Cei mai activi useri din categoria Sport pe 12 Martie 2025 sunt:
Noroc,cu cat s-a terminat scorul dintre PSG și CHELSEA 2016?
Noroc! Zlatan Ibrahimovic nu are barbă? Pentru că întotdeauna îl vedem doar cu cioc și mustață. Probabil că și-o rade?
Este un livestream pentru Wrestlemania 32?
1.75, băiat, 14 ani. Întrebarea mea este. Am cam 60 max 63 Kg (nu stiu exact dar ultima dată aveam 60 asta fiind acum 1 lună) ce exerciții sau la ce chestii trebuie să renunț pentru a avea așa ...? (mai mult)
De cateva zile, cand incep antrenamentul am o durere in spatele capului si ceafa, credeti ca am facut o intindere in zona aceea sau care poate fi cauza? Specific ca durerea apare la fiecare ...? (mai mult)
S-a abonat cineva la wwe network? Vreau sa ii adresez cateva intrebari. Lasati mesaj va rog
Salutare, TPU! Am bara de tractiuni si fac cam putine. 11- 12. si un prieten ma sfatuit sa fac 30 minute cate repetari pot pana la epuizare zilnic. ca sa ard grasimea si asta e adevarat? Am si citit ...? (mai mult)
Cate grame de BCAA trebuie sa iau pe zi? 5 sau 10?
Am o bicicleta Full Suspension, iar suspensia de pe fata nu se lasă deloc. Ce trebuie sa fac sa o activez?
Hei. Vine banchetul iar eu sunt foarte ingrijorata. As vrea sa imi micsorez putin bratele. Imi poate sugera cineva unele exercitii pentru brate? Mentionez ca nu am gantere sau alte aparate...? (mai mult)
Am o problema legata de greutate. Am picioarele prea groase, au si grasime pe ele, la fel si pe abdomen am grasime in partea de jos a abdomenului. Fac cardio de o luna, bicicleta, stepper, abdomen,...? (mai mult)
Ce marime a manusilor de portar mi s-ar potrivi daca distanta dintre podul palmei si varful degetului mijlociu este de 17 cm?
Salut.Am 16 ani, 1.73 inaltime si 61kg.Este bun acest program pentru sala : Luni piept cu abdomen; Marti spate cu abdomen; Miercuri picioare; Joi brate; Vineri umeri. Si saptamana 2 care ...? (mai mult)
Hey, am si eu o problema. Vreau sa ajung la acel corp wow, dar intr- un mod sanatos si sigur. Faca fac exercitii (aproape zilnic) si am multi muschi si chiar 6 patratele dar toate acestea nu sunt bine...? (mai mult)
Cat sa fac bicicleta cam odata la doua zile, cat timp sa fac pe bicicleta (la sala) sa slăbesc la picioare? Vreau mai ales coapsele mici + ex doar pentru fund, sa nu fac si pentru picioare, la picioare...? (mai mult)
Salutare. In legatura de meciul de ieri ROMANIA - SPANIA. Pana la intrarea echipelor pe teren se auzea un cantec. Comentatorul spunea ca e un imn special sau ceva de genu pentru Euro 2016. Aveti idee...? (mai mult)
Am nevoie de raspsunuri de la persoane in domeniu. Eu vreau sa ma inalt. M- am apucat de inot, luna asta am facut saptamanal si de azi am inceput sa iau niste proteine sau ceva de genul: L'arginine plus...? (mai mult)
Am o intrebare destul de clasica, pusa de multi, insa un raspuns nu s- a gasit cel putin un raspuns bun de urmat. Sm 13 ani, inaltime 1, 81, sunt mai dezvoltat, mi- a crescut barba, par ...? (mai mult)
Intrebarea mea este daca am 1.75 aproximativ, 14 ani si sunt baiat, ce exercitii trebuie sa fac pentru abdomen sa "fac asa zisele patratele"? Sincer am ceva "grasime" pe abdomen dar nu excesiva, asa...? (mai mult)
Cat sa alerg pe zi pt a slabi in cateva sapt?
Este bun fitmaxx 5 pentru slabit? Cine are acest aparat considera ca da rezultate daca l-as folosi zilnic?
Am nevoie de cineva mai exact de un sponsor ..pentru o echipa de fotbal din liga 5 e mareu pe primul loc dar nu poate promova din cauza ca nu au vestiare... daca cineva ne poate ajuta sau stie pe...? (mai mult)
stie cineva unde sunt sali de forta in Focsani? Va rog sa-mi lasati cateva adrese daca stiti. Mersi!
De ce se baga in lume atat de multi bani in fotbal? Pe jucatori ma refer(la echipele titrate)Adica e vorba de sute de milioane de euro.
Imi puteti da un site de unde pot lua kobe 8 noi cu un pret bun la transport? Multumesc!
Cine stie daca aparatul Vitalmaxx Fitmaxx 5, este cu adevarat bun? Mentionez ca am 1.72 si 95 de kg si vreau sa slabesc si m- am gandit ca acest aparat ar fi bun. Am vazut in reclama de la AloShop cum...? (mai mult)
Salut tuturor. Am o mica problema si as vrea sa va cer sfatul, cei care cunosc, in doua zile respectiv luni si marti, trebuie sa slabesc 2 kilograme pentru a putea intra intro gala MMA, si m- am gandit...? (mai mult)
Barcelona sau Real Madrid? Messi sau C.Ronaldo?
Cu ce echipa de fotbal, din Romania tineti?
Ce sanse are Romania la EURO 2016?
am intrles ca ex cardio te scapă de burta, Spuneti- mi cat sa alerg la sala ( pe banda )? Doar acolo pot sa alerg, acasa as face abdomene, sau orice alte exerciții, vreau sa slăbesc din...? (mai mult)
Buna TPU as vrea ca vara aceasta sa practic un nou sport(sunt fata) nu vreau sa merg la antrenamente sau la un club sportiv. Imi puteti da idei? As vrea un sport la care sa nu depind de o echipa si sa...? (mai mult)
îmi puteți recomanda o trotineta de oraș mai rezistenta la drumurile din bucurești pana în 500 lei? Ps am 1, 8 m și 60 kilograme.
De un timp am observat ca nu se mai difuzeaza wrestling pe sport.ro. Intrebarea mea este : exista vreo pagina unde se difuzeaza wrestling-ul in romana (eventual un link)?
Pe ce se difuzeaza meciul Romania - Spania?
La 11 ani ma pot duce pentru prima data la ore de gimnastica sau trebuia sa ma duc mai devreme?
as vrea sa stiu ce sporturi se fac la lugoj si mai ales decontact lupte si sporturi asemanatoare daca se fac
De curiozitate, am un prieten Bytza care a luat steroizi si l- a umflat si i- a dat masa musculara, si forta. Are corp de wrestler, dar nu vrea sa imi zica de care steroizi injectabili sau orali, care...? (mai mult)
Buna! Tot aud ca dupa 18 ani nu mai cresti in inaltime, e adevarat? Fac 18 in toamna si am 1.55 (1 metru sub clanta, gen) si as vrea sa ma duc la inot in vara (pana acum nu m- a interesat inaltimea...? (mai mult)
Stie cineva o profesoara de gimnastica in Sibiu?
Salut as vrea sa pun ceva masa pe mine si as vrea sa-mi iau 2 kg de creatina pura monohidrata, credeti ca este mult? Mentionez ca nu fac faza de incarcare ci o sa iau 5-7 g pe zi.
Un pronostic pentru România -Spania?
SALUT, TPU pentru.a pune 10 kg de masa musculara c- am cate ore trebuie sa ma antrenez pe zi adica lucrez la fiecare grupa de muschi si sunt bune pastele fainoase si carnea de peste pentru cresterea in...? (mai mult)
am 17 ani (fac 18 in vara) si sunt ectomorf... :( vreau sa ma apuc de sala deoarece sunt foarte slab si subtire in picioare si brate. Am 1, 85 inaltime, am citit multe despre alimentatia...? (mai mult)
Salut.Vreau sa ma apuc de ciclism. Cu o bicicleta normala ( nu cursiera/montan bike/semicursiera) cam cati km poti merge intr-o ora? Dar cati km intr-o zi?
SALUT,TPU vreau sa stiu cum o sa arat cum voi arata peste doi ani daca am 57 de kg daca voi face sport adica in fiecare zi timp de 4 ore sport pt.fiecare grupa de muschi si cate kg voi avea
Salut.Exista bicicleta care sa cantareasca 40 de kg singura (fara biciclist/lucruri in porbagaj/lucruri in cos etc)?
Cum se face ca pot alerga 40 de minute in continuu, dar sunt obosit dupa 10 sprint-uri de 20 de metri?
SALUT,TPU daca ma culc la 22.30 si nma trezesc la 5.30 si fac o ora de flotari a 15 repetari, pauza de un minut este bun?
PSG este cea mai spurcata echipa din lume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?