâni însă sunt plecat de acasă o săptămână și nu am mai reușit sa iau.Este bine ca atunci când ajung...? (mai mult)
Este bun Serious Mass pentru îngrășare?
Stie cineva de unde as putea cumpara bilete online pentru meciurile de acasa ale echipei Lazio Roma? Ma intereseaza meciul Lazio-Ac Milan din data de 24.01. 2023
Salut, Mă joc fotbal alaturi de câțiva prieteni, La noi in cartier este o femeie ipocrită care spune că dacă nu plecam cheamă poliția ( este loc public ). Oricum spune că noi distrugem mașinile...? (mai mult)
Daca iau pudra proteica ceva timp, si dupa o intrerup, ma ingras sau se intampla ceva?
Credeți că Maroc va fi o pradă ușoară pentru Franța? Sau va fi o nucă greu de spart?
Cine a folosit Serious Mass, a dat rezultate in 2 săptămâni?
Salut. As vrea sa adaug greutati (kg) exercitilor fizice pe care le fac. Eu ma gandeam la o vesta cu greutati. Imi puteti recomanda niste veste cu greutate reglabila?
Salut, m- am băgat recent din nou la sala și am băgat picioare iar a2a zi m- am trezit cu mare febră musculară de abia mai merg și ieri am zis sa merg la baschet cu gândul că poate mi mai trece...? (mai mult)
Cate calorii ar trebui sa consum pe zi ca sa fiu in deficit caloric? Am 17 ani si 1, 64-1,65 inaltime
Se dau 2 teribiliști amatori de sporturi extreme. Unul dintre ei încearcă să practice câte puțin din fiecare sport periculos luându- și toate măsurile de siguranță. Al doilea se avântă înainte...? (mai mult)
Salut, de mult timp fac exercitii acasa am folosit tot felul de aplicatii si ce- i drept mi se simt patratele. Problema e ca nu se vad ca am, sunt slab, am in jur de 65- 70 de kg dar faza e ca am burta,...? (mai mult)
Puteți sa imi spuneți niște exerciții pentru a alerga mai tare si sa fiu mai fâșneț la fotbal
Salut, am 15 ani si mi-am cumparat creatina monohidrat si nu stiu cate grame sa iau pe zi, poate sa ma ajute cineva?
Elvetia a fost eliminata in sferturi de Portugalia! Ce credeti ar fi avut vreo sansa Elvetia?
Buna! Ma poate ajuta si pe mine va rog cineva care are cunostinte in domeniu? Fac sala si in ultimul timp am inceput sa fac cu greutati tot mai mari, adica sa maresc greutatea, dar problema e ca am inceput...? (mai mult)
Putem lua în calcul Portugalia ca având șanse mai mari decât Franța sau Brazilia? Ce ziceți?
Australia a fost eliminata in sferturi de Argentina! Ce credeti ar fi avut vreo sansa Australia?
Japonia a fost eliminata in sferturi de Croatia! Ce credeti ar fi avut vreo sansa Japonia?
Coreea de Sud a fost eliminata in sferturi de Brazilia! Ce credeti ar fi avut vreo sansa Coreea de Sud?
Senegal a fost eliminata in sferturi de Anglia! Ce credeti ar fi avut vreo sansa Senegal?
Spania a fost eliminata in sferturi de Maroc! Ce credeti ar fi avut vreo sansa Spania?
Mi-am pierdut carnetul de elev, pot sa mă înscriu la cupa tymbark fara carnet?
Salutare TPU! Ce parere aveti despre comentatorii de fotbal din Romania? Nu vi se pare ca comenteaza aiurea meciurile si nu transmit nicio emotie telespectatorului? Gen de la Ilie Dobre sau Cristian...? (mai mult)
Cine va lua campionatul mondial? Cine ghiceste dupa ce se va termina campionatul ma voi intoarce si voi da funda
Credeți că meciul de vineri, cel de la ora 21:00, va fi o reeditare a finalei din '78?
Bună! Am o nelămurire. Am adus la începutul anului școlar scutire medicală, fiindcă am probleme medicale și nu îl pot face. Însă profesorul meu de sport îmi pune absențe, deși stau în clasă....? (mai mult)
Salut! Îmi puteți recomanda o centura buna pentru spate, eventual ceva ce ați folosit și ați fost mulțumiți? Mulțumesc!
Salut, legat de Cupa Mondiala, se joaca optimile de finala, daca o echipa pierde un meci este eliminata?
Sunt buni adidasii nike tiempo legend 9?
Este bine să mă duc la sală dacă fac football?
Are ceva daca folosesc ghete de fotbal IC pe teren sintetic si pe asfalt? Care sunt dezavantajele?
Ma pot juca cu ghetele de fotbal TF si pe asfalt? Care sunt dezavantajele?
Salut TPU! Am o brățară fitness M4 și nu se mai încarca. Ce sa fac ca sa meargă? Cel mai folositor răspuns primește funda!
Stie cineva daca se deschide patinoar in Tecuci anul ăsta? Sau în Focsani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice