Cei mai activi useri din categoria Sport pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, am o intrebare, in ultima vreme am inceput sa intru in galeria stelei(FCSB), dar nu stiu cum functioneaza chestia asta cu brigaziile, cum functioneaza? Cum intrii intr-una?
Bunaaa, am 18 ani si sunt fata, vreau sa ma apuc de mma sau box, nu vreau de performanta, doar pentru mine, se poate? ( in Braila)
Cine știe cum se chema emisiunea de pe sport.ro de acum 15-20 de ani cu fotbal? Era ceva nemțesc dacă nu mă înșel, dar nu reușesc nicicum sa dau de ea. Apreciez orice răspuns.
Buna, vreau sa ma apuc de karate, am 18 ani si sunt fată, credeti ca e prea tarziu? nu vreau sa fac de performanta doar ca imi place. eu si muncesc, as putea sa ma duc cand am timp sau trebuie sa ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare despre sala Poți combina push pull legs și upper lower?
Salutare lume! De cevat timp mai joc la "aparate' online pe Superbet joc sume mici pentru fun iar de curan s- a adunat o suma la balance nu foarte mult (cateva sute de lei) dublu cat am bagat, intrebarea...? (mai mult)
Știu că e târziu pusă întrebarea, dar ce părere aveți de retragerea lui Southgate din postul de selecționar al naționalei Angliei? Și cine credeți că-l va succeda?
Buna ziua! Vreau sa imi cumpar o bicicleta. Am vazut una la Altex dar as vrea sa stiu daca este buna pentru ca ei nu sunt specializati pe partea de sport... Multumesc!
Bună, m- am apucat de sală recent de vreo 4 zile si am 15 ani, fac antrenamente doar pentru picoare(adică fac numai la aparatele de picioare cu greutăți ) și nu ridic greutăți cu mâinile.Credeti...? (mai mult)
Heiii, vreau și eu niște sfaturi de la voi, în ultimul timp am ținut gen o dietă în care mai mult mă înfometam și după un timp am început sa ma îngraș mai tare decât eram, e normal? Vreau...? (mai mult)
Daca fac sală doar pentru picioare voi ramele mic
Bună ziua, am sunat la 2 echipe de fotbal de liga a4a pentru a da probe dar ambii antrenori mi- au zis că nu pot daca nu am legitimație, acum întrebarea este cum îmi pot face legitimație daca nu...? (mai mult)
Credeți că România a luat puține medalii la JO?
Steroworld.com cine a luat și cum este ce efecte a avut asupra masei musculare?
Din ce cauză Universitatea Cluj este mai populară și mai susținută decât CFR? CFR este mai veche, din 1907, în timp ce U este din 1919
Salut,fac sala de 2 luni si as vrea sa iau creatina monohidrata si proteine am 17 ani, as putea sa iau linistit fara sa imi afecteze sanatatea creatina?
Salutare :) am o intrebare. Este in regula sa iau creatina monohidrata cu un suc "natural" de la magazin? As vrea sa mai schimb din moment ce am consumat-o pana acum doar cu apa si lapte. Dau funda :)
Unde pot sa fac o petitie ca sa numai avem VAR la noi in campionat? Asa ceva nu se mai poate! Rapid nu mai poate sa castige un meci din cauza VAR-ului :(
Dacă, presupunând prin absurd, s-ar juca la București un meci F.C.S.B. - Manchester City, la ce rezultat v-ați aștepta?
Vreau sa ma apuc de sala și unde gasesc niste sali ieftine din Bucuresti sector 6 sau sector 1?
Bună! Ce sfat aveți pentru o persoană care vrea să meargă la o sală de box? Am toate echipamentele de care am nevoie, și am o bază bună când vine vorba de anduranța. În ultima lună am ...? (mai mult)
Am nevoie de o recomandare/verificare. Vreau sa imi iau o bicicleta sub 1000 de lei pentru plimbari pe teren accidentat/drumuri satesti. Am gasit pe afisport.ro dar nu stiu daca este buna pentru ca mi-...? (mai mult)
Stie cineva un antrenor care face cursuri individuale de wing chun sau alte arte martiale in Iasi?
Rapid va castiga primul meci din acest sezon cu Dinamo?
E bine sa iei glicina si creatina la 14 ani?
Jogging-ul este mai bun și mai sănătos dimineața sau seara? Vii ce faceți înainte de jogging?
Între antrenorul lui CFR Cluj și cel al lui U. Cluj care vi se pare că se agită mai mult la marginea terenului?
Salut. Cei care mergeti la sala mai des. voi cum va grupati antrenamentele, gen luni: piept+ biceps, marti: spate+ triceps. Eu merg cam de 3- 4 ori pe saptamana, cum ar fi mai ok sa le grupez, fac...? (mai mult)
Salut TPU! Imi puteti recomanda o aplicatie pentru sala? Sa imi arate exact ecercitiile/aparatele pentru fiecare zona in parte, eventual sa imi pot organiza eu dupa zile. De exemplu la presa X cum e ...? (mai mult)
Site cineva care este numărul de telefon de la sala de box de la Steaua din Plevnei?
Ce ziceți de apariția lui Tom Cruise aseară la Jocurile Olimpice? Și ce chestii a făcut, etc?
Salut TPU! Caut să mă înscriu la un club de mini-fotbal din București dar nu găsesc nici unul. Aveți idee de câteva cluburi?
Salut, știe cineva vreun site de unde pot lua un pistol airsoft cu 50+ jouli? Eu am dar e de 11 (Pistol Umarex NXG PS- 200 11 joule) dacă știe cineva cum îl pot upgrada sau dacă știe cineva un ...? (mai mult)
Salut! Care este salariul jucatorilor din Liga 4 Olanda la fotbal?
Salutare! Fac sală acasă de aproximativ 2 ani, mănânc totul clean 4000 de calorii, mă antrenez până la epuizare, dorm 8 ore, dar de ceva timp stagnez in greutate, ba mai rău uneori chiar scad,...? (mai mult)
Salut TPU! De maine vreau sa ma apuc de sala si as vrea sa imi recomandati un program + un exemplu de ce as putea manca intr- o zi. Mentionez ca am 1, 83 si 75 de kg. Momentan nu pot sa imi iau...? (mai mult)
De cand s- a implementat sistemul VAR- ul la noi numai rau a dus fotbalului nostru, de exemplu ieri cei de la camera VAR au vazut repede hentul lui Borza la meciul Buzau cu Rapid si le- a acordat repede...? (mai mult)
Ati fi de acord cu introducerea educatiei nutritionale in scoli?
Ce exerciții pot face cu niște gantere de 4 kg in casa la mine? Că sa slăbesc puțin sau sa mai ard caloriile.
Salutări, sunt printre voi microbiști? Știți cumva ceva platforma, gen cum e Netflix, dar pentru sport? As vrea sa mai urmăresc câte un meci și din campionatele unde nu se transmit pe programele...? (mai mult)
Cine mai joaca Darts? Cui ii mai place acest joc? Mie îmi place dar Darts cu mingi lipicioase nu cu săgeți ascuțite. Am jucat și din acela dar îmi place mai mult cu mingi Asa arata jocul cu...? (mai mult)
Salut! Cum mă pot înscrie la o sală de box fără nicio modalitate de contact? Merg în sală în mijlocul antrenamentelor și îl caut pe antrenor? (Sunt cam introvertit și îmi e frică că mă ...? (mai mult)
Salut! Daca ma duc la un liceu sportiv pe fotbal, pot ajunge profesionist? Si vin scouterii de obicei la meciurile din liceu pentru a vedea echipa, talentele, este liceul teoretic Ion Creanga bun?
Buna TPU! De vreo 2-3 zile a inceput sa ma doara incheietura la mana stanga, nu stiu de ce. E posibil sa fie de la antrenamentul la sala, dar nu sunt sigur. Ma poate ajuta cineva? Ce sa fac sa treaca?
Păreri Randy Orton?
Caut antrenor personal karate, jiu-jitsu, arte martiale chinezesti, coreene, vietnameze etc. in Iasi. Daca ma poate ajuta cineva?
Buna ziua! Am nevoie de sfaturile dvs :(, poate nu pare ceva foarte important, insa este un subiect ce pe mine, ma consuma destul de mult. Va multumesc inca de pe acum pentru rabdarea pe care...? (mai mult)
Salut Unde pot repara deck-ul pentru longbord aveti idee? O parte din margine pe partea din fată nu mai este completă intern
Bună seara! Azi am avut o zi grea. Am mâncat pe la 4 în oraș iar la 10 seara când am ajuns acasă am mâncat din nou, țin să prezidez ca sunt în plin post intermitent, îmi afectează grav scăderea...? (mai mult)
Datorita carei echipe va place fotbalul sa îl priviti? Mie imi place cat de cat fotbalul mai ales datorita echipei Oțelul Galați și echipa mea favorita este mereu Oțelul Galati din 2006 si până...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!