Cei mai activi useri din categoria Sport pe 13 Martie 2025 sunt:
As vrea sa iau creatina si sunt nedumerit in legatura cu un fapt. Este adevarat ca dupa ce opresti suplimentarea cu creatina slabesti absolut tot ce ai acumulat? Sincer sa fiu imi vine greu sa cred asta....? (mai mult)
pentru a creste in masa musculara sunt folositoare energizantele?
Salut TPU, Am o intrebare, lucrez adica fac sport, sunt folositoare pastele si sunt bune de consumat pentru masa musculara si de asemena energizantele?
am inceput sama duc la sala dar fara instructor personal pentru ca nu am avut bani eu vreau sa mai slabec si sa ma definesc sunt destul de solid dar nu vreau sa ridic greutati mari sau chiar ...? (mai mult)
Daca de ex la bicepsi: lucram mai mult unul decat celalalt, se va vedea diferenta dintre cei doi? Adica ca unul este mai mare si unul este mai mic. Sau la abdomen: daca lucram mai mult cei ...? (mai mult)
Imi puteți spune care este mai bun dintre whey protein simplu și whey protein profesional? Pentru definire mă interesează.
SALUT, TPU am mai multe intrebari : 1)am 2 flexoare si daca lucrea la ele timp de o ora in 2 ani de zile se vede ceva. 2)este posibil sa pun 10 kg de muschi pe mine intru- an an daca da care este antrenamentul? ...? (mai mult)
De câteva luni fac sala de forță și acum o luna am simțit o durere mica în umăr, care în timp a devenit mai dureroasa. Durerea s- a provocat din cauza ca am început sa măresc greutatile...? (mai mult)
Salut, De 2 saptamani am inceput sa slabesc, aveam 65- 67kg cand am inceput acum am 63- 65, am slabit aproximativ 2- 3kg nu o sa pun numar fix. Pot sa spun ca eu vreau sa dau grasimea de pe picioare...? (mai mult)
Faceti parte dintr- o galerie de fotbal, baschet, etc? Când mergeti la meciuri sunteti un simplu suporter sau stati/ati vrea sa stati cu galeria, ultrasii? Cum este, cei care sunteti intr-...? (mai mult)
Hey TPU! Ce parere aveti in legatura cu cursul Instructor Fitness ( Federatia Romana de Culturism si Fitness)?
Cate calorii se ard într-un minut de alergare medie adică nici ușoară nici sprint?
Este indicat sa iei creatina cand esti in perioada de definire/slabire?
Vreau sa imi spuneti si mie o sala de MMA din Focsani! In afara de Ju-San, acolo fac antrenamente din an in paste. Ms
La vara va trebui sa fac antrenamentele singura afara...Si asta am facut si anul trecut insa pentru ca am alergat pe asfalt desi eram echipata corespunzator am avut in timp dureri mari de picioare...Cica...? (mai mult)
Salut, De unde imi pot comanda un sketeboard pana in 170 de lei?
De fiecare data dau fail la back. flip. Va rog explicați-mi cum sa procedez.
Imi puteti spune care este mai bun dintre whey protein simplu si whey protein proffesional? Ma intereseaza pt definire musculara
Salut, am o întrebare: Poti pune masă musculara cu alimente mai nesănătoase?
SALUT,TPU daca lucrez trei ore de sport adica luni piept,marti spate si triceps,miercuri abdomene,joi picioare, vineri trapez si biceps timp de doi ani pot pune pe mine 10 kg de muschi pe mine
Salut, Am gasit site ul Fit1 de proteine. Acelasi produs care este pe Mega Proteine este 270 lei iar pe asta 247 lei. se poate sa fie altceva in continutul produsului? Dau funda. Mersi.
Salut.legat de pariuri. Sa zicem ca pun un pariu pe 5 meciuri in sistem si aleg 3/5. Mai jos imi apare castig minim si maxim... daca imi ies 3 din 5 ma aleg cu castigul minim sau maxim?
De ce atunci cand fac flotari sau ridic ceva ma dor coatele? Ce sasa fac ca sa nu ma mai doara?
De curiozitate, am un prieten Bytza care a luat steroizi si l- a umflat si i- a dat masa musculara, si forta. Are corp de wrestler, dar nu vrea sa imi zica de care steroizi injectabili sau orali, care...? (mai mult)
TPU am nevoie de ajutorul tau, daca esti roman si esti un boxer, ai sanse sa te faci ca Mike Tyson? ma refer la faima si la bani ai sanse daca esti roman?
De unde pot face si eu rost de un wavemaster xxl online cu livrare in romania?
Vreau si eu niste exercitii bune pentru triceps in afara de flotari
Vreau sa ma ajutați.Va rog cum pot da front flipul? De fiecare data cand încerc cad pe spate? Plz help mee!
Dupa ce am terminat antrenamentul pentru brate am pus pe cineva cu experienta sa ma masoare si am avut 41, 5 dupa ce am stat cam 15- 20 de minute(am facut un pic de antebrat am mai alergat ) am avut...? (mai mult)
Daca lucrez in fiecare zi 6 ore pentru fiecare muschi timp de doi ani pot sa pun pe mine macar 10 kg de muschi
Totul despre liceul de fotbal Doamna Chiajna.
BAR BROTHERS! Salut! De aproximativ 4 luni mi- am pus o bara de tractiuni in casa. EU care faceam o junatate amarata de ridicare, acum pot sa fac in jur de 10- 15. Vreau sa stiu care exercitiu este Mai...? (mai mult)
Voi prin ce modalitate ați reușit să faceți şpagatul?
Pentru microbisti. - Credeti ca Campionatul chinez va ajunge in cativa ani la nivel cu Premier League, La Liga, Serie A etc. - Sunt multi jucatori buni care joaca acolo.credeti ca fi un Campionat puternic...? (mai mult)
Salut TpU! Probabil este o intrebare des intalnita, dar... cum as putea sa (mai) cresc in inaltime? Am 18 ani si aprox. 175 cm. Fac sala de 5 luni, am inceput sa ma dezvolt in partea superioara si nu...? (mai mult)
SALUT,TPU am si eu o intrebare si aceea este in felul urmator daca lucrez sase ore de sport timp de doi ani pun zece kg de muschi pe mine
Bunăă! Azi am luat o decizie, să mă apuc de pilates, vreau să fac în fiecare zi 20 de min. Am 1, 63. 65 de kg, câteodată ajung și la 67- 68(face- palm). Părinții mei îmi spun că sunt ...? (mai mult)
Bună, am fost operata în luna octombrie 2015 de apendicita, iar acum as vrea sa mă apuc de sală, dati-mi va rog un sfat cu privire la acest aspect, am voie sau nu am voie sa fac sport? Mulțumesc
Vreau sa imi iau o trotineta de freestyle. M-am gandit la un mgp vx5 team. E buna firma Mgp? Ce parere avet? Multumesc.
Am 13 ani, 1.65 si 70 kg (am masa musculara destul de mare) si as vrea sa stiu cum imi pot face venele mai accentuate si mai groase la maini.
Ce sport ar trebui sa fac, ca pe vitor sa pot ajunge de exemplu in Local Kombat? Dau funda
Cum ar trebui sa ma antrenez pentru a putea face muscle up sau alte scheme de street workout?
Neymar Jr o sa plece de la Barcelona? dau funda!
Pentru mincrobisti, cu ce echipa straina tineti? Dar din Romania/liga 1?
Intrebare pentru microbisti, fani ai fotbalului :). Cu ce echipa din Romania tineti, sunteti fan? Ce inseamna pentru voi aceasta echipa? Mergeti des la meciuri sau ocazional? La ce evenimente...? (mai mult)
Caracterul dansului samba. Explicat.
De ce trebuie ca baiatul, in vals lent, sa tina mana dreapta pe spatele fetei? Urgent va rog! E pentru dansuri sportive
Daca fac brate o data pe saptamana acest program https://www.youtube.com/watch?v=BOH8NasPrV8 sa fac si 3 exercitii de 4 serii si pentru antebrat?
Stiti alte siteuri în care poti afla mai multe informatii despre un fotbalist, în afara de Wiki?
Imi puteti explica mai exact care este diferenta dintre tractiunile la piept si cele la ceafa? Ce parti lucreaza fiecare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.