Cei mai activi useri din categoria Sport pe 13 Martie 2025 sunt:
Pentru cei care aveti sau ati avut Fitmaxx 5, ajuta la slăbit?
Cordelina poate fi folosita ca si coarda de siguranta in alpinism?
am avut mana rupta de 3 ori, 6 operatii, dar acum vreo 3 ani daca nu ma insel, m-as apuca de box, ce ziceti, e riscant? Ps:am 17 ani!:)
Care este diferenta intre liga 2 seria 1 si liga 2 seria 2?
Buna ziua TPU! Daca mananc iau un shake proteic dimineata si fac exercitii fizice seara proteinele isi mai au efect? Adica dispar din organism sau si asa se asimileaza? Cand trebuie sa mananc proteinele...? (mai mult)
Ce este mai bun pentru slabit? Burn fx sau carnitina?
de ceva timp fac cardio, alerg de 2- 3 ori saptamana, 8, 7km, fara pauze.( Poza: http://s27.postimg.org/grb90ezfn/Screenshot_2016_03_15_22_51_37.png ). Voiam sa stiu care sunt sansele sa pierd...? (mai mult)
BUNA TPUU! Exista exerciții pentru fund ca sa fie mai mare si mai bombat? Daca da, care sunt acelea? ( si daca sunt, sa fie doar pentru fund, nu si pentru coapse!) Multumesc, dau FUNDA!
Îmi puteți spune dacă cu BMX DHS JUMPER pot face bunny hop sau 180?
Salut, as vrea si eu niste exercitii pentru lucrat spatele, pieptul si abdomenul acasa. Am gantere de 1, 3, 5, 10 kg. As vrea niste sfaturi de la oameni care se pricep... Hai noroc!
Am auzit ca daca iti pui folie alimentara pe coapse si pe burta poti slabi mai repede cand alergi cu ele, am auzit ca e posibil sa apăra vergeturi, nu vreau asta: 1) daca alerg doar o zi...? (mai mult)
Salut, am pus un bilet la o casa de pariuri cu 9 evenimente, si au iesit 8 vaforabile si la unul trebuia sa primesc cota 1 ( am mers winner echipa a doua w2 si s- a terminat 1- 1. S. Olomouc- Plzen),...? (mai mult)
Doctorul imi spune ca e prea mult sa mananc carne de 2 ori pe zi. Dar eu mananc carne pentru faptul ca fac sala si masa musculara nu se poate pune fara proteine. Mi s- a spus sa nu mai mananc carne...? (mai mult)
Hei TPU :) Am o intrebare. Vreau sa ma duc la sala. Vreau sa slabesc si sa imi tonifiez corpul. Dar nu stiu ce antrenament ar trebui sa fac si nici nu stiu ce aparate si cum ar trebui sa le folosesc. Ma...? (mai mult)
Ce pudra proteica imi recomandati(una cat mai buna) vreau sa o folosesc sa imi fac batoane ca in clipul lui Angel fitness, dau funda!
As vrea sa aflu ceva. Sunt la sala de 1 an si jumatate. Cand m- am apucat aveam 94 de kg si 1.73. Mi- a fost greu la inceput am crezut ca nu reusesc, dar din ce in ce am observat rezultate am inceput...? (mai mult)
Salut, Vreau sa imi cumpar niste role agresive, sunt incepator si nu stiu ce model sa imi cumpar. Un prieten mi- a spus sa imi iau razors si ma gandeam la modelul SL 1 sunt bune sau nu? Si daca nu ...? (mai mult)
am 2 intrebari. 1) Ce exercitii sau ce altceva sa fac pentru a slabi la picioare(toate partile picioarelor)? Ps: sunt baiat 2)Ce exercitii sa fac pentru a ma inalta? (Cate repetari si de ...? (mai mult)
La stanleybet exista un numar maxim de meciuri pentru un bilet? Intreb pentru ca am avut in trecut un bilet facut online cu 84 meciuri si mi l- a dat fara probleme cand am mers sa il plasez in agentie....? (mai mult)
Fac sala de 3 luni si se vede ceva cat de cat dar din pacate trebuie sa ma las.La vara o sa ma reapuc.o sa ma ingras sau mi se va duce masa musculara in acest timp?
Am si eu cateva intrebari la dumneavostra. Am varsta de 17 ani, inaltime 165 si 70 kg. De 2 zile mi- a ajuns si mie coletul cu Cafeau Verde macinata. Am baut o cana dimineata una la pranz ...? (mai mult)
Cum cresc repede muschi la sala?
Buna TPU. Sunt logodita si am nunta in luna mai. O saptamana in urma am început sa îmi caut rochie de mireasa si am realizat ca fiind mireasa sunt foarte plinuta. Am 1.71 si cantaresc 75kg Sunt deja...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Ma numesc Adelina, am 17 ani si sunt foarte buna in ceea ce priveste sportul. Dar nu sunt inscrisa la niciunul pentru ca parintii mei nu ma pot finanta in asta. Vreau...? (mai mult)
Unde pot sa urmăresc ucl în Timișoara la un local?
Vreau să mă apuc de sală, poate să mă ajute cineva cu un program strict pentru slăbit? Adică poate și combinat dar mai mult slabit. Am 16 ani, cam 1.80 și cam 80-85kg. Mulțumesc
, am 15 ani 1, 73 50kg, acum 1 saptamana m- am apuat de sala iar azi mi- am cumparat proteine Super fat burner si jermo stim hardcore, de la aceste proteine am sa ma ingras si am sa cresc...? (mai mult)
Salut, știe cineva despre suplimentul macatron scitec nutrition ceva? A folosit cineva?
Ce parere aveti despre acest program: Luni:Spate biceps triceps Marti:Piept biceps triceps Miercuri:Picioare+ gambe Joi:Umeri+ trapez Vineri:Biceps triceps Timp de o luna, apoi brate de 2 ori pe...? (mai mult)
Fratilor, stie careva o terasa/bar/pub orice unde se poate vedea Barcelona-Arsenal sau Bayern-Juventus in seara asta?
Sunt un incepator in ale alpinismului si as dori sa stiu daca coarda aceasta este buna pentru a fi folosita ca si coarda de siguranta http://www.decathlon.ro/cordelina- 4mm- id_8338286.html#avantages....? (mai mult)
Pronosticuri ceva pentru meciurile de astazi si pentru cele cele de maine? Dar parere ceva despre tragerile de vineri la sorti?
Daca joc baschet de 2 ori pe saptamana, cati centimetri ma pot inalta pe an si pana la ce varsta pot creste?
Am 15ani, 173 cm, 54kg. Fac sala de 3 luni si ma gandeam sa iau proteine. (Cred ca am nevoie de niste proteine cu mai multi carbohidrati..., , gainer" ).Am cautat ceva timp si nu ma pot hotari...? (mai mult)
Am pus aseară un bilet acum cu turneul Indian Wells și sau retras 2 și se acordă cotă 1, nu? Câștigul 112, 28 lei cu 2 lei l- am pus. Cine știe câte lovele mai rămân din câștig?...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de steroizi si va rog sa- mi spuneti cu ce sa incep mai exact si niste sfaturi de la cunoscatori sau de la cei care au incercat. Tin sa mentionez ca am 19 ani, 70 kg, ...? (mai mult)
Hei Skateri :). Am o dilema de incepator. M- am gandit sa imi cumpar si eu un skateboard, dar vreau sa imi iau mai bine spus un longboard pentru ca eu sunt mai mult " din punctul A in punctul B ", decat...? (mai mult)
Ma cheama Stefana si am 13 ani. Vreau sa incep gimnastica artistica. Pot sa fac sfoara, spagatul, podul de sus si de jos si sa stau in maini. Voi ce credeti oare e prea tarziu sa practic gimnastica...? (mai mult)
Stie cineva cand se dau probele sportive pentru liceele sportive? Anghel Saligny! FUNDA
As vrea sa știu dacă as putea lua împreună aceste suplimente: creatina cu (brutal anadrol- care este un stimulent de testosteron)? Va mulțumesc.
Salut, Vreau sa stiu si eu daca imi pun folie in jurul burtii in momentul cand fac exercitiile la abdomen acasa, este nevoie sa fac si cardio? Stiu ca exercitiile directe la abdomen nu slabesc si ca...? (mai mult)
Salut, De vreo 3 ani am probleme cu coloana, in zona lombara si incerc sa stau cu spatele cat mai drept ca sa nu mai simt durerea. De o saptamana am inceput sa merg la sala de forta si nu stiu daca ...? (mai mult)
Hey, TPU! Am 13 ani si vreau sa scap de sani ( stiu, suna cam ciudat). Imi puteti recomanda niste exercitii sau un link in care sa gasesc asa ceva? Multumesc!
Salut, am 18 ani si as vrea sa ma apuc sa fac baschet de performanta, credeti ca mai am sanse la varsta asta sa fac vreo ceva sau e prea tarziu?(mentionez ca am mai facut baschet cam 3 ani jumate de ...? (mai mult)
Ok, deci vreau un raspuns cat mai simplu la aceasta intrebare va rog : Cu o dieta sanatoasa si sport zilnic ( atat la sala cardio cat si acasa cateva exercitii fizice ) cate kilograme credeti ca...? (mai mult)
Cum pot face să am un abdomen plat in 3 luni? Dau funda, mersi!
ma apuc de sala si vreau sa alerg pe banda pentru a da burta jos, cat trebuie sa alerg pe zi sau aproape zilnic pentru a da burta jos pana in Iunie? Dau funda! Vreau răspunsuri cat mai bune...? (mai mult)
SALUT,TPU vreau sa stiu daca ma odihnesc corect, mananc corect si fac sport zilnic foarte mult cate kg de masa musculara pot pune in 2 ani de zile
Ia Leicester titlul in Anglia?
La farmacie detin prafuri proteice pentru cresterea masei musculare? Daca nu, unde se pot gasi? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...