Cei mai activi useri din categoria Sport pe 13 Martie 2025 sunt:
Merita sa mergi la o sala de sport? Ce parere aveti?
TPU, De ce am muschiul biceps deformat? Adica nu il am drept. il vreau asa: http://exercitiisala.com/continut/uploads/2013/12/steroids.jpg Sfaturi?
Salutare. Am si eu problema si vreau sa mă ajutati cu un sfat, sa încep cu începutul : Pe 10 martie m- am apucat sa fac exercitii acasa cu niste gantere, piept/biceps/triceps /umeri, chiar si flotari...? (mai mult)
Ce parere aveti de programul asta de sport, vreau sa il fac zilnic? Apropo ce sunt Ramaturile? Genuflexiunile. Pentru mine, genuflexiunile sunt exercitiile supreme pentru dezvoltarea muschilor si fortei....? (mai mult)
Salu! Am 16 ani 1.70m.Tata are 1.76m, iar mama are 1.68m.As vrea sa fac un sport care sa ma inalte sa ajung la o inaltime de 1.75- 1.80m.As incerca baschetul, dar nu stiu nimic despre acest sport si nu...? (mai mult)
Medicul mi- a interzis sa mananc carne.Am voie doar o data pe zi.Fac sala, cum pot sa imi fac rost de suficiente proteine fara carne? Am 92 kg, nici suplimente nu am voie.Mai are rost sa merg la sala...? (mai mult)
Cat platesti pe luna la liceul sportiv din Suceava daca stai in gazda?
Acum vara se apropie si vreau sa scap de acei colacei de pe abdomen care nu- mi dau pace. Am incercat tot felul de exercitii, dar nu s- a vazut nici un rezultat. Ma puteti ajuta cu cateva tipuri...? (mai mult)
Ce sporturi ma pot ajuta sa cresc in inaltime? Nu imi place baschetul sau inotul. Daca exista si alte sporturi si sa-mi spuneti si de ce m-ar ajuta foarte mult.
Ce haine sunt necesare cand mergi la o sala de sport?
Ce trebuie sa fac sa am forta in sut. Sutez destul de incet, ce as putea face? Va rog, dati-mi niste sfaturi.
Salut, am inceput sa- mi antrenez monturile de la pumn, de azi am inceput sa fac flotari in pumn. fac cam 3 serii cate 15- 20 de flotari e binisor pentru inceput? Intrebarea mea este, in cat timp o...? (mai mult)
Intrebare pentru ciclisti.V- ati plictisit de drumurile pe care mergeti mereu? V- ati saturat sa treceti mereu pe la aceleasi intersectii etc? Ati incercat sa mergeti in alta tara sa practicati ...? (mai mult)
Intrebare pentru excursionisti montani/alpinisti. Voi de cate ori mergeti in expeditii pe munte? Iarna mergeti si daca da de cate ori? Vara banuiesc ca mergeti des dar in rest?
Iarna poti merge cu bicicleta pe DN 71? Cand e zapada pe drum e prea periculos?
Saluty, ce suplimente imi recomandati ca sa prind mai repede in masa musculara? astept siteuri sau recomandri /
Vreau să știu cum pot să măresc viteza la sprint, nu la rezistență! Cel mai complex răspuns : FUNDĂ!
Aș vrea sa- mi modelez corpul, sa fac exercitii.Ce exercitii as putea face pentru a scapa de grasimea de pe abdomen? Si pentru picioare si fund, cum sa le tonifiez? Câte zile pe săptămână...? (mai mult)
Cum as putea lua ore de yoga?(nu se tin ore in orasul meu) Dau funda
Daca mancam proteine dupa cardio, pierdem din masa musculara?
Am 12 ani si vreau sa mă apuc de gimnastica, dar am doua întrebări : 1) Cum pot sa îmi conving parintii sa mă duca? 2) Unde as putea face gimnastica in Craiova? Este cam târziu sa fac ...? (mai mult)
BUNA TPU! E bine daca merg la sala si alerg maxim 15 minute, fac multe abdomene de multe feluri pana in 200 pe zi pentru a face abdomen plat intr- o luna? Am putin grăsime pe abdomen, ce sa mai adaug?...? (mai mult)
vreau sa imi spuneti cate ceva despre abdomene, as vrea un sfat! Vreau sa fac abdomen plat, am foarte putin burta, si merg la sala de luni pana vineri, uneori mai rar uneori mai des sau...? (mai mult)
M-am gandit sa cumpar proteine si m-am intrebat cat mi-ar ajunge pe luna? La cat sa cumapar 900, 2000, 3500 g?
Salut, intrebare adresata in principal barbatilor ce practica culturismul/ (intermediar, profesionist). (Acord mare atentie muschilor fesieri si picioarelor.) Pentru ce exercitii optati cand vine...? (mai mult)
Cat costa abonamentul la sala in Bucuresti dar sa fie si bazin de înot?
Salutare comunitate. Am 19 ani si 56 de kg *da stiu sunt schilod* si am facut sala mai mult timp insa cu pauze. Cel mai recent am facut sala 13 luni si m- am lasat de 2 luni din cauza unor probleme. Tin...? (mai mult)
SALUT TPU, pentru 10 kg de masa musculara cate zile trebuie sa ma antrenez per saptamana si cate ore, grupe de muschi, serii, va rog foarte mult.
Imi poate spune si mie cineva ce exercitii cate seturi si cate repetari sa fac pentru aceste programe: Luni: Piept + triceps Marti: Spate + biceps Miercuri: Pauza Joi: Umeri + ...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva ce exercitii cate seturi si cate repetari sa fac pentru aceste programe: Luni: Piept + triceps Marti: Spate + biceps Miercuri: Pauza Joi: Umeri + trapez + ...? (mai mult)
Universitatea Națională de Educație Fizică şi Sport este bine recunoscută în țară şi în străinătate?
Ce inseamna la total bet PND
La biciclete: Suspensie spate vs. fara suspensie spate?
Am 1, 86m si 73 de kilograme.As vrea sa ma ingras pana la vara vreo 8- 10 kilograme.Am incercat sa iau proteine dar nu functioneaza.Ce parere aveti despre creatina? Cunosc persoane care s- au ingrasat ...? (mai mult)
Ce bmx pana in 350 de lei sa îmi iau din galati?
Salut mă numesc sergiu am 17 ani și fac sport de 3 ani mai exact canotaj. As vrea să mă apuc de sală și să iau ceva suplimente, am 1, 83 și 68 de kg. Whey line pro mass de la pro nutrițion...? (mai mult)
Am 13 ani, 1, 58m inatime si 64 kg. Credeti ca as putea slabi 15-20kg in 3-4 luni cu sport intens in fiecare zi si cu regim alimentar?
Imi poate explica cineva care este logica pariurilor sportive? N-am pariat niciodata pana acum si as vrea sa incep sa o fac.
Salu. Am 20 de ani si merg pe bicicleta, recordul meu este de 140 km. Se poate ca prin antrenament sa ajung sa fac mult mai multi km, gen 300km? Nu vreau peste noapte dar antrenandu- ma in fiecare zi...? (mai mult)
Buna anche si Eu o intrebare?
Cum e mai bine la sala pentru a creste in masa, greutati mici si multe repetari sau greutati mai mari si mai putine repetari?
am o intrebare. la telefon o aplicatie pentru fotbal la liga 1 sa imi arate scorul si etc
Salutare. De 2 luni m- am apucat de sala. Am slăbit 6 kg (acum am 1.70 și 79 kg). Mă gândeam ca dacă mai slăbesc 10 kg o sa fiu perfect. Problema este ca am început sa nu mai slăbesc așa de mult...? (mai mult)
Este adevarat ca toate grupele de muschi trebuie sa ii lucram macar o data in decurs de un an? Altfel am inteles ca apare deformarea muschilor... Nu prea inteleg. Ce inseamna asta?
Imi spuneti va rog ceva exercitii de crestere in inaltime?(am mare nevoie!).
Hello TPU, am o intrebare pentru cei ce se duc la sala, sau mai bine spus cei ce au cunostinte in aceste domeniu de, , body building". Ideea este ca, am revenit la sala dupa o pauza de 6 luni, iar...? (mai mult)
Ce scheme pot face cu BMX DHS JUMPER?
Cum sa fac sa imi măresc rezistenta in regim de viteza? Eu alerg cam 30- 40 de minute pe zi, dar nu alerg in asa fel incat sa fiu "rupt" dupa antrenament. Mai demult puteam alerga mai mult, dar...? (mai mult)
Vreau sa mă apuc de gimnastica (nu de performanta) si vreau sa va pun 2 întrebări: 1) Cum îmi pot convinge parintii sa mă duca la gimnastica? I- am mai rugat acum un an si au zis ca e greu...? (mai mult)
am 2 intrebari. 1) Ce exercitii sau ce altceva sa fac pentru a slabi la picioare(toate partile picioarelor)? Ps: sunt baiat 2)Ce exercitii sa fac pentru a ma inalta? (Cate repetari ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?