Salut TPU, am o bicicletă rockrider 340 și mi se pare că telescoapele pe fata stau cam strânse (băgate înăuntru puțin) menționez că ele reacționează.Asa sunt suspensiile astea de fel la bicicleta...? (mai mult)
Ce parere aveti voi despre începutul extrem de slab, chiar dezastruos pot spune pentru CORMORANI(LIVERPOOL!?) EU zic ca JURGEN KLOPP ar trebui sa plece! Voi!? PS: Dacă continua asa risca sa nu prindă...? (mai mult)
Cu cat sunt platiti jucatorii nationalei Roamaniei? E o suma fixa sau un interval intre cel mai slab si cel mai bun? Sunt platiti pe luna sau pe meci? Si din ce vin banii? Aici cu de unde vin banii...? (mai mult)
Voi credeți pe bune ca Iker Casillas e gay cum a anunțat pe contul lui de Twitter!? Și este adevărat ca ar fi intr-o relație cu Carles Puyol!?
Ce ziceți, avem șanse la calificarea la EURO 2024 din GERMANIA!? Eu zic ca am picat în cea mai ușoară grupa posibila dintre toate preliminariile pentru EURO 2024 din GERMANIA! Ce parerere aveți?...? (mai mult)
De ce în weekend este așa de puțină lume în sălile de fitness?
Buna, as vrea un pic de ajutor in legatura cu caloriile si cat sa mananc. Am 16 ani, 1, 62 si 50 de kile, dar vreau sa cresc in masa musculara si nu stiu cat sa mananc in fiecare zi
Cate KG suporta o camera/placa de beton/podea sau cum sa ii spun? As dori sa imi cumpar un aparat de fitness cu greutati, locuiesc intr- un bloc la etj 4. Camera este de 5x5 mp, sunt doar putin sceptic....? (mai mult)
Butucul de la bicicleta, roată spate se mișcă deși roata nu se misca deloc. Mai bine spus este deranjată.(așa am auzit ca se spune) (Nu știu cum sa spun mai bine)
De ce flegmează sportivii, în special boxerii?
Numai bogătașii își permit antrenor personal la sala de fitness?
Cate kcalorii are o felie de pizza sendivis cu prosciutto de la pizzeria maestro? Va las aici link-ul, in caz ca va ajuta :) https://targoviste.pizzeriamaestro.ro/product/sandwich-prosciutto-da9efd21
Daca mananci ceva dulce sau fastfood odata la o saptamana si te antrenezi mereu te poti ingrasa?
Este mai bine sa faci antrenament fără creatină? Eu am facut progres mai greu fără dar am avantajul ca nu ma îngraș si pot sa obțin rezultate bune la antrenamentul ce mi l- am construit singur...? (mai mult)
Cum se măsoară alonja la box?
Salutare TPU! Cum se administreaza creatina(pastile)? Cate pastile trebuiesc luate? Si se iau inainte, sau dupa antrenament?
Ce este mai eficient pentru abdomen (six pack) plank / flotari diamant?
Întrebare pentru cei care ati fost la meciuri internaționale de Champions League, Europa League, Cupa Mondiala, Campionatul European. De pe ce site ati comandat bilete pentru meciul respectiv!?
Cine credeți in opinia voastra ca o sa castige Cupa Mondiala din Qatar 2022? Eu merg pe Franța voi!?
Hei, eu am 14 ani și m- ar interesa să încep sa merg la sală, să slăbesc un pic si să fac niște masă musculară. Pot începe să merg la sală la această vârsta? Dacă da, la ce sală aș...? (mai mult)
Salut, am un prieten care vrea sa își crească rezistența la skanderberg. Ar fi o idee sa dau eu și cu el în continuu, până ne "rupem brațele" in fiecare zi?
Am o bicicleta MTB si interiorul roții din spate se misca, desi roata nu. Și uneori sare lanțul.
Cu ce echipe credeți ca o sa pice in grupele (in preliminarii) pentru EURO2024 Echipa Nationala de Fotbal a României!?
Cine pariază la SUPERBET? Poate sa îmi explice cum sta treaba aici? Am pariat la meciul din seara aceasta din Cupa României Afumati- Rapid. Handicap - 2, 5 pentru Rapid. Asta înseamnă că Rapid ...? (mai mult)
Salutare,vreau sa fac o retragere online la casa pariurilor și îmi tot respinge cererea, oare pot scoate bani daca merg direct la o sucursala? Menționez că îi prima dată cand fac o retragere!
1Ati fost vreodată pe stadion la o finala de Champions League Europa League World Cup EURO!? 2 Ce parere aveti despre site ul 365 Sports Events? Ați comandat vreodată bilete la meciurile tari din Europa...? (mai mult)
Am o chestie care ma framanta si ma supara. Fac de aproape un an sala si tot nu arat atat de facut. Am prieteni care sunt mai facuti ca mine si mai mari si nu fac sala, iar eu aproape intr- un an parca...? (mai mult)
Salut, doresc sa iau creatina ca sa am mai multa energie si pentru munca. Acum stiu ca daca iau creatina si nu- mi lucrez corpul este egal cu 0 dar sunt pe domeniul mecanic si ma gandeam ca merg astea...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa ma apuc de sala dar nu am cu cine sa ma duc, am avut niste prieteni dar s- au lasat de sala si chiar nu am cu cine sa ma duc, singur imi e puțin jenă deoarece nu am fost niciodată...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un pistol airsoft pe arc si un pistol din balci?
Pistoale de tip airsoft din metal cu arc se gasesc si la magazine de jucarii?
Care e scorul final al campionatului de cricket de anul asta Australia vs Sri Lanka? Am tot cautat pe net da nu am găsit concret sau nu văzut eu.
Câștigăm mâine cu Bosnia ce spuneți? Sau o încasăm? Eu am un feeling că luam bătaie!
Cu ce se deosebește concentratul proteic din zer de la redis de cel de la gymbean? Unul costa 80 lei altul 130
De ce stelistii inca au tupeu pe site- uri si peste tot in tara cand toate campionatele au fost furate? Nici macar un titlu luat pe merit, hotie peste hotie, echipa ruseasca venita cu tancurile din al...? (mai mult)
Salut TPU, am cateva aparate acasa pentru sala, inclusiv flotari fac in fiecare zi, consumul este echilibrat de proteine si vreau sa stiu daca lucrand zilnic toti muschii se simte in timp musculatura...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani, 1.72 si 76kg. Sunt gras? Multa lume isi bate joc de mine din acest motiv. Cum as putea slabi? ( fara sala )
Care echipă credeți că e mai bună? CFR sau U Cluj?
Buna! Ce exercitii pot face acasa, pentru a slabi la picioare(pulpe), fund si burta? Si cat si cum sa le fac, pentru a da rezultate vizibile cat mai repede?
Salut, cum pot pierde ultimul strat de grasime? Pur si simplu nu mai pot sa tin dieta, stau pe deficit caloric (undeva la 1400kcal (am 1.75 si 64 kg)) o saptamana maxim, in fiecare seara chitaie sobolanul...? (mai mult)
Salut, inainte faceam in jur de 45 de flotari, am luat pauza cam 3 luni de la exercitiile fizice iar ieri am incercat sa fac iar flotari si nu am reusit sa fac mai mult de 20, astazi la fel, este ...? (mai mult)
Salut am o intrebare am fost legitimat la o echipa acum 1 an sa zicem si dupa m- am lasat n am mai vorbit cu ei si m- am bagat la alta echipa la ei spunand ca nu am mai jucat la alta echipa si acum daca...? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb o chestie, eu de 1 luna 2 luni, imi este foame incontinuu, si dorm foarte mult, cam 10 11 ora pe seara daca imi pun alarma, daca nu mi- o pun dorm si 12 13 ore pe seara,...? (mai mult)
Pe cine vedeti favoriti la castigarea UCL? Eu merg pe Liverpool
E nevoie sa iei proteine după sala a doua zi imediat la trezire? Daca am stat 3 ore nemâncat, am lucrat ieri degeaba?
Flotari sau bicicleta? Ma gândesc ca pentru bărbați ajuta mai mult flotarile? Am facut bicicleta vreo luna și s- au întărit muschii picioarelor și am făcut fund și atat. Ajuta mai mult flotarile...? (mai mult)
Salut! As vrea sa va intreb daca imi puteti spune o bicicleta mtb pana 1500 lei (cat de buna daca se poate). Va multumesc
Salut, a incercat cineva sa ia un SARM? Aici ma refer la Ostarina MK2866 spre exemplu. E posibil sa cresti 3 kg doar de masa musculara in 3-4 saptamani cu aceste substante asa cum sunt laudate?
Ce sa mănânc si la ce ora pot mânca sa ma îngraș mai mult si mai repede?
Ce trebuie să ştiu la 13 ani la balet? La ce categorie aş fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?