Buna ziua TPU, sa ma prezint pe scurt baiat, 1.95 inaltime si 138 kg merg la sala de 4 zile deja, doar ca am o intrebare, eu fac sala de forta. Adica eu fac spate, piept, brate, picioare, iar la...? (mai mult)
Salut. Cum pot sa- mi măresc, , forța corporala"? Am un prieten care e muncit de mic și are o forță demențiala... Nu am nimic cu el dar eu sunt de doua ori cât el și la kg și la înălțime...? (mai mult)
Hey TPU! Am picioarele foarte subtiri si sunt inalt, as vrea sa ma apuc de ceva exercitii acasa pentru ca timpul nu imi permite sa frecventez sala, vreau sa mi le ingros cumva. Imi puteti recomanda...? (mai mult)
Cum ar trebui să arate antrenamentul unui om care se apucă la 45 de ani de sală? Este supraponderal și nu a mai făcut sport din tinerețe.
Am prins un bilet cu 165 de lei la SUPERBET, cât îmi ia din câștig 3 lei? Sau cât? Am văzut ca la păcănele îți dau exact atâta cât câștigi la fotbal insa îți ia tva sau ce e.
Buna. Sunt fata, am 19 ani si vreau sa ma apuc de sala saptamana viitoare si am o mica dilema. As vrea sa imi iau un fel de acoperitoare sa imi pun pe sfarcuri ca sa nu mi se vada prin bustiera in sala....? (mai mult)
Salutare TPU, unde pot viziona meciurile din liga1 în reluare?
A folosit cineva produse Pharma-gen.com?
Salut, oare stie cineva daca se mai difuzeaza in Romania WWE, daca da pe ce canal?
Am pus un bilet la superbet și am greșit un meci, m- am reîntors în 2 minute și operatoarea ce a făcut biletul a zis ca nu mai poate anula un meci sa pună alt prognostic sa îl schimbe din cauza...? (mai mult)
Zice că Rinus Michels a fost numit antrenorul secolului (FIFA 1999), cel mai bun antrenor de după război (The Times 2007) și cel mai bun antrenor din istoria fotbalului (France Footbal 2019). Voi ...? (mai mult)
Rapid București este eliminata din cupa României? Știu ca a pierdut cu Farul 0-2 în cupa
Buna seara TPU, deci am 1.95 inaltime si 138 kg de ieri merg la sala si vreau sa fac cardio pentru a slabi, cam cat timp pe zi trebuie sa fac cardio si cate seturi de obicei?
Buna ziua! Am achizitionat niste steroizi de la firma Pharma Gen respectiv : 3 cutii de hgh 100 ui/cutie si 2 cutii de oxandrolon 10 mg si inainte sa incep ciclu voiam sa stiu niste pareri despre aceasta...? (mai mult)
Am auzit ca poti sa arati bine si sa fii mai masiv avand un genetic prost? Eu zic ca toate astea sunt minciuni. Daca ai un genetic de a fi mic, nu o sa fii niciodata masiv. Daca ai un genetic prost...? (mai mult)
Imi zice cineva niste exercitii pentru a trage suturile mai tare la fotbal?
Știe cineva terenuri de baschet publice în SLATINA? Ma refer nu în curtea scoli sau în sala, măcar lângă scoala sau ceva.
Salut TPU, am fost la endrocrinolog pentru a vedea cam cat mai cresc in inaltime si mi- a zis ca pana la 22- 24 de ani mai sunt cateva "pusee de crestere", nu prea inteleg ce inseamna, daca puteti sa-...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau niște ex de începători pentru a-mi creste musculatura acasă. Mersi!
La u18 poți juca și dacă ai 18 ani și câteva luni?
Este varsta de 15 ani Ok pentru a te apuca de polo? Daca da, poti sa ajungi la performanța?
Salut baieti, fac box de cateva luni si visul meu este sa fiu boxeor, dar faza e ca nu cred ca vreau sa boxez la profesionisti, am facut box in Romania dar de cand m- am mutat in Uk nu am sala unde ...? (mai mult)
Câte kg poți sa slăbești in 8 luni de deficit caloric?
Bună ziua! Dacă nu doresc sa fac sportul la liceu datorita profesorului, pot aduce ceva de mana? Sau trebuie de la medicul de familie? Dacă iau de la medicul de familie, trebuie sa ma duc la vreun...? (mai mult)
Între Neymar și Mbappe - care vi se pare mai încrezut?
Credeți că Ianis Hagi este un fotbalist de valoare?
Ati fi de acord sa se desfiinteze VAR-ul? Eu da.
Credeți că Gigi Becali este o legendă?
Salut TPU! Am facut kickbox in trecut pentru 6 luni care m- a ajutat foarte mult atunci, a trebuit sa ma opresc din cauza unor probleme de sanatate, dar acum vreau sa ma reapuc sa ma duc macar de 2 ori...? (mai mult)
De ce e zerul cea mai buna proteina?
Ce se întâmplă dacă în loc de proteine mănânci 500 grame cașcaval?
Salut, mai sunt oameni ca mine care vor sa ajunga printre cei mai buni sau chiar cei mai buni din lume la arte martiale sau macar la karate? Astept raspunsuri. Si nu raspunsuri la gluma
Și voi credeți că Pele este cel mai bun fotbalist din toate timpurile? Eu mă cam îndoiesc. Mi se par și unii din generația actuală mai buni. Am văzut recent pe Youtube o secvență dintr- un meci...? (mai mult)
Salut, băieții unde pot găsi și eu steroizi (danabol) în mediu on- line? Nu vreau să aud câți ani ai. Am 26, fac sport de la vârsta de 18 ani și simt că mi- am atins limita natural, tot ...? (mai mult)
Salut TPU. Ce ziceți de programul meu de antrenament că și dieta și antrenament? Cam in cat timp voi ajunge la 70kg? Precizez că am 15 ani. E prea exagerat antrenamentul? Despre dieta ce ziceți?...? (mai mult)
Mâine este prima mea zi de sală, țin să menționez că n-am făcut sală niciodată, ce trebuie să fac, de ce trebuie să țin cont că să pun masă musculară?
Care este diferența dintre teleschi și telescaun?
Salut, am o intrebare, vreau sa ma apuc de sala si am o dilema.Single Leg Glute se executa doar prin ridicarea unui singur picior si ma gandesc logic ca se fac seriile prin ridicarea piciorului stang...? (mai mult)
Salut, am cateva intrebari legate de creatina si workout. Vreau sa ma apuc, dar sunt confuz de cateva lucruri. 1. Daca mentin aceelasi nivel de calorii, dar beau creatina si ridic greutati, cum...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va adresez o întrebare. In primăvara a anului următor as avea de gând să achiziționez un motor, mă gândeam la un Yamaha wr426f (2002) sau la un Ktm exc 250/300 2T 2005 sau mai...? (mai mult)
Cum trebuie făcute flotările pentru admiterea la un liceu militar? Puteți sa imi trimiteți un video de pe YouTube sau ceva.
E normal ca in perioada în care faci sala se depui și țesut adipos? Care e planul,pui masa musculară, apoi te pui la slăbit? Cum faci sa nu pierzi masa musculară?
Cine ziceti voi ca este GOAT in tenis? Federer, Nadal sau Djokovic? Eu cred ca este Federer.
Salut TPU, am o adresare asupra celor care practică sporturi de contact, practic kickboxing de aproape 2 luni, am făcut 3 luni box și nu sunt pregătit mintal pentru kickboxing încă, cum as putea...? (mai mult)
Salut. Sfaturi pentru denifinire și în special alimentația pentru definire?
Buna! Ce trebuie sa fac la sala pentru a slabi? Trebuie sa fac si cardio pe langa exercitii?
Care e different între pistoalele airsoft cu gaz și pistoalele airsoft CO2? https://2airsoft.ro/20-replici-pistoale-gaz
De ce tot mai mulți fotbaliști își fac tatuaje? De unde moda?
Buna ziua. De ce nu mă pot loga in aplicația Decatlon coach? Cine a mai avut așa situație?
Salut TPU, cum se ia creatina si care e cel mai in regula model?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!