Ce trebuie sa ai bun la fotbal? pase și mai ce
Salut, am facut un abonament la sala pe data de 26 acum o luna, dar, luna aceasta, cand sa platesc pentru inca o luna? Astazi sau maine?(astazi expira)
De ce nu pot să dau urmarire înapoi la cei care mă urmăresc înapoi
Poți sa scapi de grăsimea de pe picioare dacă mergi și alergi câțiva km pe zi?
Salut, am o bara de tractiuni pusa in casa intre 2 pereti si nu pot sa fac nici o tractiune corecta. De abia pot sa fac o tractiune negativa. Daca fac asa macar 10 tractiuni negative pe zi ma ajuta cu...? (mai mult)
Cand lucrez exercitii de tipul genoflexiuni simt o presiune la nivelul capului si o ameteala, e normal?
Tractiunile la bara imi pot afecta cresterea?
Stie cineva cu pot obtine o prescriptie de la un medic pentru testosteron? Folosesc injectii cu testosteron si as vrea sa merg in Bali 6luni si am sa iau fiolele cu mine asa ca as avea nevoie de o prescriptie...? (mai mult)
De ce a fost întrerupt meciul standart Liege cu Anderlecht? Când se rejoacă? Îl am pe bilet și e aiurea că o să îmi scadă din câștig
Ce varsta trebuie sa am ca sa pot cumpara o replica airsoft?
Salut! As avea nevoie de niste recomandari sau pareri cu privire la salile de judo, wrestling, lupte greco din Bucuresti, asta daca sunt. Vreau sa practic unul din aceste sporturi, dar am nevoie de...? (mai mult)
Am 14 ani și nu am fost la o echipă pentru ca mama nu m-a dat ca zicea și inca zice ca nu pot ajunge fotbalist Daca învăț de acum sa ma joc pot sa devin un fotbalist? ori e prea tarziu
Pe topmagazin1.ro, sunt reali jordanii?
Salut TPU. Am o intrebare, Creatina Monohydrata, poate iesi pozitiva la testul anti- doping? Sau la viza medicala facuta la INMS, intreb pentru sportivii de performanta, deoarece as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre calitate suplimentelor Zenyth? Vreau sa iau magneziu de la ei. Sau ce firma recomandati? Multumesc
Bună ziua, TPU. Unde pot găsi o roată spate pentru fat bike ( bicicletă cu roți groase). Am nevoie de o roată spate cu tot cu ax și pinioane, dimensiune 26x4.0. Marca Foreknow, dar cred că se...? (mai mult)
Salut, la 15 ani, un pic dezvoltat din calisthenics, dacă continui sa mă dezvolt la sala de sport? Mă va afecta cu ceva?
Salut! Am o intrebare, de la creatina iti cade parul?
Salut, Recent am inceput sa iau proteine si nu stiu cum sa le iau, dimineata inainte de scoala e ok? Cam pe la ora 5 dimineata si dupa ce vin de la liceu pe la ora 17; 00 ma apuc de sport este ok asa?
Salut TPU. Am o intrebare legata de football, mai exact cum poti intra intr- o galerie? Locuiesc in Graz si am observat ca cei din galerie cand intra, prezinta un card sau ceva de genul. Si as vrea...? (mai mult)
Hei! Am 25 de ani si fac sala de 7 luni, dar nu stiu nimic despre suplimente. Si ma intereseaza acum pentru ca in ultimele 2 luni nu am avansat deloc nici in anduranta si nici in putere. Stiti vreun...? (mai mult)
Salut, as vrea sa bag si eu un bilet la pariuri sportive dar nu sunt sigur de ceva, de exemplu:eu vreau sa pun asa: real madrid sa castige, peste 2, 5 goluri si peste 9, 5 cornere.Asta inseamna...? (mai mult)
Salut, am bagat un bilet pe fortuna, 2+ goluri la un meci, meciul s- a terminat 1- 1, deci au fost 2 goluri, in loc sa primesc castigul am primit doar miza, si cand ma uit la bilet scrie revocat...? (mai mult)
8:30 - Trezirea. 9:00 - Mănâncă ceva sănătos! 10:000 - Ieși la alergat - 45 min(prin curte, sau pe strada) 14:00 - Relax 14:30 - Mănâncă Pranzul 16:00 - Teme 17:00 - Antrenament ...? (mai mult)
Salut TPU, ofer funda pentru cel mai bun răspuns. Am aproape 18 ani 1.83 cm și 63 kg da știu foarte puțin.Fac sala din luna Martie și rezultatele au dat roade însă nu și la abdomen. Lucrez aproape...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, ce cerințe cere canotajul din Romania, vârstă, liceu facultate etc. Mă poate ajuta careva? Cel mai util răspuns, îi voi da pin!
Salut TPU, am si eu o intrebare, am 190 cm inaltime la 16 ani si m-am apucat de inot, exista riscul de a ma inalta mai mult? Sincer nu prea as mai vrea
Unde trebuie să mă duc ca sa fiu arbitru la AJF? Și în ce constau cursurile și cât durează? Funda
Care este timpul de parcurgere a 35 de kilometri cu bicicleta? Multumesc!
O intrebare, poti sa ai mai multa putere daca esti gras si faci la o luna distanta antrenament la sala, este mult mai benefic decat sa faci acasa regulat doar cu set haltere si exercitii care depind...? (mai mult)
Salut! Stie cineva cum ma pot inscrie la canotaj Snagov ca imi doresc si nu reusesc sa aflu.
Salut TPU, vreau sa va intreb cum scot protectia aia din fata de la bicicleta la pinioane, aia rotunda din plastic cara protejeaza pinioanele, multumesc, dau funda.
Salutare, fac sala de aproape 2 luni de zile am mai făcut cam 5 luni acasă. După astea 2 luni de zile am văzut ca am pus masa musculară, clar vizibila. Dar problema este ca tot la 95- 98 kg fluctuez....? (mai mult)
Buna ziua, e ciudat insa am labele picioarelor foarte subțiri și orice încălțăminte as lua îmi scapă din picioare iar daca iau sa imi vina fixa, mă strânge. Cum le pot îngroșa?
Va salut! Nu știu ce să aleg la noua bicicleta: frane pe disc sau pe jantă. Exclus hidraulice, iau pe șufă. Din experiența voastră, care este mai bună? Ce avantaje și ce probleme are fiecare?
Salut TPU, vreau sa va intreb cum se numeste plasticul acela, care protejeaza pinioanele din fata de la bicicleta, multumesc, dau funda.
Pe ce canal în grila Vodafone este Pro Arena HD? Și nu mă refer la cel de pe 162, ci de pe celălalt unde 24Horas este pe 1.
Hamilton sau Schumacher?
Păreri Rangers 1 Liverpool 7?
Salut, cum aș putea sa- mi măresc forță si sa pun câteva kg pe mine? PS: vreau sa pun masa și sa am forță" nu veniți cu chestii de genu mănâncă mai mult pentru eu nu vreau sa ma îngraș....? (mai mult)
Salut, as vrea sa iau o bara de tractiuni sa faci tractiuni acasa, dar usa mea este cam mica. Merge sa fac tractiuni dar cu picioarele asa indoite? Ca si cum ma pun in genunchi si fac tractiuni. https://www.emag.ro/bara-...? (mai mult)
Hey! Îmi puteți recomanda ceva proteine (pudra) bune pentru slăbit? Ceva ce ați încercat și voi și a funcționat. Aș căuta pe net, însă la cat de multe sunt, mă lipsesc. App. tin să menționez...? (mai mult)
Salut! Unde găsesc album cupa mondială Panini?
Salut, credeti ca am putea zbura cumva? Adica daca ne-am putea folosi energia din corp si dintr-o data sa ne tinem echilibrul si sa zburam. Astept raspunsul vostru si argumentat.
Salut TPU! Nelamurirea mea este: Daca am pus la pariuri '' ambele echipe marcheaza'' la finalul meciului nu conteaza scorul doar faptul ca ambele trebuie sa marcheze?
Salut, știe cineva câte șanse sunt ca manchester city sa de a un gol în prima repriza? Adică doar sa marcheze
Cum de s-a calificat Ro la euro? Ca a pierdut toate meciurile
Salutare TPU! Am 15 ani si practic box de aproximativ un an de zile. Problema este ca nu am acea viteza explozibila cand lovesc cu bratele pe care majoritatea de varsta mea o au(am 60kg si 1.72). Stie ...? (mai mult)
Ce recomandare de bilet aveți pentru mondial? E ok sa pariez pe Costa Rica, vs Spania?
Care vă place mai mult, fotbalul englez sau cel spaniol? Ați văzut meciul Arsenal vs Liverpool? Dar MCI vs MU (acum o săptămână)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!