Eu urasc echipa asta de fotbal PSG, pentru ca a eliminat pe Chelsea echipa mea favorita 2 ani la rand, voi ce echipa urati?
Ce creatina si BCAA sa iau? Ce imi recomandati?
Ce parere aveti despre acest program de antrenament? Ziua Grupele musculare efectuate Luni Piept, umeri Marti Cardio Miercuri Spate, trapez Joi Picioare (coapse, fesieri, ...? (mai mult)
Imi puteți spune și mie un site sau un post de televiziune in care sa pot vedea meciul Portugalia-Bulgaria! Astăzi?
Daca am pariat pe un meci de tenis (pe langa altele), iar unul dintre protagonisti s- a retras nu mult dupa startul meciului, out- sider- ul (care nu e cel pe care am pariat) fiind declarat invingator,...? (mai mult)
Http://m.eva.ro/article/view/?id=39101 Sunt bune astea daca ma tin si fac 3 seri de fiecare in fiecare zi? O sapt. (Scz de categorie )
Hei TPU, nu prea mai merg la sala, mai rar. Nu mai mananc dupa ora 16- 17 timp de 3- 4 zile, fac cam 200- 300 abdomene seara, daca ma tin de treaba si fac cum trebuie se poate sa scap in 3 saptamani...? (mai mult)
Ce creatina si BCAA sa iau? Sunt bune astea 2?: http://www.megaproteine.ro/Aminoacizi/ON-BCAA-1000-200-Caps/ http://www.megaproteine.ro/Creatina/ON-Micronised-Creatine-Powder/
Salutare TPU, Ce exercitii cu bara de tractiuni pot sa fac pentru a mari partea asta: http://i.imgur.com/4KF6ETz.jpg cu negru?!
Pe ce post tv din Romania se va transmite Euro 2016?
Buna TPU. Fac sala de 6 luni, rezultatele au inceput sa apara cam in a 4 - a luna. Mananc foarte bine, toate mesele sunt calculate si as vrea sa trec la urmatorul nivel. Voi spune ce contin cele 6 mese...? (mai mult)
Cand este meciul de deschidere al Euro 2016 dintre Franta si Romania?
Am 14 ani 1, 55 cm vreau sa iau Pro Gainer si sa fac sala merg la fotbal si la înot fac sala de 1 săptămana am voie sa iau sau ce Mi- ar putea dauna pro gainarul Mi- ar putea dauna 1 kg de pro...? (mai mult)
Buna prietenii TPU :P As vrea sa imi spuna cineva care se pricepe la sala si la diete de slăbit ce trebuie facut pentru a da burta jos? Pana la vara si coapse mai slabe, ce exerciții pot fi făcute...? (mai mult)
Sunt curios de ceva, daca fac sala, cum este mai bine? Sa fac mai multe repetari cu greutate mai mica sau mai putine repetari cu greutate mai mare? Dau funda URGENT!
Pentru masa musculara ce sa aleg... maxim 100 lei http://www.fittshop.ro/filtrare/18/oricare/marca_oricare/pret_oricare/produse_24/ordine_pretasc/pagina_1/Masa-Musculara.html
as vrea sa dau burta jos! Si eu nu pot merge la sala foarte des, dupa ora 19 eu nu mai mananc, doar asa mai mananc putin dulciuri, dar mananc si sănătos mai mult si multe fructe! As face...? (mai mult)
Ceva recomandari? http://carbohidrat.compari.ro/
Hey ce recomandati pentru masa musculara? http://www.suplimente-online.ro/carbohidrati/
Nu mai am voie sa consum proteine deoarece am creatinina marita, mai are rost sa merg la sala?
Hei TPU, m- am apucat de sala de acum 2 luni(am facut si inainte sala mai multe luni cu intrerupere, si am facut si mai multe sporturi) si acum vreau sa ma apuc calumea. Eu am 1.81 si in jur de 80 de...? (mai mult)
Sunt curios de ceva, daca fac sala, cum este mai bine? Sa fac mai multe repetari cu greutate mai mica sau mai putine repetari cu greutate mai mare?
De o saptamana fac pe zi 40 flotari, 100 abdomene, 100 genoflexiuni. Sambata si duminica nu fac. Mănânc sănătos, nu mănânc dulciuri in exces. Am aproape 13 ani. Credeti ca e de ajuns ca...? (mai mult)
Buna membrii TPU. Am nevoie de un lant pe o bicicleta mountain bike cu 9 pinioane, 3 foi, roti de 26' si am vrut sa va intreb daca se potriveste un lant de 6, 7, 8 pinioane, 116 zale sau este nevoie...? (mai mult)
Deci, am 1, 73 si 60 kg. In ianuarie am avut 67 kg. Chestia e ca dupa ce am slabit atata, inca mai am burta. Grasimea inca e pe burta si pe solduri, si as vrea sa scap de ea, cu dieta merge?...? (mai mult)
. Care stie sa-mi spuna niste exercitii fizice de baza pentru intarirea masei musculare?. Sau eventual niste site-uri care m-ar putea ajuta. Multumesc anticipat!
Salutare sunt ectomorf am 1.90 înălțime și fac sala de aproape 5 luni.Am luat gainer și creatine monohidrate timp de 3 luni și am avut mese bogate și pline nu ratam nimic. Înainte sa ma apuc de...? (mai mult)
Ce fel de frane ii trebuie unui bmx?
Daca ma duc la sala in scopul de a slabi si fac numai cardio si aparate, este vreo sansa sa imi creasca masa musculara? Tin si regim alimentar.
Salutare, ma apuc din nou de sala dupa 3 ani de pauza si am nevoie de niste sfaturi concrete de nutritie, vreau sa- mi fac o dieta sanatoasa si vreau sa stiu ce alimente sa combin la o masa, ce sa consum...? (mai mult)
Hei TPU, am 17 ani 1.80 si 65kg fac sala de 1 luna si am luat pana acum 2.7kg Serious Mass (portie doar dupa antrenament, o cupa nu doua) insa am pus putina burta. Sa continui tot cu serious mass sau...? (mai mult)
Salut, http://prntscr.com/aj05g2 este deranjant acest tip de talpa pentru fotbalul in sala? Ca vreau sa folosesc pentru teren sintetic si pentru sala.
Daca iau BCAA cum fac cu cardio? De 2-3 ori pe saptamana cardio sau dupa antrenamentul de brate/piept etc fac cardio?
Am o nelamurire... Pentru mine sa slabesc in momentul asta mi se recomanda 1400 de calorii zilnic. Eu mananc cam in jur de 1000 zilnic (nu ma fortez neaparat, atat mananc). Curiozitatea mea sta in felul...? (mai mult)
Buna ziua TPU! E adevarat ca daca iau proteine dupa ce nu le voi mai lua mi se vor lasa muschii? Eu iau izolat proteic din soia de la redis nutritie, ce parere aveti de el?
SALUT, TPU vreau doar sa stiu mai intai vreau sa- mi raspundeti cu da sau nu daca lucrez timp de doi ani adica sport pentru fiecare grupa de muschi exemplu azi brate, maine abdomene, miercuri etc si ...? (mai mult)
Sunt viorel si am 15 ani. Am 1.58 inaltime si 55 de kg stiu ca ar mai trebui sa slabesc dar am o problema: Am sani masculini. Si daca ati putea sa- mi recomandati un exercitiu pentru a da jos...? (mai mult)
Salut,TPU! Poti face masa musculara mancand doar fructe si legume? Multumesc!
As dori si eu niste sfaturi care sa ma ajute pentru masa musculara. Sunt incepator, nu sunt cine stie ce musculos, dar as dori si eu un program pentru incepatori care sa si de roade. Daca va...? (mai mult)
Daca alerg, pierd din masa musculara? alerg pentru a scapa de grasimea pe care o am pe abdomen ( nu am foarte multa, doar ca s- a acumulat ) in rest sunt normal, as vrea sa ma apuc de alergat pentru...? (mai mult)
Ma confrunt cu o problema de ceva timp! Am 68 kg si 1.72 si am grasime doar pe abdomenul inferior. La picioare/piept/brate nu am grasime deloc. Antrenamentul meu la sala este asa: luni- piept biceps ...? (mai mult)
Pe ce program tv e meciul amical Romania-Spania?
Am o problema. Sunt la liceul Pedagogic si urasc orele de educatie fizica. In primul rand, profesorul este foarte sever, iar in al doilea rand, trebuie sa- i faci la perfectie miscarile de gimnastica.(specific...? (mai mult)
Cand e meciul amical de fotbal Romania-Spania si pe ce program?
Fac sala si as vrea sa stiu dacă este bine sa fac abdomen + umeri in aceeași zi?
Maine dau norma la sport la gimnastica. A zis doamna ca daca nu pot face rostogolirile si podul am 4. Pot sta in cap, sa fac lumânarea, sa merg in maini dar nu pot face ce am zis mai sus. Urgent....? (mai mult)
Cat ar costa (Nu vreau toti banii la un loc :)) ) 1)Un salt cu parasuta? 2)Un scuba diving in mare sau ocean 3)O incercare bungee jumping 4)O tura cu balonul cu aer cald *Oare care are sanse mai...? (mai mult)
Exercitiile cardio nu fac rau "formelor"? Ma refer la sani si la fund.Adica, as vrea sa dau burta jos, am citit pe internet si am gasit exercitii cardio.Dar nu vreau sa raman cu picioarele ca ...? (mai mult)
Eu am 17 ani jumate si la 15 ani m- am apucat de sala de forta. Aveam 49, 3 kg nemancat, 1, 60 inaltime. Am facut sala 4 luni si nici un rezultat, dupa inca 3 luni parca se vedea ceva da nu observabil,...? (mai mult)
Merita sa mergi la o sala de sport? Ce parere aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?